Mikä on hyvä SAT / ACT-pisteet Ivy-liigalle? Mikä on alin pisteet, johon pääsen?

harvard-college-adams-talo

Haluatko käydä Ivy League -koulussa? Mitä ACT / SAT-pisteitä Ivy League -yliopistot - Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Princeton, Penn ja Yale - odottavat? Tässä katsomme mitä testituloksia nämä kahdeksan erittäin valikoivaa koulua pitävät hyvinä, samoin kuin mitä pisteitä pidetään rajalinjoina.

Vastuuvapauslauseke: SAT / ACT-pisteet eivät ole kaikki

Kun haet Ivy League -kouluun, he tarkastelevat monia muita pääsytekijöitä paitsi SAT- tai ACT-pisteet. Itse asiassa, jos kysyisit keneltä tahansa näiden koulujen johtajilta, takaisiko täydellinen pisteet sinulle pääsyn, vastaus olisi iso, rasva EI. Tarvitset enemmän kuin täydellisen SAT- tai ACT-pisteet päästäksesi Ivy League -kouluun.Ivy League -koulut etsivät vahvoja testituloksia sekä vahvoja suosituksia, opetussuunnitelmia ja GPA: ita, joita kutsun nimellä 'Muut tekijät'. Jos sinulla on hyvät SAT / ACT-pisteet, voit päästä eroon vain erinomaiset muut tekijät. Jos olet kuitenkin alarajalla, tarvitset ehdottomasti supertähtiluokituksen muissa tekijöissä. Pidä tämä mielessä lukiessasi tätä artikkelia.

Yksinomainen ilmainen bonus: Napsauttamalla tätä voit ladata ilmaisen vaiheittaisen oppaan henkilökohtaisen SAT / ACT-pisteet löytämisestä. Kun olet käynyt läpi nämä vaiheet, tiedät tarkalleen, mihin pisteisiin sinun on pyrittävä.

Mikä on hyvä SAT / ACT-pisteet Ivy-liigalle?

SAT-pisteet 1580 (1600: sta) tai ACT-pisteet 35 (36: sta) sijoittaa sinut 25 prosentin parhaan joukkoon useimmissa Ivy League -kouluissa, kun taas SAT-pisteet ovat 1450 tai ACT - pisteet 31 asettaisi sinut alimman 25 prosentin rajalle. Voit siis tulkita pisteet seuraavasti:

  • 1580 SAT / 35 ACT tai uudempi: Sinun ei tarvitse parantaa SAT / ACT-pisteitäsi. Työskentele varmistaaksesi, että sinulla ei ole heikkouksia muussa yliopistosovelluksessa.
  • 1450 SAT / 31 ACT tai vähemmän: SAT / ACT-pisteesi tulee olemaan hyvin rajoittava. Sinun on parannettava pisteitäsi ja samalla varmistettava, että sinulla on vähintään yksi ylimääräinen vahva komponentti yliopistosovelluksessa. Katso vinkkejä siitä, mitä tehdä matalalla ACT / SAT-pisteellä.

Katsotaanpa nyt 25. ja 75. prosenttipiste SAT / ACT-pisteet kaikissa Ivy League -kouluissa:

Koulun nimi 75% SAT 25% SAT 75% ACT 25% ACT
Harvard 1580 1460 35 33
Princeton 1570 1440 35 32
Yale 1560 1470 35 33
Columbia 1560 1450 35 33
Penn 1560 1440 35 32
Ruskea 1550 1420 35 32
Dartmouth 1550 1450 35 32
Cornell 1540 1420 35 32

Jos pisteytät alle 25. prosenttipisteen joko SAT: lla tai ACT: llä, sinulla on todella kova aika saada hyväksyminen Ivy League -kouluun. Valitettavasti et vain mittaa kaikkia muita korkeasti koulutettuja hakijoita, joilla on erittäin vaikuttavat SAT / ACT-pisteet.

Nämä ovat selvästi erittäin korkeita vaatimuksia. Itse asiassa kaikki Ivy League -koulujen 75. prosenttipisteet ovat 99. prosenttipisteessä valtakunnallisesti. Jos haluat olla Ivy League -sovelluspoolin kärjessä, sinun on oltava yksi maan 1% parhaista testaajista!

Mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet sinulle?

Vaikka näitä Ivy-liigan SAT / ACT-pisteitä voidaan käyttää vakio-ohjeina, jokaisella on erilainen tavoitepisteet. Tämä tarkoittaa, että sinun on tiedettävä oikea SAT / ACT-pisteet sinä . Mutta miten voit selvittää tämän?

Tavoitteesi SAT / ACT-pisteet perustuvat korkeakouluihin, joihin haet. Sinun on löydettävä hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset SAT / ACT-pisteet kaikki koulut, joihin olet kiinnostunut käymään, erityisesti niiden 75. prosenttipisteet. Tavoitteena 75. prosenttipiste antaa sinulle parhaat mahdollisuudet päästä kaikkiin luettelosi kouluihin.

Löydät koulun SAT / ACT-pisteet ja prosenttipistetiedot käymällä sen pääsisivulla tai Googling '[koulun nimi] PrepScholar SAT / ACT' Esimerkiksi, jos haluat tietää, mitkä olivat NYU: n keskimääräiset SAT-pisteet, tekisit Googlelle 'NYU PrepScholar SAT'.

Kun olet löytänyt nämä pisteet kaikista kouluista, joihin aiot hakea, löytää luettelosi korkein 75. prosenttipiste; se on maalitavoite, johon tähdät.

Saadaksesi tarkemman selityksen ja pääsyn tyhjiin kaavioihin, joita voit käyttää seurataksesi koulujen SAT / ACT-pisteitä, napsauta alla olevaa linkkiä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi - saat ilmainen vaiheittainen opas henkilökohtaisten SAT / ACT-maalipisteiden laskemisesta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.