Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Lancaster, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Desert Sands Charter Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Desert Sandsin peruskirjan oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Desert Sands Charter on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Desert Sands Charterin opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Desert Sands Charterissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Desert Sands Charteriin

Aloitetaan!

erikoiskolmiot 30 60 90

Perustiedot

Desert Sandsin charterkoulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Lancasterissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Desert Sands Charter on sijaintinsa perusteella luokiteltu kouluun suurella esikaupunkialueella. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Desert Sandsin charterkoulu
42455 10th St. W.
Lancaster, CA 93534-7060

Puhelinnumero : 6619423357

Desert Sands Charter Schoolin kotisivu : http://dschs.org/

Rehtori : Cheri Tuinstra
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Desert Sands Charter Schooliin ilmoittautuminen on yhteensä 1392 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion parhaan koon mukaan.

istui aihekokeiden pisteytyskaavio

Osallistuminen Desert Sands Charteriin tuntuu kuin osallistuisi pieneen yliopistoon. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Desert Sands Charter School kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan Ilmoittautuminen Desert Sands Charteriin on vähentynyt tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 18 37 55
10tharvosana 70 93 163
yksitoistatharvosana 152 147 299
12tharvosana 420 455 875

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 820 oppilasta suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Desert Sandsin peruskirja pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Lancasterin väestö saattaa vähentyä, jolloin Desert Sands Charteriin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä ja vetää opiskelijoita pois.

mikä on muratti liiga

Sukupuolijakauma

Onko Desert Sands Charter Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Desert Sands Charterissa on 48:52 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Desert Sands Charterilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Desert Sands Charter ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rotujen monimuotoisuus Desert Sands Charter Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Desert Sands Charterissa on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Desert Sands Charter ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

suurin osa Desert Sands Charterin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Desert Sands Charter sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 1,9% 27
aasialainen 1,1% 16
latinalaisamerikkalainen 52,7% 734
Musta 19,1% 267
Valkoinen 23,2% 324
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,7% yksitoista
Kaksi tai useampi kilpailu 0,9% 13

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Lancasterin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Desert Sandsin peruskirjan perheiden tulotaso

Mitkä ovat Desert Sands Charter Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

arizonan osavaltion yliopiston keskimääräinen teko

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Desert Sands Charterissa, 9,8% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 67,8% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Desert Sands Charterilla on suuri prosenttiosuus köyhyydestä tai sen lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan Desert Sandsin peruskirja voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . Lancasterin perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 137 9,8%
Ilmaiset lounaat 944 67,8%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 311 22,3%

Kuten etnisyys, tämä todennäköisesti heijastaa ympäröivää yhteisöä Lancasterissa eikä puhu paljon koulusta itsestään.

2000 kiloa vastaa kuinka monta tonnia

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena niissä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokat, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska Desert Sandsin peruskirja on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole tarvittavia resursseja täyttä potentiaaliasi .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulot.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että Desert Sandsin peruskirjassa on kaikki mitä tarvitset tavoitteeseesi. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Desert Sands Charter Schooliin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahdentyyppisistä tapahtumista Desert Sandsin peruskirjassa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Desert Sands Charterin opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on vaihtoehtoinen lukio? Onko se sinulle sopiva?

Oletko kiinnostunut vaihtoehtoisista lukioista? Selitämme, mitä he ovat ja miten päättää, onko osallistuminen johonkin oikea valinta sinulle.

Cal State Long Beachin ACT -tulokset ja GPA

940 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

57 loistavaa lääketieteellistä ohjelmaa lukiolaisille + neuvoja

Harkitaanko lukiolaisille tarkoitettuja lääketieteellisiä ohjelmia? Olemme luoneet luettelon yli 50 kesäohjelmasta ja lääketieteellisestä harjoittelusta sekä tietoa vapaaehtoistyöstä.

Vermontin teknillisen oppilaitoksen pääsyvaatimukset

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Bard Collegen pääsyvaatimukset

8 perustason Taurus-ominaisuutta, selitetty

Millainen on Härkä-persoonallisuus? Selitämme Tauruksen tärkeimmät piirteet ja ominaisuudet, jotta voimme ymmärtää tätä maamerkkiä.

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? 101 koulua + neuvoja

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? Selitämme, mikä on hyvä SAT -pisteet sinulle, ja luetellaan 101 suositun korkeakoulun ja yliopiston SAT -tulokset.

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

Kuinka SAT pisteytetään? Pisteytystaulukot

Kuinka SAT-pisteytys toimii, ja miten tämä vaikuttaa testinottostrategiaasi? Lue lisätietoja oppaastamme.

Onko työmatkakoulu oikea sinulle?

Harkitsetko matkaa yliopistoon? Selitämme, millaista elämä lähiliikenteen opiskelijana todella on ja miten saat siitä kaiken irti.

12 parasta apurahaa DACA -opiskelijoille

Etsitkö apurahoja DACA -opiskelijoille? Olemme keränneet luettelon parhaista DACA -apurahoista auttaaksemme Dreamersia varaamaan yliopiston.

Rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi: Kieliopin sääntö

Mikä on rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi, ja mitä strategioita voit oppia vastaamaan näihin kysymyksiin? Lue oppaastani vinkkejä ja käytännön kysymyksiä.

Kalifornian parhaat koulut | William Howard Taft Charterin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta William Howard Taft Charter High Schoolista Woodland Hillsissä, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo: oppilaitokset, joilla on jatkuva pääsy

Etsitkö kouluja, joissa on jatkuva pääsy? Tässä on täydellinen luettelo jokaisesta korkeakoulusta, joka tarjoaa jatkuvan pääsyprosessin myöhäisillä määräajoilla.

Neljän kirjoitustyylin ymmärtäminen: niiden tunnistaminen ja käyttäminen

Oletko kiinnostunut erilaisista kirjoitustyyleistä? Selitämme neljä kirjoitustyyliä, niiden havaitseminen ja oman ainutlaatuisen kirjoitusäänen luominen.

Idahon yliopiston pääsyvaatimukset

Wayne State Collegen pääsyvaatimukset

ACT Math -sarja: strategiaopas ja tarkistus

Hämmentyykö aritmeettisista sekvensseistä ja geometrisista sekvensseistä ACT Mathissa? Lue oppaamme oppiaksesi kaikki kaavat ja strategiat, joita tarvitset jaksojen matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Ultimate College -pakkausluettelo: 110 pakollista tuotetta

Etkö ole varma, mitä tuoda yliopistoon? Tutustu lopulliseen korkeakoulujen pakkausluetteloon kaikesta mitä tarvitset.

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Woodburyn yliopiston pääsyvaatimukset