Mitä sinun on tiedettävä King/Drew Medical Magnet High Schoolista

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Los Angeles, CA

Oletko King/Drew Medical Magnet High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan King/Drew Medical Magnet High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen King/Drew Medical Magnet High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset King/Drew Medical Magnet High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa King/Drew Medical Magnet High -sovelluksessa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä King/Drew Medical Magnet High -sovellukseen

Aloitetaan!

Perustiedot

King/Drew Medical Magnet High School on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella King/Drew Medical Magnet High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:

apurahat sat -pisteiden perusteella

Yhteystiedot

Postitusosoite :

King/Drew Medical Magnet High School
1601 E. 120. St.
Los Angeles, CA 90059-2518

Puhelinnumero : 3235660420

King/Drew Medical Magnet High Schoolin kotisivu : https://kingdrew-lausd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Reginald Brookens
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

näyttelyn kirjoituspisteet 8

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä King/Drew Medical Magnet High Schoolissa on 1607 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion parhaan koon mukaan.

Kun lähdet King/Drew Medical Magnet High -kurssille, tuntuu kuin osallistut pieneen yliopistoon. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko King/Drew Medical Magnet High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan King/Drew Medical Magnet High -rekisteröityminen on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 176 297 473
10tharvosana 168 258 426
yksitoistatharvosana 123 260 383
12tharvosana 103 219 322

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 151 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Los Angelesin kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita King/Drew Medical Magnet High -tapahtumaan. Vaihtoehtoisesti King/Drew Medical Magnet High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko King/Drew Medical Magnet High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Länsi -Floridan yliopiston hyväksymisaste

Tilastomme mukaan King/Drew Medical Magnet High on 36:64 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Tuolla on suuri naisten enemmistö King/Drew Medical Magnet High -sivustolla , ja epätasapaino on suurempi kuin odotit Los Angelesin piirikunnan yleisöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se välttämättä ehdota mitään King/Drew Medical Magnet Highista. Muissa tapauksissa koulu saattaa valita naiset ensisijaisesti (jos sillä on omat valintakriteerit) tai vanhemmat, joilla on naispuolisia lapsia, saattavat mieluummin lähettää heidät King/Drew Medical Magnet High -palveluun. Vielä muissa tapauksissa muut naapurimaiden koulut voivat houkutella miesopiskelijoita vetämään heidät pois King/Drew Medical Magnet Highista.

Jos tämä sukupuolten epätasapaino huolestuttaa sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä King/Drew Medical Magnet High -hallintoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia siitä, miksi naispuolinen enemmistö on olemassa. Heidän puhelinnumeronsa on 3235660420.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus King/Drew Medical Magnet High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastomme mukaan King/Drew Medical Magnet High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten King/Drew Medical Magnet High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

suurin osa King/Drew Medical Magnet High -opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja King/Drew Medical Magnet High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 3
aasialainen 0,6% 10
latinalaisamerikkalainen 51,4% 826
Musta 47,3% 761
Valkoinen 0,2% 4
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 3
Kaksi tai useampi kilpailu 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Los Angelesia. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


King/Drew Medical Magnet High -perheiden tulotaso

Mitkä ovat King/Drew Medical Magnet High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

käyttävätkö oppilaitokset painotettua gpa: ta

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

King/Drew Medical Magnet High, 12,8% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 75,4% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että King/Drew Medical Magnet High -laitteessa on suuri prosenttiosuus köyhyydestä tai sen lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes kaikista Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan King/Drew Medical Magnet High voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . Los Angelesin perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 207 12,8%
Ilmaiset lounaat 1212 75,4%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 188 11,6%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Los Angelesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena niissä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokat, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska King/Drew Medical Magnet High on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole tarvittavia resursseja täyttä potentiaaliasi .

miten ap luotto toimii

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulot.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että King/Drew Medical Magnet High sisältää kaiken mitä tarvitset tavoitteeseesi. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on King/Drew Medical Magnet High School -koulu? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahden tyyppisistä tapahtumista King/Drew Medical Magnet High -tapahtumassa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden King/Drew Medical Magnet High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA