Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

soph_logoOletko 10. luokkalainen, joka harkitsee SAT- tai ACT -kurssin ottamista? Sitten luultavasti haluat tietää, mikä on hyvä SAT/ACT -pistemäärä toisen vuoden opiskelijoille. Vaikka saatat ajatella, että voimme yksinkertaisesti käyttää raakatuotantuloksia 11. luokan oppilailta, nämä tiedot eivät ole täysin tarkkoja tai merkityksellisiä toisen vuoden opiskelijoille. Tässä analysoin kahta tietojoukkoa selvittääkseni, mitä pidetään hyvänä SAT/ACT -pisteenä 10. luokan oppilaille.

Hyvät SAT/ACT -pisteet kymmenennelle luokalle: Metodologia

Kaikki tietävät, että opiskelijat oppivat solennaisesti 10. ja 11. luokan välillä, joten ei ole yllätys, kun heidän ACT/SAT -pisteet kasvavat. Mutta kuinka monta pistettä voit odottaa paranevan 10. luokasta 11. luokkaan näissä kahdessa kokeessa? SAT: n keskiarvo on noin 40 pistettä jaksoa kohden ja ACT: n 2 pistettä jaksoa kohden - se on aika paljon!

Tämä herättää kysymyksen: onko väärin käyttää 11. luokan prosenttipöydät sen selvittämiseksi, pärjääkö sinä (10. luokkalainen) hyvin SAT- tai ACT -toiminnassa? Ehdottomasti! Sinun pitäisi todella käyttää pöytää, joka on suunniteltu erityisesti kymmenennelle luokalle. kuten alla oleva.Jos haluat lisätietoja menetelmistämme näiden pisteiden takana, lue artikkelimme 7. luokkien hyvistä SAT/ACT -pisteistä. Samat varotoimet siitä, miten tiedot laskettiin, ja miksi sinun ei välttämättä pitäisi nähdä matalaa pistemäärää huonona merkkinä, pätevät myös 10. luokan luokkiin.

10. luokan ACT/SAT -pisteiden jakauma

Keskimääräinen standardoitu testitulos 10. luokalla on pienempi kuin 11. luokalla. Itse asiassa SAT: n pisteet ovat täydet 40 pistettä alemmat jokaisesta osasta, kun taas ACT: n pisteet ovat noin 2 pistettä pienemmät.

Se tarkoittaa, että SAT -pistemäärä keskimäärin kymmenennellä luokalla on noin 460 kutakin osaa kohden, ja keskimääräisen kymmenennen luokan ACT -pisteet ovat noin 18 per jakso. SAT: n keskihajonta on noin 100 pistettä jaksoa kohden ja noin 6 pistettä ACT: ssä.

Pisteet siis käännetään seuraavasti:

Prosentiili ACT -yhdistelmäpisteet SAT -osion pisteet*
Keskiarvon alapuolella 25% 12 360
Keskiverto viisikymmentä% 18 460
Keskivertoa parempi 75% 24 560
Erinomainen 95% 31 660

*Saimme nämä arviot SAT: n vanhan version tietojen perusteella, mutta niiden pitäisi silti olla melko tarkkoja testin nykyiselle versiolle.

Mikä on hyvä SAT/ACT -pisteet kymmenennelle luokalle?

Nämä tiedot osoittavat meille, että jos saat ACT: llä noin 18 pistettä tai 460 SAT: n jokaisesta osasta (tai 920, kun molemmat osat on yhdistetty), saavutat noin kymmenennen luokan keskiarvon. Jos pisteytät ACT: llä noin 12 tai 360 jokaisesta SAT-osiosta, noin kolmella neljäsosalla muista kymmenennen luokan oppilaista on korkeampi pistemäärä kuin sinulla.

Yllä olevasta taulukosta voimme päätellä, että hyvä 10. luokan SAT/ACT -pisteet (eli sellainen, joka voittaa 75% muiden testinottajien tuloksista) on 24 ACT: ssä ja 560 per SAT -osio (1120 molemmissa).

10. luokalla, SAT/ACT ennustaa melko voimakkaasti 11. luokkasi pistemäärän ja mitä aiot hakea oppilaitoksiin. Paraneminen on todennäköisesti vähäistä - ellet ryhdy erityisiin toimenpiteisiin valmistautuaksesi.

Kuinka kymmenennet luokkalaiset voivat valmistautua SAT/ACT: hen?

Nyt kun tiedät, mikä on hyvä standardoitu testitulos kymmenennelle luokkalaiselle, kuinka voit parantaa SAT/ACT -pisteitäsi, kunnes haluat sen olevan?

Meillä on paljon oppaita, jotka auttavat sinua. Ensinnäkin haluat päättää, aloitatko SAT- tai ACT -valmistautumisen 10. luokalla.Jos sinä tehdä päätä aloittaa valmistautuminen 10. luokalla, voit aloittaa SAT / ACT -opinto -oppaidemme avulla; jokainen näistä sisältää linkkejä kaikkiin parhaisiin SAT/ACT -artikkeleihimme, jotka opastavat sinua valmisteluprosessissa vaihe kerrallaan.

Käytännön testit ovat erittäin tärkeitä myös standardoidussa testivalmistelussa, ja meillä on monia ilmaisia ​​virallisia SAT -harjoitustestit ja ACT -harjoitustestit, jotka voit ladata ja käyttää omaan aikaan.

Sinua kiinnostaa ehkä myös valmistautuu standardoitavaan testit, jotka opiskelijat yleensä suorittavat ennen SAT ja ACT. Meillä on täydelliset oppaat sekä PSAT- että PreACT -testeihin.

Kalifornian yliopisto los angeles

Käytä näitä resursseja ja olet hyvällä tavalla saavuttamassa vahvan pistemäärän, kun seuraavan kerran otat SAT- tai ACT -ohjelman!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.