Mitä sinun on tiedettävä De Anzan lukiosta

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Richmond, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi De Anzan lukiossa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan De Anza High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen De Anza High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset De Anza High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa De Anza High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä De Anza Highille

Aloitetaan!

Perustiedot

De Anzan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Richmondissa, Kaliforniassa Contra Costan läänissä.

Sijaintinsa perusteella De Anza High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

De Anzan lukio
5000 Valley View Rd.
Richmond, CA 94803-2599

Puhelinnumero : 5102233811

De Anzan lukion kotisivu : http://www.wccusd.net/Domain/433

Rehtori : Kesä Sigler
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

De Anzan lukion ilmoittautumisten kokonaismäärä on 1124 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona De Anza High löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko De Anzan lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen De Anza Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 169 152 321
10tharvosana 186 149 335
yksitoistatharvosana 130 131 261
12tharvosana 109 98 207

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 114 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Richmondin kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten De Anza Highyn lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti De Anza High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko De Anzan lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

gpa -muunnin 100 4.0

Tilastojemme mukaan De Anza High on 53:47 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

De Anza Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Contra Costan läänin yleistä väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että De Anza High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus De Anzan lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan De Anza High on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etninen ryhmä ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Yleisin etnisyys De Anza Highissa on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka De Anza High on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset syntyperäiset opiskelijat ovat yleisimpiä etnisiä ryhmiä täällä.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,2% 3
aasialainen 18,8% 212
latinalaisamerikkalainen 43,5% 490
Musta 24,7% 278
Valkoinen 10,6% 120
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 1,2% 14
Kaksi tai useampi kilpailu 0,6% 7

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Richmondin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


De Anza -perheiden tulotaso

Mitkä ovat perheiden tulot De Anzan lukiossa? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

De Anza High, 16,1% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 53,5% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että De Anza Highilla on kohtalainen prosenttiosuus köyhistä tai lähellä niitä . Noin puolet Kalifornian kouluista osoittaa tätä tai suurempaa köyhyyttä. Richmondin perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 181 16,1%
Ilmaiset lounaat 602 53,5%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 341 30,3%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää Richmondin yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

De Anza High on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. De Anza High on todennäköisesti alueella pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita De Anza High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.

esimerkkejä uc: n henkilökohtaisista näkemyksistä

Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua De Anzan lukioon? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista De Anza Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden De Anza High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.