Mikä on alhaisin mahdollinen SAT -pisteet? Kuinka moni saa sen?

main_lowgrade

David Scott Ghantt Kelly Campbell tänään

Oletko hämmentynyt SAT -pisteistäsi tai pidätkö sitä melko alhaisena? Todennäköisesti se ei ole edes lähellä alhaisinta mahdollista SAT -pistettä.

Tässä viestissä paljastamme, kuinka harvinainen on SAT -pisteiden alhaisin mahdollinen, alhaisimmat pisteet, joita olemme nähneet, ja kuinka parantaa testiä riippumatta siitä, mikä on nykyinen pisteesi.Mikä on alin SAT -pisteet?

Uudelleen suunnitellussa SAT: ssa alin mahdollinen pisteet on 400: 200 näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa ja 200 matematiikassa. Alin mahdollinen SAT -pistemäärä vanhalla SAT: llä oli 600 -yhdistelmä, joka voitaisiin ansaita vain pisteillä 200 kriittisen lukemisen, matematiikan ja kirjoittamisen osioilla.

Vaikka uudelleensuunnitellusta SAT: sta ei ole vielä tietoja, tiedämme vanhan SAT: n tiedoista, että alin mahdollinen piste on erittäin harvinainen. Vain 374 ihmistä sai 600 SAT: n vuonna 2014 - jopa vähemmän kuin täydellinen 2400!

SAT skaalataan niin, että keskiarvo on noin 1500 vanhaa/1000 uudistettua tai 500 per jakso. Alimmilla 25%: lla maalintekijöistä on noin 1270 vanhaa/850 uutta tai pienempää. Kaikki alle 1100 vanhan/750: n uusitut pisteet ovat harvinaisia-vain 10% testaajista saa niin alhaisen pistemäärän.

Joten todennäköisyydet ovat, vaikka sinulla on alhainen pisteet, se ei ole pienin mahdollinen! Itse asiassa on uskomattoman vaikeaa saada 600 vanhaa/400 uudelleen muotoiltua SAT -yhdistelmäpistettä.

Kuinka saat SAT: n alimman pistemäärän?

600 vanhan/400: n uusiminen on vaikeampaa kuin luulet. Vaikka arvaatkin jokaisen kysymyksen, saat todennäköisesti pienemmän mahdollisen pistemäärän. Miksi?

Olettaen, että et todellakaan tiedä mitään ja arvaat jokaista kysymystä, todennäköisimmin arvaat oikein 25% ajasta , koska vastausvaihtoehtoja on neljä. Ja käy ilmi, että kun saat 25% SAT -kysymyksistä oikein, saat pisteet yli alimman mahdollisen!

body_jonsnow.jpg

Jopa Jon Snow, joka ei tiedä mitään, saisi todennäköisesti enemmän kuin 400 SAT: ssa.

SAT pisteytetään kääntämällä raakapisteesi (oikeiden kysymysten kokonaismäärä) skaalattuun pisteeseen. Lisätietoja tästä prosessista on pisteytysoppaassamme.

Uudistetussa SAT-järjestelmässä lukemisen raakapisteet, joissa 25% kysymyksistä on oikein. 13. Raakapisteiden kirjoittaminen, joissa 25% kysymyksistä on oikein, on 11. Näiden yhdistämisen jälkeen lopullinen näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen on noin 350 - alhainen, mutta kaukana alhaisimmasta mahdollisesta pisteestä 200. Matematiikan 25% raakapisteet ovat noin 14, mikä merkitsisi noin 380 lopputulosta.

Jos lasket nämä kaksi pistettä yhteen, saat 730 yhdistelmän - alhainen, mutta kaukana alimmasta! Niin sinulla on oltava erittäin huono tuuri tai tarkoituksella yritettävä saada matalaa pistettä saadaksesi 200 jokaisesta osasta 400 yhdistelmästä Uudelleen suunnitellussa SAT: ssa.

millainen on Jousimies

Tarvitset raakapistemäärän 1 tai pienemmän kullekin osiolle saadaksesi skaalatun pisteet 200 uudelleensuunnitellusta SAT: sta, mikä tarkoittaa, että sinun on periaatteessa saatava jokainen kysymys väärin. Joten vaikka luovutat testistä ja täytät jokaisen vastauskuplan C -kirjaimella, saat varmasti enemmän kuin yhden raakapisteen jokaisesta osiosta ja saat siten korkeamman pistemäärän kuin 400.

Vanhassa SAT: ssä alimman mahdollisen pistemäärän saaminen oli oikeastaan ​​aika monimutkaista. Koska vanhalla SAT: lla oli arvausrangaistus, tarvitsit negatiivisen raakapistemäärän jokaisesta osiosta saadaksesi alhaisimman mahdollisen pisteet. Tämä tarkoitti sitä, että voit nukkua testin läpi, jättää kaikki vastaukset tyhjäksi, saada raakapistemäärän 0 ja silti saada noin 210–220 per jakso, mikä oli korkeampi kuin alin mahdollinen pisteet.

body_sleeping

Uudelleen suunnitellussa SAT -laitteessa testin jättäminen tyhjäksi ja nokoset ottavat kuitenkin alhaisimman mahdollisen pistemäärän, koska saat raakapistemäärän 0.

Tämä tarkoittaa 200 saaminen vanhan SAT: n jokaisesta osasta oli yllättävän hankala. Olisit voinut ohittaa suurimman osan kysymyksistä, mutta vastasi 8 väärin, jotta saat -2 raakapistemäärän. Tai tietysti olisit voinut saada jokaisen ongelman väärin ja saada raakapistemäärän alle -2 ja saada siten 200 jakson pistemäärän. Voit todella lukea yhden miehen yrityksestä saadaksesi alhaisimmat mahdolliset pisteet vanhasta SAT: sta täällä . Ota huomioon, että hänen täytyi tuntea SAT melko hyvin tämän suorituksen suorittamiseksi.

Mitkä ovat alhaisimmat pisteet, joita olet nähnyt?

PrepScholarilla työskentelemme kaikkien kanssa huipputulostajista, yritämme sulkea viimeisen 100 pisteen eron täydelliseen pisteeseen, opiskelijoihin, jotka kamppailevat standardoitujen testien kanssa ja haluavat paljon lisäapua.

Vanhan SAT: n tulokset ovat olleet jopa 900 (noin 300 jokaisessa osassa) mutta he saivat heidät 1300 -alueelle, mikä saa heidät 75%: n parhaista maalintekijöistä.

Kuinka teemme tämän? Alhaisia ​​pisteitä voidaan parantaa kahdella tavalla: täytä sisältöaukot ja paranna testien ottamisstrategiaa.

Jos teet maalin 300 -luvulla, SAT: ssa on todennäköisesti sisältöä, jota et yksinkertaisesti tiedä. Riippumatta siitä, kamppailetko sanaston, geometrian, kielioppisääntöjen tai kaikkien edellä mainittujen kanssa, tärkeimpien käsitteiden tuntemattomuus voi haitata sinua vakavasti SAT: ssa.

Vaikka tiedät sisällön, koetteleminen voi alentaa pisteitäsi , myös.

minkä merkin kanssa kauris sopii parhaiten yhteen

main_testbubbles

Se, että se on monivalinta, ei tarkoita, että se olisi helppoa.

Ajanhallinta, poistoprosessi, älykäs arvaus ja testin tunteminen ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat tehdä tai rikkoa pisteet. Opiskelija, joka pystyy hallitsemaan aikansa ja vastaamaan 40: een 58: sta matematiikkakysymyksestä, saa paremmat pisteet kuin opiskelija, joka jumittuu yhteen tehtävään, menettää aikaa ja vastaa vain 30 matemaattiseen kysymykseen testin loppuun mennessä.

Lisäksi tietäminen kuinka poistaa väärät vastaukset voi nostaa todennäköisyytesi saada oikea kysymys 25 prosentista 50 prosenttiin. Poistamisprosessi on tärkeä strategia!

Kuulostaa siltä, ​​että opittavaa on paljon? On, mutta on erittäin hallittavaa tehdä suuria SAT -piste -harppauksia, varsinkin jos sinulla on parhaat resurssit.

Kuinka voin parantaa pisteitäni?

Avain korkeampaan SAT-pisteeseen on heikkouksien korjaaminen, laatukysymysten harjoittelu ja testin ottamisstrategian oppiminen.

PrepScholarin avulla luomme sinulle mukautetun ohjelman heikkoutesi perusteella. Täytämme sisältöaukot ja saat paremmat pisteet. Pohjimmiltaan otamme SAT -opiskelun vaikean osan - analysoimalla heikkoja kohtiasi - ja anna sinulle enemmän aikaa harjoitella.

Voit myös opiskella itsenäisesti valmistautumiskirjoilla ja opinto -ohjelmalla. Muista estää SAT -valmistautumisaikasi aikatauluusi, kuten se on luokka tai urheilu - Sinun on käytettävä aikaa nähdäksesi eron.

Lopuksi voit katso, onko koulullasi SAT -valmistelutunti, oppitunteja tai muita ilmaisia ​​resursseja käyttää hyväkseen. Tämä voi auttaa sinua varaamaan aikaa SAT -opiskeluun joka viikko.

san franciscon yliopisto gpa

Jos käytät omaa aikaa opiskeluun ja käytät parhaita resursseja, pisteesi paranevat varmasti.

Jopa sinä, Jon Snow.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.