Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Los Angeles, CA

Oletko Renaissance Arts Academyn opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan renessanssitaideakatemian oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Renessanssin taideakatemia osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset renessanssin taideakatemian opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa renessanssin taideakatemiassa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä renessanssitaideakatemiaan

Aloitetaan!

Perustiedot

Renessanssin taideakatemia on julkinen koulu, joka tukee luokkia 6-12. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Renaissance Arts Academy on luokiteltu kouluksi suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

pääsenkö Harvardiin

Renessanssin taideakatemia
1800 Colorado Blvd.
Los Angeles, CA 90041-1340

Puhelinnumero : 3232595700

Renessanssin taideakatemian kotisivu : http://www.renarts.org/

Rehtori : Sidnie Myrick
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautuminen Renaissance Arts Academyyn on yhteensä 371 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona Renaissance Arts Academy löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Renaissance Arts Academy kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen renessanssitaideakatemiaan on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 13 26 39
10tharvosana kaksikymmentäyksi 2. 3 44
yksitoistatharvosana kaksikymmentä 24 44
12tharvosana 13 kaksikymmentä 33

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 6 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Los Angelesin kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten renessanssitaideakatemiaan lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Renaissance Arts Academy voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.

kuinka pitkä on sat

Sukupuolijakauma

Onko Renaissance Arts Academyssa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Renaissance Arts Academyssa on 42:58 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

24 on hyvä teko

Tuolla on suuri naisten enemmistö renessanssin taideakatemiassa , ja epätasapaino on suurempi kuin odotit Los Angelesin piirikunnan yleisöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se välttämättä viittaa Renessanssin taideakatemiaan. Muissa tapauksissa koulu saattaa valita naiset ensisijaisesti (jos sillä on omat valintakriteerit) tai vanhemmat, joilla on naispuolisia lapsia, saattavat mieluummin lähettää heidät renessanssitaideakatemiaan. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut voivat houkutella miesopiskelijoita vetämään heidät pois renessanssin taideakatemiasta.

Jos tämä sukupuolten epätasapaino huolestuttaa sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä Renaissance Arts Academy -hallintoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia siitä, miksi naispuolinen enemmistö on olemassa. Heidän puhelinnumeronsa on 3232595700.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Renaissance Arts Academyssa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Renaissance Arts Academyssa on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Renaissance Arts Academy ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

Suurin osa Renaissance Arts Academyn opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Renaissance Arts Academy sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,8% 3
aasialainen 6,4% 24
latinalaisamerikkalainen 59,0% 219
Musta 7,2% 27
Valkoinen 26,4% 98
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,0% 0
Kaksi tai useampi kilpailu 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Los Angelesia. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Renessanssin taideakatemian perheiden tulotaso

Mitkä ovat Renaissance Arts Academyn opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Renessanssin taideakatemiassa, 21,5% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 40,9% ilmaisiin lounaisiin .

veden lämpötilan määritelmä

Tämä tarkoittaa, että Renaissance Arts Academyssa on alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten Renaissance Arts Academy on köyhyysrajan kalifornian koulujen keskiarvon alapuolella. Perheiden tulotaso Los Angelesissa on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 80 21,5%
Ilmaiset lounaat 152 40,9%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 139 37,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Los Angelesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Renaissance Arts Academy on keskitason 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Renaissance Arts Academy on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on etuja, joita Renaissance Arts Academy ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokkia.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Renaissance Arts Academyyn? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Renaissance Arts Academy -tapahtumassa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Renaissance Arts Academy -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.