Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Livermore, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Livermoren lukiossa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Livermore High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Livermore High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Livermore High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Livermore Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Livermore Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Livermoren lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Livermore, CA Alamedan piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Livermore High luokitellaan kouluksi pienessä lähiössä. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Livermoren lukio
600 Maple St.
Livermore, CA 94550-3298

Puhelinnumero : 9256064812

Livermoren lukion kotisivu : http://livermorehs.schoolloop.com/

Rehtori : Vicki Scudder
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

soveltaa texasin aiheen c esseesimerkkejä

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Yhteensä ilmoittautuminen Livermoren lukioon on 1750 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion parhaan koon mukaan.

Livermore Highiin osallistuminen tuntuu pieneltä yliopistolta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Livermoren lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Livermore Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 229 227 456
10tharvosana 208 232 440
yksitoistatharvosana 207 209 416
12tharvosana 210 228 438

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 18 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Livermoren kaupungin väkiluku voi kasvaa, jolloin Livermore Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Livermore High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Livermoren lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastomme mukaan Livermore High on 49:51 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Livermore Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Alamedan piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Livermore High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Livermoren lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastomme mukaan Livermore High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Livermore High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

Suurin osa Livermore Highin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Livermore High on siis yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,4% 7
aasialainen 9,2% 161
latinalaisamerikkalainen 26,1% 457
Musta 2,0% 35
Valkoinen 54,0% 945
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,2% 4
Kaksi tai useampi kilpailu 8,0% 141

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Livermoren etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Livermoren korkean perheen tulotaso

Mitkä ovat Livermoren lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Livermore Highissa, 3,9% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 15,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Livermore Highilla on alhainen köyhyysaste . Suurin osa Livermore Highin opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Livermore on siten todennäköisesti vauras yhteisö, jolla on melko korkeat perheen tulot.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 69 3,9%
Ilmaiset lounaat 263 15,0%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1418 81,0%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Livermoren ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Livermore High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Livermore Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.

on 960 hyvä psat -pisteet

Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Livermoren lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Livermore Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Livermore High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden RIT SAT -pisteet ja GPA

Pitäisikö sinun todella liittyä SAT -kesäleirille?

Monet opiskelijat menevät SAT -kesäleirille, kuten Elite tai Kaplan, yrittämään parantaa pisteitäsi. Mutta tarvitsetko todella? Ota selvää tästä.

Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Opi mitä tarkoittaa, jos olet saanut ehdollisen hyväksynnän Yhdysvaltain yliopistoon, mitkä koulut tarjoavat ehdollista pääsyä ja pitäisikö sinun hyväksyä.

Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

Etsitkö taidekouluja Kaliforniasta? Tässä on täydellinen luettelo kaikista 17 taidekoulusta, mukaan lukien listamme parhaista 5 taidekoulusta.

Philadelphian yliopiston pääsyvaatimukset

Great Fallsin yliopiston pääsyvaatimukset

Westmont College SAT -tulokset ja GPA

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Pohjois -Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

Amherst Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.

Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

Mietitkö, kuinka hakea Walmart -apurahaa ja miten voittaa se korkeakoulujen kustannuksilla? Opi strategioita Walmart -kumppanin ja riippuvaisten apurahojen voittamiseksi täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Eastlake High Schoolista Chula Vistassa, Kaliforniassa.

5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

Opiskeletko AP: n maailmanhistoriaa? Tutustu katsauskirjoistamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivat valmistelumateriaalit.

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

9 parasta näön sanapeliä lapsille ja aikuisille

Tarvitsetko näky -sanatoimintoja keskeisen sanaston muistamiseksi? Luettelomme parhaista näkyjen sanapeleistä ja -sovelluksista saa sinut viihdyttämään ja oppimaan.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

Salem Collegen pääsyvaatimukset

Strayer University - Washingtonin kampuksen pääsyvaatimukset

Cal State Los Angelesin pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukemisessa

Parilliset kohdat ovat aina ACT Readingissa, ja sinulla on oltava hyvät strategiat niiden ratkaisemiseksi. Lue vinkkimme ja käytäntömme parantaaksesi lukupisteitäsi.

Grove City Collegen pääsyvaatimukset

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.