Mikä on keskimääräinen ACT -kirjoituspisteet?

feature_meetaverage-1

ACT -testipäivästä on noin kuukausi. Saat ACT -tulosraporttisi ja näet ACT Writing -pisteet. Mutta mitä tuo luku todellisuudessa tarkoittaa? Onnistuitko keskimääräistä paremmin? Huonompi? Aivan keskimäärin? Oppia mikä on keskimääräinen ACT Writing -pistemäärä on tässä artikkelissa.

Ominaisuuskuvan hyvitys: tavata keskimäärin! mennessä Maria Ly , käytetty alla CC BY 2.0 /Rajattu ja muokattu alkuperäisestä.Mikä on ACT Writing Score Range?

ACT Kirjoituspisteet eroavat muista testiosuuksista kolmella tärkeällä tavalla. Toisin kuin englannin, matematiikan, lukemisen ja luonnontieteiden pisteet, ACT -kirjoituspisteesi ...

vaatii usc kaikki sat pisteet
  • On asteikolla 2-12 , eikä 1-36.
  • On valinnainen. Voit tehdä ACT: n kirjoittamisen kanssa tai ilman.
  • On ei sisälly kun lasket yhdistelmäpisteesi.

ACT-tulosraportissasi näet alipisteet jokaisessa neljässä verkkotunnuksessa (pisteet 1–6). Koska kaksi luokkalaista pistee esseesi, saat a kokonaispistemäärä 12: sta kullakin verkkotunnuksella . Neljä verkkotunnuksesi pisteytystä lasketaan sitten keskiarvoksi saadaksesi ACT Writing -pistemääräsi, myös 12: sta. Esseesi pisteytetyt neljä aluetta ovat seuraavat:

#1: Ideat ja analyysi

Mikä on sinun näkökulmasi aiheeseen? [Kuinka] Vertailetko näkökulmaasi ainakin yhteen muuhun näkökulmaan?

#2: Kehitys ja tuki

Käytätkö loogista päättelyä vai käytätkö yksityiskohtaisia ​​esimerkkejä ajatuksesi tueksi ja selittämiseksi?

#3: Organisaatio

Onko esseesi järjestetty? Onko ajatukset jaettu omiin kappaleisiinsa? Onko kirjoituksesi järjestetty myös jokaisen kappaleen sisällä?

#4: Kielen käyttö

Käytätkö tavallista englanninkielistä kirjoitettua kielioppia? Ovatko lauseesi selkeitä ja rakenteeltaan erilaisia? Käytätkö asianmukaista sanastoa?

Lisätietoja kunkin verkkotunnuksen pisteisiin liittyvistä asioista on artikkelissamme ACT Writing Rubricista.

Mikä on keskimääräinen ACT -kirjoituspisteet?

ACT Writing -pisteiden keskiarvo on 6/12 (perustuen ACT, Inc: n uusimmat tiedot ). Seuraavassa taulukossa on tarkempi erittely kirjoitustestiprosenttileista:

2-12 Pisteet
(2020-2021)
Kumulatiivinen
Prosenttiosuus
2 2
3 5
4 viisitoista
5 28
6 51
7 66
8 90
9 96
10 99
yksitoista 99
12 100

Koska ACT Writing -pistemääräsi on neljän verkkotunnuksesi pisteiden keskiarvo, keskimääräiset verkkotunnuspisteet (Ideat ja analyysi, Kehitys ja tuki, Organisaatio ja kielen käyttö) ovat myös todennäköisesti noin 6/12, vaikka ACT, Inc. ei antaa tarkkoja tietoja verkkotunnuksen pisteiden kumulatiivisista prosenttipisteistä.

Kuinka paljon essee -pisteilläni on väliä?

Onko esseesi pisteillä edes väliä? Vaikka monet oppilaitokset vaativat tai suosittelevat ACT Writing -tuloksia, useimmat eivät anna ACT Writing -pistealuetta he haluavat nähdä.

Humanistisiin ohjelmiin hakevien opiskelijoiden osalta korkeakoulut voivat harkita englanninkielisen taiteen alipistettä, joka yhdistää skaalatun englannin, lukemisen ja kirjoittamisen. Muutamassa korkeakoulussa (kuten Montanan yliopisto ), ACT Writing -pisteitäsi voidaan käyttää fuksi kirjoittamisen luokan sijoittamiseen. Jos tämä koskee sinua, saatat haluta, että kirjoituspistemääräsi on lähellä (tai korkeampi) englanninkielistä ja lukupistettäsi.

mitä varten minun pitäisi mennä yliopistoon

Yleisesti ottaen paras neuvoni on kuitenkin varmista, että ACT -kirjoituspistemääräsi ei ole voimakkaasti (> 25 prosenttipistettä) pienempi kuin muut ACT -osiosi tulokset - tällainen ristiriita saattaa nostaa punaisen lipun pääsyhenkilöstölle. Muussa tapauksessa oppilaitokset eivät vain välitä ACT -esseestä niin paljon (varsinkin verrattuna sovelluksesi muihin osiin, kuten henkilökohtaiseen lausuntoosi).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.