Mitä sinun on tiedettävä San Jacinton lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: San Jacinto, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi San Jacinto High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan San Jacinto High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen San Jacinto High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset San Jacinto High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa San Jacinto High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä San Jacinto Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

San Jacinton lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Jacinto, CA Riversiden piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella San Jacinto High luokitellaan kouluksi keskikokoisessa lähiössä. Tässä sijainti kartalla:

Etnisyys vs rotu vs kulttuuri

Yhteystiedot

Postitusosoite :

San Jacinton lukio
500 Idyllwild Dr.
San Jacinto, CA 92583-2615

Puhelinnumero : 9516547374

San Jacinton lukion kotisivu : http://sjhs.sanjacinto.k12.ca.us/

Rehtori : Jordan Reeves
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä San Jacinton lukiossa on 2392 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! San Jacinto Highiin osallistuminen saattaa tuntua kuin opiskelulta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi San Jacinto Highissa, mikä saattaa edellyttää ennakointia.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko San Jacinton lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen San Jacinto Highiin on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

esityspäivät 2019-20
Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 324 332 656
10tharvosana 325 312 637
yksitoistatharvosana 271 282 553
12tharvosana 266 278 544

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 112 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. San Jacinton kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten San Jacinto Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti San Jacinto High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko San Jacinto High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan San Jacinto High on 50:50 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

San Jacinto Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Riverside Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

on 1410 hyvä sat pisteet

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että San Jacinto High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rotujen monimuotoisuus San Jacinton lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan San Jacinto High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten San Jacinto High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

suurin osa San Jacinto Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Enimmäkseen latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja San Jacinto High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 1,7% 42
aasialainen 2,6% 63
latinalaisamerikkalainen 68,3% 1635
Musta 8,7% 209
Valkoinen 16,0% 384
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,4% 10
Kaksi tai useampi kilpailu 2,0% 49

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti San Jacintoa. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


San Jacinto -perheiden tulotaso

Mitkä ovat San Jacinton lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

San Jacinto Highissa, 13,0% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 62,8% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että San Jacinto High on kohtalainen prosenttiosuus köyhistä tai lähellä niitä . Noin puolet Kalifornian kouluista osoittaa tätä tai suurempaa köyhyyttä. San Jacinton perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 312 13,0%
Ilmaiset lounaat 1504 62,8%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 576 24,0%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä San Jacintossa eikä puhu paljon koulusta itsestään.

San Jacinto High on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. San Jacinto High on todennäköisesti alueella pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on intressejä, joita San Jacinto High ei kata, etsi aktiviteetteja paikallisyhteisöltäsi tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä San Jacinton lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

miten celsius muutetaan fahrenheitiksi

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista San Jacinto Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden San Jacinto High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.