Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Hollister, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi San Andreasin jatkokoulussa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan San Andreas Continuation High -sarjaan . Tässä käsitellään:mitä sat -pisteet tarkoittaa
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen San Andreas Continuation High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut San Andreasin jatko-opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa San Andreas Continuation High -sivustolla
  • Joka urheilutiimi voit liittyä San Andreas Continuation High -tapahtumaan

Aloitetaan!

Perustiedot

San Andreasin jatko-lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Hollisterissä, Kaliforniassa San Beniton piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella San Andreas Continuation High luokitellaan kouluksi kaukaisessa kaupungissa tai yli 10 mailin päässä kaupungistuneesta alueesta. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

San Andreasin jatko-lukio
191 Alvarado St.
Hollister, CA 95023-4043

Puhelinnumero : 8316379269

San Andreasin jatko-lukion kotisivu : http://www.sbcoe.k12.ca.us/

Rehtori : Colleen Grimes
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

San Andreasin jatko-lukion ilmoittautuminen on yhteensä 136 opiskelijaa , mikä tekee siitä a hieman pieni lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden alaosassa koon mukaan.

Pienikokoisena lukiona San Andreas Continuation High tuntuu viihtyisältä oppimisympäristöstä. Kun luokassa on alle 100 oppilasta, opit todennäköisesti tuntemaan useimmat muut opiskelijat ja opettajat. Tämä antaa sinulle pienen taiteellisen korkeakoulun tunteen.

Mutta pienemmällä opiskelijaryhmällä sinulla ei ole niin paljon aktiviteetteja ja klubeja, joista valita. Jos San Andreas Continuation High -sovelluksesta puuttuu kiinnostuksen kohteitasi, harkitse paikallisen yhteisön etsimistä etujen täydentämiseksi.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuuko San Andreasin jatko-lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen San Andreas Continuation Highiin on vähentynyt tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 0 0 0
10tharvosana 13 6 19
yksitoistatharvosana 2. 3 19 42
12tharvosana 52 2. 3 75

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 75 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että San Andreas Continuation High -koko pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Hollisterin väestö saattaa olla vähenemässä, jolloin San Andreasin jatkokorkeakouluun lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.

ihmisen maantieteen tentti 2019

Sukupuolijakauma

Onko San Andreasin jatko-lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan San Andreas Continuation High on 65:35 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Tuolla on suuri miesten enemmistö San Andreas Continuation High -kadulla , ja paljon enemmän kuin voit odottaa San Beniton piirikunnan väestöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään San Andreas Continuation High -tapahtumasta. Muissa tapauksissa koulu voi valita ensisijaisesti miehiä. Esimerkiksi tiedoissamme havaitaan, että jatkokoulut näyttävät valitettavasti olevan miesten hallitsemia. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella naisopiskelijoita vetämällä heidät pois San Andreasin jatkokorkeakoulusta.

Jos miespuolinen enemmistö koskee sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä San Andreas Continuation High -hallintoon ja tiedustelemaan, onko heillä ajatuksia sukupuolten epätasapainon syistä. Heidän puhelinnumeronsa on 8316379269.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus San Andreasin jatko-lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan San Andreas Continuation High on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin San Andreas Continuation High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa San Andreas Continuation Highin opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja San Andreas Continuation High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 1,4% 2
aasialainen 0,0% 0
latinalaisamerikkalainen 80,8% 110
Musta 0,7% 1
Valkoinen 14,7% kaksikymmentä
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,0% 0
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,2% 3

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa Hollisterin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


San Andreasin jatkavien suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat San Andreasin jatko-lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

San Andreasin jatkokorkealla, 3,6% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 44,8% ilmaisiin lounaisiin .

Illinoisin yliopisto Urbana Champaign -vaatimuksissa

Tämä tarkoittaa, että San Andreas Continuation Highilla on alle köyhyyden keskitason . Koska suurin osa opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, San Andreas Continuation High on alle keskimääräisen köyhyysasteen Kalifornian kouluissa. Hollisterin perheiden tulotaso on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 5 3,6%
Ilmaiset lounaat 61 44,8%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 70 51,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Hollisterin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

San Andreasin jatkokorkeakoulu on tulotason mukaan 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. San Andreasin jatkumiskorkea on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita San Andreas Continuation High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokille.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä San Andreasin jatko-lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista San Andreas Continuation High: ssä: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten viittaukset ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden San Andreasin jatko-opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset