Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Fremont, CA

Oletko oppilas tai vanhempi Mission San Jose High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Mission San Jose Highiin . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Mission San Jose High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Mission San Jose High -opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Mission San Jose Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Mission San Jose Highiin

Aloitetaan!

upokas lainaa john proctoria

Perustiedot

Mission San Jose High School on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Fremontissa, Kaliforniassa Alamedan piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Mission San Jose High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Mission San Jose High School
41717 Palm Ave.
Fremont, CA 94539-4799

Puhelinnumero : 5106573600

Mission San Jose High Schoolin kotisivu : http://www.msjhs.org/

Rehtori : Zachary Larsen
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautuminen Mission San Jose High Schooliin on yhteensä 2167 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Osallistuminen Mission San Jose Highiin tuntuu pieneltä yliopistolta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Mission San Jose High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Mission San Jose High -operaatioon on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 278 240 518
10tharvosana 297 280 577
yksitoistatharvosana 258 272 530
12tharvosana 291 251 542

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 24 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Mission San Jose High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Fremontin väestö saattaa vähentyä, jolloin Mission San Jose Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä, mikä vetää oppilaat pois.


Sukupuolijakauma

Onko Mission San Jose High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Mission San Jose High on 52:48 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Mission San Jose Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Alamedan piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Mission San Jose High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Mission San Jose High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Mission San Jose High on homogeeninen opiskelijakunta , ja valtaosa opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on yhtä monimuotoisia kuin Mission San Jose High. Kun osallistuu luokkaan, useimmat oppilaat ovat samaa etnistä alkuperää, hieman vaihtelua.

suurin osa Mission San Jose Highin opiskelijoista on aasialaisia . Koko Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on aasialainen enemmistö. Mission San Jose High on siis merkittävä Kaliforniassa, koska sillä on niin vahva aasialainen läsnäolo.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 3
aasialainen 88,5% 1919
latinalaisamerikkalainen 2,3% 52
Musta 0,6% 14
Valkoinen 7,3% 159
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,2% 5
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,6% viisitoista

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Fremontin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Tehtävä San Jose High Families

Mitkä ovat Mission San Jose High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Mission San Jose Highissa, 0,5% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 2,4% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Mission San Jose Highilla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Mission San Jose Highin opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaisiin. Fremontilla on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja Mission San Jose High on perheen tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat yksitoista 0,5%
Ilmaiset lounaat 54 2,4%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 2102 97,0%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Fremontin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Mission San Jose High on perheen tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Mission San Jose Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Mission San Jose High Schooliin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahdenlaisia ​​tapahtumia Mission San Jose Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

ero kansallisuuden ja etnisyyden välillä

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Mission San Jose High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on ero AP-fysiikan 1, 2 ja C välillä? Kumpi sinun pitäisi ottaa?

Kuinka valitset AP-fysiikan kurssin? Kuinka päätät AP Physics 1: n ja AP Physics C: n välillä? Ota selvää asiantuntijaoppaamme avulla.

Täydellinen opas: UCLA: n pääsyvaatimukset

ACT -pisteet GPA -muuntotaulukkoksi

Oletko kiinnostunut muuttamaan GPA: si ACT -pisteiksi tai päinvastoin? Tästä voi olla hyötyä, jos yrität arvioida ACT -pisteitä nykyisten arvosanojesi perusteella. Tässä oppaassa olemme tarkastelleet tilastoja antaaksemme sinulle tietoja, joita tarvitaan GPA- ja ACT -pisteiden välillä muuntamiseen! Ennen kuin aloitamme, käydään kuitenkin lyhyesti läpi muutamia varoituksia.

Shenandoahin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Turlock lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Turlock High Schoolista kohteessa Turlock, CA.

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.

4 asiantuntijan PSAT-laskinvihjettä + hyväksytyt laskimet

Voitko käyttää PSAT-laskinta? Joo! Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PSAT-laskimen käytännöistä ja kuinka käyttää laskinta matematiikan ässä.

1080 SAT Score: Onko tämä hyvä?

UMBC SAT -tulokset ja GPA

Parhaat SAT -muistikortit: kuinka tehdä ja käyttää niitä

Etsitkö SAT -muistikortteja? Tässä oppaassa kerrotaan, miksi sinun pitäisi tehdä oma ja miten voit varmistaa, että ne todella auttavat sinua nostamaan pisteitäsi.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Ultimate SAT Chemistry Subject Test Opinto-opas

Otetaanko SAT-aiheinen testi kemiassa? Tutustu SAT-kemian opinto-oppaasemme, jossa selitetään, mitä tentillä on ja miten siihen parhaiten valmistautua.

Ymmärtäminen Ozymandias: asiantuntija runoanalyysi

Kysymyksiä Shelleyn Ozymandiasista? Analysoimme klassisen runon ja selitämme sen merkityksen ja kirjalliset välineet.

Kalifornian parhaat koulut | Ammattikorkeakoulun lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta ammattikorkeakoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Pohjois-Carolinassa + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Pohjois-Carolinan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Pohjois-Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Kuinka löytää tehokkain SAT / ACT-ohjaaja sinulle

Etsitkö parasta mahdollista SAT / ACT-tutoria? Se ei ole helppoa, jos et ole itse asiantuntija. Lue oppaastamme vinkkejä hyvän ohjaajan valitsemiseen.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Perusopas kokonaislukuihin ACT Mathissa

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista ACT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Loyola Marymount University SAT -tulokset ja GPA

Neuvonantajille: Kuinka kirjoittaa vahva suosituskirje opiskelijalle

Etsitkö ohjaajaa, joka etsii opasta vahvan suosituskirjeen kirjoittamiseen opiskelijoille? Ohjaaja opastaa sinut askel askeleelta läpi, kuinka kirjoittaa todella tehokas kirje yliopistosovelluksiin.