Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Merced, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Merced High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Merced High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Merced High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Merced High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Merced Highissä
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Merced Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Mercedin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Mercedissä, Kaliforniassa Mercedin piirikunnassa.

Merced High luokitellaan sijaintinsa perusteella pienen kaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Mercedin lukio
Po Box 2167
Merced, CA 95344-0167

Puhelinnumero : 2093856465

Mercedin lukion kotisivu : http://mhs.muhsd.org/

Rehtori : John Olson
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Mercedin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 2078 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Merced Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuu Mercedin lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Merced Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 196 196 392
10tharvosana 243 228 471
yksitoistatharvosana 327 328 655
12tharvosana 267 293 560

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 168 oppilasta suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Merced High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Mercedin väestö saattaa olla vähenemässä, jolloin Merced Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.

Kalifornian yliopiston los angelesin lakivaatimukset

Sukupuolijakauma

Onko Merced High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Merced Highilla on 50:50 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Merced Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Mercedin läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Merced High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on Merced High Schoolin rodun monimuotoisuus? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Merced Highilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Merced High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Merced Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Merced High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,7% viisitoista
aasialainen 16,0% 334
latinalaisamerikkalainen 56,6% 1178
Musta 6,1% 127
Valkoinen 18,9% 394
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,0% 1
Kaksi tai useampia kilpailuja 1,3% 29

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Mercedin etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Merced-perheiden tulotaso

Mitkä ovat Mercedin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Merced Highissä 9,0% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 62,6% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Merced Highillä on kohtalainen prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Noin puolessa kaikista Kalifornian kouluista on tämä köyhyysaste tai enemmän. Mercedin perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 189 9,0%
Ilmaiset lounaat 1301 62,6%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 588 28,2%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Mercedissä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Merced High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Merced High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita Merced High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokille.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Mercedin lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

kuinka päästä unc kappelin kukkulalle

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapauksista Merced Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka asettavat muiden Merced High -opiskelijoiden turvallisuuden vaaraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.