Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on tulossa nopeasti yhdeksännen luokan oppilaille, mutta lähinnä 11. luokkien SAT / ACT -raakadatan käyttäminen sen selvittämiseksi, onko sinulla hyvä, ei ole oikein. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä SAT- tai ACT -pisteenä 9. luokan oppilaille.

Kuinka laskimme pisteet

Kaikki tietävät, että oppilaat oppivat paljon 9. ja 11. luokan välillä. Joten ei ole yllätys, kun 9. ja 11. luokan välillä oppilaiden ACT / SAT -pisteet nousevat. Kuinka paljon voit odottaa paranevan 9. ja 11. luokan kahden vuoden aikana? On käynyt ilmi, että keskiarvo on noin 100 pistettä per jakso SAT: ssä ja 5 pistettä ACT: ssä - se on aika paljon!apurahoja korkeista pisteistä

Onko väärin käyttää 11. luokan tulostaulukoita nähdäksesi, pärjääkö SAT / ACT? Ehdottomasti! Käytä taulukkoa, joka on suunniteltu yhdeksännelle luokalle, kuten olemme tehneet täällä.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten saimme selville nämä tulokset, älä katso pidemmälle kuin alkuperäinen artikkelimme seitsemännestä luokasta täällä. Samat varotoimet siitä, miten tiedot laskettiin ja miksi sinun ei välttämättä pitäisi nähdä matalaa pistemäärää huonona merkkinä, ovat voimassa myös täällä.

Tulokset: 9. luokan ACT / SAT -pisteiden jakauma

9. luokan oppilaan keskimääräiset ACT- ja SAT -pisteet ovat alemmat kuin 11. luokan. Itse asiassa havaitsemme, että SAT: n pisteet ovat 100 pistettä alemmat per jakso, kun taas ACT: n pisteet ovat noin 5 pistettä pienemmät. Siksi yhdeksännen luokan mediaanin SAT -pisteet ovat noin 400 kutakin osaa kohden, kun taas 9. luokan mediaanin ACT -pisteet ovat noin 15. SAT: n keskihajonta on edelleen noin 100 pistettä jaksoa kohti ja noin 6 pistettä ACT: ssä.

1 miljardilla on monta nollaa

Tämä tarkoittaa, että pisteet käännetään seuraavasti:

Tulkinta Prosentiili ACT -pisteet SAT -osion pisteet
Keskiarvon alapuolella 25% 9 300
Keskiverto viisikymmentä% viisitoista 400
Keskivertoa parempi 75% kaksikymmentäyksi 500
Erinomainen 95% 28 600

Nämä tiedot osoittavat meille, että jos saat pisteitä noin 15 ACT: ssä tai 400 jokaisessa SAT: n osassa (tai 800, kun molemmat osat on yhdistetty), saat yhdeksännen luokan keskimääräiset pisteet. Jos pisteet ovat noin 9 ACT: llä tai 300 jokaisella SAT-osiolla, noin kolmella neljäsosalla muista yhdeksännen luokan oppilaista olisi korkeampi pistemäärä kuin sinulla.

Mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet yhdeksännelle luokalle?

Yllä olevasta taulukosta voimme päätellä, että hyvä SAT / ACT-tulos, joka voittaa kolme neljäsosaa Yhdysvaltojen vastaavista opiskelijoista, on 21 ACT: ssä ja 500 per jakso (1000 molemmissa jaksoissa) SAT: ssa.

luonnontieteelliset kilpailut lukiolaisille

Kuitenkin, kuten edellä varoitin, SAT / ACT: n tarkoituksena ei ole arvioida opiskelijoita ennen heidän pääsyään yliopistoon, joten älä masennu, jos pisteesi on tätä pienempi. Voit aina parantaa sitä myöhemmin oppimalla sisältöä ja opiskelemalla lisää.

Kuinka yhdeksännet luokkalaiset voivat valmistautua SAT / ACT: hen?

Meillä on paljon oppaita, jotka auttavat sinua ymmärtämään SAT: n ja ACT: n. Ensinnäkin haluat päättää, aloitatko SAT- tai ACT -valmistautumisen yhdeksännellä luokalla. Jos päätät tehdä niin, voit aloittaa tämä opas siitä, miten SAT -harjoitus voi saada täydelliset pisteet sekä tämä opas ACT -pisteiden nostamiseen.

Harjoitustestit ovat erittäin tärkeitä testin valmistelussa, ja meillä on monia ilmaisia ​​ja virallisia SAT -harjoitustestit ja ACT -käytännön testit käytettävissäsi.

Saatat myös olla kiinnostunut valmistautumisesta standardoitu testit, jotka opiskelijat yleensä suorittavat ennen SAT- ja ACT -kokeita. Meillä on täydelliset oppaat molempiin KIRJOITTAA ja ACT Aspire testit.

Käytä näitä resursseja ja olet hyvällä tavalla nostamassa SAT- tai ACT -pisteitäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Aivojen kolme pääosaa ja mitä he tekevät

Oletko utelias aivojen anatomiaan? Selitämme aivojen eri osat, niiden rakenteet ja miten ne toimivat yhdessä.

Mitä sinun on tiedettävä King/Drew Medical Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta King/Drew Medical Magnet High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulut SAT -pisteet ja GPA

Korkeakoulut, joiden hakuaika on myöhässä: täydellinen luettelo

Mietitkö, onko olemassa korkeakouluja, jotka vielä hyväksyvät hakemuksia? Tämä täydellinen luettelo korkeakouluista, joilla on myöhäiset määräajat, auttaa sinua löytämään koulun.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Kuinka liittyä lukio -sanomalehtiisi: 5 suurta hyötyä

Kiinnostaako lukion journalismi? Tutustu tähän opaskirjaan: mitä teet siellä, kuinka liittyä ja mahtavat edut.

Härkäyhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

Kenen kanssa Härkä on yhteensopiva? Mikä on Härän paras ottelu? Opi vastaukset näihin kysymyksiin täydellisen Taurus -yhteensopivuusoppaamme avulla.

Viterbon yliopiston pääsyvaatimukset

Fort Lauderdalen taideinstituutti Pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Morris Pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän kirjaa, jotka jokaisen lääketieteen pre-med-opiskelijan tulisi lukea

Oletko kiinnostunut lääketieteen urasta? Tutustu luetteloon parhaista kirjoista ennen lääketieteen opiskelijoille auttamaan sinua valmistautumaan lääketieteelliseen kouluun ja tulemaan lääkäriksi.

4 suosittua kamelihämähäkkimyyttiä ja niiden takana oleva totuus

Ovatko kamelihämähäkit todellisia? Opi totuus kamelin hämähäkkien koosta, puremasta ja nopeudesta.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun ottaa PSAT toisena opiskelijana?

Jos olet toisen vuoden opiskelija, onko PSAT tärkeä ottaa? Opi miksi yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Kansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

13 vaikeinta korkeakoulua, jotka haastavat itsesi

Mitkä ovat vaikeimmat pääaineet? Tutustu luetteloon vaikeimmista korkeakoulujen pääaineista saadaksesi oppaan siitä, kuinka paljon sinun on opiskeltava haluamasi tutkinnon saavuttamiseksi.

Notre Dame de Namurin yliopiston pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Liberty Universityn pääsyvaatimukset

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Täydellinen opas: BYU ACT Pisteet ja GPA