Mikä on alhaisin mahdollinen SAT -pisteet? Kuinka moni saa sen?

main_lowgrade

David Scott Ghantt Kelly Campbell tänään

Oletko hämmentynyt SAT -pisteistäsi tai pidätkö sitä melko alhaisena? Todennäköisesti se ei ole edes lähellä alhaisinta mahdollista SAT -pistettä.

Tässä viestissä paljastamme, kuinka harvinainen on SAT -pisteiden alhaisin mahdollinen, alhaisimmat pisteet, joita olemme nähneet, ja kuinka parantaa testiä riippumatta siitä, mikä on nykyinen pisteesi.Mikä on alin SAT -pisteet?

Uudelleen suunnitellussa SAT: ssa alin mahdollinen pisteet on 400: 200 näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa ja 200 matematiikassa. Alin mahdollinen SAT -pistemäärä vanhalla SAT: llä oli 600 -yhdistelmä, joka voitaisiin ansaita vain pisteillä 200 kriittisen lukemisen, matematiikan ja kirjoittamisen osioilla.

Vaikka uudelleensuunnitellusta SAT: sta ei ole vielä tietoja, tiedämme vanhan SAT: n tiedoista, että alin mahdollinen piste on erittäin harvinainen. Vain 374 ihmistä sai 600 SAT: n vuonna 2014 - jopa vähemmän kuin täydellinen 2400!

SAT skaalataan niin, että keskiarvo on noin 1500 vanhaa/1000 uudistettua tai 500 per jakso. Alimmilla 25%: lla maalintekijöistä on noin 1270 vanhaa/850 uutta tai pienempää. Kaikki alle 1100 vanhan/750: n uusitut pisteet ovat harvinaisia-vain 10% testaajista saa niin alhaisen pistemäärän.

Joten todennäköisyydet ovat, vaikka sinulla on alhainen pisteet, se ei ole pienin mahdollinen! Itse asiassa on uskomattoman vaikeaa saada 600 vanhaa/400 uudelleen muotoiltua SAT -yhdistelmäpistettä.

Kuinka saat SAT: n alimman pistemäärän?

600 vanhan/400: n uusiminen on vaikeampaa kuin luulet. Vaikka arvaatkin jokaisen kysymyksen, saat todennäköisesti pienemmän mahdollisen pistemäärän. Miksi?

Olettaen, että et todellakaan tiedä mitään ja arvaat jokaista kysymystä, todennäköisimmin arvaat oikein 25% ajasta , koska vastausvaihtoehtoja on neljä. Ja käy ilmi, että kun saat 25% SAT -kysymyksistä oikein, saat pisteet yli alimman mahdollisen!

body_jonsnow.jpg

Jopa Jon Snow, joka ei tiedä mitään, saisi todennäköisesti enemmän kuin 400 SAT: ssa.

SAT pisteytetään kääntämällä raakapisteesi (oikeiden kysymysten kokonaismäärä) skaalattuun pisteeseen. Lisätietoja tästä prosessista on pisteytysoppaassamme.

Uudistetussa SAT-järjestelmässä lukemisen raakapisteet, joissa 25% kysymyksistä on oikein. 13. Raakapisteiden kirjoittaminen, joissa 25% kysymyksistä on oikein, on 11. Näiden yhdistämisen jälkeen lopullinen näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen on noin 350 - alhainen, mutta kaukana alhaisimmasta mahdollisesta pisteestä 200. Matematiikan 25% raakapisteet ovat noin 14, mikä merkitsisi noin 380 lopputulosta.

Jos lasket nämä kaksi pistettä yhteen, saat 730 yhdistelmän - alhainen, mutta kaukana alimmasta! Niin sinulla on oltava erittäin huono tuuri tai tarkoituksella yritettävä saada matalaa pistettä saadaksesi 200 jokaisesta osasta 400 yhdistelmästä Uudelleen suunnitellussa SAT: ssa.

millainen on Jousimies

Tarvitset raakapistemäärän 1 tai pienemmän kullekin osiolle saadaksesi skaalatun pisteet 200 uudelleensuunnitellusta SAT: sta, mikä tarkoittaa, että sinun on periaatteessa saatava jokainen kysymys väärin. Joten vaikka luovutat testistä ja täytät jokaisen vastauskuplan C -kirjaimella, saat varmasti enemmän kuin yhden raakapisteen jokaisesta osiosta ja saat siten korkeamman pistemäärän kuin 400.

Vanhassa SAT: ssä alimman mahdollisen pistemäärän saaminen oli oikeastaan ​​aika monimutkaista. Koska vanhalla SAT: lla oli arvausrangaistus, tarvitsit negatiivisen raakapistemäärän jokaisesta osiosta saadaksesi alhaisimman mahdollisen pisteet. Tämä tarkoitti sitä, että voit nukkua testin läpi, jättää kaikki vastaukset tyhjäksi, saada raakapistemäärän 0 ja silti saada noin 210–220 per jakso, mikä oli korkeampi kuin alin mahdollinen pisteet.

body_sleeping

Uudelleen suunnitellussa SAT -laitteessa testin jättäminen tyhjäksi ja nokoset ottavat kuitenkin alhaisimman mahdollisen pistemäärän, koska saat raakapistemäärän 0.

Tämä tarkoittaa 200 saaminen vanhan SAT: n jokaisesta osasta oli yllättävän hankala. Olisit voinut ohittaa suurimman osan kysymyksistä, mutta vastasi 8 väärin, jotta saat -2 raakapistemäärän. Tai tietysti olisit voinut saada jokaisen ongelman väärin ja saada raakapistemäärän alle -2 ja saada siten 200 jakson pistemäärän. Voit todella lukea yhden miehen yrityksestä saadaksesi alhaisimmat mahdolliset pisteet vanhasta SAT: sta täällä . Ota huomioon, että hänen täytyi tuntea SAT melko hyvin tämän suorituksen suorittamiseksi.

Mitkä ovat alhaisimmat pisteet, joita olet nähnyt?

PrepScholarilla työskentelemme kaikkien kanssa huipputulostajista, yritämme sulkea viimeisen 100 pisteen eron täydelliseen pisteeseen, opiskelijoihin, jotka kamppailevat standardoitujen testien kanssa ja haluavat paljon lisäapua.

Vanhan SAT: n tulokset ovat olleet jopa 900 (noin 300 jokaisessa osassa) mutta he saivat heidät 1300 -alueelle, mikä saa heidät 75%: n parhaista maalintekijöistä.

Kuinka teemme tämän? Alhaisia ​​pisteitä voidaan parantaa kahdella tavalla: täytä sisältöaukot ja paranna testien ottamisstrategiaa.

Jos teet maalin 300 -luvulla, SAT: ssa on todennäköisesti sisältöä, jota et yksinkertaisesti tiedä. Riippumatta siitä, kamppailetko sanaston, geometrian, kielioppisääntöjen tai kaikkien edellä mainittujen kanssa, tärkeimpien käsitteiden tuntemattomuus voi haitata sinua vakavasti SAT: ssa.

Vaikka tiedät sisällön, koetteleminen voi alentaa pisteitäsi , myös.

minkä merkin kanssa kauris sopii parhaiten yhteen

main_testbubbles

Se, että se on monivalinta, ei tarkoita, että se olisi helppoa.

Ajanhallinta, poistoprosessi, älykäs arvaus ja testin tunteminen ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat tehdä tai rikkoa pisteet. Opiskelija, joka pystyy hallitsemaan aikansa ja vastaamaan 40: een 58: sta matematiikkakysymyksestä, saa paremmat pisteet kuin opiskelija, joka jumittuu yhteen tehtävään, menettää aikaa ja vastaa vain 30 matemaattiseen kysymykseen testin loppuun mennessä.

Lisäksi tietäminen kuinka poistaa väärät vastaukset voi nostaa todennäköisyytesi saada oikea kysymys 25 prosentista 50 prosenttiin. Poistamisprosessi on tärkeä strategia!

Kuulostaa siltä, ​​että opittavaa on paljon? On, mutta on erittäin hallittavaa tehdä suuria SAT -piste -harppauksia, varsinkin jos sinulla on parhaat resurssit.

Kuinka voin parantaa pisteitäni?

Avain korkeampaan SAT-pisteeseen on heikkouksien korjaaminen, laatukysymysten harjoittelu ja testin ottamisstrategian oppiminen.

PrepScholarin avulla luomme sinulle mukautetun ohjelman heikkoutesi perusteella. Täytämme sisältöaukot ja saat paremmat pisteet. Pohjimmiltaan otamme SAT -opiskelun vaikean osan - analysoimalla heikkoja kohtiasi - ja anna sinulle enemmän aikaa harjoitella.

Voit myös opiskella itsenäisesti valmistautumiskirjoilla ja opinto -ohjelmalla. Muista estää SAT -valmistautumisaikasi aikatauluusi, kuten se on luokka tai urheilu - Sinun on käytettävä aikaa nähdäksesi eron.

Lopuksi voit katso, onko koulullasi SAT -valmistelutunti, oppitunteja tai muita ilmaisia ​​resursseja käyttää hyväkseen. Tämä voi auttaa sinua varaamaan aikaa SAT -opiskeluun joka viikko.

san franciscon yliopisto gpa

Jos käytät omaa aikaa opiskeluun ja käytät parhaita resursseja, pisteesi paranevat varmasti.

Jopa sinä, Jon Snow.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.