Mitä sinun on tiedettävä Mayfairin lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Lakewood, Kalifornia

miten tj eckleberg vaikuttaa herra wilsoniin

Oletko opiskelija tai vanhempi Mayfair High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Mayfair High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Mayfair High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Mayfair High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Mayfair High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Mayfair Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Mayfairin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 7–12. Se sijaitsee Lakewoodissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Mayfair High luokitellaan sijaintinsa perusteella kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Mayfairin lukio
16703 S.Clark Ave.
Bellflower, CA 90706-1124

Puhelinnumero : 5629259981

Mayfairin lukion kotisivu : http://www.busd.k12.ca.us/mayfair-high.html

Rehtori : Matt Eeles
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Mayfairin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 3245 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! Mayfair Highiin osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäkseen Mayfair High -tapahtumassa, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Mayfairin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Mayfair Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 290 275 565
10tharvosana 317 262 579
yksitoistatharvosana 292 262 554
12tharvosana 266 236 502

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 63 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Lakewoodin kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Mayfair Highiin. Vaihtoehtoisesti Mayfair High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Mayfairin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Mayfair Highilla on 53:47 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Mayfair Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Mayfair High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Mayfairin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Mayfair Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

yleisin etnisyys Mayfair Highissä on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka Mayfair High on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset opiskelijat ovat yleisimpiä etnisyys täällä.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,3% yksitoista
aasialainen 11,4% 372
latinalaisamerikkalainen 49,6% 1612
Musta 16,1% 525
Valkoinen 16,8% 548
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 1,2% 42
Kaksi tai useampia kilpailuja 4,1% 135

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Lakewoodin etnistä alkuperää. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Mayfair High Familien tulotaso

Mitkä ovat Mayfairin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Mayfair Highillä 15,9% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 37,6% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Mayfair Highillä on alle köyhyyden keskitason . Koska suurin osa opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, Mayfair High on alle keskimääräisen köyhyysasteen Kalifornian kouluissa. Perheiden tulotaso Lakewoodissa on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 517 15,9%
Ilmaiset lounaat 1223 37,6%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1505 46,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Lakewoodin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Mayfair High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Mayfair High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on mielenkiinnon kohteita, joita Mayfair High ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Mayfairin lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä Mayfair High -tapahtumista: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Mayfair High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA