Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Los Angeles, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan LAHSA -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen LAHSA osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset LAHSA -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa LAHSA: sta
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä LAHSAan

Aloitetaan!

Perustiedot

Robert F.Kennedyn yhteisökoulut-Los Angelesin korkeakoulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella LAHSA luokitellaan kouluun suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Robert F.Kennedyn yhteisökoulut-Los Angelesin korkeakoulu
701 S.Catalina St.
Los Angeles, CA 90005-1943

Puhelinnumero : 2134804600

Robert F.Kennedyn yhteisökoulut-Los Angelesin lukion taidekoulun kotisivu : http://www.rfkcommunityschools.org/los-angeles-high-school-of-the-arts

Rehtori : Susan Canjura
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]ja


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Robert F. Kennedyn yhteisökoulujen-Los Angelesin korkeakoulun ilmoittautumisten kokonaismäärä on 412 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona LAHSA löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakoko kasvaa

Kasvaako Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Arts tai supistuuko? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautumisten määrä LAHSA: ssa on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana viisikymmentä 75 125
10tharvosana 49 52 101
yksitoistatharvosana 38 61 99
12tharvosana 33 54 87

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 38 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Los Angelesin kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten LAHSAan lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti LAHSA voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Robert F. Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan LAHSA: lla on 42:58 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Tuolla on suuri naisten enemmistö LAHSA: ssa , ja epätasapaino on suurempi kuin odotit Los Angelesin piirikunnan yleisöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se välttämättä ehdota mitään LAHSA: sta. Muissa tapauksissa koulu voi valita ensisijaisesti naisia ​​(jos sillä on omat pääsykriteerit) tai vanhemmat, joilla on naispuolisia lapsia, saattavat mieluummin lähettää heidät LAHSAan. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut voivat houkutella miesopiskelijoita vetämään heidät pois LAHSA: sta.

Jos tämä sukupuolten epätasapaino huolestuttaa sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä LAHSA: n hallintoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia siitä, miksi naispuolinen enemmistö on olemassa. Heidän puhelinnumeronsa on 2134804600.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Robert F.Kennedyn yhteisökouluissa-Los Angelesin korkeakoulussa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan LAHSA: lla on homogeeninen opiskelijakunta , ja valtaosa opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on yhtä monimuotoisia kuin LAHSA. Kun osallistuu luokkaan, useimmat oppilaat ovat samaa etnistä alkuperää, hieman vaihtelua.

suurin osa LAHSA: n opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja LAHSA sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,0% 0
aasialainen 11,1% 46
latinalaisamerikkalainen 85,6% 353
Musta 2,1% 9
Valkoinen 0,7% 3
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,2% 1
Kaksi tai useampi kilpailu 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Los Angelesia. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


LAHSA -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Robert F.Kennedyn yhteisökoulujen Los Angelesin korkeakoulun opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Kolumbian yliopiston tiedekunniaohjelma

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

LAHSA: ssa, 5,8% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 82,7% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että LAHSA: lla on suuri prosenttiosuus köyhyydestä tai sen lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan LAHSA voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . Los Angelesin perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 24 5,8%
Ilmaiset lounaat 341 82,7%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 47 11,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Los Angelesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena niissä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokat, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska LAHSA on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole tarvittavia resursseja täyttä potentiaaliasi .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulot.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että LAHSA: lla on kaikki mitä tarvitset kunnianhimoasi varten. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsiin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista LAHSA: ssa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden LAHSA -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Etkö ole varma, mitä odottaa Passportista Advanced Math kysymyksiin SAT Mathista? Täydellinen oppaamme selittää, mitä he kattavat ja miten hyökätä heitä vastaan.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Occidental College pääsyvaatimukset

Whittier College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

Lawrencen yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

Haluatko aloittaa varhaisessa vaiheessa pre-med-vaatimukset? Opi valmistautumaan lukion alussa alkavan lääketieteellisen koulun tiukkuuteen.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Economicsin aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki HL- ja SL -aikaisemmat paperit, joita voimme löytää tästä luettelosta. Käytä näitä testejä valmistautuaksesi oikeaan IB -testiin.

University of the District of Columbia Pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Xavier University ACT -pisteet ja GPA

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

Assonanssin ymmärtäminen: 6 esimerkkiä, analysoitu

Mikä on assonanssi? Opi assonanssimääritelmä ja tutustu esimerkkeihin eri tavoista, joita sitä voidaan käyttää runoudessa ja proosassa.

12 parasta luovien kirjoitusten korkeakoulua ja ohjelmaa

Etsitkö maan parhaita luovien kirjoitusten korkeakouluja? Katso 12 suosituinta luetteloa luovien kirjoitusten pääaineista ja ohjelmista.

College GPA -vaatimukset: Mitä tarvitset päästäksesi sisään?

Mietitkö korkeakoulujen GPA-vaatimuksia? Tässä artikkelissa selitetään, mitä he ovat ja kuinka varmistaa, että arvosanat tekevät leikkauksen.

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo: Etelä -Carolinan korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Etelä -Carolinassa? Meillä on täydellinen luettelo Etelä -Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Täydellinen opas Vaaka-syöpä-yhteensopivuudesta katkaisee, miten tämä pari liittyy.

Butlerin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset