Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Garden Grove, CA

Oletko Rancho Alamitos High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Rancho Alamitos High: lle . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Rancho Alamitos High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Rancho Alamitos High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Rancho Alamitos High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Rancho Alamitos High

Aloitetaan!

Perustiedot

Rancho Alamitos High School on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Garden Grove, CA Orange Countyssa.

Sijaintinsa perusteella Rancho Alamitos High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Rancho Alamitos High School
11351 Dale St.
Garden Grove, CA 92841-1598

Puhelinnumero : 7146636415

Rancho Alamitos High Schoolin kotisivu : http://www.ranchoalamitoshs.com/

Rehtori : Mary Jane Hibbard
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

kuinka voit suorittaa lukion aikaisin

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Rancho Alamitos High Schoolissa on 1831 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Osallistuminen Rancho Alamitos Highiin tuntuu pieneltä yliopistolta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Rancho Alamitos High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan Ilmoittautuminen Rancho Alamitos Highen on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 217 224 441
10tharvosana 236 250 486
yksitoistatharvosana 241 207 448
12tharvosana 222 2. 3. 4 456

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 15 oppilasta suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Rancho Alamitos High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Garden Groven asukasluku saattaa vähentyä, jolloin Rancho Alamitos High -alueelle lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä, mikä vetää oppilaat pois.


Sukupuolijakauma

Onko Rancho Alamitos High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastostamme Rancho Alamitos High on 51:49 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Rancho Alamitos High on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Orange Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

toimenpiteet sydämen tehon heikkenemiseksi

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Rancho Alamitos High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Rancho Alamitos High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastostamme Rancho Alamitos High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Rancho Alamitos High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Rancho Alamitos Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Enimmäkseen latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Rancho Alamitos High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,2% 5
aasialainen 31,6% 579
latinalaisamerikkalainen 54,3% 996
Musta 0,8% 16
Valkoinen 11,4% 209
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,9% 18
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,4% 8

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Garden Grovea. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Rancho Alamitos -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Rancho Alamitos High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

1/4 viivaimella

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Rancho Alamitos High, 15,7% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 63,8% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Rancho Alamitos High on suuri osa köyhyydessä olevista tai lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan Rancho Alamitos High voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . Garden Groven perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 288 15,7%
Ilmaiset lounaat 1169 63,8%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 374 20,4%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Garden Groven ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokkia, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska Rancho Alamitos High on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyttä potentiaaliasi varten .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen, korkeamman tulotason kouluun.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että Rancho Alamitos High tarjoaa kaiken, mitä tarvitset kunnianhimoasi varten. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Rancho Alamitos High Schoolissa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdenlaisista tapauksista Rancho Alamitos High: ssa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Rancho Alamitos High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset