Mitä sinun on tiedettävä Ylämaan lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Upland, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Uplandin lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Upland High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Upland High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Upland High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Upland High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Upland Highiin

Aloitetaan!

milloin suuri gatsby tapahtuu

Perustiedot

Ylämaan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Uplandissa, Kaliforniassa San Bernardinon piirikunnassa.

Upland High luokitellaan sijaintinsa perusteella suureen esikaupunkiin. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Ylämaan lukio
565 W. 11. St.
Upland, CA 91786-1239

Puhelinnumero : 9099497880

Ylämaan lukion kotisivu : https://uplandhigh.schoolloop.com/

Rehtori : Garry Cameron
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Ylämaan lukion ilmoittautuminen on yhteensä 3541 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! Upland Highiin osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäksesi Upland Highissa, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuu Ylämaan lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Upland Highiin on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 477 474 951
10tharvosana 474 488 962
yksitoistatharvosana 434 403 837
12tharvosana 372 416 788

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 163 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Ylämaan kaupunki voi kasvaa väestössä, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Ylämaan korkealle. Vaihtoehtoisesti Upland High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Uplandin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Upland Highilla on 50:50 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Upland Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin San Bernardinon piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Upland High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Uplandin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Upland Highilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Upland High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Upland Highin opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Upland High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,3% yksitoista
aasialainen 7,2% 257
latinalaisamerikkalainen 50,9% 1805
Musta 9,1% 324
Valkoinen 29,1% 1033
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,4% 16
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,6% 95

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Uplandin etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Ylämaan suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Uplandin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Upland Highilla 12,4% opiskelijoista on alennettuun hintaan lounaita ja 40,7% ilmaisia ​​lounaita .

Tämä tarkoittaa, että Upland Highilla on alle köyhyyden keskitason . Koska useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, Upland High on köyhyystasolla olevien Kalifornian koulujen keskitasoa pienempi. Ylämaan perheiden tulotaso on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 441 12,4%
Ilmaiset lounaat 1443 40,7%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1657 46,7%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Ylämaan ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Upland High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Upland High on todennäköinen pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita Upland High ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai itseopiskelu AP-luokista Internetistä.

vaaka -naisen piirteitä

Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Uplandin lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista Upland High: ssä: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapahtumia, jotka asettavat muiden Upland High -opiskelijoiden turvallisuuden vaaraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.