Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Northridge, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Northridge Academy High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Northridge Academy High: lle . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Northridge Academy High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Northridge Academy High School -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Northridge Academy High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Northridge Academy Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Northridge Akatemian lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Northridge, CA, Los Angeles County.

Stony Brook University keskimääräinen gpa

Sijaintinsa perusteella Northridge Academy High luokitellaan suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Northridge Akatemian lukio
9601 Zelzah Ave.
Northridge, CA 91325

Puhelinnumero : 8187002222

Northridge Akatemian lukion kotisivu : http://www.edline.net/pages/Northridge_Academy_high_school/

Rehtori : Nidia Castro
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yhteensä ilmoittautuminen Northridge Academy High Schooliin on 1088 opiskelijaa , mikä tekee siitä a jonkin verran suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläosassa koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona Northridge Academy High löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Siellä on tarpeeksi opiskelijoita tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.

kuinka pitkät ovat esseet

Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Northridge Academy lukion kasvu tai kutistuminen? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Northridge Academy High -kouluun on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 218 159 377
10tharvosana 144 135 279
yksitoistatharvosana 113 151 264
12tharvosana 78 90 168

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 209 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Northridge -kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Northridge Academy Highiin. Vaihtoehtoisesti Northridge Academy High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Northridge Academy High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Northridge Academy High: llä on 51:49 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Northridge Academy Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Northridge Academy High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Northridge Academy -koulun lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Northridge Academy High: llä on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Northridge Academy High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Northridge Academy High -opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeeninen koulu, ja Northridge Academy High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 1,5% 17
aasialainen 8,1% 89
latinalaisamerikkalainen 65,1% 709
Musta 4,4% 48
Valkoinen 19,9% 217
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,6% 7
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 1

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Northridgen etnisyyttä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.

näyttelytulokset päästäksesi Harvardiin

Northridge Academy -perheen tulotaso

Mitkä ovat Northridge Academy High Schoolin opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Northridge Academy High -tapahtumassa 12,6% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 61,9% ilmaisiin lounaisiin .

keskimääräiset sat -pisteet USC: lle

Tämä tarkoittaa, että Northridge Academy Highillä on kohtalainen prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Noin puolessa kaikista Kalifornian kouluista on tämä köyhyysaste tai enemmän. Northridge-perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 138 12,6%
Ilmaiset lounaat 674 61,9%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 276 25,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Northridgen ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Northridge Academy High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Northridge Academy High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Northridge Academy High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokille.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Northridge Academy High Schoolissa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Northridge Academy High: ssä: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka asettavat muiden Northridge Academy High -opiskelijoiden turvallisuuden vaaraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mount Holyoke College SAT -tulokset ja GPA

West Libertyn yliopiston pääsyvaatimukset

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3 avainvinkkiä onnistuneiden tuffien täydentävien esseiden kirjoittamiseen

Taisteletko Tufts-lisäyksellä? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erottuvien Tufts-esseiden kirjoittamisesta, jotta pääset sisään.

College haastattelupuku: mitä pukeutua haastatteluun

Mietitkö mitä pukeutua yliopiston haastatteluun? Opi sopivan yliopistohaastattelun puvut ja vinkit hyödyllisten vinkkien ja näytepukujen avulla.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

2016-17 Akateeminen opas | George Washingtonin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta George Washingtonin lukiosta San Franciscossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä El Caminon lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Camino High Schoolista Etelä-San Franciscossa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Tennessee State University SAT -pisteet ja GPA

ACT -pisteytysvirhe: Saitko jonkun muun pistemäärä virheen perusteella?

Onko ACT -pisteesi odotettua pienempi? Luuletko saaneesi jonkun toisen pistemäärän tai ACT tehnyt virheen? Näin voit korjata sen.

Mitä sinun on tiedettävä Norton Space- ja Aeronautics Academy -opistoista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Norton Space and Aeronautics Academy -säätiöstä San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Enneagrammin tyyppi 2: Hoitava auttaja

Oletko tyypin 2 Enneagrammi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagram 2 on rakkaudessa ja parisuhteessa.

Ainoa todellinen tiede, jonka sinun on tiedettävä ACT-tiede

Tiesitkö, että ACT vaatii sinua ymmärtämään vähän tiedettä vastaamaan 10 prosenttiin sen kysymyksistä? Lue oppaamme kaikista tiedoista, jotka sinun on tiedettävä.

Paine Collegen pääsyvaatimukset

Queens University of Charlotte Pääsyvaatimukset

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Utica College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Kuinka paljon korkeakoulu todella maksaa?

Yritätkö laskea, kuinka paljon korkeakoulu maksaa, mukaan lukien opetus, huone ja lauta, kirjat ja paljon muuta? Jaamme kaikki tärkeimmät kustannukset puolestasi - ja kuinka paljon todella maksat yliopistosta.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

Keskusmetodistisen yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | La Habran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Habra High Schoolista La Habrassa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä: UNC SAT -pisteet ja GPA

Villanovan pääsyvaatimukset