Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Laguna Beach, CA

Oletko Laguna Beach High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Laguna Beach Highille . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Laguna Beach High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Laguna Beach High -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Laguna Beach High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Laguna Beach Highille

Aloitetaan!

Perustiedot

Laguna Beachin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Laguna Beachillä, Kaliforniassa Orange Countyssa.

Sijaintinsa perusteella Laguna Beach High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Laguna Beachin lukio
625 Park Ave.
Laguna Beach, CA 92651-2340

1 miljardi = 1000 miljoonaa

Puhelinnumero : 9494977750

Laguna Beach High Schoolin kotisivu : http://www.lbusd.org/page.cfm?p=522

Rehtori : Christopher Herzfeld
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Laguna Beach High Schoolissa on 829 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona Laguna Beach High löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Laguna Beach High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautumiset Laguna Beach Highiin ovat vähentyneet viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 42 37 79
10tharvosana 137 128 265
yksitoistatharvosana 120 103 223
12tharvosana 123 138 261

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 182 oppilasta suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Laguna Beach High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Laguna Beachin väestö saattaa vähentyä, jolloin Laguna Beach Highille lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä ja vetää opiskelijoita pois.


Sukupuolijakauma

Onko Laguna Beach High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Laguna Beach Highilla on 51:49 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Laguna Beach Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Orange Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Laguna Beach High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.

Washingtonin yliopiston keskimääräinen teko

Etnisyysjakauma

Mikä on rodun monimuotoisuus Laguna Beach High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Laguna Beach Highilla on homogeeninen opiskelijakunta , ja valtaosa opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista on yhtä monimuotoisia kuin Laguna Beach High. Kun osallistuu luokkaan, useimmat oppilaat ovat samaa etnistä alkuperää, hieman vaihtelua.

suurin osa Laguna Beach Highin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Siten Laguna Beach High on yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 1
aasialainen 3,2% 27
latinalaisamerikkalainen 8,8% 73
Musta 1,3% yksitoista
Valkoinen 84,3% 699
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,2% 2
Kaksi tai useampi kilpailu 1,9% 16

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Laguna Beachin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Laguna Beachin perheiden tulotaso

Mitkä ovat Laguna Beach High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Laguna Beach High, 2,6% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 4,9% ilmaiseen lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Laguna Beach Highissa on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes kukaan Laguna Beach Highin opiskelijoista ei voi saada ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Laguna Beachillä on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja Laguna Beach High on perheen tulojen suhteen Kalifornian koulujen kärjessä 10%.

mikä on hyvä psat -pisteet
Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 22 2,6%
Ilmaiset lounaat 41 4,9%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 766 92,4%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Laguna Beachin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Laguna Beach High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Laguna Beach Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Laguna Beach High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Laguna Beach Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Laguna Beach High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.