Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Huntington Beach, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Edisonin lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Edison Highiin . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Edison High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Edison High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Edison High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Edison Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Edisonin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Huntington Beachissä, Kaliforniassa Orange County.

Sijaintinsa perusteella Edison High luokitellaan kouluun suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Edisonin lukio
21400 Magnolia
Huntington Beach, CA 92646-6306

Puhelinnumero : 7149621356

Edisonin lukion kotisivu : http://hbuhsd.edu/

Rehtori : D'liese Melendrez
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

minkälainen merkki on vesimies

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Edisonin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 2625 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! Edison Highiin osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäkseen Edison High -tapahtumassa, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Edisonin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Edison Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 373 297 670
10tharvosana 330 314 644
yksitoistatharvosana 3. 4. 5 275 620
12tharvosana 377 314 691

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 21 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Edison High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Huntington Beachin väestö voi olla vähenemässä, jolloin vähemmän opiskelijoita lähetetään Edison Highiin. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Edisonin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Edison Highilla on 55:45 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Edison Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Orange Countyn väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Edison High ei valitse voimakkaasti miehiä tai naisia, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Edisonin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Edison Highilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Edison High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

George Washingtonin yliopiston gpa -vaatimus

suurin osa Edison Highin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Siten Edison High on yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisista opiskelijoista.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 9,1% 240
aasialainen 11,5% 304
latinalaisamerikkalainen 15,9% 419
Musta 0,8% 22
Valkoinen 59,2% 1556
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,6% 18
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,5% 66

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Huntington Beachin etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Edisonin perheiden tulotaso

Mitkä ovat Edisonin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Edison Highilla 2,1% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 8,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Edison Highillä on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Edison Highin opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Huntington Beachillä on siis todennäköisesti hyvin varakas yhteisö, ja Edison High kuuluu Kalifornian koulujen 10 prosentin kärkeen perhetulojen suhteen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 56 2,1%
Ilmaiset lounaat 210 8,0%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 2359 89,8%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Huntington Beachin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Edison High on koulujen ylimmässä kvartiilissa perheen tulojen mukaan, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää resursseja, joita Edison High tarjoaa. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Edisonin lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapauksista Edison Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden Edison High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden RIT SAT -pisteet ja GPA

Pitäisikö sinun todella liittyä SAT -kesäleirille?

Monet opiskelijat menevät SAT -kesäleirille, kuten Elite tai Kaplan, yrittämään parantaa pisteitäsi. Mutta tarvitsetko todella? Ota selvää tästä.

Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Opi mitä tarkoittaa, jos olet saanut ehdollisen hyväksynnän Yhdysvaltain yliopistoon, mitkä koulut tarjoavat ehdollista pääsyä ja pitäisikö sinun hyväksyä.

Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

Etsitkö taidekouluja Kaliforniasta? Tässä on täydellinen luettelo kaikista 17 taidekoulusta, mukaan lukien listamme parhaista 5 taidekoulusta.

Philadelphian yliopiston pääsyvaatimukset

Great Fallsin yliopiston pääsyvaatimukset

Westmont College SAT -tulokset ja GPA

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Pohjois -Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

Amherst Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.

Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

Mietitkö, kuinka hakea Walmart -apurahaa ja miten voittaa se korkeakoulujen kustannuksilla? Opi strategioita Walmart -kumppanin ja riippuvaisten apurahojen voittamiseksi täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Eastlake High Schoolista Chula Vistassa, Kaliforniassa.

5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

Opiskeletko AP: n maailmanhistoriaa? Tutustu katsauskirjoistamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivat valmistelumateriaalit.

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

9 parasta näön sanapeliä lapsille ja aikuisille

Tarvitsetko näky -sanatoimintoja keskeisen sanaston muistamiseksi? Luettelomme parhaista näkyjen sanapeleistä ja -sovelluksista saa sinut viihdyttämään ja oppimaan.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

Salem Collegen pääsyvaatimukset

Strayer University - Washingtonin kampuksen pääsyvaatimukset

Cal State Los Angelesin pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukemisessa

Parilliset kohdat ovat aina ACT Readingissa, ja sinulla on oltava hyvät strategiat niiden ratkaisemiseksi. Lue vinkkimme ja käytäntömme parantaaksesi lukupisteitäsi.

Grove City Collegen pääsyvaatimukset

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.