Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: El Cerrito, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi El Cerriton lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan El Cerrito High -sivustolle . Tässä käsitellään:mikä merkki on maaliskuu 26
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen El Cerrito High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut El Cerrito High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa El Cerrito High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä El Cerrito High -kadulla

Aloitetaan!

Perustiedot

El Cerriton vanhempi lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee El Cerritossa, Kaliforniassa Contra Costan piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella El Cerrito High luokitellaan kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

El Cerriton vanhempi lukio
540 Ashbury Ave.
El Cerrito, CA 94530-3299

Puhelinnumero : 5102311437

El Cerriton lukion kotisivu : http://elcerritogauchos.net/

Rehtori : David Luongo
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

El Cerriton vanhemman lukion ilmoittautuminen on yhteensä 1341 opiskelijaa , mikä tekee siitä a jonkin verran suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläosassa koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona El Cerrito High löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Siellä on tarpeeksi opiskelijoita tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko El Cerriton lukion kasvu tai kutistuminen? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen El Cerrito Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 189 167 356
10tharvosana 186 156 342
yksitoistatharvosana 181 140 321
12tharvosana 172 150 322

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 34 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. El Cerriton kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita El Cerrito Highiin. Vaihtoehtoisesti El Cerrito High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko El Cerriton vanhemmissa lukioissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan El Cerrito Highilla on 55:45 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

El Cerrito Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Contra Costan maakunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että El Cerrito High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus El Cerriton lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan El Cerrito Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

yleisin etnisyys El Cerrito Highissä on musta . Kaliforniassa mustat opiskelijat muodostavat 6,6% kaikista ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on pääasiassa mustaa. El Cerrito High on yksi muutamasta kymmenestä koulusta, jotka ovat pääasiassa mustia.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,1% 2
aasialainen 22,0% 296
latinalaisamerikkalainen 27,5% 369
Musta 30,3% 407
Valkoinen 18,4% 248
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,5% 7
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,8% 12

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat El Cerriton etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


El Cerriton suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat El Cerriton vanhemman lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

El Cerrito High -kadulla, 11,3% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 40,6% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että El Cerrito Highilla on alle köyhyyden keskitason . Koska suurin osa opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, El Cerrito High on köyhyystasolla olevien Kalifornian koulujen keskitasoa pienempi. El Cerriton perheiden tulotaso on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset
Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 152 11,3%
Ilmaiset lounaat 545 40,6%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 644 48,0%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä El Cerritossa eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

El Cerrito High on 50 prosenttia kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. El Cerrito High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita El Cerrito High ei kata, etsi aktiviteetteja paikallisyhteisöltäsi tai internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista El Cerriton vanhempi lukio on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista El Cerrito Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden El Cerrito High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.