Mikä on Brown PLME? Hyväksymisaste, vaatimukset ja sisäänpääsy

ruskeaplme

Oletko kuullut Brown University PLME -ohjelmasta ja haluat oppia lisää siitä? Ainoana BS/MD -ohjelmana Ivy League -tapahtumassa PLME -ohjelma voi olla loistava tapa osallistua erinomaisiin kouluihin sekä alakoululaisille että lääketieteellisille kouluille ilman huolta lääketieteellisten koulujen sovelluksista. Brown PLME -ohjelma on kuitenkin varsin ainutlaatuinen akateemisten vaatimustensa (tai pikemminkin vaatimusten puuttumisen) suhteen, eikä se varmasti ole paras valinta kaikille. Mistä voit tietää, onko se oikea sinulle? Lue tästä oppaasta kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PLME -ohjelmasta, mukaan lukien se, mikä se on, ruskea PLME -hyväksymisaste, kysymykset, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi ennen hakemista, ja mitä sovelluksesi tarvitsee loistaa.

Mikä on ruskea PLME?

Brownin yliopiston liberaalin lääketieteellisen koulutuksen ohjelma (PLME) Onkahdeksan vuoden ohjelma, joka yhdistää perustutkinnon lääketieteelliseen kouluun. Vaikka on olemassa muita kandidaatin/lääketieteen koulujen yhdistelmäohjelmia , Brownin PLME on ainoa, joka on olemassa Ivy Liigassa.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Brown University PLME -ohjelmaan, lähettävät kuitenkin saman hakemuksen kuin muut Brownin hakijat; heidän on suoritettava kolme muuta esseetä, ja yksi heidän kahdesta suosituskirjeestään on oltava matematiikan tai luonnontieteiden opettajalta. Voit hakea PLME -ohjelmaan joko varhaista päätöstä tai säännöllistä päätöstä.

Jos sinut hyväksytään ohjelmaan ja sinusta tulee PLME ('plee-mee'), sinun ei tarvitse hakea lääketieteellistä koulua. Suoritat neljä vuotta peruskoulutusta, jonka lopussa saat AB (Bachelor of Arts) tai ScB (Bachelor of Science) tutkinnon tieteissä tai AB humanistisissa, yhteiskuntatieteissä tai käyttäytymistieteissä. Ylioppilaana suoritat lääketieteellisiä vaatimuksia, mutta muut kuin luokkaasi perustuvat kiinnostuksen kohteisiisi ja pääaineeseesi. Brownilla on tunnetusti avoin opetussuunnitelma, jossa ei ole ydinvaatimuksia, joten sinulla on paljon joustavuutta luokkasi aikataulussa.

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, sinut kirjataan automaattisesti Brownin Warren Alpert Medical Schooliin. (Jos päätät, ettet enää halua osallistua Browniin lääketieteelliseen kouluun, sinulla on teknisesti lupa hakea muihin lääketieteellisiin kouluihin. Se on kuitenkin paheksuttu, koska ohjelma on tarkoitettu kahdeksaksi vuodeksi Brownissa, ja menetät myös taattu paikkasi Warren Alpertissa).

BS/MD -ohjelmat ovat suosittuja, koska jos pääset sisään, sinun ei tarvitse huolehtia tiukan ja stressaavan med -koulun hakuprosessin suorittamisesta. Brownin yliopiston PLME-ohjelma on erityisen suosittu, koska se on tiukka, arvostettu ja tulet käymään korkeatasoisissa kouluissa sekä alakoululaisille että lääketieteellisille kouluille.Lisäksi PLME -ohjelma on paljon joustavampi verrattuna muihin BS/MD -ohjelmiin.Voit suorittaa pääaineita kaikilla tieteen, humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden tai käyttäytymistieteen aloilla (valittavana on lähes 100 keskittymää), ja sinua kannustetaan hankkimaan laaja taiteen koulutus. PLME: itä kannustetaan opiskelemaan ulkomailla, harjoittamaan omia tutkimusetujaan, luennoimaan mitä tahansa heitä kiinnostavaa aihetta ja osallistumaan yhdyskuntapalveluun. PLME -ohjelmassa on myös erityisesti tuleville lääkäreille räätälöityjä mahdollisuuksia, kuten lääkäreiden varjostusohjelma, kansainväliset terveydenvaihto -ohjelmat ja tutkimusapurahat.

Länsi -Carolinan yliopiston gpa -vaatimukset

Kun PLME: t ovat suorittaneet peruskoulutuksensa, he voivat lykätä pääsyä lääketieteelliseen kouluun kahdeksi vuodeksi kun he harjoittavat lisäkoulutusta, tekevät tutkimusta tai etsivät muuta mahdollisuutta. PLME-ohjelman tavoitteena on kehittää lääkäreitä, joilla on monipuolinen koulutus ja jotka voivat harjoittaa monia etuja. Siksi se korostaa joustavuutta ja räätälöityä akateemista ohjelmaa.

body_researchdoctor

Onko Brown University PLME oikea sinulle?

PLME-ohjelma on huippuluokan BS/MD-ohjelma, joka voi antaa sinulle kokemuksia, joita sinulla on vaikeuksia löytää muualta, mutta se ei tarkoita, että se sopii täydellisesti kaikille. Ennen kuin päätät hakea Brown PLME: tä, sinun on kysyttävä itseltäsi kolme tärkeää kysymystä.

#1: Oletko varma, että haluat olla lääkäri?

Sinun ei pitäisi liittyä mihinkään BS/MD- tai BA/MD -ohjelma ellet ole varma, että haluat olla lääkäri.Nyt kun olet liittynyt Brownin PLME -ryhmään, sinun ei tarvitse lain mukaan täyttää kaikki kahdeksan vuotta; voit pudota pois MD -osasta, jos se ei enää ole haluamasi. Tämä voi kuitenkin sotkea valmistumisvaatimuksesi, ja olet valinnut jonkun, joka on saattanut olla todella varma, että he halusivat suorittaa koko ohjelman.

tee punainen ja sininen violetti

On hyvin tavallista, että esilääkärit muuttavat mieltään med-koulun hakemisesta; Joidenkin arvioiden mukaan jopa kaksi kolmasosaa esilääkkeistä muuttaa mieltään lääkäriksi joskus yliopiston aikana. Joskus tämä on jotain, mitä et yksinkertaisesti tajua, ennen kuin olet suorittanut vuoden tai kaksi pre-med-luokkaa, mutta kaikissa tapauksissa on parasta valmistaudu niin paljon kuin voit lukiossa ottamalla korkean tason STEM -luokat ja vapaaehtoistyö sairaalassa, hoitokodissa tai vastaavassa paikassa. Sitten sinulla on ainakin perusidea siitä, mitä lääkäri on, ennen kuin aloitat yliopiston.

Jos olet tehnyt niin paljon kuin voit valmistautuaksesi päälääketieteelliseen pääaineeseen vielä lukiossa ja olet varma, että lääketiede on oikea urapolku sinulle, voit hakea luottavaisesti Brownin kaltaiseen ohjelmaan PLME. Jos olet edelleen horjumassa, suosittelemme, ettet hae mihinkään kandidaatin/lääketieteen kouluohjelmaan. Sen sijaan keskity kandidaatin tutkintoon, ja voit aina hakea lääketieteelliseen kouluun, kun olet varma siitä, onko se paras polku sinulle.

#2: Haluatko osallistua Browniin alakoulussa ja Med Schoolissa?

Keskeinen asia muistaa Brown PLME: stä on, että se on sama kuin hakeutuminen ala- ja keskikouluun samanaikaisesti . Jos haet, sanot, että haluat osallistua Browniin kahdeksan vuoden ajan ja saada sekä kandidaatin että lääketieteellisen tutkinnon koulusta. Joten sinun on päätettävä, sopivatko sekä Brownin perustutkinto -ohjelma että sen Warren Alpert Medical School sinulle. Jos pidät yhdestä, mutta et toisesta, tai jos olet epävarma, haluatko osallistua Brownin lääketieteelliseen kouluun, PLME -ohjelma ei todennäköisesti sovi hyvin.

#3: Haluatko enemmän vapaata taidekasvatusta?

Kun olet PLME -ohjelman opiskelija, voit suorittaa pääaineita kaikilla humanististen, luonnontieteellisten, yhteiskuntatieteellisten tai käyttäytymistieteiden aloilla. Tämä tarkoittaa, että voit opiskella esimerkiksi poliittista tiedettä tai englantia samalla kun valmistaudut lääketieteelliseen kouluun. Monet esilääkärit haluavat oikeutetusti näyttää lääketieteellisille kouluille, kuinka sitoutuneita he ovat lääkäreiksi, joten he suorittavat päätoiminnon yhdessä pieni ryhmä pääaineita , kuten biologia tai psykologia, ja valtaosa heidän yliopistoluokistaan ​​liittyy suoraan heidän tulevaan lääketieteelliseen uraansa. Koska heidät on jo hyväksytty lääketieteelliseen kouluun, PLME -opiskelijoilla on enemmän vapautta harjoittaa muita etuja.

esimerkkejä kirjallisuuden metaforoista

Joten, jos haluat oppia sujuvasti italiaa, tulla aasialaisen kirjallisuuden asiantuntijaksi, opiskella ulkomailla Ranskassa lukukauden ajan jne., Voit tehdä tämän PLME -ohjelmassa äläkä huolehtia siitä, että se vaikuttaa tulevaisuuteen lääketieteellisessä koulussa. Ruskea PLME on loistava vaihtoehto henkilölle, joka tietää haluavansa olla lääkäri, mutta haluaa myös vankan vapaiden taiteiden koulutuksen. Jos kuitenkin haluat enemmän nopeutettua BS/MD -ohjelmaa, joka voidaan suorittaa alle kahdeksassa vuodessa, PLME -ohjelma ei sovi hyvin, koska se korostaa koulutuksen laajuutta, ei nopeutettua polkua lääkäriksi.

body-college-luento-hall-college-luokka

Kuinka vaikeaa on päästä ruskeaan PLME: hen?

Kuten voit odottaa erittäin kilpailukykyiseltä ohjelmalta Ivy League -koulussa, Brown PLME: hen pääseminen ei ole mikään huono saavutus. Varten luokka 2019 PLME -ohjelmaan haki 2641 henkilöä ja 94 hyväksyttiin (61 pääsi ilmoittautumaan).Tämä antaa PLME: lle noin 3,6%: n hyväksymisasteen.Tämä tarkoittaa sitä, että PLME -ohjelmaan pääseminen on vaikeampaa kuin minkä tahansa korkeakoulun, mukaan lukien Harvardin, Stanfordin ja Yalen, yleinen opiskelijakunta. Brownin yliopiston kokonaismäärä on 7-8% vuodessa.

Kuten voit odottaa, hyväksytyillä opiskelijoilla oli vaikuttavia sovelluksia. Heidän keskimääräiset SAT -pisteet olivat 770 matematiikassa ja 742 ERW: ssä, ja heidän keskimääräinen ACT -pisteet oli 34. Joten nämä opiskelijat pisteyttävät 1%: n parhaan maan kaikista testaajista. Tarvitset kuitenkin enemmän kuin erinomaisia ​​testituloksia saadaksesi hyväksynnän Brown PLME: hen. Seuraavassa osassa keskustelemme vinkkejä sovelluksesi loistamisesta.

Kuinka päästä ruskeaan PLME: hen: 4 vinkkiä

PLME: ksi tuleminen on vaikeaa, ei epäilystäkään. Noudata kuitenkin näitä neljää vinkkiä, jotta voit parhaiten päästä ohjelmaan.

#1: Excel luokissasi

Brown ottaa PLME: hen vain sellaisia ​​opiskelijoita, jotka ovat varmoja, että he voivat käsitellä sekä perustutkintoa että (lopulta) lääketieteellisiä oppitunteja. Joten sinulla on oltava tähtitieteellisiä lukion tutkijoita todistamaan itsesi heille. Erityisesti haluat korkeita arvosanoja edistyneillä luokilla, kuten arvosanoin tai AP. STEM -luokat, kuten matematiikka ja luonnontieteet, ovat erityisen tärkeitä, ja haluat saavuttaa korkeimmat tasot, joita voit näissä luokissa, mutta et saa mitään arvosanaa alempaa kuin B (ja A on aina parempi). Koska PLME -ohjelmassa keskitytään kuitenkin vahvasti myös vapaiden taiteiden koulutukseen, sinulla on oltava myös vahvat arvosanat muilla aihealueilla, kuten englannilla ja yhteiskuntatieteillä. Tämä eroaa muista pre-med-ohjelmista, joissa STEM-luokat ovat paljon korostuneempia.

PLME -hakijoille ei ole erityisiä kurssivaatimuksia, mutta Brown suosittelee, että kaikki koulun hakijat ovat käyneet seuraavat kurssit lukiossa:

 • Neljä vuotta englantia
 • Vähintään kolme mutta mieluiten neljä vuotta matematiikkaa
 • Vähintään kolme mutta mieluiten neljä vuotta yhtä vierasta kieltä
 • Vähintään kolme vuotta tiedettä (joista kahden on oltava laboratoriotiedettä), mukaan lukien biologia, kemia ja fysiikka
 • Vähintään kahden vuoden historia, mukaan lukien Amerikan historia
 • Vaikka sitä ei virallisesti suositella, musiikin ja taiteen kursseja kannustetaan

Tavoitteena on täyttää kaikki nämä vaatimukset, ja vähintään neljä vuotta luonnontieteitä ja matematiikkaa osoittaakseen, että sinulla on vahvat STEM -taidot.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme vähintään 3.5 painottamaton GPA ja monia kunnianosoituksia tai AP -luokkia kuin voit käsitellätuntematta hukkua. Useimpien hyväksyttyjen oppilaiden painotetut GPA: t ovat yli 4,0, joten sinun pitäisi myös pyrkiä tähän.

symbolit suuremmille ja pienemmille kuin

#2: Keskity opetukseen

BS/MD -ohjelmat, kuten Brown PLME, haluavat ottaa vastaan ​​opiskelijoita, joilla on poikkeuksellisia saavutuksia sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Oppitunnin ulkopuolinen toiminta voi näyttää kykysi, intohimosi ja johtamiskykysi paremmin kuin mikään muu osa hakemustasi.

Koska BS/MD -ohjelmat etsivät opiskelijoita, jotka ovat intohimoisia lääketieteen uran aloittamisesta, sinulla pitäisi olla vähintään pari ylimääräistä opetusta, jotka liittyvät kiinnostukseesi lääketieteen alalla. Voit halutessasi toimia vapaaehtoisena sairaalassa, varjostaa lääkärin, auttaa professoria lääketieteellisessä tutkimuksessa tai osallistua a kesän lääketieteellinen ohjelma . Kun voit, pyri johtamiskokemukseen, pysy oppituntien ulkopuolella usean vuoden ajan sitoutumisen osoittamiseksi ja pyri vaikuttamaan myönteisesti (esimerkiksi ottamalla mukaan muita tai antamalla takaisin yhteisölle) osoittaaksesi, että olisit voimavara Brownin kampuksella.

Monilla PLME -hakijoilla on vahvat arvosanat ja testitulokset, joten ylimääräiset opetuksesi ovat loistava tapa erottua joukosta. Voit parantaa PLME -sovellustasi harjoittamalla johtotehtäviä, tekemällä tutkimusta ja osallistumalla muihin toimintoihin, jotka osoittavat mahdollisuutesi ja saavutuksesi lääketieteen alalla.

#3: Pyri korkeisiin tenttipisteisiin

Vuosina 2017-2019 hyväksyttyjen PLME-hakijoiden keskimääräiset testitulokset ovat:

 • SAT Matematiikka: 770
 • SAT aikuinen: 742
 • LAKI: 34

Koska nämä ovat keskiarvoja,haluat tavoitella vähintään yhtä korkeita pisteitä, jotta pääset parhaiten sisään.Nämä ovat ehdottomasti korkeita pisteitä tavoitella, mutta meillä on oppaita a täydellinen SAT -tulos tai täydellinen ACT -tulos auttamaan sinua pääsemään perille.

#4: Ole harkittu esseesi vastauksissa

Kolmen essee -kehotteen lisäksi kaikkien Brownin hakijoiden on vastattava PLME -hakijoiden on kirjoitettava kolme muuta esseetä. Kehotteet ovat:

 • Sitoutuminen tulevaan uraan lääkärinä lukion aikana vaatii huolellista harkintaa ja itsereflektiota. Mitkä arvot ja kokemukset ovat saaneet sinut uskomaan, että lääketieteen lääkäriksi tuleminen sopii sinulle? (Enintään 250 sanaa)

  toisen asteen funktion kärkimuoto
 • Useimmat ihmiset kuvaavat uraa lääkärinä/lääkärinä ammatina, työn lisäksi. Kuvaile meille, mitä ammattitaito ja lääkärin/lääkärin ammatti merkitsevät sinulle. (Enintään 250 sanaa)

 • Miten kuvittelet Liberaalin lääketieteellisen koulutuksen ohjelman auttavan sinua saavuttamaan akateemiset, henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteesi ihmisenä ja tulevaisuuden lääkärinä? (Enintään 500 sanaa)

Kuten näette, jokainen näistä essee -kehotteista on tapa, jolla voit keskustella tavoitteistasi sekä PLME -ohjelmassa että tulevassa lääkärin urallasi. Vastauksesi arvioidaan huolellisesti, joten käytä niihin aikaa. Ajattele, mitä haluat saada peruskoulutuksestasi, mitä haluat saada lääketieteellisestä koulusta, mitä haluat päästä pois urastasi lääkärinä ja miten PLME -ohjelma voi auttaa sinua saavuttamaan kaikki nämä asiat. Haluat näyttää Brownille sekä omat arvosi ja tavoitteesi että sen, miksi PLME -ohjelma on mielestäsi paras ohjelma sinulle.

feature_woman_graduating_college

Yhteenveto: Mikä on PLME?

Brown PLME -ohjelma on BS/MD -ohjelma, jossa hyväksytyt opiskelijat viettävät vuosia Brownissa: neljä vuotta perustutkinnon saamista ja neljä vuotta Warren Alpert Medical Schoolissa. PLME -ohjelma on houkutteleva monille opiskelijoille, koska jos heidät hyväksytään, se takaa heille paikan arvostetussa lääketieteellisessä koulussa, ja PLME -ohjelma mahdollistaa myös enemmän joustavuutta opiskelutyössä kuin muut BS/MD -ohjelmat. Tämä suosio tarkoittaa kuitenkin sitä, että PLME -ohjelma on erittäin kilpailukykyinen. Brownin yliopiston PLME -hyväksyntäaste on alle 4% vuodessa. Vaikka Brownin PLME: n ainoat lisävaatimukset ovat kolme muuta essee -kehotetta, jotka hakijoiden on vastattava, ollakseen kilpailukykyinen hakija suosittelemme vahvoja arvosanoja ja testituloksia, harkittuja esseitä ja erinomaisia ​​ylimääräisiä oppitunteja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA