Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Chatsworth, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi William Tell Aggeler Opportunity High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan William Tell Aggeler Opportunity High -sivustolle . Tässä käsitellään:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen William Tell Aggeler Opportunity High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut William Tell Aggeler Opportunity High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa William Tell Aggeler Opportunity High -sivustolla
  • Joka urheilutiimi voit liittyä William Tell Aggeler Opportunity High -sivustolle

Aloitetaan!

miten aloittaa analyyttinen essee

Perustiedot

William Tell Aggeler Opportunity -koulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 7–12. Se sijaitsee Chatsworthissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

William Tell Aggeler Opportunity High on sijaintinsa perusteella luokiteltu suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

William Tell Aggeler Opportunity -koulu
21050 Plummer St.
Chatsworth, CA 91311-4903

Puhelinnumero : 8183411232

William Tell Aggeler Opportunity -koulun kotisivu : http://notebook.lausd.net/portal/page?_pageid=33,54194&_dad=ptl&_schema=PTL_EP&school_code=8507

Rehtori : Alex Placencio
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

William Tell Aggeler Opportunity High Schoolin ilmoittautuminen on yhteensä 89 opiskelijaa , mikä tekee siitä a hieman pieni lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden alaosassa koon mukaan.

Pienikokoisempana lukiona William Tell Aggeler Opportunity High tuntuu viihtyisältä oppimisympäristöstä. Kun luokassa on alle 100 oppilasta, opit todennäköisesti tuntemaan useimmat muut opiskelijat ja opettajat. Tämä antaa sinulle pienen taiteellisen korkeakoulun tunteen.

Mutta pienemmällä opiskelijaryhmällä sinulla ei ole niin paljon aktiviteetteja ja klubeja, joista valita. Jos huomaat, että William Tell Aggeler Opportunity High puuttuu kiinnostuksistasi, harkitse paikallisen yhteisön etsimistä etujen täydentämiseksi.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko William Tell Aggeler Opportunity High School kasvaa vai kutistuu? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen William Tell Aggeler Opportunity High -sivustolle on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Great Gatsby luvun 3 yhteenveto
Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 22 7 29
10tharvosana kaksikymmentäyksi 9 30
yksitoistatharvosana 8 6 14
12tharvosana 6 7 13

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 16 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Chatsworthin kaupungin väestö voi olla kasvamassa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita William Tell Aggeler Opportunity High -keskukseen. Vaihtoehtoisesti William Tell Aggeler Opportunity High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko William Tell Aggeler Opportunity High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan William Tell Aggeler Opportunity High: llä on 67:33 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Tuolla on suuri miesten enemmistö William Tell Aggeler Opportunity High -tapahtumassa , ja paljon enemmän kuin voit odottaa väestöltä Los Angeles County. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään William Tell Aggeler Opportunity High -tapahtumasta. Muissa tapauksissa koulu voi valita ensisijaisesti miehiä. Esimerkiksi tiedoissamme havaitaan, että jatkokoulut näyttävät valitettavasti olevan miesten hallitsemia. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella naisopiskelijoita vetämällä heidät pois William Tell Aggeler Opportunity High -tapahtumasta.

Jos miespuolinen enemmistö koskee sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä William Tell Aggeler Opportunity High -hallintoon ja tiedustelemaan, onko heillä ajatuksia sukupuolten epätasapainon syistä. Heidän puhelinnumeronsa on 8183411232.

ero tasavallan ja demokratian välillä

Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus William Tell Aggeler Opportunity -lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan William Tell Aggeler Opportunity High: llä on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin William Tell Aggeler Opportunity High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa William Tell Aggeler Opportunity High -opiskelijoista on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja William Tell Aggeler Opportunity High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,0% 0
aasialainen 3,3% 3
latinalaisamerikkalainen 84,2% 75
Musta 10,1% 9
Valkoinen 2,2% 2
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,0% 0
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa Chatsworthin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


William Tell Aggeler Opportunity -perheiden tulotaso

Mitkä ovat William Tell Aggeler Opportunity High School -opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

William Tell Aggeler Opportunity High -tapahtumassa 0,0% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 92,1% ilmaisiin lounaisiin .

mitä tuleva opiskelija tarkoittaa

Tämä tarkoittaa, että William Tell Aggeler Opportunity Highilla on suuri prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Lähes kolmanneksessa kaikista Kalifornian kouluista esiintyy tätä köyhyysastetta, ja kansallisen koulutustilastokeskuksen standardien mukaan William Tell Aggeler Opportunity High voidaan luokitella korkea köyhyyskoulu . Perheiden tulotaso Chatsworthissa on siten todennäköisesti matala.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 0 0,0%
Ilmaiset lounaat 82 92,1%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 7 7,8%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Chatsworthin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Valitettavasti matalamman tulotason alueiden koulut ovat todennäköisesti huonommin rahoitettuja. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän edistyneitä kursseja, kuten AP / IB-luokat, eikä sinulla ole ehkä kaikkia urheilulajeja ja opetussuunnitelmia. Koska William Tell Aggeler Opportunity High on erityisen korkea köyhyysasteen koulu, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyden potentiaalisi saavuttamiseksi .

Sinulla ei todellakaan ole hallintaa kaupungista, koulusta tai muista perheistä, mutta voit rakentaa oman oppimisen tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulotasot.

Jos ei, älä pelkää - on mahdollista, että William Tell Aggeler Opportunity High tarjoaa kaiken mitä tarvitset kunnianhimoasi varten. Ja voit ehdottomasti olla ennakoiva oppimiseen koulun ulkopuolella, etsiä yhteisöäsi tai Internetiin löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista William Tell Aggeler Opportunity -lukio osallistuu? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista William Tell Aggeler Opportunity High -tapahtumassa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden William Tell Aggeler Opportunity High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset