Mikä on hyvä SAT / ACT-pisteet Ivy-liigalle? Mikä on alin pisteet, johon pääsen?

harvard-college-adams-talo

Haluatko käydä Ivy League -koulussa? Mitä ACT / SAT-pisteitä Ivy League -yliopistot - Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Princeton, Penn ja Yale - odottavat? Tässä katsomme mitä testituloksia nämä kahdeksan erittäin valikoivaa koulua pitävät hyvinä, samoin kuin mitä pisteitä pidetään rajalinjoina.

Vastuuvapauslauseke: SAT / ACT-pisteet eivät ole kaikki

Kun haet Ivy League -kouluun, he tarkastelevat monia muita pääsytekijöitä paitsi SAT- tai ACT-pisteet. Itse asiassa, jos kysyisit keneltä tahansa näiden koulujen johtajilta, takaisiko täydellinen pisteet sinulle pääsyn, vastaus olisi iso, rasva EI. Tarvitset enemmän kuin täydellisen SAT- tai ACT-pisteet päästäksesi Ivy League -kouluun.Ivy League -koulut etsivät vahvoja testituloksia sekä vahvoja suosituksia, opetussuunnitelmia ja GPA: ita, joita kutsun nimellä 'Muut tekijät'. Jos sinulla on hyvät SAT / ACT-pisteet, voit päästä eroon vain erinomaiset muut tekijät. Jos olet kuitenkin alarajalla, tarvitset ehdottomasti supertähtiluokituksen muissa tekijöissä. Pidä tämä mielessä lukiessasi tätä artikkelia.

Yksinomainen ilmainen bonus: Napsauttamalla tätä voit ladata ilmaisen vaiheittaisen oppaan henkilökohtaisen SAT / ACT-pisteet löytämisestä. Kun olet käynyt läpi nämä vaiheet, tiedät tarkalleen, mihin pisteisiin sinun on pyrittävä.

Mikä on hyvä SAT / ACT-pisteet Ivy-liigalle?

SAT-pisteet 1580 (1600: sta) tai ACT-pisteet 35 (36: sta) sijoittaa sinut 25 prosentin parhaan joukkoon useimmissa Ivy League -kouluissa, kun taas SAT-pisteet ovat 1450 tai ACT - pisteet 31 asettaisi sinut alimman 25 prosentin rajalle. Voit siis tulkita pisteet seuraavasti:

  • 1580 SAT / 35 ACT tai uudempi: Sinun ei tarvitse parantaa SAT / ACT-pisteitäsi. Työskentele varmistaaksesi, että sinulla ei ole heikkouksia muussa yliopistosovelluksessa.
  • 1450 SAT / 31 ACT tai vähemmän: SAT / ACT-pisteesi tulee olemaan hyvin rajoittava. Sinun on parannettava pisteitäsi ja samalla varmistettava, että sinulla on vähintään yksi ylimääräinen vahva komponentti yliopistosovelluksessa. Katso vinkkejä siitä, mitä tehdä matalalla ACT / SAT-pisteellä.

Katsotaanpa nyt 25. ja 75. prosenttipiste SAT / ACT-pisteet kaikissa Ivy League -kouluissa:

Koulun nimi 75% SAT 25% SAT 75% ACT 25% ACT
Harvard 1580 1460 35 33
Princeton 1570 1440 35 32
Yale 1560 1470 35 33
Columbia 1560 1450 35 33
Penn 1560 1440 35 32
Ruskea 1550 1420 35 32
Dartmouth 1550 1450 35 32
Cornell 1540 1420 35 32

Jos pisteytät alle 25. prosenttipisteen joko SAT: lla tai ACT: llä, sinulla on todella kova aika saada hyväksyminen Ivy League -kouluun. Valitettavasti et vain mittaa kaikkia muita korkeasti koulutettuja hakijoita, joilla on erittäin vaikuttavat SAT / ACT-pisteet.

Nämä ovat selvästi erittäin korkeita vaatimuksia. Itse asiassa kaikki Ivy League -koulujen 75. prosenttipisteet ovat 99. prosenttipisteessä valtakunnallisesti. Jos haluat olla Ivy League -sovelluspoolin kärjessä, sinun on oltava yksi maan 1% parhaista testaajista!

Mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet sinulle?

Vaikka näitä Ivy-liigan SAT / ACT-pisteitä voidaan käyttää vakio-ohjeina, jokaisella on erilainen tavoitepisteet. Tämä tarkoittaa, että sinun on tiedettävä oikea SAT / ACT-pisteet sinä . Mutta miten voit selvittää tämän?

Tavoitteesi SAT / ACT-pisteet perustuvat korkeakouluihin, joihin haet. Sinun on löydettävä hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset SAT / ACT-pisteet kaikki koulut, joihin olet kiinnostunut käymään, erityisesti niiden 75. prosenttipisteet. Tavoitteena 75. prosenttipiste antaa sinulle parhaat mahdollisuudet päästä kaikkiin luettelosi kouluihin.

Löydät koulun SAT / ACT-pisteet ja prosenttipistetiedot käymällä sen pääsisivulla tai Googling '[koulun nimi] PrepScholar SAT / ACT' Esimerkiksi, jos haluat tietää, mitkä olivat NYU: n keskimääräiset SAT-pisteet, tekisit Googlelle 'NYU PrepScholar SAT'.

Kun olet löytänyt nämä pisteet kaikista kouluista, joihin aiot hakea, löytää luettelosi korkein 75. prosenttipiste; se on maalitavoite, johon tähdät.

Saadaksesi tarkemman selityksen ja pääsyn tyhjiin kaavioihin, joita voit käyttää seurataksesi koulujen SAT / ACT-pisteitä, napsauta alla olevaa linkkiä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi - saat ilmainen vaiheittainen opas henkilökohtaisten SAT / ACT-maalipisteiden laskemisesta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA