Mikä on huono SAT-pisteet? Kansallisesti ja kollegiona

main_rottenapple

Oletko ottanut SAT: n äskettäin? Mietitkö, onko pisteesi huono? Tai ehkä haluat vain tietää voittamasi pisteet ennen kuin otat SAT: n ensimmäistä kertaa?

Tässä artikkelissa, selitämme, mikä on huono SAT-pisteet, sekä kansallisten keskiarvojen että kiinnostuneiden korkeakoulujen suhteen.

Mitä pidetään huonosti SAT-pisteinä kansallisesti?

Tarkasteltaessa SAT-konsernin vuosikertomus vuodelta 2020 , näemme sen alle 1050 yhdistetty pistemäärä on alle keskiarvon. Osioiden osalta todisteisiin perustuva luku- ja kirjoitustulos alle 527 on alle keskiarvon, kun taas matematiikan pisteet alle 522 ovat alle keskiarvon. Se tarkoittaa, että jos haluat ylittää kansallisen keskiarvon, sinun on voitettava 1050 kokonaispistemäärä.

Mukaan 2020 SAT-prosenttipisteet , kaikki yhdistetyt pisteet 870 tai vähemmän ovat alimmassa 25 prosentissa. Toisin sanoen, jos saavutat tämän vertailuarvon tai sen alapuolella, pisteet ovat ehdottomasti matalalla tasolla. (Oppia lisätietoja SAT-prosenttipisteistä täältä .)

Mitä korkeakoulut ajattelevat matalasta SAT-pisteestä?

Vaikka kansallinen sijoituksesi on tärkeä, on paljon tärkeämpää miettiä, mitä pisteesi tarkoittaa niiden korkeakoulujen kannalta, joihin haluat osallistua. Loppujen lopuksi otat SAT: n päästäksesi korkeakouluihin, joten heidän mielipiteensä on viime kädessä tärkein.

Jos olet korkeakoulun keskimääräisen SAT-pisteet-alueen yläpuolella - vaikka pisteesi näyttääkin kansallisesti matalalta -, pääsymahdollisuutesi eivät vaarannu.

Päinvastoin, sinulla voi olla pisteet, jotka näyttävät hyvältä kansallisesti - esimerkiksi 90: ssäthprosenttipiste (1290) - mutta on selvästi alle valikoivien korkeakoulujen, kuten Ivy League, Stanford ja MIT.

Kuten näette, on paljon tärkeämpää ottaa huomioon SAT-pisteet yhteydessä kohdekorkeakouluistasi. Tutkitaan nyt joitain pisteytysalueita sen määrittämiseksi, mikä on 'huono' SAT-pisteet eri korkeakouluissa.

Mikä on huono SAT-piste valikoivimmille kouluille?

Jos tavoitat maan valikoivimpia kouluja - ajattele Harvardia, Stanfordia, Princetonia, Yalea, MIT - melko paljon kaikki SAT-pisteet, joita ei pidetä kansallisesti erinomaisina, katsotaan mataliksi.

Esimerkiksi Harvardissa SAT: n keskimääräiset 50% -alueet (ts. 25-75. Prosenttipisteet) ovat matematiikassa 740-800 ja näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa 720-780. Se on aika korkea!

kehon_harvard-2

Koska erittäin kilpailukykyiset korkeakoulut hylkäävät rutiininomaisesti hakijat, joiden pisteet ovat keskimääräisissä rajoissa, on turvallisinta tavoittaa SAT-pisteet 50 prosentin hyväksyttyjen opiskelijoiden pisteiden yläosassa - ei vain olla sisällä keskimmäinen 50%: n alue. Joten Harvardille tämä tarkoittaisi tavoitetta 800 matematiikassa ja 780 EBRW: ssä.

Erittäin valikoivan korkeakoulun pisteet vaihtelevat alemmalla puoliskolla, mikä voi vähentää dramaattisesti pääsymahdollisuuksiasi. Esimerkiksi, jos koulun normaali osallistumisaste on 10%, mutta SAT-pisteesi on kyseisen koulun 25. prosenttipisteessä, mahdollisuutesi päästä on oikeastaan ​​vain 5% tai pienempi.

SAT-yhdistelmäpisteesi pitäisi olla 1500 tai enemmän (noin 750 tai enemmän jaksoa kohden), jos haluat olla kilpailukykyinen erittäin valikoivissa kouluissa. Mikä tahansa alla oleva heikentää merkittävästi mahdollisuuttasi. Kaikki alle 1400 (noin 700 per osio) on selvästi alhainen ja tekee pääsyn epätodennäköisemmäksi.

milloin ib -pisteet ilmestyvät?

Mikä on huono SAT-piste valikoiville kouluille?

Kun olet poissa maan 15 parhaasta korkeakoulusta, koulun 'huono' SAT-pisteet ovat mitä tahansa sen keskimääräisen 50 prosentin alueen alapuolella. Sanomme 'huono' ei siksi, että pisteet ovat välttämättä huonot kansallisessa mittakaavassa, vaan siksi, että se voi heikentää pääsymahdollisuuksiasi.

Katsotaanpa yksi esimerkki Bostonin yliopistosta. BU on valikoiva koulu, sijoittui 50 parhaan joukkoon valtakunnallisesti . Sen SAT keskimmäiset 50% pisteet vaihtelevat ovat 680-780 matematiikassa ja 650-720 EBRW: ssä.

Huono pisteet olisivat mitä tahansa näiden osastopisteiden alapuolella tai suunnilleen mitä tahansa alhaisempia kuin 1330 SAT -yhdistelmä. Niin Vaikka 1330 on kansallisesti vahva SAT-pisteet (7% parhaista testaajista!), Sinun on saatava vähintään tämä pisteet ollaksesi kilpailukykyinen BU: ssa.

Mikä on 'huono' SAT-piste valikoivassa koulussa, vaihtelee korkeakouluittain, joten etsi alla olevien oppaiden avulla kiinnostavien koulujen alueet.

Mikä on huono SAT-pisteet paikalliselle valtion koululle?

Jos haluat päästä paikalliseen yliopistoon tai vähemmän kilpailukykyiseen kouluun, SAT-keskiarvot ovat paljon anteeksiantavampia.

Katsotaanpa esimerkiksi Texasin yliopisto, San Antonio . Sen keskimmäinen 50%: n alue ovat 510-600 matematiikassa ja 520-620 EBRW: ssä. Siksi UTSA: n osalta SAT: n kansallisen keskiarvon 1051 ympärillä oleva yhdistetty pisteet ovat ehdottomasti pääsyalueelle.

Toisin sanoen, on monia yliopistoja, jotka ovat paljon anteeksiantavampia keskimääräisestä tai hieman alle keskimääräisen SAT-pistemäärän. Etsi alla olevat paikalliset koulusi oppaan avulla selvittääksesi niiden pisteet.

body_umass

Kuinka löytää korkeakoulun SAT-pisteet

Olemme koonneet satojen korkeakoulujen ja yliopistojen SAT-pisteet alueittain valtakunnallisesti sekä tietoja heidän keskimääräisistä GPA-arvoistaan ​​ja muista valintatiedoista.

Tietyn yliopiston SAT-pisteet vaihtelevat sisäänpääsyä varten, etsi '[koulun nimi] SAT-tulokset -sivusto: prepscholar.com':

body_satsearch

SAT-pisteet-alueiden sivun tulisi olla ensimmäinen tai toinen tulos:

body_satsearch2

kumpi puoli on sydän

Napsauta linkkiä saadaksesi paitsi kyseisen koulun SAT-pisteet, mutta myös sen keskimääräisen GPA-arvon ja valintaprosentin. Meillä on jopa työkalu, jonka avulla voit liittää GPA- ja SAT / ACT-pisteet arvioidaksesi pääsymahdollisuutesi.

Tältä näyttää Stanfordin SAT-pisteet -sivumme:

Näyttökuva 2020-11-03 klo 10.02.09

Kuinka välttää huonojen SAT-pisteiden saaminen

Nyt kun tiedät miltä huono SAT-pisteet näyttävät, mitä voit tehdä välttääksesi sellaisen saamisen itse?

Ensimmäinen, etsi kaikkien kiinnostavien korkeakoulujen keskimmäiset 50% SAT-alueet. Tällöin voit selvittää, millainen SAT-pisteet sinun on pyrittävä olemaan kilpailukykyinen kohdekouluissasi.

Jos haluat, niin voit täytä alla oleva taulukko seurataksesi 25. ja 75. prosenttipisteen SAT-pisteitä jokaiselle koululle, johon aiot hakea: / p>

Koulu

EBRW: n kanssa 25%

EBRW: n kanssa 75.%

Matematiikka 25% ile

Matematiikka 75. prosentti ile

Komposiitti 25% iili

Komposiitti 75%: lla

Jos et ole vielä ottanut SAT: ta tai aiot ottaa sen uudelleen, tavoitteesi SAT-pistemäärän tulisi olla kaavion kilpailukykyisimmän koulun keskimmäisen 50 prosentin yläraja. Niin kauan kuin teet tämän pistemäärän, olet kilpailukykyinen missä tahansa. Vaikka kaipaisit sitä hieman, olet todennäköisesti kaukana useimmista luettelossasi olevista korkeakouluista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.