Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: San Ramon, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Dougherty Valley High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Dougherty Valley High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Dougherty Valley High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Dougherty Valley High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Dougherty Valley High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä osoitteeseen Dougherty Valley High

Aloitetaan!

Perustiedot

Dougherty Valleyn lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Ramonissa, Kaliforniassa Contra Costan läänissä.

Sijaintinsa perusteella Dougherty Valley High luokitellaan kouluksi pienessä kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

argumenttitutkimuksen aiheita

Dougherty Valleyn lukio
10550 Albion Rd.
San Ramon, CA 94582

Puhelinnumero : 9254796400

Dougherty Valleyn lukion kotisivu : http://www.dvhigh.net/

Rehtori : Danny Hillman
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Dougherty Valleyn lukion ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2381 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Dougherty Valley Highissa käyminen saattaa tuntua kuin opiskelulta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Dougherty Valley Highissa, mikä saattaa vaatia aktiivisuutta.


Kasvua oppilaskoko

Onko Dougherty Valleyn lukio kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautumiset Dougherty Valley Highissa ovat lisääntyneet viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

kaava 30 60 90 kolmio
Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 328 316 644
10tharvosana 306 308 614
yksitoistatharvosana 332 283 615
12tharvosana 273 235 508

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 136 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. San Ramonin kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita Dougherty Valley Highyn. Vaihtoehtoisesti Dougherty Valley High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Dougherty Valley High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Dougherty Valley High on 53:47 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Dougherty Valley Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Contra Costan läänin yleistä väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Dougherty Valley High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Dougherty Valley High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Dougherty Valley High on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Dougherty Valley High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

Suurin osa Dougherty Valley High -opiskelijoista on aasialaisia . Koko Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on aasialainen enemmistö. Siten Dougherty Valley High on merkittävä Kaliforniassa, koska sillä on niin vahva aasialainen läsnäolo.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 4
aasialainen 65,8% 1569
latinalaisamerikkalainen 6,4% 154
Musta 3,9% 93
Valkoinen 17,7% 423
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 3
Kaksi tai useampia kilpailuja 5,6% 135

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti San Ramonin. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.

mikä on paras sat pisteet

Dougherty Valleyn perheiden tulotaso

Mitkä ovat opiskelijoiden perheen tulot Dougherty Valley High Schoolissa? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Dougherty Valley High, 2,0% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 5,1% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Dougherty Valley High on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes kukaan Dougherty Valley High -opiskelijoista ei saa ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. San Ramonilla on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja Dougherty Valley High on perheen tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

act-67c-käytännön vastaukset
Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 49 2,0%
Ilmaiset lounaat 123 5,1%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 2209 92,7%

Kuten etnisyys, tämä todennäköisesti heijastaa ympäröivää yhteisöä San Ramonissa eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Dougherty Valley High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Dougherty Valley Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Dougherty Valleyn lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahden tyyppisistä tapauksista Dougherty Valley Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Dougherty Valley High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset