Mikä on täydellinen PSAT-pisteet ja miten se saadaan

ominaisuus_mahdollisuus

Tehtävä: täydellinen pisteet PSAT: lla. Menetelmä: vakava testivalmennus. Täydellisen pistemäärän saavuttaminen ei ole helppoa, mutta sinulla on oikea opintosuunnitelma ja materiaalit voi hallita tämä tärkeä koe.

Tämä opas käydään läpi mikä tekee PSAT: sta täydellisen pistemäärän ja kuinka voit valmistautua valloittamaan testin. Lue lisää oppiaksesi menestymään tehtävässäsi saadaksesi täydelliset PSAT-pisteet, jos päätät hyväksyä sen.Ominaisuuskuva: Paramount Pictures

Mikä on täydellinen tulos PSAT: lla?

Vuonna 2015 uudistetussa PSAT: ssa käytetään erilaista pisteytysaluetta kuin aikaisemmissa PSAT: issa. Komposiittialue on 320-1520 . Matematiikka-osuus on puolet tästä pisteestä, kun taas Lukeminen ja kirjoittaminen -osio yhdessä toisen puoliskon. (Yhdistettynä lukemista ja kirjoittamista kutsutaan todisteisiin perustuvaksi lukemiseksi ja kirjoittamiseksi tai EBRW.) Sekä matematiikka että EBRW pisteytetään välillä 160 ja 760.

Jos haluat hajottaa sen vielä enemmän, saat pisteet välillä 8 ja 38 kussakin osiossa: Matematiikka, lukeminen ja kirjoittaminen ja kieli. Nämä ovat sinun testipisteet (saadut pisteet ennen ne muunnetaan skaalatuiksi pisteiksi).

Muunna matemaattisen testin pisteet skaalatuksi pisteeksi yksinkertaisesti kerro testituloksesi 20: llä. Esimerkiksi matematiikan pisteet 30 muuntaisivat lopulliseksi skaalatuksi pisteeksi 600 (koska 30 x 20 = 600).

Lukeminen ja kirjoittaminen -osio on hieman hankalampi. Koska ne ovat yhdistettyjä, sinun on lisää osastopisteet yhteen ja kerro sitten summa 10: llä. Jos sinulla on 30 lukemisessa ja 34 kirjoituksessa, skaalattu EBRW-pistemäärä olisi 640 (koska (30 + 34) * 10 = 640). Lisätietoja PSAT-pisteytyksestä on perusteellisessa oppaassamme.

Tämän pisteet vaihtelevat täydellinen pisteet PSAT: ssa on 1520, 760 matematiikassa ja 760 EBRW: ssä. 1520 ei välttämättä vastaa täydellistä 1600: aa SAT: lla, koska SAT on a hieman vaikeampi testi, mutta se silti ennustaa a erittäin vahva SAT-pisteet.

Viime vuosina PSAT: n luokittelukäyrä ei ollut kovin anteeksiantava: sinun oli saatava jokainen matematiikka- ja lukukysymys oikein saadaksesi täydelliset pisteet. Kirjoittaminen-osiossa voit saada yhden kysymyksen väärin ja silti saada täyden pisteen.

Nykyään, koska lukeminen ja kirjoittaminen pisteytetään yhdessä, näissä osioissa on hieman enemmän joustavuutta. Sinun on kuitenkin vielä vastaa jokaiseen matematiikkakysymykseen oikein saadaksesi täydellisen pistemäärän kyseisestä osasta.

Jos pystyt vastaamaan melkein jokaiseen kysymykseen oikein ja saavuttamaan täyden 1520: n, mitä tämä saavutus tarkoittaa yliopistosuunnittelusi kannalta?

kehon_tulokset-3

kuinka vaikeita ap -tunnit ovat

Mitä tarkoittaa täydellisen PSAT-pisteet saaminen?

Ensinnäkin täydellisen PSAT-pistemäärän saaminen on suuri osoitus omistautuneesta valmistelusta ja hallitsemisesta matematiikan, lukemisen ja kirjoittamisen taidoille, joita tarvitset yliopistossa. Paras PSAT-pistemäärä on a harvinainen saavutus - joka osoittaa, että otit testin vakavasti ja toimit tehokkaasti tavoitteen saavuttamiseksi. Kaikki opiskelu myös ennustaa erinomaiset SAT-pisteet varsinkin jos jatkat vaivaa!

Sen lisäksi, että tunnet suuren henkilökohtaisen saavutuksen tunteen, saat täydellisen PSAT-pistemäärän oikeuttaa sinut kansalliseen ansiotunnustukseen. Yksi parhaimmista maalintekijöistä, yleensä noin 16 000 opiskelijaa Yhdysvalloissa, nimetään kansallisiksi ansioiksi semifinalisteiksi. (Itse asiassa täydellinen 1520 ylittäisi jopa kansallisten ansioiden odotukset!) Sinulla on sitten mahdollisuus nimetä kansallisen ansioiden finalistiksi ja voittaa apuraharahoja.

Jotkut korkeakoulut tarjoavat omia ansioihin perustuvia apurahoja National Merit -tutkijoille. Idahon yliopisto ja Oklahoman yliopisto tarjoavat esimerkiksi uskomatonta taloudellista tukea tutkijoille. Vaikka koulusi ei tarjoaisikaan taloudellista tukea, kansallisten ansioiden tekeminen hakemuksessasi on vaikuttava valtakirja.

Olet todennäköisesti huomannut, että olen maininnut valmistelu keskeisenä tekijänä PSAT: n täydellisten pisteiden saamiseksi. Vaikka testi tekee vaatii, että sinulla on erityisiä taitoja matematiikassa, kriittisessä lukemisessa ja kieliopissa. Vahva akateeminen ennätys luokassa saa sinut vain toistaiseksi. PSAT testaa nämä käsitteet ainutlaatuisilla tavoilla testille ominaisen kysymystyypin kanssa.

Sisältö ei välttämättä ole kovin edistyksellistä, mutta kysymykset on usein muotoiltu uudella tai epätavallisella tavalla. Tämä ei tarkoita vain sitä, että opiskelu on erittäin hyödyllistä menestymisen kannalta, vaan myös sitä, että kaikilla tasoilla olevat opiskelijat voivat saada hyvät pisteet oikealla lähestymistavalla.

Katsotaanpa tarkemmin miten voit tehdä parhaansa saadaksesi täydelliset pisteet PSAT: lla.

body_tents.jpeg

Kuinka saada täydellinen pisteet PSAT: ssa: 4 vinkkiä

Saada täydellinen pisteet PSAT tarkoittaa vastaamalla melkein jokaiseen kysymykseen oikein . Viime vuosina joudut vastaamaan kaikkiin kysymyksiin suoraan Matematiikka ja Lukeminen -osiossa saadaksesi parhaan mahdollisen pistemäärän, kun taas Kirjoittaessasi voit saada yhden kysymyksen väärin ennen kuin skaalattu pisteesi alkoi laskea.

Nykyään PSAT: lla on edelleen kohtuullisen kova käyrä, etenkin Mathilla, koska se laskee puolet kokonaispisteistäsi. Lukemisessa ja kirjoittamisessa saattaa olla hieman enemmän liikkumavaraa, mutta sinun pitäisi pyritään saamaan jokainen kysymys oikein näihin osioihin joten saat täyden 1520.

Valitettavasti nykyiselle PSAT: lle ei ole paljon harjoittelumateriaalia. Mutta älä huoli! Oppaamme tarjoaa linkkejä ilmaisiin resursseihin PSAT-käytäntöihin, mukaan lukien täyspitkät harjoituskokeet (sekä PSAT: n nykyiselle että vanhalle versiolle). Voit käyttää myös viralliset PSAT-näytekysymykset College Boardin verkkosivustolla.

Ennen valmistelun aloittamista on hyvä aseta aikomuksesi. Voit sitten palata siihen seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana, jotta pysyt motivoituneena ja keskityt tavoitteeseesi.

mikä tekee numerosta järkevän

Nyt kun olemme perehtyneet perusasioihin, katsotaanpa neljä parasta PSAT-valmisteluvinkkiä - ja saat tämän vaikeasti täydellisen pistemäärän!

body_telescope.jpg

# 1: Määritä tavoitteet

Täydellisen pistemäärän saavuttaminen PSAT: ssa on harvinaista. Sinun täytyy Todella Haluan sen.

Riippumatta syistäsi, tarvitset intohimoa ja motivaatiota opiskeluasi varten. Vaikka haluat mieluummin katsella televisiota tai pelata videopelejä, on tärkeää pitää silmällä 1520-palkintoa ja yhdistää päivittäiset tekosi tulevaan tavoitteeseesi.

Suosittelen ennen sukellusta opintosuunnitelmaan määrittelemällä syyt haluamaan saavuttaa täydellinen pisteet. Mikä saa sinut opiskelemaan kaiken muun tekemäsi työn kanssa? Mikä vie sinut, kun olet masentunut? Suuri osa tästä on uskoa sinuun voi tee se, vaikka et vielä saavuttaisikaan täydellisiä pisteitä harjoitustesteissäsi.

Voit olla varma - tutkia ja analysoida virheitäsi tahtoa auttaa sinua parantamaan. Itse asiassa on täysin mahdollista valloittaa PSAT ja tutustua testiin siihen pisteeseen asti, että tiedät tarkalleen minkälaista sisältöä ja kysymystyyppejä voit odottaa testipäivänä.

Artikkelissaan kuinka saada täydellinen SAT-pisteet, Allen Cheng kertoo testivalmistelumatkansa. Hän jakaa neuvoja kuinka tunnistaa ne tekijät, jotka tulevat pitää sinut kurissa ja tarjoaa ehdotuksia siitä, miksi sinun pitäisi kohdella testiä ikään kuin se olisi voitettava peli tai ratkaistava ongelma.

Kun olet kirjoittanut syyt haluamaan täydellisen PSAT-pisteet, lähetä ne seinällesi tai jonnekin näkyvälle paikalle. Jos joskus tunnet turhautumista, yritä miettiä alkuperäistä tavoitettasi ja optimistista ajattelutapaa, joka sinulla oli, kun asetit sen ensimmäisen kerran.

Kun olet sitoutunut ja saanut pääsi peliin, voit työskennellä materiaalien kerääminen se auttaa sinua parhaiten saavuttamaan täydellisen PSAT-pistemäärän.

body_squirrel.jpg

Varastoi PSAT-harjoituskysymyksiä testikautta varten.

# 2: Käytä korkealaatuisia käytännön materiaaleja

Kuten mainitsin, PSAT: n nykyiseen versioon ei ole saatavilla paljon virallista käytäntömateriaalia. Tällä hetkellä kollegion hallitus tarjoaa kaksi täyspitkää harjoituskoketta sekä kourallinen käytännön kysymyksiä . On myös kahdeksan SAT-harjoitustestiä, jotka muistuttavat läheisesti PSAT: ta (ainoa suuri ero on, että ne ovat hieman pidempiä ja hieman kovempia kuin PSAT).

Älä huoli siitä, että sinulla ei ole tarpeeksi PSAT-käytännön testejä. Koska testatut peruskäsitteet ja taidot eivät muuttuneet paljoakaan vuoden 2015 uudistuksen myötä, voit silti käyttää vanhoja käytännön testejä ja näytekysymyksiä valmistautuaksesi tehokkaasti. Lisäksi tutkimalla näitä muutoksia, kuten ei enää lauseen täydennyskysymyksiä, sinusta tulee vielä tutumpi PSAT-muodossa.

Harjoitustestien lisäksi voit käyttää Khan Akatemian ilmainen SAT-valmisteluohjelma auttaa sinua opiskelemaan PSAT: lle. Tämä verkkosivusto toimii yhdessä kollegion hallituksen kanssa, joten kaikki sen SAT-kysymykset ovat virallisia - mikä tekee niistä erityisen hyödyllisiä myös PSAT-valmistelussa! Voit myös katsoa opetusvideoita oppiaksesi keskeisiä SAT (ja PSAT) -käsitteitä tai harjoittelemalla aiemmin oppimaasi materiaalia. Vinkkejä Khan Akatemian tehokkaaseen käyttöön testivalmisteluissamme on vaiheittaisessa oppaassamme.

pittsburghin yliopisto keskim

PSAT: n hallitsemiseksi sinun on keskityttävä paitsi sisältötaitojen, kuten algebran ja kieliopin sääntöjen, hallintaan myös kokeen muodon ymmärtäminen, kuten ajoitusrajoitukset ja 'häiritsevät' vastausvaihtoehdot. Koska se on kansallisesti hallinnoitu standardoitu testi, se toistaa tiettyjä kysymystyyppejä uudestaan ​​ja uudestaan. Mitä enemmän sinulla on käytäntöä, sitä nopeammin pystyt tunnistamaan kysymyksen ja mitä se pyytää sinua tekemään. Voit sitten käyttää samoja kokeiltuja ja todellisia vaiheita, joita käytit harjoitteluongelmissa päästäksesi oikeaan vastaukseen nopeasti ja tehokkaasti.

body_analyze.jpg

# 3: Etsi ja analysoi vahvuutesi ja heikkoutesi

Sen lisäksi, että käytät laadukkaita materiaaleja ja pidät kriittisesti silmällä kysymyksen rakennetta, muista muokkaa PSAT-opintosuunnitelmaasi joten voit kohdistaa yksilölliset vahvuutesi ja heikkoutesi.

Jos sinulla on jatkuvasti algebraongelmia, ei ole mitään syytä viettää paljon aikaa algebran tarkistamiseen. Sen sijaan sinun pitäisi kohdista valmisteluaika sinne, missä sillä on suurin voitto. Joten jos yrität vastata lukukysymyksiin ajoissa, keskity lukemisen ymmärtämiseen ja strategioihin. Jos luotat usein mihin ääniä oikeus vastata kielioppikysymyksiin, ota aikaa oppia erityisiä kielioppisääntöjä.

Ennen PSAT-opintosuunnitelman suunnittelua sinun on hankittava erityinen käsitys vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Yksi tapa tehdä tämä on ottaa käytännön testi ja pistä se perusteellisesti ja löydä virheesi. Analysoi tuloksia ja yritä selvittää miksi sinulla on väärä kysymys. Oliko se sekaannusta materiaalista? Ajoitusongelma? Huolimaton virhe?

Kirjoita seuraavaksi virheesi ja niiden syyt muistiin ja poraa sitten nämä alueet, jotta saat ne heti seuraavalla kerralla. Keskeinen tekijä tässä on, että et vain viettää aikaa tutkia tuloksia - yritä analysoida miksi unohdit kysymyksen ja korjaat sitten ongelman. Jos pystyt selvittämään virheen syyn, voit estää sen muuttumasta malliksi.

Kun olet saanut selkeän käsityksen siitä, mitä sinun on erityisesti työskenneltävä, voit maksimoida opiskelusi tehokkuuden. Toisin sanoen sinun on oltava huolellinen ja keskittynyt laseriin porata tiettyä sisältöä ja käytännön kysymyksiä.

San Diegon osavaltion yliopiston hyväksymisaste

kehon_porakoneet.jpg

# 4: Ole oma porakersanttisi

Ei saa olla liian kovaa valmistelusta, mutta PSAT: n täydellisen pistemäärän saaminen vaatii, täydellisyys. Kuten edellä mainittiin, et voi jättää väliin mitään matematiikka- tai lukukysymyksiä, ja voit jättää väliin vain yhden kirjoituskysymyksen. Jos haluat vastata kaikkiin kysymyksiin oikein PSAT: ssa, sinun kannattaa työskennellä vastaaminen joka kysymys oikein harjoituskokeissasi. Tämä vie aikaa ja paljon työtä, mutta lopulta se on tavoite, jonka haluat saavuttaa.

Päästäksesi tähän pisteeseen, sinun täytyy omistautua poraa virheesi ja tarkastelemalla materiaalia ja kysymystyyppejä PSAT-asiantuntijaksi tulemiseen saakka. Älä anna virheiden ohittaa sinua; jatka opiskelua ja testaa uudelleen, kunnes vastaat kaikkiin kysymyksiin oikein. Vaikka yksityiskohdat ja sanamuodot poikkeavat todellisesta PSAT: sta, kysymysten tulisi olla lähinnä sellaisia, joita olet nähnyt ja joihin olet vastannut aiemmin.

Kaikki tämä opiskelu - harjoituskokeiden suorittaminen, virheiden analysointi, heikkojen alueiden poraaminen - kestää aikaa ja ahkeruutta. Joten kuinka paljon aikaa sinun pitäisi varata opiskelemaan PSAT: lle, jos tavoitat täydellistä pistemäärää?

kehon_suunnitelma-3.jpg

Miltä PSAT-opintosuunnitelman tulisi näyttää?

Suurelta osin PSAT-opintosuunnitelman luonne tulee olemaan riippuvat tasosta, jolla aloitat. Siksi on hyvä ottaa käytännön testi heti ja mitata taitojasi. Kuten edellä keskusteltiin, yksilölliset tarpeesi - nimittäin akateemiset ja kokeita suorittavat vahvuudet ja heikkoudet - määräävät suurelta osin lähestymistapasi.

Jos pisteytät erittäin korkealla heti lepakolta ja haluat parantaa vain 100-200 pistettä, 40 tuntia saattaa olla riittävä. Jälleen tämä riippuu virheidesi luonteesta - onko sinulla esimerkiksi sisältö- tai ajoitusongelmia - ja siitä, kuinka tehokas valmistelu on.

Saatat tarvita, jos haluat nostaa pisteitäsi muutamalla sadalla pisteellä 60-80 tuntia valmistelua. Jos haluat tehdä suurempia parannuksia 300–500 pistettä, sinun on sitouduttava siihen Yli 150 tuntia. Tämä saattaa kuulostaa paljon aikaa, mutta niin kauan kuin sinä aloita aikaisin ja varaa opiskelu, kaikki alkaa näyttää paljon järkevämmältä.

Oletetaan, että alat ajatella PSAT: ta toisen vuoden alussa. Kolmen tunnin viikoittainen varaaminen lisää vuoden loppuun mennessä yli 100 tuntia. Tämä aika ei sisällä kesää ennen 11. luokkaa, mikä saattaa olla silloin, kun sinulla on eniten aikaa valmistautua PSAT: lle. Voit myös harkita PSAT 10: n ottamista 10. luokalle tai PSAT 8/9: n 8. tai 9. luokkaa auttamiseksi valmistautumisessa.

Muista tarkistaa sisältö, suorittaa harjoitustesti, analysoida tuloksia ja suunnitella opintosuunnitelmasi sen perusteella, kuinka monella pisteellä sinun on parannettava ja mihin erityisiin alueisiin sinun on keskityttävä. Kirjoita aikataulu huolellisesti varaa tietty päivä tai aika viikossa.

Vielä tärkeämpää, ole kärsivällinen itsellesi. Se vie aikaa, ennen kuin näet täydelliset tulokset. Samaan aikaan, jos huomaat, että lähestymistapa ei toimi liian hyvin, voit mukauttaa jotain tehokkaampaan.

Vaikka täyden 1520: n hankkiminen vaatii paljon vaivaa, voit saavuttaa tämän tavoitteen huolellisella suunnittelulla ja varhaisella aloituksella. Tämän tavoitteen jakaminen pieniksi, hallittaviksi askeleet ei vain auta sen saavuttamiseksi, vaan myös vähentää stressiä ja paineita, joita saatat tuntea PSAT: sta.

Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

body_meditate.jpeg

Kuinka käsitellä PSAT-painetta ja stressiä

Nopea lukeminen ei ole ainoa strategia, jonka pitäisi oppia menestymään PSAT: n suhteen. Haluat myös löytää strategiat stressin vähentämiseksi ja testipaineiden käsittelemiseksi. Paitsi, että tämä auttaa sinua tuntemaan olosi yleensä onnellisemmaksi, mutta kykenemällä puhdistamaan mielesi ja ohjaamaan energiasi testiin pitäisi parantaa yleistä suoritustasi.

oppilaitokset, jotka eivät vaadi gpa: ta

Joidenkin hermojen kokeminen testipäivänä ei välttämättä ole huono asia, mutta liikaa ahdistusta tai perfektionismia on epämiellyttävää ja voi häiritä sinua käsillä olevasta tehtävästä. Kun opiskelet, ole kärsivällinen itsellesi ja pidä taukoja virran saamiseksi. Liikunta ja meditaatio voi myös viedä pitkän matkan kohti stressin vähentämistä ja keskittymiskyvyn parantamista.

PSAT on tiukasti ajoitettu testi, mutta yritä olla henkistä itseäsi, jos pidät kiinni kysymyksestä. Älä tuhlaa liikaa aikaa siihen tai anna sen pilata loppuosa sinulle. Valmistelussa opit, mitkä kysymykset ovat sinulle helpoimpia ja vaikeimpia, mitkä häiritsevät sinua ja kuinka pitää energiatasosi yllä, jotta voit keskittyä useita tunteja suoraan. Kun tarkastelet sisältöä ja opit strategioita PSAT-pistemäärän parantamiseksi, ota aikaa oppia omista tarpeistasi ja kokeilla erilaisia ​​tapoja käsitellä stressiä ja paineita.

Jos pidät muutamasta kysymyksestä kiinni, muista se sinun ei tarvitse saada täydellistä pistemäärää saadaksesi National Merit -eron. Vaikka täysi 1520 olisi hieno saavutus ja saavutus, et todellakaan tarvitse täydellisyyttä saavuttaaksesi kansallista ansiota tai päästäksesi parhaan joukkoon maalintekijöihin.

Avainkohdat: Täydellisen PSAT-pistemäärän saaminen

Yhteenvetona voidaan todeta, että käydään läpi tärkeimmät takeet, kun on kyse erinomaisista pisteistä PSAT: ssa:

  • Erinomainen tulos PSAT: lla on 1520 - se on 760 matematiikasta ja 760 näyttöön perustuvasta lukemisesta ja kirjoittamisesta (EBRW).
  • Viime vuosina käyrä ei ollut kovin anteeksiantava. Sinun täytyi saada kaikki kysymykset suoraan matematiikasta ja lukemisesta saadaksesi täydet pisteet, ja voit jättää väliin vain yhden kysymyksen kirjoittamisesta.
  • Käytä virallisia PSAT-harjoitustestejä kun opiskelet, yhdessä kollegion hallituksen PSAT / SAT-kysymysnäytteiden kanssa.
  • Ota aikaa analysoi virheitäsi ja muokkaa opintosuunnitelma alueiden ympärille, joilla tarvitset eniten parannusta.
  • Aloita aikaisin ja kirjoita opintosuunnitelma. Laittaa sivuun muutama tunti viikossa lisää merkittäviä valmisteluja ja parannuksia.
  • Sisällön hallinnan ja testausstrategioiden lisäksi sinun on hallittava henkinen peli täydellisen pistemäärän saavuttamiseksi. Etsi tapoja käsitellä paineita ja pysy keskittyen käsillä olevaan materiaaliin.

Täydellisen pistemäärän saavuttaminen PSAT: lla on osoitus ponnisteluistasi ja kyvystäsi keskittyä tavoitteidesi saavuttamiseen ajan myötä. Se ei ole vain harvinainen saavutus, joka varmasti johtaisi kansallisten ansioiden tunnustamiseen, mutta se voi myös ennustaa täydellisen SAT-pistemäärän korkeakoulujen sovelluksille!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset