Mikä on huono SAT-pisteet? Kansallisesti ja kollegiona

main_rottenapple

Oletko ottanut SAT: n äskettäin? Mietitkö, onko pisteesi huono? Tai ehkä haluat vain tietää voittamasi pisteet ennen kuin otat SAT: n ensimmäistä kertaa?

Tässä artikkelissa, selitämme, mikä on huono SAT-pisteet, sekä kansallisten keskiarvojen että kiinnostuneiden korkeakoulujen suhteen.

Mitä pidetään huonosti SAT-pisteinä kansallisesti?

Tarkasteltaessa SAT-konsernin vuosikertomus vuodelta 2020 , näemme sen alle 1050 yhdistetty pistemäärä on alle keskiarvon. Osioiden osalta todisteisiin perustuva luku- ja kirjoitustulos alle 527 on alle keskiarvon, kun taas matematiikan pisteet alle 522 ovat alle keskiarvon. Se tarkoittaa, että jos haluat ylittää kansallisen keskiarvon, sinun on voitettava 1050 kokonaispistemäärä.

Mukaan 2020 SAT-prosenttipisteet , kaikki yhdistetyt pisteet 870 tai vähemmän ovat alimmassa 25 prosentissa. Toisin sanoen, jos saavutat tämän vertailuarvon tai sen alapuolella, pisteet ovat ehdottomasti matalalla tasolla. (Oppia lisätietoja SAT-prosenttipisteistä täältä .)

Mitä korkeakoulut ajattelevat matalasta SAT-pisteestä?

Vaikka kansallinen sijoituksesi on tärkeä, on paljon tärkeämpää miettiä, mitä pisteesi tarkoittaa niiden korkeakoulujen kannalta, joihin haluat osallistua. Loppujen lopuksi otat SAT: n päästäksesi korkeakouluihin, joten heidän mielipiteensä on viime kädessä tärkein.

Jos olet korkeakoulun keskimääräisen SAT-pisteet-alueen yläpuolella - vaikka pisteesi näyttääkin kansallisesti matalalta -, pääsymahdollisuutesi eivät vaarannu.

Päinvastoin, sinulla voi olla pisteet, jotka näyttävät hyvältä kansallisesti - esimerkiksi 90: ssäthprosenttipiste (1290) - mutta on selvästi alle valikoivien korkeakoulujen, kuten Ivy League, Stanford ja MIT.

Kuten näette, on paljon tärkeämpää ottaa huomioon SAT-pisteet yhteydessä kohdekorkeakouluistasi. Tutkitaan nyt joitain pisteytysalueita sen määrittämiseksi, mikä on 'huono' SAT-pisteet eri korkeakouluissa.

Mikä on huono SAT-piste valikoivimmille kouluille?

Jos tavoitat maan valikoivimpia kouluja - ajattele Harvardia, Stanfordia, Princetonia, Yalea, MIT - melko paljon kaikki SAT-pisteet, joita ei pidetä kansallisesti erinomaisina, katsotaan mataliksi.

Esimerkiksi Harvardissa SAT: n keskimääräiset 50% -alueet (ts. 25-75. Prosenttipisteet) ovat matematiikassa 740-800 ja näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa 720-780. Se on aika korkea!

kehon_harvard-2

Koska erittäin kilpailukykyiset korkeakoulut hylkäävät rutiininomaisesti hakijat, joiden pisteet ovat keskimääräisissä rajoissa, on turvallisinta tavoittaa SAT-pisteet 50 prosentin hyväksyttyjen opiskelijoiden pisteiden yläosassa - ei vain olla sisällä keskimmäinen 50%: n alue. Joten Harvardille tämä tarkoittaisi tavoitetta 800 matematiikassa ja 780 EBRW: ssä.

Erittäin valikoivan korkeakoulun pisteet vaihtelevat alemmalla puoliskolla, mikä voi vähentää dramaattisesti pääsymahdollisuuksiasi. Esimerkiksi, jos koulun normaali osallistumisaste on 10%, mutta SAT-pisteesi on kyseisen koulun 25. prosenttipisteessä, mahdollisuutesi päästä on oikeastaan ​​vain 5% tai pienempi.

SAT-yhdistelmäpisteesi pitäisi olla 1500 tai enemmän (noin 750 tai enemmän jaksoa kohden), jos haluat olla kilpailukykyinen erittäin valikoivissa kouluissa. Mikä tahansa alla oleva heikentää merkittävästi mahdollisuuttasi. Kaikki alle 1400 (noin 700 per osio) on selvästi alhainen ja tekee pääsyn epätodennäköisemmäksi.

milloin ib -pisteet ilmestyvät?

Mikä on huono SAT-piste valikoiville kouluille?

Kun olet poissa maan 15 parhaasta korkeakoulusta, koulun 'huono' SAT-pisteet ovat mitä tahansa sen keskimääräisen 50 prosentin alueen alapuolella. Sanomme 'huono' ei siksi, että pisteet ovat välttämättä huonot kansallisessa mittakaavassa, vaan siksi, että se voi heikentää pääsymahdollisuuksiasi.

Katsotaanpa yksi esimerkki Bostonin yliopistosta. BU on valikoiva koulu, sijoittui 50 parhaan joukkoon valtakunnallisesti . Sen SAT keskimmäiset 50% pisteet vaihtelevat ovat 680-780 matematiikassa ja 650-720 EBRW: ssä.

Huono pisteet olisivat mitä tahansa näiden osastopisteiden alapuolella tai suunnilleen mitä tahansa alhaisempia kuin 1330 SAT -yhdistelmä. Niin Vaikka 1330 on kansallisesti vahva SAT-pisteet (7% parhaista testaajista!), Sinun on saatava vähintään tämä pisteet ollaksesi kilpailukykyinen BU: ssa.

Mikä on 'huono' SAT-piste valikoivassa koulussa, vaihtelee korkeakouluittain, joten etsi alla olevien oppaiden avulla kiinnostavien koulujen alueet.

Mikä on huono SAT-pisteet paikalliselle valtion koululle?

Jos haluat päästä paikalliseen yliopistoon tai vähemmän kilpailukykyiseen kouluun, SAT-keskiarvot ovat paljon anteeksiantavampia.

Katsotaanpa esimerkiksi Texasin yliopisto, San Antonio . Sen keskimmäinen 50%: n alue ovat 510-600 matematiikassa ja 520-620 EBRW: ssä. Siksi UTSA: n osalta SAT: n kansallisen keskiarvon 1051 ympärillä oleva yhdistetty pisteet ovat ehdottomasti pääsyalueelle.

Toisin sanoen, on monia yliopistoja, jotka ovat paljon anteeksiantavampia keskimääräisestä tai hieman alle keskimääräisen SAT-pistemäärän. Etsi alla olevat paikalliset koulusi oppaan avulla selvittääksesi niiden pisteet.

body_umass

Kuinka löytää korkeakoulun SAT-pisteet

Olemme koonneet satojen korkeakoulujen ja yliopistojen SAT-pisteet alueittain valtakunnallisesti sekä tietoja heidän keskimääräisistä GPA-arvoistaan ​​ja muista valintatiedoista.

Tietyn yliopiston SAT-pisteet vaihtelevat sisäänpääsyä varten, etsi '[koulun nimi] SAT-tulokset -sivusto: prepscholar.com':

body_satsearch

SAT-pisteet-alueiden sivun tulisi olla ensimmäinen tai toinen tulos:

body_satsearch2

kumpi puoli on sydän

Napsauta linkkiä saadaksesi paitsi kyseisen koulun SAT-pisteet, mutta myös sen keskimääräisen GPA-arvon ja valintaprosentin. Meillä on jopa työkalu, jonka avulla voit liittää GPA- ja SAT / ACT-pisteet arvioidaksesi pääsymahdollisuutesi.

Tältä näyttää Stanfordin SAT-pisteet -sivumme:

Näyttökuva 2020-11-03 klo 10.02.09

Kuinka välttää huonojen SAT-pisteiden saaminen

Nyt kun tiedät miltä huono SAT-pisteet näyttävät, mitä voit tehdä välttääksesi sellaisen saamisen itse?

Ensimmäinen, etsi kaikkien kiinnostavien korkeakoulujen keskimmäiset 50% SAT-alueet. Tällöin voit selvittää, millainen SAT-pisteet sinun on pyrittävä olemaan kilpailukykyinen kohdekouluissasi.

Jos haluat, niin voit täytä alla oleva taulukko seurataksesi 25. ja 75. prosenttipisteen SAT-pisteitä jokaiselle koululle, johon aiot hakea: / p>

Koulu

EBRW: n kanssa 25%

EBRW: n kanssa 75.%

Matematiikka 25% ile

Matematiikka 75. prosentti ile

Komposiitti 25% iili

Komposiitti 75%: lla

Jos et ole vielä ottanut SAT: ta tai aiot ottaa sen uudelleen, tavoitteesi SAT-pistemäärän tulisi olla kaavion kilpailukykyisimmän koulun keskimmäisen 50 prosentin yläraja. Niin kauan kuin teet tämän pistemäärän, olet kilpailukykyinen missä tahansa. Vaikka kaipaisit sitä hieman, olet todennäköisesti kaukana useimmista luettelossasi olevista korkeakouluista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset