Mikä on ACT-pisteet?

feature_acttest Et voi opiskella tehokkaasti ACT: lle, jos et tiedä mihin pisteisiin tähtää, etkä tiedä mihin pisteisiin tähtää, jos et tiedä miten ACT pisteytetään!

on 1030 hyvä sat pisteet

Tässä viestissä aloitan tärkeillä taustatiedoilla ACT: stä ennen kuin pääsen hyviin asioihin - ACT-pisteet-alue ja mitä sinun pitäisi tietää siitä. Esimerkiksi mitä nämä pisteet tarkoittavat? Mikä lasketaan hyväksi ACT-pisteiksi? Lue lisää saadaksesi tietää!ACT: Perusteet

Vaikka se ei ollut alkuperäinen yliopiston pääsykoe, ACT hyväksytään nyt kaikkialla, missä SAT on. Itse asiassa useammat ihmiset tekevät ACT: n joka vuosi kuin SAT.

ACT (tai SAT, jos niin päätät) on tärkeä osa korkeakoulujen hakemuksia. Pääsyvaatijat pitävät pisteitäsi akateemisen valmiuden mittarina- mitä korkeammat pisteet, sitä vahvempi hakemuksesi .

Ylemmillä kouluilla on korkeammat odotukset ACT-pisteiden suhteen, joten jos haluat olla huippuhakija, on tärkeää tietää, mihin pisteisiin sinun pitäisi pyrkiä (älä huoli, pääsemme siihen pian)!

ACT-pisteet

ACT pisteytetään yhteensä 36 pisteestä -tämä tunnetaan yhdistettynä eli kokonaispistemääränä. Pienin mahdollinen yhdistetty pisteet on 1 . Tämä pisteet lasketaan kaikkien ACT-osioiden keskiarvolla.

ACT: ssä on neljä osaa tai testiä. Jokainen testi pisteytetään 36 pisteen joukosta, ja pienin mahdollinen pistemäärä on 1-aivan kuten yhdistetty pisteet.

Tässä on joitain tietoja siitä, mitä odotetaan jokaisesta ACT-osiosta (napsauta linkkejä saadaksesi lisätietoja kustakin aiheesta):

 • Englanti - 75 kysymystä yhteensä
 • Matematiikka-60 kysymystä
 • Lukeminen-40 kysymystä
 • Tiede-40 kysymystä

Siellä on myös mahdollisuus ottaa ACT kirjoitusosalla . Jotkut korkeakoulut edellyttävät, että otat ACT: n kirjoittamisen kanssa. Tämä ei vaikuta yhdistettyihin pisteisiin, mutta kirjoitusosa lähetetään korkeakouluille yllä olevien pisteiden lisäksi. ACT Writing -osioon on tehty joitain muutoksia tänä vuonna, joten tarkista lisätietoja oppaastamme.

Parempi käsitys ACT-pisteistä

body_lightbulb-1

Tässä alamme ymmärtää tätä pisteet.

Pisteiden vaihteluväli 1-36 ei ole välttämättä helppoa kiertää päätäsi, toisin kuin tavallinen testi, joka on saatu 100 pisteestä. Vaikka on hyödyllistä tietää enimmäis- ja vähimmäispisteet, alue ei todellakaan kerro, mikä on keskimääräinen tai normaali kaltaisellesi opiskelijalle.

Onneksi meille miljoonat opiskelijat osallistuvat ACT-ohjelmaan joka vuosi, ja meillä on pääsy heidän tuloksensa tietoihin.

Kansallinen ACT-esitys

Tässä on mitä tiedämme ACT-pisteiden jakautumisesta kansallisella tasolla:

 • Keskimääräinen yhdistetty pisteet on 21 pistettä , mahdollisesta 36: sta.
 • 75. prosenttipiste on 24 . Tämä tarkoittaa sitä, että 24 pistettä saaneilla opiskelijoilla oli korkeammat yhdistetyt pisteet kuin 75 prosentilla kaikista muista testin tekijöistä. Pisteitä 24+ pidetään yleensä erinomaisina, ainakin kansallisella tasolla.
 • 25. prosenttipistemäärä on 16 . Tämä tarkoittaa sitä, että 16 pistettä saaneilla opiskelijoilla oli alhaisemmat yhdistetyt pisteet kuin 75 prosentilla kaikista muista testin tekijöistä. Pisteitä, jotka ovat alle 16 pistettä, pidetään yleensä matalina ainakin kansallisella tasolla.

Jos haluat tarkempaa tietoa kansallisesta ACT-pisteet jakaumasta, tutustu tähän prosenttipisteeseen.

Lukion ja kohdekorkeakoulun ACT-esitys

Vaikka kansallisen ACT-suorituskyvyn tarkasteleminen on hyödyllistä, se voi saada sinut toistaiseksi. Ihmiset, jotka toteuttavat ACT: n, tulevat hyvin erilaisista taustoista ja niillä on huomattavasti erilaiset tavoitteet-käydät yhdessä tietyssä lukiossa tietyllä alueella, ja olet todennäköisesti tarkastelemassa tiettyjä korkeakouluja, eikö? Et hae jokaiseen maan kouluun. Haluat tavoittaa tavoitepisteet, jotka ovat sopivia sekä koulutustaustasi että tulevaisuuden tavoitteidesi kannalta .

Ensimmäiset vaiheet tässä prosessissa käsittävät oppimisen, kuinka ikäisesi suoriutuvat ACT: stä, ja oppimisen, kuinka kohdekoulujen oppilaat toimivat ACT: ssä.

Oppiaksesi, mitä ikäisilläsi on tapana pisteet testissä :

 • Googlen [lukion nimi] ACT-pisteet-raportti
 • Katso neuvonantajasi
 • Kysy ystäviltäsi
 • Lue tarkemmat ohjeet ACT-pisteiden ymmärtämisen oppaastamme

Jos haluat oppia, mitä kohdekorkeakoulujen opiskelijat pisteet ACT: ssä (muista, että haluat pisteiden näyttävän omilta):

 • Googlen [koulun nimi] PrepScholar -valintavaatimukset saadaksesi tietoa 25. ja 75. prosenttipisteiden ACT-pisteistä
 • Lue ohjeemme sopivien maalipisteiden asettamisesta saadaksesi lisätietoja

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA