Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Mountain View, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Mountain View High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Mountain View High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Mountain View High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Mountain View High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Mountain View High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Mountain View Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Mountain View lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Mountain View'ssa, Kaliforniassa Santa Claran piirikunnassa.

Mountain View High on sijaintinsa perusteella luokiteltu pienen kaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Mountain View lukio
3535 Truman Ave.
Mountain View, CA 94040-4559

Puhelinnumero : 6509404600

Mountain View'n lukion kotisivu : http://www.mvla.net/MVHS/

Rehtori : David Grissom
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Mountain View High Schoolin ilmoittautuminen on yhteensä 1838 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Mountain View High -tapahtumaan osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuuko Mountain View'n lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Mountain View Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 236 217 453
10tharvosana 217 249 466
yksitoistatharvosana 2. 3. 4 233 467
12tharvosana 235 200 435

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 18 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Mountain View -kaupungin väestö voi olla kasvussa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Mountain View Highiin. Vaihtoehtoisesti Mountain View High voisi rentoutua opiskelijakäytännöissään ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Mountain View High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Mountain View Highilla on 51:49 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Mountain View Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Santa Claran läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Mountain View High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Mountain View'n lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Mountain View Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

Mountain View Highin yleisimpiä etnisyys on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,1% 3
aasialainen 24,9% 459
latinalaisamerikkalainen 20,8% 384
Musta 1,9% 36
Valkoinen 49,0% 902
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,7% 14
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,1% 40

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa Mountain View'n etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Mountain View -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Mountain View High Schoolin opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Etelä -Floridan yliopisto gpa

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Mountain View High -kadulla 2,7% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 13,4% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Mountain View Highilla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Mountain View Highin opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Mountain View'ssa on siis todennäköisesti hyvin varakas yhteisö, ja Mountain View High kuuluu Kalifornian koulujen 10 prosentin kärkeen perhetulojen suhteen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat viisikymmentä 2,7%
Ilmaiset lounaat 248 13,4%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1540 83,7%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Mountain View'n ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Mountain View High on koulujen ylimmässä kvartiilissa perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Mountain View Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Mountain View'n lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä Mountain View High -tapahtumista: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka asettavat muiden Mountain View High -opiskelijoiden turvallisuuden vaaraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset