Mitä sinun on tiedettävä San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulusta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: San Diego, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulussa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan SCPA-oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen SCPA on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi SCPA-opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa SCPA: lla
  • Joka urheilutiimi voit liittyä SCPA: han

Aloitetaan!

Perustiedot

San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 6–12. Se sijaitsee San Diegossa, Kaliforniassa San Diegon piirikunnassa.

SCPA luokitellaan sijaintinsa perusteella suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulu
2425 Dusk Dr.
San Diego, CA 92139-2412

Puhelinnumero : 6194700555

San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulun kotisivu : https://www.sandiegounified.org/schools/school-creative-and-performing-arts

mitä värejä tekee ruskeaksi

Rehtori : Tim Farson
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulun ilmoittautuminen on yhteensä 1333 opiskelijaa , mikä tekee siitä a jonkin verran suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläosassa koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona SCPA saavuttaa tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Siellä on tarpeeksi opiskelijoita tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulu kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen SCPA: han on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 70 126 196
10tharvosana 60 154 214
yksitoistatharvosana 62 128 190
12tharvosana 47 99 146

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 50 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. San Diegon kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita SCPA: lle. Vaihtoehtoisesti SCPA voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulussa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan SCPA: lla on 33:67 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

kuinka sekoittaa maali ruskeaksi

Tuolla on suuri naisten enemmistö SCPA: ssa , ja epätasapaino on suurempi kuin mitä voit odottaa San Diegon piirikunnan väestöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään SCPA: sta. Muissa tapauksissa koulu saattaa valita etusijalle naiset (jos sillä on omat valintaperusteet), tai vanhemmat, joilla on naislapsia, saattavat mieluummin lähettää heidät SCPA: lle. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella miesopiskelijoita vetäen heidät pois SCPA: sta.

Jos tämä sukupuolten epätasapaino on sinulle huolenaihe, suosittelemme ottamaan yhteyttä SCPA: n hallintoon ja kysymään, onko heillä mitään ajatuksia siitä, miksi naispuolinen enemmistö on olemassa. Heidän puhelinnumeronsa on 6194700555.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulussa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan SCPA: lla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

yleisin etnisyys SCPA: ssa on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka SCPA on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset opiskelijat ovat yleisimpiä etnisyys täällä.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,2% 3
aasialainen 26,9% 359
latinalaisamerikkalainen 36,6% 488
Musta 14,8% 198
Valkoinen 14,7% 197
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,9% 13
Kaksi tai useampia kilpailuja 5,6% 75

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa San Diegon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


SCPA-perheiden tulotaso

Mitkä ovat San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulun opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

SCPA: lla 17,3% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 36,7% ilmaiset lounaat .

vakuuttavan esseen aiheita

Tämä tarkoittaa, että SCPA: lla on alle köyhyyden keskitason . Koska useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, SCPA on alle keskimääräisen Kalifornian koulujen köyhyysasteessa. Perheiden tulotaso San Diegossa on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 231 17,3%
Ilmaiset lounaat 490 36,7%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 612 45,9%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti San Diegon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

SCPA on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. SCPA on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita SCPA ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokille.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista San Diegon luovan ja esittävän taiteen koulu osallistuu? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista SCPA: ssa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden SCPA-opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Vialliset ACT -muokkaajat englanniksi: Kielioppi säännön valmistelu

Vialliset muokkaajat ovat tärkeitä kielioppivirheitä ACT -englannissa. Lue vinkkini näiden kysymysten hyökkäämiseen ja harjoittele realistisia kysymyksiä.

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

Mikä on Reach -koulu? Mitkä Reach -koulut minun pitäisi valita?

Haetko korkeakouluun ja mietit, mikä on tavoitettavuuskoulu? Selvitä määritelmä ja tavoittavuuskoulujen valinta.

Langstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

ACT -tiedetulosten parantaminen: 7 vinkkiä täydelliseltä maalintekijältä

Mikä on paras tapa parantaa ACT Science -pisteitäsi? Käytä 9 asiantuntijavinkkiäni ja -strategiaani valmistautuaksesi 26 pisteeseen tai enemmän.

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Länsi -Oregonin yliopiston pääsyvaatimukset

Vermontin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka kauan ACT on jatkettu?

Kuinka pitkä ACT-testi kestää majoituksen ja lisäajan kanssa? Kuinka paljon aikaa saat? Tutustu ACT-testiaikatauluun täältä.

Mikä on huono SAT-pisteet? Kansallisesti ja kollegiona

Mitä pidetään huonoina SAT-pisteinä? Mikä on huono valtakunnallinen ja mikä on huono pisteet korkeakouluille ja Ivy-liigalle? Selvitä täältä.

Mikä on ylpeä ylätaso? Vinkkejä ja esimerkkejä

Onko sinua pyydetty kirjoittamaan ylätasoarkki? Opi, miltä hyvä vanhempi ylpeysarkki -esimerkki näyttää ja mitä tietoja sinun tulee sisällyttää.

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Cal State Dominguez Hillsin pääsyvaatimukset

AP -tulokset ylioppilasvalinnoissa: onko niillä todella väliä?

Kuinka paljon korkeakoulut välittävät AP -pisteistä? Se voi olla vähemmän kuin luulet! Opas oppilaitoksiin ja AP -pisteisiin selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

2016-17 Akateeminen opas | Rocklinin lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rocklin High Schoolista Rocklin, CA.

Pratt-instituutin SAT-tulokset ja GPA

Länsi-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

John Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

Kendall Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä SAT -esseepisteet?

Mikä on hyvä SAT -esseepiste 12: sta? Mitä sinun pitäisi pyrkiä pääsemään yliopistoon? Selvitä täältä.