Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Santa Ana, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Foothill High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Foothill High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Foothill High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Foothill High -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Foothill Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Foothill Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Foothillin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Santa Ana, CA Orange Countyssa.

Sijaintinsa perusteella Foothill High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:

todiste lukion valmistumisesta

Yhteystiedot

Postitusosoite :

Foothillin lukio
300 S. C St.
Tustin, CA 92780-2236

Puhelinnumero : 7147307464

Foothill High Schoolin kotisivu : http://www.tustin.k12.ca.us/foothillhs

Rehtori : Nick Stephany
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Foothill High Schoolissa on 2617 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Foothill Highiin osallistuminen saattaa tuntua kuin yliopistolta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Foothill Highissa, mikä saattaa vaatia ennakointia.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Foothillin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan Ilmoittautuminen Foothill Highissa on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 375 351 726
10tharvosana 333 3. 4. 5 678
yksitoistatharvosana 305 309 614
12tharvosana 297 302 599

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 127 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Santa Anan kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Foothill Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Foothill High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Foothill High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojen mukaan Foothill High on 51:49 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Foothill Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Orange Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Foothill High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Foothill High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojen mukaan Foothill High on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etninen ryhmä ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Yleisin etnisyys Foothill Highissa on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,3% 8
aasialainen 7,2% 191
latinalaisamerikkalainen 40,7% 1066
Musta 1,5% 40
Valkoinen 48,2% 1263
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,3% 8
Kaksi tai useampi kilpailu 1,5% 41

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Santa Anaa. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Foothill High -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Foothill High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Foothill Highissa, 7,0% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 19,6% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Foothill High on alhainen köyhyysaste . Valtaosa Foothill Highin opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Santa Ana on siten todennäköisesti vauras yhteisö, jolla on melko korkeat perheen tulot.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 185 7,0%
Ilmaiset lounaat 513 19,6%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1919 73,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Santa Anan ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Foothill High on perheen tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Foothill Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Foothill High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Foothill Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

mitä ovat erityiset suorakulmiot

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Foothill High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset