Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Victorville, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Victor Valley High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Victor Valley High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Victor Valley High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Victor Valley High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Victor Valley High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Victor Valley Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Victor Valleyn lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Victorville, Kalifornia San Bernardinon piirikunnassa.

Victor Valley High luokitellaan sijaintinsa perusteella kouluun keskisuuressa kaupungissa. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Victor Valleyn lukio
16500 Mojave Dr.
Victorville, CA 92395-3822

Puhelinnumero : 7609553300

Victor Valley High Schoolin kotisivu : http://www.vvuhsd.org/

Rehtori : Chris Douglass
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yhteensä ilmoittautuminen Victor Valley High Schooliin on 2141 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Victor Valley High -tapahtumaan osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa vai kutistuuko Victor Valleyn lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Victor Valley Highiin on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 342 272 614
10tharvosana 271 264 535
yksitoistatharvosana 285 229 514
12tharvosana 252 226 478

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 136 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Victorvillen kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Victor Valley Highiin. Vaihtoehtoisesti Victor Valley High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Victor Valley High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Victor Valley Highillä on 54:46 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Victor Valley Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin San Bernardinon piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Victor Valley High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Victor Valley High Schoolissa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Victor Valley Highillä on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Victor Valley High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

syöpämiehen piirteitä

Suurin osa Victor Valley Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Victor Valley High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,6% 13
aasialainen 2,1% 46
latinalaisamerikkalainen 59,5% 1275
Musta 23,3% 500
Valkoinen 12,9% 278
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,5% 12
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,7% 17

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Victorvilleen kuuluvia. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Victor Valley -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Victor Valley High Schoolin opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Victor Valley High -kadulla 5,0% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 68,3% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Victor Valley Highillä on kohtalainen prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Noin puolessa kaikista Kalifornian kouluista on tämä köyhyysaste tai enemmän. Victorville-perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 109 5,0%
Ilmaiset lounaat 1464 68,3%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 568 26,5%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Victorvillen ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Victor Valley High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Victor Valley High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita Victor Valley High ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Victor Valley High School -opiskelu on? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja Victor Valley Highin kahden tyyppisistä tapauksista: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden Victor Valley High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on vaihtoehtoinen lukio? Onko se sinulle sopiva?

Oletko kiinnostunut vaihtoehtoisista lukioista? Selitämme, mitä he ovat ja miten päättää, onko osallistuminen johonkin oikea valinta sinulle.

Cal State Long Beachin ACT -tulokset ja GPA

940 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

57 loistavaa lääketieteellistä ohjelmaa lukiolaisille + neuvoja

Harkitaanko lukiolaisille tarkoitettuja lääketieteellisiä ohjelmia? Olemme luoneet luettelon yli 50 kesäohjelmasta ja lääketieteellisestä harjoittelusta sekä tietoa vapaaehtoistyöstä.

Vermontin teknillisen oppilaitoksen pääsyvaatimukset

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Bard Collegen pääsyvaatimukset

8 perustason Taurus-ominaisuutta, selitetty

Millainen on Härkä-persoonallisuus? Selitämme Tauruksen tärkeimmät piirteet ja ominaisuudet, jotta voimme ymmärtää tätä maamerkkiä.

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? 101 koulua + neuvoja

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? Selitämme, mikä on hyvä SAT -pisteet sinulle, ja luetellaan 101 suositun korkeakoulun ja yliopiston SAT -tulokset.

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

Kuinka SAT pisteytetään? Pisteytystaulukot

Kuinka SAT-pisteytys toimii, ja miten tämä vaikuttaa testinottostrategiaasi? Lue lisätietoja oppaastamme.

Onko työmatkakoulu oikea sinulle?

Harkitsetko matkaa yliopistoon? Selitämme, millaista elämä lähiliikenteen opiskelijana todella on ja miten saat siitä kaiken irti.

12 parasta apurahaa DACA -opiskelijoille

Etsitkö apurahoja DACA -opiskelijoille? Olemme keränneet luettelon parhaista DACA -apurahoista auttaaksemme Dreamersia varaamaan yliopiston.

Rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi: Kieliopin sääntö

Mikä on rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi, ja mitä strategioita voit oppia vastaamaan näihin kysymyksiin? Lue oppaastani vinkkejä ja käytännön kysymyksiä.

Kalifornian parhaat koulut | William Howard Taft Charterin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta William Howard Taft Charter High Schoolista Woodland Hillsissä, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo: oppilaitokset, joilla on jatkuva pääsy

Etsitkö kouluja, joissa on jatkuva pääsy? Tässä on täydellinen luettelo jokaisesta korkeakoulusta, joka tarjoaa jatkuvan pääsyprosessin myöhäisillä määräajoilla.

Neljän kirjoitustyylin ymmärtäminen: niiden tunnistaminen ja käyttäminen

Oletko kiinnostunut erilaisista kirjoitustyyleistä? Selitämme neljä kirjoitustyyliä, niiden havaitseminen ja oman ainutlaatuisen kirjoitusäänen luominen.

Idahon yliopiston pääsyvaatimukset

Wayne State Collegen pääsyvaatimukset

ACT Math -sarja: strategiaopas ja tarkistus

Hämmentyykö aritmeettisista sekvensseistä ja geometrisista sekvensseistä ACT Mathissa? Lue oppaamme oppiaksesi kaikki kaavat ja strategiat, joita tarvitset jaksojen matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Ultimate College -pakkausluettelo: 110 pakollista tuotetta

Etkö ole varma, mitä tuoda yliopistoon? Tutustu lopulliseen korkeakoulujen pakkausluetteloon kaikesta mitä tarvitset.

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Woodburyn yliopiston pääsyvaatimukset