Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

kirja-1171564_640.jpg

Valmistautuminen college -sovelluksiin voi tuntua hämmentävältä, ylivoimaiselta ja vaativalta. Jos olet hermostunut SAT: sta (tai yliopistojen pääsystä yleensä), saatat olla huolissasi siitä, kuinka alhainen testitulos sinulla on varaa saada vielä laukaus yliopistossa. Saatat jopa ihmetellä kuinka matalat pisteet SAT: ssa ovat edes mahdollisia .

Tässä artikkelissa keskustelemme alhaisimmista mahdollisista SAT -pisteistä ja miksi se ei todennäköisesti tapahdu sinulle . Annamme myös neuvoja siitä, miten määritetään matalin SAT -pisteet, joilla saat edelleen kohtuullisen mahdollisuuden tietyssä koulussa, ja mitä tämä tarkoittaa valittaessa, mitä kouluja hakea ja mitä pisteitä tavoitella. Lopuksi mennään yli joitakin asioita, joita voit tehdä, jos pisteet näyttävät liian alhaisilta mille tahansa oppilaitokselle, johon haluat osallistua.Mikä on alin SAT -tulos, jonka voit saada?

SAT käyttää asteikkoa 400-1600. Matematiikka-osion arvo on jopa 800 pistettä, ja lukeminen ja kirjoittaminen -testit yhdistetään näyttöön perustuvaan lukemiseen ja kirjoittamiseen (EBRW), jolloin saat muut 800 mahdollista pistettä.

Alin mahdollinen piste kummassakin osassa on 200 pistettä. Joten jos saat 200 pistettä matematiikassa ja 200 EBRW: ssä, sinulla on yhteensä 400 pistettä. Toisin sanoen, SAT -pistemäärä on vähintään 400 . (Vertailun vuoksi keskimääräinen piste olisi noin 1050.)

Tarkemmin sanottuna 400 olisi pisteet, jotka saisit, jos vastasit nollaan kysymyksiin oikein jossakin osassa tai jätät koko testin tyhjäksi ja otit nokoset.

Siksi on saada mahdollisimman alhainen pisteet ei yleinen ilmiö! Aiempina vuosina vähemmän opiskelijoita on saanut SAT: n alhaisimman mahdollisen pistemäärän kuin täydelliset pisteet , joten on erittäin epätodennäköistä, että se tapahtuu sinulle (ellet todella jätä jokaista kysymystä tyhjäksi, jolloin se tapahtuu ehdottomasti tapahtuu sinulle - anteeksi!).

koira-848390_640.jpg

Söpö koira. Kauhea testin ottamisstrategia.

Mitä SAT -pisteitä saisit, jos arvasit sattumanvaraisesti?

Jos haluat korostaa, kuinka epätodennäköistä on, että saat 400: n tekemällä hyvässä uskossa SAT: n, harkitsemme likimääräinen pistemäärä, jonka todennäköisesti saisit, jos arvasit täysin satunnaisesti jokaisessa kysymyksessä.

SAT: n monivalintakysymyksissä on neljä vastausvaihtoehtoa, joten sinulla on 25% mahdollisuus arvata oikea vastaus. Matemaattisten vapaiden vastausten kysymyksissä, jotka tunnetaan ruudukkoina, mahdollisuutesi arvata satunnaisesti oikea vastaus on riittävän pieni, joten aion pyöristää alaspäin 0 prosenttiin ja olettaa, että jos arvasit ne satunnaisesti, saat ne väärä.

Lukeminen -osiossa on 52 kysymystä. Satunnaisesti arvaamalla voit odottaa saavan (.25) x 52 oikein; joka onnistuu 13.

Kirjoittaminen -osiossa on 44 kysymystä. Satunnaisesti arvaamalla voit odottaa saavanne niistä 11 oikein (.25 x 44 = 11).

Matematiikka-osiossa on 45 monivalintakysymystä ja 13 ruudukkoa. Jos olet saanut 0 pistettä ruudukkoista, voit odottaa saavan (.25) x 45 kysymystä oikein, mikä on noin 11.

Perustelemme likimääräiset pisteet laskemalla Näytteen pisteytysopas käytännön kokeeseen 1 . Tämän näytteen pisteytysoppaan mukaan 13 oikeaa vastausta lukemisesta antaa lukutestituloksen 19 (40: stä) ja 11 oikeaa vastausta kirjoittamisesta antaa 16 (myös 40) kirjoitustestituloksen.

Kun lisäät 19 lukemiseen ja 16 kirjoittamiseen, saat 35/80. Jos kerromme tämän 10: llä, saadaan 350 näyttöön perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen osiosta , mikä on hyvä marginaali yli 200: n minimin. Matematiikan osalta saat 11 oikeaa vastausta matematiikkaosion tulos 340 , myös reilusti yli 200.

Kun laskemme yhteen matematiikan 340 ja todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen 350, saamme 690. Jopa arvaamalla täysin satunnaisesti ja jättämällä kaikki ruudukot tyhjiksi, saat silti lähes 300 pistettä korkeampi kuin SAT -minimipisteet .

kuutio-635334_640.jpg Satunnainen arvaus: toinen epäilyttävä strategia.

Mikä on alin SAT -pisteet, jotka sinulla voi olla ja pääset silti yliopistoon?

Alimman alapuolella mahdollista pisteet, saatat haluta tietää mitä korkein SAT -pistemäärä korkeakouluihin pääsyssä on . Vastaus on, että se riippuu - lähinnä kyseisestä korkeakoulusta, mutta myös jossain määrin muista pätevyydestäsi.

Yleisesti, Mitä valikoivampi koulu on, sitä korkeammat SAT -pisteiden on oltava jotta sinulla olisi mahdollisuus päästä sisään. Huipputason kouluun Harvard tai KANSSA , sinun täytyy rikkoa 1450 laukausta varten (ja se olisi silti melko alhainen pisteet valikoivassa koulussa). Valikoivalle julkiselle laitokselle, kuten Michiganin yliopisto , haluat lyödä vähintään 1350.

Vähemmän valikoivat julkiset laitokset ja monet pienet taideopistot hyväksyvät säännöllisesti hakijoita 950-1050-alueella.

Osavaltiosi julkiset yliopistot voivat myös hyväksyä asukkaita, joiden pisteet ovat asteikon alaosassa riippuen heidän käytännöistään ja muista pätevyydestänne. Esimerkiksi Texasin asukkaille UT Austin takaa pääsyn kaikille parhaan 6%: n joukkoon valmistuvasta lukiosta; on myös muita julkisia Texasin yliopistoja, jotka takaavat pääsyn 10%: n parhaaseen. Sinun on ehkä vielä toimitettava testitulokset näille kouluille sijoittelutarkoituksiin, mutta alhaiset tulokset eivät estä sinua pääsemästä sisään.

Toinen huomioitava asia on, että erikoiskouluilla, kuten taidekouluilla ja musiikkitarhoilla, on myös usein alhaisemmat SAT -piste -odotukset, koska sovellukset painotetaan paljon voimakkaammin kohteisiin, kuten salkkuihin ja esitysnauhoihin.

Totuus on se on vaikeaa määrittää absoluuttisesti alhaisin pistemäärä voit saada ja sinulla on edelleen mahdollisuus tiettyyn kouluun, koska korkeakoulut ja yliopistot hyväksyvät yleensä ehdokkaita eri testitulosten perusteella.

Mutta on olemassa tapoja, joilla voit saada käsityksen siitä, mitä pisteitä tavoitella.

Useimmat koulut tarjoavat pääsyverkkosivustoillaan testitulosten vaihteluväli oman hyväksytyn opiskelijaryhmän 25.-75 - keskimmäinen 50%. Tämä on luotettava tapa saada kunnollinen käsitys siitä, millaisia ​​pisteitä tarvitset voidaksesi olla elinkelpoinen hakija.

Voit myös etsiä '[Koulun nimi] PrepScholar' löytääksesi kyseisen koulun pääsyvaatimukset -sivun PrepScholar -tietokannastamme.

Yleisesti, pisteet hieman alle koulun 25. prosenttipisteen SAT -pistemäärän (ajattele 10 pistettä) on pienin pisteitä, joita voisit saada, ja kohtuudella olettaa, että sinulla on kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia päästä sisään - ja jopa muiden vahvojen osien kanssa hakemuksessasi, tämä pisteet tekisivät koulusta tavoitettavuuden.

Sitä vastoin, jos sinun pisteet ovat kunnolla (50+) 75. prosenttipisteen yläpuolella , olet loistavassa asemassa.

Seuraavassa kaaviossa esitetään keskimääräiset 50%: n vaihteluvälit, joiden katsotaan olevan melko alhaiset ja korkeat:

Matalat pisteet Keskellä 50% Ennätys
980 990-1190 1240
1120 1130 - 1260 1310
1190 1200-1360 1410
1290 1300-1430 1480
1310 1320-1470 1520
1360 1370-1520 1570
1390 1400-1580 1600
1420 1430-1590 1600

Saatat ajatella tätä: jos minulla on pistemäärä, joka on juuri alle 25. prosenttipisteen, eikö se tarkoita sitä, että ihmiset, joilla on pienempi pistemäärä kuin minä, todennäköisesti pääsivät mukaan?

Kyllä. Mutta siellä on aina poikkeavat - ihmiset, joilla oli muita erityisiä pätevyyttä tai vahvuuksia, joita korkeakoulu erityisesti etsii. Epäilemättä sinulla on myös ainutlaatuisia vahvuuksia ja kykyjä, joita sinun tulee korostaa yliopistosovelluksissasi !

Jos unelmiesi koulun keskimmäinen 50% on 1100-1300 ja pisteesi on 1020, käytä sitä kaikin keinoin tavoittavuuskouluna ymmärtäen, että muun sovelluksesi on oltava todella loistava, jotta sinulla on mahdollisuus . Sinun ei pitäisi koskaan olettaa, että aiot olla yksi ulkopuolisista, joka saa SAT -pisteet alimmalla mahdollisella sallitun alueen lopussa.

Siksi on tärkeää hakea eri kouluihin, joissa pisteesi putoavat eri paikkoihin verrattuna keskimääräiseen 50 prosenttiin hyväksytyistä opiskelijoista. Mutta miten valitset koulut, joihin haet SAT -pisteidesi perusteella?

jäätelö-410330_640.jpg

Ainoa vaihtoehto, joka on tärkeämpi kuin mihin hakea korkeakouluun, on se, mitä gelato -makua nautitaan.

Koulujen valitseminen hakemukseen SAT -pisteidesi perusteella

Kun valitset hakukouluja SAT -pistemäärän perusteella, haluat, että jotkut ovat turvallisuuskouluja, toiset vastaavia kouluja ja jotkut tavoittavat koulut.

Mitä tämä tarkoittaa? Yleensä turvallisuuskoulu on sellainen, jossa ylität tavanomaiset pääsykriteerit, ottelukoulu on sellainen, jossa täytät kriteerit, ja ulottuvuuskoulu on sellainen, jossa täytät kriteerit.

Tämäntyyppiset koulut tarkoittavat testituloksia ja keskimääräistä 50%: n aluetta:

 • Turvallisuuskoulu: Pisteesi ylittävät keskimääräisen 50%: n alueen (ajattele 50+ pistettä)
 • Ottelukoulu: Olet keskellä 50%, mieluiten yläpäässä tai hieman sen yläpuolella
 • Saavuta koulu: Putoat alareunaan tai hieman alle keskimmäisen 50%

Huomaa, että vaikka sinulla olisi täydellinen 1600, erittäin valikoivat koulut, kuten Stanford ja Ivy League, ovat kaikki yksinkertaisesti siksi, että pääsy on niin kilpailukykyistä.

Käydään esimerkki läpi. Sano, että Lupita sai 1360 SAT: lla. Miten hänen tulisi harkita mahdollisuuksiaan seuraavissa kiinnostavissa kouluissa?
 • Boston College (keskellä 50%: 1370-1490)- Koska Lupitan pisteet ovat hieman alle keskimmäisen 50%: n eKr., Harkitsisimme tätä a päästä kouluun . Hänellä on varmasti mahdollisuus päästä sisään, varsinkin jos hänen muut pätevyytensä ovat yhdenmukaiset koulun tunnustusten kanssa, mutta hänen pisteet sijoittaisivat hänet alimmalle 25 prosentille hyväksytyistä opiskelijoista.
 • Stony Brookin yliopisto (keskimmäinen 50%: 1250-1420)- 1360 -mallilla Lupita on oikea isku keskellä 50% keskellä tätä koulua. Jos oletetaan, että hänen muut pätevyytensä (GPA jne.) Ovat samassa asemassa kuin muut tunnustavat, tämä on hyvä ottelukoulu häntä varten.
 • SUNY Albany (keskimmäinen 50%: 1100-1260)- Lupitalla on 100 pistettä tämän 50%: n keskiarvon yläpuolella, ja sillä on suuri mahdollisuus päästä SUNY Albanyyn (jälleen sillä varauksella, että hänen muut pätevyytensä ovat samalla tavalla); tämä tekee siitä a turvallisuuskoulu häntä varten.
 • Syrakusan yliopisto (keskellä 50%: 1180-1370)- Lupitan pisteet 1360 ovat aivan keskikohdan 50%: n yläpuolella tässä koulussa. Hänen pistemääränsä ei ole tarpeeksi korkea pitämään Syrakusaa turvallisuutena, mutta se tekee siitä vahva ottelu joukkueelle Lupita.

Tietenkin on muita tekijöitä kuin testitulokset, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa turvallisuutta, ottelua ja kouluja.

Koulut antavat yleensä tietoja hyväksyttyjen oppilaidensa GPA: sta ja luokista , joten sinun kannattaa harkita myös näitä tekijöitä. Jos olet testituloksissa keskimmäisen 50%: n matalalla tasolla, mutta GPA: n ja luokan sijoituksen huippuluokassa, se voi olla ottelukoulu.

kuinka opiskella lukiossa

Lisäksi ainutlaatuiset kyvyt tai muut mielenkiintoiset pätevyysvaatimukset voivat auttaa pitkälti lieventämään testituloksia, jotka ovat hieman huonompia tietyssä koulussa.

Mutta entä jos sinulla on jo kouluja mielessä etkä ole vielä käynyt SAT -kurssia? Miten sinun pitäisi päättää, mihin pisteeseen tähtää?

darts-102919_640.jpg

Tavoitteet: ei vain tikanheittoon.

SAT -tavoitteen asettaminen unelmakoulusi perusteella

Jos et ole vielä osallistunut SAT -ohjelmaan, mutta sinulla on joitain kouluja mielessä, voit asettaa SAT: lle tavoitteen. Ihanteellinen tavoitemäärä on korkein 75. prosenttipiste 50%: n keskiarvosta kaikki kouluista, joista olet kiinnostunut. Tällä tavalla, vaikka olisitkin hieman alijäämäinen, sinulla on silti loistava mahdollisuus päästä pääsyyn useimpiin luettelossasi oleviin kouluihin.

Tee ensin luettelo harkitsemistasi kouluista. Etsi sitten luettelon kunkin koulun keskimmäiset 50%. Kirjoita keskimmäisen 50% ylin numero - eli 75. prosenttipiste - jokaiselle koululle. Voit tehdä tämän kokonaispisteiden, osioiden tai molempien perusteella - mikä tahansa on sinulle hyödyllisintä.

Lopuksi, löytää korkeimmat pisteet 75. prosenttipisteiden luettelostasi. Se on maalipisteesi!

Tehdään esimerkki. Sano, että Dashawn on kiinnostunut seuraavista kouluista:

 • Illinoisin yliopisto, Urbana-Champaign
 • Indiana University Bloomington
 • Purduen yliopisto

Hän olisi silloin täytä keskimmäinen 50% taulukko (Huomaa, että EBRW tarkoittaa 'Evidence-Based Reading and Writing'):

Koulu EBRW 25 EBRW 75 Matematiikka 25 Matematiikka 75 Yhdistelmä 25 Yhdistelmä 75
UIUC 600 700 620 780 1220 1480
Indiana U 580 670 570 690 1160 1350
Purdue 590 690 600 750 1190 1440
Tavoitepisteet EBRW: 700 Matematiikka: 780 Yhdistelmä: 1480

Hänen koululuettelonsa perusteella Dashawnin maalin pitäisi olla 1480. Jos hän voi tehdä (tai voittaa!) 1480, hän on loistavassa asemassa. Mutta vaikka hän jää hieman alle ja saa 1460 tai 1450, hänellä on silti hyvä laukaus päästä useimpiin kouluista, joista hän on kiinnostunut.

vuorikiipeily-802099_640.jpg

SAT -vuoren kiipeäminen.

Käytä omaa luetteloa seuraavan taulukon avulla:

Koulu EBRW 25 EBRW 75 Matematiikka 25 Matematiikka 75 Yhdistelmä 25 Yhdistelmä 75
Tavoitepisteet EBRW: Matematiikka: Komposiitti:

Tämän menetelmän avulla voit laskea tavoitteen SAT -pisteet kiinnostuneiden koulujen perusteella.

Mutta entä jos otat SAT: n ja saat pisteet takaisin, näyttää siltä, ​​että jokainen koulu, josta olet kiinnostunut, on ulottumattomissa? Mitä sinun pitäisi sitten tehdä?

Kaikki koulusi ulottumattomissa? 7 Mahdolliset ratkaisut

Jos saat SAT -pisteet ja ne ovat paljon alempi kuin mitä halusit, saatat olla huolissasi siitä, että jokainen koulu, josta olet kiinnostunut, on tavoitettavissa. Tässä ovat seitsemän strategiaa, joilla voit ratkaista tämän dilemman .

kissa-1196297_640.jpg

Oletko sinä tämä kissa, joka on jumissa puolivälissä? Älä huoli!

#1: Valmistaudu SAT: ään ja ota se uudelleen

On mahdollista, että olit yksinkertaisesti alivalmistunut SAT: lle. Siinä tapauksessa sinun on valmistauduttava huolellisesti ja otettava se uudelleen. Jos sinulla on vähintään muutama kuukausi jäljellä korkeakouluhakemusten määräajoista, testin tekeminen on ehkä paras vaihtoehto .

Voit kokeilla kohdennettua, henkilökohtaista valmisteluohjelmaa, osallistua online- tai henkilökohtaiseen luokkaan, työskennellä SAT-valmistelukirjojen kanssa ja/tai käyttää Khan Academyä. Voit oppia kaikki näiden SAT -valmistusmenetelmien eduista ja haitoista oppaastamme.

#2: Tee ACT sen sijaan

ACT ja SAT olivat aiemmin melko erilaisia ​​- tarpeeksi, että oppilaat toimivat hyvin eri tavalla. Tämä ei kuitenkaan ole enää totta SAT: n massiivisen uudelleensuunnittelun jälkeen vuonna 2016.

Kuitenkin, jos olet erityisen tieteellinen lukutaito , se, että ACT: llä on koko tiedeosion pisteet, voisi auttaa sinua. Muut pienet erot näiden kahden testin välillä voivat auttaa sinua saamaan hieman korkeammat pisteet ACT: ssä, jos toivot vain pientä lisäystä.

#3: Arvioi, tarvitsetko majoituksen testaamista

Jos sinusta tuntuu, että olet suorittanut SAT-ohjelmasi liian vähän, koska sinulla on sairaus, oppimisvaikeus tai psyykkinen häiriö, saatat saada erityistestausmajoituksia. Varsinkin jos sinulla on IEP- tai 504 -suunnitelma koulussa , olet todennäköisesti sekä oikeutettu että hyötyisit majoituksen testaamisesta.

Muista, että tämä on aikaa vievä prosessi, joten sinun on pyydettävä ne ajoissa!

#4: Säädä odotuksiasi

Jos SAT -pisteesi on liian alhainen kaikille luettelossasi oleville oppilaitoksille, harkitse vähemmän valikoivien oppilaitosten käyttöä. Esimerkiksi 1400 voi olla liian alhainen Johns Hopkins , mutta se on hyvä tulos Bostonin yliopisto .

Siellä on valtava korkeakoulujen maailmankaikkeus, ja luultavasti on vähemmän valikoivia kouluja, joissa on etsimäsi asiat .

#5: Hae kouluille, jotka hyväksyvät vaihtoehtoisia pisteitä

Jotkut koulut hyväksyvät AP -tentit tai IB -tentitulokset perinteisempien SAT- tai ACT -pisteiden sijasta. Jos olet jo menestynyt hyvin AP- tai IB -kokeissa, tämä voi olla hyvä strategia sinulle.

Esimerkkejä kouluista, jotka hyväksyvät vaihtoehtoisia kokeita, ovat seuraavat:

 • Middlebury College : Hyväksyy kolme SAT -aihekoetta ACT/SAT: n sijasta
 • Hamilton College : Hyväksyy AP- ja IB -pisteiden yhdistelmät ACT/SAT -sijasta
 • NYU Hyväksyy AP- ja IB -pisteiden yhdistelmät ACT/SAT -sijasta

kädet-1031131_640.jpg

Vaihtoehtoiset testauskoulut ovat niin vaihtoehto.

#6: Hae testikoulutuskouluille

Monet korkeakoulut ovat nykyään ottaneet käyttöön valinnaisia ​​testivalintoja. Tämä tarkoittaa, että vaikka voit lähettää vakioidut testitulokset hakemuksesi kanssa, sinun ei tarvitse lähettää niitä. Tässä tapauksessa GPA, kurssitietueet, essee, suosituskirjeet ja muut erilaiset hakumateriaalit ovat pääsyäsi ratkaisevia tekijöitä - ei testisi tulokset.

Useat huippuluokan koulut ovat alkaneet ottaa käyttöön testivalinnaisia ​​käytäntöjä. Tämä vaikuttaa järkevältä, kun otetaan huomioon, että on olemassa joitakin opintojaksoja, joissa saatat suorittaa tuskin mitään testejä, ja varmasti ei monia pitkiä, uuvuttavia, maratonityylisiä standardoituja.

Koe-valinnaiset koulut ovat erityisen hyvä strategia hakijoille, jotka ovat hyviä oppilaita, mutta huonoja standardoituja kokeenottajia.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä kouluista, jotka eivät ole valinnaisia:

 • Wake Forest -yliopisto
 • Bates College
 • Wesleyanin yliopisto
 • Bowdoin College
 • American University
 • Mount Holyoke College
 • Sarah Lawrence College
 • Bryn Mawr College
 • Smith College

Löydät kattavamman luettelon SAT-valinnaisista ja testausjoustavista oppilaitoksista täältä.

#7: Mene Community Collegeen

Ehkä SAT -pisteesi on niin alhainen, että olet huolissasi siitä, ettei yksikään koulu hyväksy sinua. Jopa tässä pahimmassa skenaariossa voit silti jatkaa korkeakoulutusta valitsemalla yhteisön korkeakoulun.

Useimmat paikalliset oppilaitokset ovat avoin kuka tahansa alueella, jolla on lukion tutkintotodistus tai GED . Voit aloittaa luentojen ottamisen läheisessä yhteisöopistossa ja sitten siirtyä nelivuotiseen yliopistoon, kun olet suorittanut liitotutkinnon tai noin kahden vuoden kuluttua. Viimeisimmät transkriptisi ovat tässä tapauksessa paljon tärkeämpiä kuin standardoidut testituloksesi.

mitkä värit tekevät tumman violetista

Tärkeimmät takeaways: Minimi SAT Score College

Alin mahdollinen SAT-pistemäärä on 400 1600 pisteen asteikolla, mutta olet erittäin tuskin saa tätä pistettä ellet jätä kaikkia testin kysymyksiä tyhjiksi.

Kuinka matala SAT -pistemäärä voi olla yliopistosovelluksissa, riippuu siitä, mihin korkeakouluihin haet. Valikoivammat koulut odottavat korkeampia pisteitä, kun taas monet julkiset yliopistot ja pienet taidekoulut hyväksyvät asteikon alemman pisteet. Lyhyesti sanottuna, on olemassa monia korkeakouluja, jotka hyväksyvät alhaiset SAT -pisteet!

Pisteidesi perusteella sinun tulee valita turva-, ottelu- ja tavoituskoulut, joihin haet . Jos et ole vielä käynyt SAT -ohjelmaa, voit myös selvittää maalipisteen niiden koulujen perusteella, joihin aiot hakea.

Jos pisteet näyttävät liian alhaisilta tietystä koulusta (tai kaikista kouluista), josta olet kiinnostunut, sinulla on useita vaihtoehtoja seuraavaan vaiheeseen:

 • Ota SAT uudelleen
 • Ota ACT
 • Selvitä, tarvitsetko testausmajoitusta
 • Hae vähemmän valikoiviin kouluihin
 • Käytä testivaihtoehtoa tai koevaihtoehtoiset koulut
 • Mene yhteisöopistoon (loistava vaihtoehto, jos olet huolissasi siitä, että pisteet ovat liian alhaiset)

Mikä on siis SAT: n vähimmäispiste korkeakoulussa? SAT -pisteitä ei todellakaan ole liian alhainen korkeakoulutukselle - saatat joutua valitsemaan vaihtoehtoisen polun päästäksesi siihen!

yksisuuntainen-katu-1113973_640-2.jpg
On monia tapoja päästä haluamaasi paikkaan!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.