Mitä sinun on tiedettävä Clairemontin lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: San Diego, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Clairemont High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Clairemont Highiin . Tässä käsitellään:on työ, joka on koulun ulkopuolista toimintaa
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Clairemont High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Clairemont High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Clairemont High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Clairemont High -kadulla

Aloitetaan!

Perustiedot

Clairemontin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Diegossa, Kaliforniassa San Diegon piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Clairemont High luokitellaan suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Clairemontin lukio
4150 Ute Dr.
San Diego, CA 92117-5853

Puhelinnumero : 8582730201

Clairemontin lukion kotisivu : https://www.sandiegounified.org/schools/clairemont

Rehtori : Jennifer Roberson
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Clairemontin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 1110 opiskelijaa , mikä tekee siitä a jonkin verran suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläosassa koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona Clairemont High löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Siellä on tarpeeksi opiskelijoita tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Clairemontin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Clairemont Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 143 152 295
10tharvosana 163 154 317
yksitoistatharvosana 101 119 220
12tharvosana 147 131 278

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 17 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

mitä tarkoittaa 4,0 gpa

Tähän voi olla muutama syy. San Diegon kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Clairemont Highiin. Vaihtoehtoisesti Clairemont High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Clairemontin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Clairemont Highilla on 50:50 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Clairemont Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin San Diegon piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Clairemont High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Clairemontin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Clairemont Highilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Clairemont High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Clairemont Highin opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Clairemont High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,5% 6
aasialainen 6,3% 71
latinalaisamerikkalainen 54,4% 604
Musta 2,6% 29
Valkoinen 32,0% 356
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,2% 3
Kaksi tai useampia kilpailuja 3,6% 41

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa San Diegon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Clairemontin suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Clairemontin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Clairemont Highilla, 12,1% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 47,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Clairemont Highilla on alle köyhyyden keskitason . Koska suurin osa opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, Clairemont High on köyhyystasolla olevien Kalifornian koulujen keskitasoa pienempi. Perheiden tulotaso San Diegossa on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 135 12,1%
Ilmaiset lounaat 522 47,0%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 453 40,8%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti San Diegon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Clairemont High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Clairemont High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita Clairemont High ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Clairemontin lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Clairemont Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

The Great Gatsby luvun 3 yhteenveto

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Clairemont High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.