Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

lyijykynä

pääsenkö Stanfordiin

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulupotentiaalille tulevaisuudessa. Kahdeksannella luokalla nämä testit ovat edessä, mutta mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pistemäärä jollekin tällä palkkatasolla? Täällä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Kuinka määritämme hyvän SAT/ACT -pistemäärän 8. luokan käyttäjille?

ACT / SAT -laitetta käytetään ensisijaisesti a lukio testaa college pääsyä, ja suurin osa näistä kokeista suorittavista oppilaista on 11. tai 12. luokalla. Tämä tarkoittaa muutamia asioita. SAT -normi on 500 pistettä, kun taas ACT -arvo on noin 20. Normit ovat pakollisia keskimääräisiä pisteitä normaalille lukion oppilaalle - yleensä 11. tai 12. luokalla. Jos olet tällä luokalla, tutustu näihin linkkeihin saadaksesi hyvät ACT -pisteet ja hyvät SAT -pisteet.Jos käytät lukion opiskelijoiden taulukkoa tutkiaksesi 8. luokan oppilasta, tulokset ovat täysin vääriä. Sinun on käytettävä tällaista opasta, joka on erityisesti suunniteltu 8. luokan oppilaille. Muista myös, että ACT / SAT: n sisältö on lukion tasolla ja sisältää geometriaa ja muita aiheita, joita yleensä opetetaan vain 11. luokalla tai sen lähellä. Siksi huonoa suoritusta näissä kokeissa 8. luokalla ei pitäisi pitää kyvyttömyytenä-joskus se johtuu siitä, että et ole vielä oppinut sisältöä.

Kuinka löysimme tiedot

Harvat alle 11. luokan oppilaat (suhteellisesti ottaen) käyttävät SAT- tai ACT -oppilaita, joten hyvän tai huonon pistemäärän selvittäminen ei ole niin helppoa kuin tarkastella testin tekijöiden prosenttilukutaulukkoa. Sen sijaan käytimme kahta ainutlaatuista tietojoukkoa: Duke TIP -ohjelman tietojoukkoa ja John Hopkinsin CTY -tietojoukkoa. Mitä tulee uuteen SAT: ään (käyttöön maaliskuussa 2016), saimme nämä arviot SAT: n vanhan version tietojen perusteella, mutta odotamme niiden pysyvän melko tarkkoina nykyisessä tenttiversiossa.

Nämä ovat erittäin lahjakkaita seitsemännen luokan oppilaita, jotka ottivat SAT / ACT: n, joten emme voi vain ottaa huomioon näiden tietojoukkojen keskiarvoa ja jakautumista. Sen sijaan käytimme tilastollista tekniikkaa nimeltä quantile matching / maximum likelihood päätelläksemme kaikkien seitsemännen luokan jakautumisen. Sitten käytimme lineaarista interpolointia hyvien pisteiden määrittämiseen kahdeksannelle luokalle.

Tulokset: 8. luokan ACT / SAT -pisteiden jakauma

Kahdeksannen luokan oppilaan keskimääräinen SAT / ACT -pistemäärä on matalampi kuin lukion. Itse asiassa havaitsemme, että SAT: n pisteet ovat 450 pistettä alemmat per jakso, kun taas ACT: n pisteet ovat noin 7 pistettä pienemmät. Siksi 8. luokan mediaanin SAT -pistemäärä on noin 350 jaksoa kohden ja 8. luokan mediaanin ACT -pisteet on noin 13. SAT: n keskihajonta on noin 100 pistettä jaksoa kohden ja noin 6 ACT: ssä.

Tämä tarkoittaa, että pisteet käännetään seuraavasti:

Tulkinta Prosentiili ACT -pisteet SAT -pisteet
Keskiarvon alapuolella 25% 7 250
Keskiverto viisikymmentä% 13 350
Keskivertoa parempi 75% 19 450
Erinomainen 95% 26 550

Nämä tiedot osoittavat meille, että jos saat ACT -arvosta noin 13 tai SAT: n jokaisesta osasta 350 (tai 700, kun molemmat osiot yhdistetään), saat noin 8. luokan keskiarvon. Jos pisteytät ACT: llä noin 7 tai 250 jokaisesta SAT-osiosta, noin kolmella neljäsosalla muista kahdeksannen luokan oppilaista on korkeampi pistemäärä kuin sinulla.

Mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle?

Yllä olevasta taulukosta voimme päätellä, että hyvä SAT / ACT-pisteet 8. luokalla, joka voittaa kolme neljäsosaa Yhdysvaltojen vastaavista opiskelijoista, on 19 ACT: ssä ja 900 (molemmissa osioissa) SAT: ssa.

Muista, että kuten edellä varoitin, SAT / ACT: n tarkoituksena ei ole arvioida opiskelijoita ennen heidän pääsyään yliopistoon, joten älä epätoivo, jos pisteesi ovat tätä pienemmät. Voit aina parantaa sitä myöhemmin oppimalla sisältöä ja opiskelemalla lisää.

Miten 8. luokan oppilaat voivat valmistautua SAT / ACT: hen?

Nyt kun tiedät, mikä on hyvä standardoitu testitulos kahdeksannelle luokalle, miten voit saavuttaa ihanteelliset pisteet?

Meillä on paljon oppaita, jotka auttavat sinua ymmärtämään SAT: n ja ACT: n. Ensinnäkin sinun on päätettävä, aloitetaanko SAT- tai ACT -valmistautuminen 8. luokalla.Käytännön testit ovat erittäin tärkeitä myös standardoidulle testivalmistelulle, ja meillä on monia ilmaisia ​​ja virallisia SAT -harjoitustestit ja ACT -harjoitustestit.

Saatat myös olla kiinnostunut valmistautumisesta standardoitu testit, jotka opiskelijat yleensä suorittavat ennen SAT- ja ACT -kokeita. Meillä on täydelliset oppaat molempiin uusi PSAT ja ACT Aspire testit.

Käytä näitä resursseja ja olet hyvällä tavalla saavuttamassa upeat pisteet seuraavalla kerralla, kun otat SAT- tai ACT -ohjelman!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset