Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

soph_logoOletko 10. luokkalainen, joka harkitsee SAT- tai ACT -kurssin ottamista? Sitten luultavasti haluat tietää, mikä on hyvä SAT/ACT -pistemäärä toisen vuoden opiskelijoille. Vaikka saatat ajatella, että voimme yksinkertaisesti käyttää raakatuotantuloksia 11. luokan oppilailta, nämä tiedot eivät ole täysin tarkkoja tai merkityksellisiä toisen vuoden opiskelijoille. Tässä analysoin kahta tietojoukkoa selvittääkseni, mitä pidetään hyvänä SAT/ACT -pisteenä 10. luokan oppilaille.

Hyvät SAT/ACT -pisteet kymmenennelle luokalle: Metodologia

Kaikki tietävät, että opiskelijat oppivat solennaisesti 10. ja 11. luokan välillä, joten ei ole yllätys, kun heidän ACT/SAT -pisteet kasvavat. Mutta kuinka monta pistettä voit odottaa paranevan 10. luokasta 11. luokkaan näissä kahdessa kokeessa? SAT: n keskiarvo on noin 40 pistettä jaksoa kohden ja ACT: n 2 pistettä jaksoa kohden - se on aika paljon!

Tämä herättää kysymyksen: onko väärin käyttää 11. luokan prosenttipöydät sen selvittämiseksi, pärjääkö sinä (10. luokkalainen) hyvin SAT- tai ACT -toiminnassa? Ehdottomasti! Sinun pitäisi todella käyttää pöytää, joka on suunniteltu erityisesti kymmenennelle luokalle. kuten alla oleva.Jos haluat lisätietoja menetelmistämme näiden pisteiden takana, lue artikkelimme 7. luokkien hyvistä SAT/ACT -pisteistä. Samat varotoimet siitä, miten tiedot laskettiin, ja miksi sinun ei välttämättä pitäisi nähdä matalaa pistemäärää huonona merkkinä, pätevät myös 10. luokan luokkiin.

10. luokan ACT/SAT -pisteiden jakauma

Keskimääräinen standardoitu testitulos 10. luokalla on pienempi kuin 11. luokalla. Itse asiassa SAT: n pisteet ovat täydet 40 pistettä alemmat jokaisesta osasta, kun taas ACT: n pisteet ovat noin 2 pistettä pienemmät.

Se tarkoittaa, että SAT -pistemäärä keskimäärin kymmenennellä luokalla on noin 460 kutakin osaa kohden, ja keskimääräisen kymmenennen luokan ACT -pisteet ovat noin 18 per jakso. SAT: n keskihajonta on noin 100 pistettä jaksoa kohden ja noin 6 pistettä ACT: ssä.

Pisteet siis käännetään seuraavasti:

Prosentiili ACT -yhdistelmäpisteet SAT -osion pisteet*
Keskiarvon alapuolella 25% 12 360
Keskiverto viisikymmentä% 18 460
Keskivertoa parempi 75% 24 560
Erinomainen 95% 31 660

*Saimme nämä arviot SAT: n vanhan version tietojen perusteella, mutta niiden pitäisi silti olla melko tarkkoja testin nykyiselle versiolle.

Mikä on hyvä SAT/ACT -pisteet kymmenennelle luokalle?

Nämä tiedot osoittavat meille, että jos saat ACT: llä noin 18 pistettä tai 460 SAT: n jokaisesta osasta (tai 920, kun molemmat osat on yhdistetty), saavutat noin kymmenennen luokan keskiarvon. Jos pisteytät ACT: llä noin 12 tai 360 jokaisesta SAT-osiosta, noin kolmella neljäsosalla muista kymmenennen luokan oppilaista on korkeampi pistemäärä kuin sinulla.

Yllä olevasta taulukosta voimme päätellä, että hyvä 10. luokan SAT/ACT -pisteet (eli sellainen, joka voittaa 75% muiden testinottajien tuloksista) on 24 ACT: ssä ja 560 per SAT -osio (1120 molemmissa).

10. luokalla, SAT/ACT ennustaa melko voimakkaasti 11. luokkasi pistemäärän ja mitä aiot hakea oppilaitoksiin. Paraneminen on todennäköisesti vähäistä - ellet ryhdy erityisiin toimenpiteisiin valmistautuaksesi.

Kuinka kymmenennet luokkalaiset voivat valmistautua SAT/ACT: hen?

Nyt kun tiedät, mikä on hyvä standardoitu testitulos kymmenennelle luokkalaiselle, kuinka voit parantaa SAT/ACT -pisteitäsi, kunnes haluat sen olevan?

Meillä on paljon oppaita, jotka auttavat sinua. Ensinnäkin haluat päättää, aloitatko SAT- tai ACT -valmistautumisen 10. luokalla.Jos sinä tehdä päätä aloittaa valmistautuminen 10. luokalla, voit aloittaa SAT / ACT -opinto -oppaidemme avulla; jokainen näistä sisältää linkkejä kaikkiin parhaisiin SAT/ACT -artikkeleihimme, jotka opastavat sinua valmisteluprosessissa vaihe kerrallaan.

Käytännön testit ovat erittäin tärkeitä myös standardoidussa testivalmistelussa, ja meillä on monia ilmaisia ​​virallisia SAT -harjoitustestit ja ACT -harjoitustestit, jotka voit ladata ja käyttää omaan aikaan.

Sinua kiinnostaa ehkä myös valmistautuu standardoitavaan testit, jotka opiskelijat yleensä suorittavat ennen SAT ja ACT. Meillä on täydelliset oppaat sekä PSAT- että PreACT -testeihin.

Kalifornian yliopisto los angeles

Käytä näitä resursseja ja olet hyvällä tavalla saavuttamassa vahvan pistemäärän, kun seuraavan kerran otat SAT- tai ACT -ohjelman!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.