Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Long Beach, CA

texasin yliopisto austinin hyväksymisasteella

Oletko opiskelija tai vanhempi Rancho Dominguezin valmistelevassa koulussa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Rancho Dominguezin valmisteluun . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Rancho Dominguezin valmistelu on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset ansaitsivat Rancho Dominguezin valmistelevat opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Rancho Dominguez Preparatory -ravintolassa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Rancho Dominguezin valmisteluun

Aloitetaan!

Perustiedot

Rancho Dominguezin valmistelukoulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 6-12. Se sijaitsee Long Beachissä, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Rancho Dominguez Preparatory on luokiteltu kouluksi suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Rancho Dominguezin valmistelukoulu
4110 Santa Fe Ave.
Long Beach, CA 90810-1439

Puhelinnumero : 3103543400

Rancho Dominguezin valmistavan koulun kotisivu : https://rdps-lausd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Keri Lew
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Rancho Dominguezin valmistelukoulussa on 1239 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona Rancho Dominguez Preparatory löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Kasvua oppilaskoko

Onko Rancho Dominguezin valmistava koulu kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan Ilmoittautuminen Rancho Dominguez Preparatory -yritykseen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 165 145 310
10tharvosana 115 95 210
yksitoistatharvosana 108 115 223
12tharvosana 72 76 148

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 162 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Long Beachin kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Rancho Dominguezin valmisteluun lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Rancho Dominguez Preparatory voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Rancho Dominguezin valmistelukoulussa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Rancho Dominguez Preparatory on 52:48 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Rancho Dominguez Preparatorylla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Rancho Dominguez Preparatory ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Rancho Dominguezin valmistelukoulussa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Rancho Dominguez Preparatory on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Rancho Dominguez Preparatory ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Rancho Dominguez Preparatoryn opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Rancho Dominguez Preparatory sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,6% 8
aasialainen 6,6% 82
latinalaisamerikkalainen 58,6% 727
Musta 29,2% 363
Valkoinen 1,9% 24
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 2,8% 35
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Long Beachin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Rancho Dominguezin valmistelevien perheiden tulotaso

Mitkä ovat Rancho Dominguezin valmistelevan koulun opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Rancho Dominguezin valmistelussa, 11,1% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 65,7% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Rancho Dominguez Preparatorylla on suuri osa köyhyydessä olevista tai lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan Rancho Dominguez Preparatory voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . Long Beachin perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 138 11,1%
Ilmaiset lounaat 815 65,7%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 286 23,0%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Long Beachin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokkia, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska Rancho Dominguez Preparatory on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyttä potentiaaliasi varten .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen, korkeamman tulotason kouluun.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että Rancho Dominguez Preparatory sisältää kaiken mitä tarvitset tavoitteeseesi. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Rancho Dominguezin valmistuskoulu osallistua? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Rancho Dominguezin valmistelussa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Rancho Dominguezin valmistelevien opiskelijoiden turvallisuuden.

Vertaa tätä koulua muihin saman koulupiirin lukioihin seuraavan taulukon avulla:

Los Angelesin yhtenäinen koulupiirin turvallisuus

Koulun nimi Viitattu yhteensä Pidätyksiä yhteensä Ilmoittautuminen
Frank Lanterman 0 0 222
Nuorten mahdollisuuksia rajattomasti 6 0 323
Jane Addams jatkoa 0 0 216
William Tell Aggeler Opportunity High 0 0 65
John R.Puinen korkea 0 0 144
Enkelin portti (jatkoa) 0 0 84

Akateeminen suoritus


Nyt pääsemme lukion arvioinnin tärkeään osaan: akateemiseen suoritukseen. Kuinka hyvän koulutuksen saat Rancho Dominguezin valmistelevassa koulussa? Oletko kilpailukykyinen korkeakoulusta? Onko sinulla pääsy edistyneille tunneille?

Olemme koonneet kaiken mitä löysimme Rancho Dominguez Preparatoryn akateemikoista täältä.


Standardoitu testaus


Seuraavaksi tarkastelemme toista suurta lukion akateemikkoa: standardoitu testausteho Rancho Dominguezin valmistelevien koulujen opiskelijoille. Nämä ovat testejä, joita annetaan suurille opiskelijaryhmille vertailun vuoksi.

Aloitetaan katsomalla kansallisesti hallinnoitujen standardoitujen testien tietoja.

SAT -tulokset

Kuten luultavasti tiedät, SAT on kriittinen testi, jota käytetään yliopistojen valintaan . Mitä korkeammat pisteet saat, sitä parempi akateeminen suorituksesi verrattuna valtakunnallisiin opiskelijoihin ja sitä helpompi on päästä korkeakouluihin .

Teimme perusteellista tutkimusta ja löysimme Rancho Dominguezin valmistelevan koulun keskimääräiset SAT-tulokset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

Etkö ole varma, kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin? Opastamme sinut läpi Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessin ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten saat hyväksynnän.

Pohjois-Arizonan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Helix High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Helix High Schoolista kohteessa La Mesa, CA.

Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Culver City High Schoolista Culver Cityssä, Kaliforniassa.

6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

Etkö ole varma, mitä haluat opiskella yliopistossa? Lue oppaamme hyvistä kouluista päättämättömille päämiehille oppiaksesi, mitä etsiä korkeakoulujen ulkopuolella, joissa on paljon pääaineita.

Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

Miten kotiopiskelijat rekisteröityvät SAT: ään ja mikä on SAT -kotikoulun koodi? Ota selvää tästä.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Barnard Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa

Ovatko ACT -matematiikan murtoluvut ja suhteet hämmentäviä? Lue vinkkimme ja käytä niitä todellisissa ACT -matemaattisissa tehtävissä saadaksesi paremmat pisteet.

Washingtonin yliopiston Tacoman pääsyvaatimukset

Tärkeimmät teemat Great Gatsbyssä, analysoitu

Onko sinulla kysyttävää Great Gatsby -teemoista? Selitämme, mitä ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja kuinka kirjoittaa niistä essee.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Macalester College SAT -pisteet ja GPA

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Powayn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Poway High Schoolista Poway, CA.

Kuinka päästä sisään: JMU SAT -tulokset ja GPA

Thiel College SAT -pisteet ja GPA

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA