Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Mitkä ovat Houstonin yliopiston pääsyvaatimukset? Vaikka yliopistosovellukseen tulee paljon kappaleita, sinun pitäisi keskittyä vain muutamaan kriittiseen asiaan:

 • GPA -vaatimukset
 • Testausvaatimukset, mukaan lukien SAT- ja ACT -vaatimukset
 • Sovellusvaatimukset

Tässä oppaassa käsitellään mitä tarvitset päästäksesi Houstonin yliopistoon ja rakentaaksesi vahvan sovelluksen.

Koulun sijainti: Houston, TX

Tämä koulu tunnetaan myös nimellä: U of H


Pääsymaksu: 65%

Jos haluat päästä sisään, ensimmäinen asia, joka on tarkasteltava, on hyväksymisaste. Tämä kertoo koulun kilpailukyvystä ja vakavuudesta.

Houstonin yliopiston hyväksymisaste on 65% . Jokaista 100 hakijaa kohden otetaan 65.

kuvan kuvaus

Tämä tarkoittaa, että koulu on kohtalaisen valikoiva . Koulu odottaa sinun täyttävän GPA- ja SAT/ACT -pisteitä koskevat vaatimukset, mutta ne ovat joustavampia kuin muut koulut. Jos ylität heidän vaatimukset, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet päästä sisään. Mutta jos et, saatat olla yksi onneton vähemmistö, joka saa hylkäyskirjeen.Houstonin yliopiston GPA -vaatimukset

Monet koulut määrittävät GPA -vähimmäisvaatimuksen, mutta tämä on usein vain vähimmäisvaatimus hakemuksen jättämiseksi ilman, että hänet hylätään välittömästi.

GPA -vaatimus, jolla on todella merkitystä, on GPA, jota tarvitset todelliseen mahdollisuuteen päästä sisään. Tätä varten tarkastelemme koulun nykyisten oppilaiden keskimääräistä GPA -arvoa.

Keskimääräinen GPA: 3,73

keskimääräinen GPA Houstonin yliopistossa on 3.73 .

kuvan kuvaus

(Useimmat koulut käyttävät painotettua GPA: ta 4.0: sta, vaikka jotkut ilmoittavat painottamattoman GPA: n.

GPA 3,73, Houstonin yliopisto edellyttää, että olet keskimääräistä parempi lukion luokallasi. Tarvitset vähintään yhdistelmän A: ta ja B: tä, enemmän A: ta kuin B: tä. Voit kompensoida alhaisemman GPA: n kovemmilla luokilla, kuten AP- tai IB -luokilla. Tämä osoittaa, että pystyt käsittelemään vaikeampia tutkijoita kuin keskimääräinen lukiolainen.

Jos olet tällä hetkellä nuorempi tai vanhempi, GPAasi on vaikea muuttaa ajassa yliopistosovelluksissa. Jos GPA on koulun keskiarvo 3,73 tai alle sen, tarvitset korkeamman SAT- tai ACT -pistemäärän kompensoimiseksi . Tämä auttaa sinua kilpailemaan tehokkaasti muita hakijoita vastaan, joilla on korkeammat GPA: t kuin sinulla.


SAT- ja ACT -vaatimukset

Jokaisella koululla on erilaiset vaatimukset standardoidulle testaukselle. Useimmat koulut vaativat SAT- tai ACT -ohjelmia, ja monet vaativat myös SAT -aineiden testejä.

Sinun on suoritettava joko SAT tai ACT, jotta voit lähettää hakemuksen Houstonin yliopistolle. Vielä tärkeämpää on, että sinun on toimittava hyvin, jotta sinulla on vahva sovellus.

Houstonin yliopiston SAT -vaatimukset

Monet koulut sanovat, että heillä ei ole SAT -pisteiden raja -arvoa, mutta totuus on, että SAT -vaatimus on piilotettu. Tämä perustuu koulun keskiarvoon.

Keskimääräinen SAT: 1225

keskimääräinen SAT -pisteet yhdistelmä Houstonin yliopistossa on a 1225 1600 SAT -asteikolla.

Tämä pisteet tekee Houstonin yliopistosta Kilpailukykyinen SAT -testituloksille.

kuvan kuvaus

Houstonin yliopiston SAT -pisteanalyysi (uusi 1600 SAT)

25. prosenttipiste Uusi SAT -pisteet on 1150 ja 75. prosenttipiste Uusi SAT -pisteet on 1300. Toisin sanoen, Uuden SAT: n 1150 sijoittaa sinut keskiarvon alapuolelle, kun taas 1300 nostaa sinut keskimääräiseen .

kuinka suuri on mm

Tässä on uusien SAT -pisteiden jakautuminen osittain:

Jakso Keskiverto 25. prosenttipiste 75. prosenttipiste
Matematiikka 615 570660
Lukeminen + kirjoittaminen 610 570650
Komposiitti 1225 11501300

SAT Score Choice Policy

Koulusi pistevalintakäytäntö on tärkeä osa testausstrategiaasi.

Houstonin yliopistossa on pisteiden valintapolitiikka 'Korkein istuva.'

Tämä tarkoittaa, että voit valita, mitkä SAT -testit haluat lähettää kouluun. Kaikista saamistaan ​​pisteistä sovelluksesi lukijat harkitsevat SAT -pisteet korkeimmasta testipäivästäsi (matematiikan, lukemisen ja kirjoittamisen summa).

Tämä on tärkeää testausstrategian kannalta. Koska voit valita, mitkä testit haluat lähettää, ja Houstonin yliopisto ottaa huomioon korkeimmat pisteet vain yhdellä testipäivällä, voit ottaa SAT: n niin monta kertaa kuin haluat ja lähettää sitten vahvimmat pisteet. Sovelluksesi lukijat näkevät vain yhden pistemäärän.

Siksi jos SAT -pisteesi on tällä hetkellä alle 1225, suosittelemme vahvasti, että harkitset SAT -valmistautumista ja sen uudelleen ottamista . Sinulla ei ole paljon menetettävää, ja voit mahdollisesti nostaa pisteitäsi ja parantaa merkittävästi mahdollisuuksiasi päästä sisään.Houstonin yliopiston ACT -vaatimukset

Aivan kuten SAT: ssa, Houstonin yliopistolla ei todennäköisesti ole kovaa ACT -raja -arvoa, mutta jos pisteet ovat liian alhaiset, hakemuksesi heitetään roskakoriin.

Keskimääräinen ACT: 25

keskimääräinen ACT pisteet Houstonin yliopistossa on 25. Tämä pisteet tekevät Houstonin yliopistosta Kohtalaisen kilpailukykyinen ACT -pisteitä varten.

kuvan kuvaus

25. prosenttipisteen ACT -pistemäärä on 22 ja 75. prosenttipisteen ACT -pisteet on 27.

Vaikka Houstonin yliopisto todennäköisesti sanoo, että heillä ei ole vähimmäisvaatimusta ACT: lle, jos haet 22 tai alle, sinulla on vaikeampaa päästä sisään, ellei hakemuksessasi ole jotain muuta vaikuttavaa.

ACT -pisteiden lähetyskäytäntö

Jos käytät ACT: tä SAT: n sijaan, sinulla on valtava etu pisteiden lähettämisessä, ja tämä vaikuttaa dramaattisesti testausstrategiaasi.

Tässä se on: Kun lähetät ACT -pisteitä korkeakouluille, sinulla on ehdoton määräysvalta lähettämiisi testeihin. Voit tehdä 10 testiä ja lähettää vain korkeimman. Tämä on toisin kuin SAT, jossa monet koulut vaativat sinua lähettämään kaikki koskaan tehdyt testit.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän mahdollisuuksia kuin luulet parantavan ACT -pisteitäsi. Yritä saavuttaa koulun ACT -vaatimus, joka on vähintään 25, yritä ottaa ACT niin monta kertaa kuin mahdollista. Kun sinulla on lopputulos, johon olet tyytyväinen, voit lähettää vain tämän pisteen kaikkiin kouluisi.

ACT Superscore -käytäntö

Yleensä useimmat oppilaitokset eivät ylitä ACT: tä. (Superscore tarkoittaa, että koulu ottaa parhaat osiotuloksesi kaikista lähettämistäsi testipäivistä ja yhdistää ne parhaaseen mahdolliseen yhdistettyyn pisteeseen). Siten useimmat koulut ottavat vain korkeimman ACT -pisteesi yhdestä istunnosta.

milloin princeton -päätökset tulevat

Emme löytäneet koulun tarkkaa ACT -käytäntöä, mikä todennäköisesti tarkoittaa sitä, että se ei ole Superscore. Siitä huolimatta voit valita parhaan ACT -pisteet, jotka lähetät Houstonin yliopistoon, joten sinun on valmistauduttava, kunnes saavutat suositellun ACT -pisteet 25.SAT/ACT -kirjoitusosan vaatimukset

Sekä SAT: llä että ACT: llä on valinnainen essee -osa.

Houstonin yliopisto pitää SAT Essay/ACT Writing -osaa valinnaisena eivätkä saa sisällyttää sitä osana sisäänpääsyä. Sinun ei tarvitse huolehtia liikaa tämän koulun kirjoittamisesta, mutta muut koulut, joihin haet, voivat vaatia sitä.


SAT -aiheen testausvaatimukset

Koulut vaihtelevat SAT -aineiden testausvaatimustensa suhteen. Tyypillisesti valikoivat koulut vaativat niitä, kun taas useimmat maan koulut eivät.

Emme löytäneet tietoa siitä, että Houstonin yliopisto vaatii SAT -aineiden testejä ja niin edelleen todennäköisesti ei . Vähintään 6 kuukautta ennen hakemuksen tekemistä sinun on silti tarkistettava uudelleen varmistaaksesi, että sinulla on tarpeeksi aikaa testin tekemiseen.


Asiantuntijamme huomautukset

Tutkimme tätä koulua tarkemmin ja löysimme seuraavat tiedot.

Texasin koulutuslaki edellyttää, että kaikki opiskelijat täyttävät yhden seuraavista korkeakoulujen valmiusstandardeista, jotta heidät voidaan hyväksyä Texasin nelivuotiseen julkiseen instituuttiin:

 • Suorita onnistuneesti suositeltu tai edistynyt lukio -ohjelma tai suorita osa ohjelmasta, joka oli heidän saatavillaan. tai
 • Tyydytä College Readiness Benchmarks SAT- tai ACT -arvioinnissa
 • SAT - 1500/2400 (suullinen + matematiikka + kirjoitus)
 • ACT - 18 englantia, 21 lukemista, 22 matematiikkaa ja 24 luonnontiedettä; tai
 • Suorita menestyksekkäästi opetussuunnitelma, joka on sisällöltään ja tiukkuudeltaan vastaava suositeltuun tai edistyneeseen lukio -ohjelmaan lukiossa, joka on vapautettu tällaisten ohjelmien tarjoamisesta

Opiskelijat, jotka täyttävät Texasin osavaltion yhtenäisen pääsykäytännön ja täyttävät myös alla olevat vaatimukset ennen 1. joulukuuta, varmistetaan pääsystä:

 • Jos olet luokan 10% parhaan joukossa, sinut hyväksytään automaattisesti
 • .
 • Jos olet 25 parhaan prosentin joukossa ja SAT (CR+M) on vähintään 1000 tai ACT vähintään 21, sinut hyväksytään.
 • Jos olet 50% parhaan joukossa ja SAT on vähintään 1100 ja ACT vähintään 24, sinut hyväksytään.
 • Jos haet 1. joulukuuta jälkeen, jos olet 10%: n joukossa, sinut hyväksytään automaattisesti.
 • Kaikki muut menevät henkilökohtaiseen tarkasteluun. Jos olet kiinnostunut insinööri-, liike-, tiede-, arkkitehtuuri- tai taideohjelmista, voit hakea lisäpääsyvaatimuksia linkistä.

  Lähde


  Lopullinen pääsypäätös

  kuvan kuvaus

  Koska tämä koulu on kohtalaisen valikoiva, vahva akateeminen suorituskyky takaa melkein pääsyn . Jos pisteytys 1300 SAT tai 27 ACT tai enemmän, melkein takaa pääsyn. Koska koulu ottaa 65% kaikista hakijoista, se on selvästi keskimääräistä korkeampi, mikä nostaa pääsyasteen lähes 100%: iin.

  Jos voit saavuttaa korkeat SAT/ACT -pisteet, muulla sovelluksellasi ei ole väliä. Sinun on silti täytettävä loput hakemusvaatimukset, eikä GPAsi saa olla liian kaukana koulun keskiarvosta 3,73. Mutta et tarvitse häikäiseviä ylimääräisiä oppitunteja ja henkeäsalpaavia suosituskirjeitä päästäksesi sisään. Voit päästä sisään pelkästään pisteesi ansioiden perusteella.

  Mississippin osavaltion yliopiston hyväksymisaste

  Mutta jos pisteesi on 1150 SAT tai 22 ACT ja alle, sinulla on hyvät mahdollisuudet olla yksi harvoista onneton hylättävistä.  Pääsylaskuri

  Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä Houstonin yliopistoon? Mahdollisuudet päästä näillä pisteillä:

  Tässä on mukautettu pääsylaskuri. Liitä numerosi, niin näet mahdollisuutesi päästä sisään.

  Valitse testi: Uusi SAT TOIMIA

  SAT -pisteet Sinun GPA
  merkintä: Pääsypäätössi ei perustu vain GPA- ja SAT/ACT -pisteisiisi, vaan myös kurssitehtäviin, oppitunneihin, suosituskirjeisiin ja henkilökohtaisiin lausuntoihin. Tämä työkalu tarjoaa vain a yksinkertainen arvio pääsymahdollisuuksistasi. Sen sijaan, että käsittelisit tätä työkalua kristallipallona, ​​suosittelemme, että harkitset kokonaiskuvaa siitä, mitä mahdollisuutesi tarkoittaa:
  • 80-100%: Turvallisuuskoulu: Vahva mahdollisuus päästä sisään
  • 50-80%: Todennäköisemmin kuin ei pääse sisään
  • 20-50%: Pienempi mutta silti hyvä mahdollisuus päästä sisään
  • 5-20%: Päästä kouluun: Tuskin päästä sisään, mutta sinulla on silti laukaus
  • 0-5%: Vaikeakulkuinen koulu: Erittäin vaikea päästä sisään
  Suosittelemme, että haet kouluja eri mahdollisuuksilla. Hakeminen joihinkin turvallisuuskouluihin takaa, että sinulla on korkeakoulu, johon voit hakea, kun taas hakeutuminen joihinkin ulottuvuuskouluihin antaa sinulle mahdollisuuden päästä luokkasi huipulle.

  Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

  Ota nykyinen SAT -pisteesi ja lisää 160 pistettä (tai ota ACT -pisteet ja lisää 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

  Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

  Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

  • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
  • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
  • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
  • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

  PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:


  Sovellusvaatimukset

  Jokainen koulu vaatii hakemuksen, joka sisältää välttämättömät asiat - lukion transkription ja GPA: n, hakulomakkeen ja muut perustiedot. Kuten edellä selitettiin, monet koulut vaativat myös SAT- ja ACT -pisteitä sekä suosituskirjeitä, sovellusesseitä ja haastatteluja. Tässä kerromme Houstonin yliopiston tarkista vaatimuksista.

  Sovellusvaatimusten yleiskatsaus

  • Yhteinen sovellus Ei hyväksytty
  • Yleissovellus Ei hyväksytty
  • Sähköinen sovellus Saatavilla
  • Essee tai henkilökohtainen lausunto
  • Suosituskirjeet
  • Haastatella Ei vaadittu
  • Hakemusmaksu 50 dollaria
  • Maksuvapautus saatavilla? Saatavilla
  • Muut huomautukset

  Testausvaatimukset

  • SAT tai ACT Vaaditaan
  • SAT -essee tai ACT -kirjoittaminen Valinnainen
  • SAT -testit
  • Tulokset toimistossa 1. heinäkuuta

  Kurssityön vaatimukset

  • Aihe Vaaditut vuodet
  • Englanti 4
  • Matematiikka 4
  • Tiede 4
  • Vieras kieli
  • Yhteiskuntaoppia 4
  • Historia
  • Valinnaiset

  Määräajat ja varhainen sisäänpääsy

   • Tarjottu? Takaraja Ilmoitus
  • Säännöllinen sisäänpääsy
   • Joo 1. heinäkuuta Liikkuva
  • Varhainen toiminta
   • Älä
  • Aikainen päätös
   • Älä

  Pääsytoimiston tiedot

  Asiantuntijamme huomautukset

  Tutkimme tarkemmin tämän koulun valintaprosessia ja löysimme seuraavat tiedot:

  Apurahan ensisijainen hakuaika on 1. joulukuuta, vaikka lopullinen määräaika on vasta 1. elokuuta. Yläkoulun opettajien, ohjaajien, esimiesten ja toiminnanjohtajien viitekirjeitä sekä henkilökohtaisia ​​lausuntoja voidaan lähettää, mutta niitä ei vaadita.

  Jos haluat saada Honors Collegessa pääsyn, lähetä erillinen hakemus 1. joulukuuta mennessä ensisijaiseen käsittelyyn tai viimeiseen määräaikaan 1. huhtikuuta mennessä, ellei kaikki tila täyty ensin. Lue lisää kunnianosoituksista täältä.

  Ja lisää apurahoista, mukaan lukien määräajat (jotkut ovat aikaisempia kuin toiset) ja summat, katso tämä sivu.

  Lähde


  Muut koulut sinulle

  Jos olet kiinnostunut Houstonin yliopistosta, olet todennäköisesti kiinnostunut myös näistä kouluista. Olemme jakaneet ne kolmeen luokkaan sen mukaan, kuinka vaikeita he ovat päästä Houstonin yliopistoon verrattuna.


  kuvan kuvaus

  Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

  Näillä kouluilla on korkeammat keskimääräiset SAT -pisteet kuin Houstonin yliopistolla. Jos parannat SAT -pisteitäsi, olet kilpailukykyinen näille kouluille.

  Koulun nimi Sijainti SAT Keskim ACT Keskim
  Connecticutin yliopisto Storrs, CT 1315 29
  Rochesterin teknillinen instituutti Rochester, NY 1300 30
  Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29
  Syrakusan yliopisto Syracuse, NY 1275 28
  Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28
  Penn State University Park University Park, PA, Yhdysvallat 1265 28
  Cincinnatin yliopisto Cincinnati, OH 1265 27

  kuvan kuvaus

  Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

  Jos olet kilpailukykyinen Houstonin yliopistosta, nämä koulut tarjoavat sinulle samanlaisen pääsymahdollisuuden.

  Koulun nimi Sijainti SAT Keskim ACT Keskim
  Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 1238 27
  Auburnin yliopisto Auburnin yliopisto, AL 1235 28
  Arizonan yliopisto Tucson, AZ 1235 25
  Seton Hallin yliopisto South Orange, NJ 1231 26
  Kalifornian yliopisto, Riverside Riverside, Kalifornia 1225 27
  San Diegon osavaltion yliopisto San Diego, Kalifornia 1215 26
  Oklahoman yliopisto Norman, OK 1210 26

  kuvan kuvaus

  Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

  Jos olet tällä hetkellä kilpailukykyinen Houstonin yliopistosta, sinulla ei pitäisi olla ongelmia päästä näihin kouluihin. Jos Houstonin yliopisto on tällä hetkellä ulottumattomissasi, saatat jo olla kilpailukykyinen näille kouluille.

  Koulun nimi Sijainti SAT Keskim ACT Keskim
  Alabaman yliopisto Tuscaloosa, AL 1184 27
  Quinnipiacin yliopisto Hamden, CT 1175 26
  Ohion yliopisto Ateena, OH 1170 24
  Pohjois-Texasin yliopisto Denton, Teksas 1160 2. 3
  Kalifornian osavaltion yliopisto Long Beach Long Beach, Kalifornia 1145 2. 3
  Pacen yliopisto New York, NY 1140 25
  Floridan Gulf Coastin yliopisto Fort Myers, FL 1135 2. 3


Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Etkö ole varma, mitä odottaa Passportista Advanced Math kysymyksiin SAT Mathista? Täydellinen oppaamme selittää, mitä he kattavat ja miten hyökätä heitä vastaan.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Occidental College pääsyvaatimukset

Whittier College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

Lawrencen yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

Haluatko aloittaa varhaisessa vaiheessa pre-med-vaatimukset? Opi valmistautumaan lukion alussa alkavan lääketieteellisen koulun tiukkuuteen.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Economicsin aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki HL- ja SL -aikaisemmat paperit, joita voimme löytää tästä luettelosta. Käytä näitä testejä valmistautuaksesi oikeaan IB -testiin.

University of the District of Columbia Pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Xavier University ACT -pisteet ja GPA

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

Assonanssin ymmärtäminen: 6 esimerkkiä, analysoitu

Mikä on assonanssi? Opi assonanssimääritelmä ja tutustu esimerkkeihin eri tavoista, joita sitä voidaan käyttää runoudessa ja proosassa.

12 parasta luovien kirjoitusten korkeakoulua ja ohjelmaa

Etsitkö maan parhaita luovien kirjoitusten korkeakouluja? Katso 12 suosituinta luetteloa luovien kirjoitusten pääaineista ja ohjelmista.

College GPA -vaatimukset: Mitä tarvitset päästäksesi sisään?

Mietitkö korkeakoulujen GPA-vaatimuksia? Tässä artikkelissa selitetään, mitä he ovat ja kuinka varmistaa, että arvosanat tekevät leikkauksen.

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo: Etelä -Carolinan korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Etelä -Carolinassa? Meillä on täydellinen luettelo Etelä -Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Täydellinen opas Vaaka-syöpä-yhteensopivuudesta katkaisee, miten tämä pari liittyy.

Butlerin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset