Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: San Marino, CA

Oletko San Marinon lukion opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan San Marino Highyn . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen San Marino High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset San Marinon korkeakouluopiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa San Marino High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä San Marino Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

San Marinon lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Marinossa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella San Marino High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

San Marinon lukio
2701 Hntngtn Dr.
San Marino, CA 91108-2295

Puhelinnumero : 6262997020

San Marinon lukion kotisivu : http://www.sanmarinohs.org/

Rehtori : Mary Johnson
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä San Marinon lukiossa on 1162 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona San Marino High löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Kasvua oppilaskoko

Onko San Marinon lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen San Marino Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 146 118 264
10tharvosana 179 155 334
yksitoistatharvosana 147 127 274
12tharvosana 149 141 290

Kuten yllä olevasta taulukosta näkyy, vanhempi luokka on 26 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että San Marino High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. San Marinon väestö saattaa vähentyä, jolloin San Marino Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä, mikä vetää oppilaat pois.


Sukupuolijakauma

Onko San Marinon lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojen mukaan San Marino High on 54:46 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

San Marino High on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että San Marino High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus San Marinon lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojen mukaan San Marino High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten San Marino High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa San Marino Highin opiskelijoista on aasialaisia . Koko Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on aasialainen enemmistö. Näin ollen San Marino High on tunnettu Kaliforniassa siitä, että sillä on niin vahva aasialainen läsnäolo.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,0% 0
aasialainen 59,2% 688
latinalaisamerikkalainen 9,0% 105
Musta 0,9% yksitoista
Valkoinen 28,4% 331
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 2
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,1% 25

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti San Marinon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


San Marinon perheiden tulotaso

Mitkä ovat San Marinon lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

San Marino High, 1,0% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 2,4% ilmaiseen lounaaseen .

ap kielen ja kokoonpanon käytännön tentti

Tämä tarkoittaa, että San Marino High on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään San Marino Highin opiskelijoista ei voi saada ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. San Marinolla on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja San Marino High on perheiden tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 12 1,0%
Ilmaiset lounaat 29 2,4%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1121 96,4%

Kuten etnisyys, tämä todennäköisesti heijastaa ympäröivää yhteisöä San Marinossa eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska San Marino High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää San Marino Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä San Marinon lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdenlaisia ​​tapauksia San Marino Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden San Marino High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.