Mitä sinun on tiedettävä Central Coast New Tech High Schoolista

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Nipomo, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Central Coast New Tech High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Central Coast New Tech High -sovellukseen . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Central Coast New Tech High osallistuu
  • SAT / ACT / AP tulokset Central Coast New Tech High -opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Central Coast New Tech High -sivustolla
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Central Coast New Tech High -keskukseen

Aloitetaan!

Perustiedot

Central Coastin uuden tekniikan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Nipomossa, Kaliforniassa San Luis Obispon piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Central Coast New Tech High on luokiteltu kouluksi kaupungin reuna -alueella tai yli 10 mailin päässä kaupungistuneesta alueesta. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Central Coastin uuden tekniikan lukio
602 Orchard Ave.
Arroyo Grande, CA 93420-4099

Puhelinnumero : 8054743350

Central Coast New Tech High Schoolin kotisivu : http://ccnth.org/

Rehtori : Daniel Neff
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Central Coast New Tech High Schoolin ilmoittautuminen on yhteensä 201 opiskelijaa , tehden siitä a hieman pieni lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden alaosassa koon mukaan.

Pienempänä lukiona Central Coast New Tech High tuntuu kodikkaalta oppimisympäristöltä. Kun luokassa on alle 100 oppilasta, opit todennäköisesti tuntemaan useimmat muut opiskelijat ja opettajat. Tämä antaa sinulle pienen taiteellisen korkeakoulun tunteen.

Mutta pienemmällä opiskelijaryhmällä sinulla ei ole niin paljon aktiviteetteja ja klubeja, joista valita. Jos Central Coast New Tech High ei tunnu kiinnostavalta, harkitse paikallisyhteisön täydentämistä kiinnostuksen kohteidesi mukaan.


Kasvua oppilaskoko

Onko Central Coast New Tech High School kasvaa vai kutistuu? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Central Coast New Tech High -keskukseen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

perhevihan pelikysymykset ja vastaukset
Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 73 32 105
10tharvosana 58 38 96
yksitoistatharvosana 0 0 0
12tharvosana 0 0 0

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 105 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Nipomon kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita Central Coast New Tech Highiin. Vaihtoehtoisesti Central Coast New Tech High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Central Coast New Tech High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Central Coast New Tech High tarjoaa 66:34 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukioluokissa.

Tuolla on suuri miespuolinen enemmistö Central Coast New Tech Highissa , ja paljon enemmän kuin voit odottaa San Luis Obispon piirikunnan väestöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään Central Coast New Tech High -tapahtumasta. Muissa tapauksissa koulu saattaa valita miehiä mieluummin. Esimerkiksi tiedoissamme havaitaan, että jatkokoulut näyttävät valitettavasti olevan miesten hallitsemia. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella naisopiskelijoita vetämällä heidät pois Central Coast New Tech High -korkeakoulusta.

Jos miespuolinen enemmistö koskee sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä Central Coast New Tech High -hallintoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia sukupuolten epätasapainon syistä. Heidän puhelinnumeronsa on 8054743350.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Central Coast New Tech High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Central Coast New Tech High -konsernilla on homogeeninen opiskelijaryhmä , ja valtaosa opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin Central Coast New Tech High. Kun osallistuu luokkaan, useimmat oppilaat ovat samaa etnistä alkuperää, hieman vaihtelua.

suurin osa Central Coast New Tech High -opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Central Coast New Tech High on siis yksi sadoista osavaltioiden kouluista, joissa on enemmistö valkoisista opiskelijoista.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 1,4% 3
aasialainen 1,9% 4
latinalaisamerikkalainen 22,8% 46
Musta 0,4% 1
Valkoinen 72,1% 145
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,0% 0
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,9% 2

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Nipomon etnistä alkuperää. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Keskirannikon uusien tekniikoiden perheiden tulotaso

Mitkä ovat Central Coast New Tech High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Central Coast New Tech High -tapahtumassa 10,4% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 20,3% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Central Coast New Tech Highilla on matala köyhyysaste . Valtaosa Central Coast New Tech High -opiskelijoiden opiskelijoista ei saa ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Nipomo on siis todennäköisesti varakas yhteisö, jolla on melko korkeat perhetulot.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat kaksikymmentäyksi 10,4%
Ilmaiset lounaat 41 20,3%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 139 69,1%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Nipomon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Central Coast New Tech High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää resursseja, joita Central Coast New Tech High tarjoaa. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Central Coast New Tech High Schooliin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista Central Coast New Tech High -tapahtumassa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Central Coast New Tech High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Vertaa tätä koulua muihin saman koulupiirin lukioihin seuraavan taulukon avulla:

Lucia Marin yhtenäinen koulupiirin turvallisuus

Koulun nimi Viitattu yhteensä Pidätykset yhteensä Ilmoittautuminen
Arroyo Grande High 63 0 2225
Lopezin jatko korkea 6 0 147
Nipomo High 37 0 1121

Akateeminen suoritus


Nyt pääsemme lukion arvioinnin tärkeään osaan: akateemiseen suoritukseen. Kuinka hyvän koulutuksen saat Central Coast New Tech High Schoolissa? Oletko kilpailukykyinen yliopistolle? Pääsetkö jatkokursseille?

Olemme koonneet kaiken mitä voimme löytää Central Coast New Tech Highin tutkijoista täällä.


Standardoitu testaus


Seuraavaksi tarkastelemme vielä yhtä suurta lukiokoulutusta: standardoitu testausteho Central Coast New Tech High School -opiskelijoille. Nämä ovat testejä, joita annetaan suurelle opiskelijajoukolle vertailua varten.

Valtion testit

Vuodesta 2014 lähtien Central Coast New Tech High School -koulun käyvien yhdestoista luokkalaisten on suoritettava englannin/kielen taiteen ja matematiikan standardoidut testit osana California Assessment of Student Performance and Progress (CAASPP) -ohjelmaa. Nämä ovat linjassa uuden kanssa Yhteinen ydin standardeja, ja niitä kutsutaan Smarter Balanced -testeiksi.

Jos Central Coast New Tech High -opiskelijat täyttävät tai ylittävät valtion normit, he ovat akateemisesti valmiita valmistumaan lukiosta ja siirtymään yliopistoon. Erityisesti me välitämme prosenttiosuus opiskelijoista, jotka täyttävät tai ylittävät valtion normit . Mitä suurempi tämä luku, sitä korkeampi opiskelijoiden valmistautuminen on Central Coast New Tech High -korkeakoulussa.

Englanti / kielitaide

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

Regent University SAT -tulokset ja GPA

Parhaat apurahat nuorille lukiossa

Voit hakea ja voittaa apurahoja nuorena lukiossa. Tässä on parhaat apurahat nuorille ja kuinka löytää vielä enemmän.

Norfolkin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

IAT -liigan SAT -testitulokset

Mitä SAT -aiheen testituloksia tarvitset huippuoppilaitoksille, kuten Harvard, Stanford, Cornell, Princeton ja MIT? Ota selvää tästä.

Mira Costan lukio | 2016-17 Rankings | (Manhattan Beach,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Costa High Schoolista Manhattan Beachillä, Kaliforniassa.

3 vinkkiä erottuvan miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Tulane-esseekehotetta? Opi avain loistavan Why Tulane-esseen kirjoittamiseen, joka auttaa sinua pääsemään sisään.

Polygonit ACT-matematiikassa: geometrian kaavat ja strategiat

Mietitkö kuinka neliöt, suorakulmiot, suuntaiset ja viisikulmio toimivat ACT Mathissa? Tässä on täydellinen opas ACT-matematiikan monikulmioihin ja asiantuntijastrategiat.

Yleisin vastaus ACT: Arvaa C?

Mietitkö, mikä on ACT: n yleisin vastaus? Selitämme, minkä kirjaimen valitset, kun arvaat ja miksi.

Mikä on PSAT 8/9? Pitäisikö se ottaa?

Mikä on uusi PSAT 8/9 -testi? Jos olet kahdeksas luokkalainen tai fuksi, kannattaako sinun suorittaa tämä testi tai PSAT 10/NMSQT? Lue yksityiskohtainen oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

15 SAT -vinkkiä SAT -pisteiden parantamiseen

Tarvitsetko nopeita SAT -vinkkejä pisteidesi parantamiseen ennen testiä? Täältä saat parhaat vinkkimme kirjoittamiseen, lukemiseen, matematiikkaan ja yleiseen testistrategiaan.

Loyolan yliopiston Chicagon SAT-tulokset ja GPA

Cumberlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Hastings Collegen pääsyvaatimukset

Välimerkit ACT English: Apostrophes, Colons, and More

Kuinka ratkaiset ACT-englannin välimerkkikysymyksiä, joihin liittyy heittomerkkejä, kaksoispisteitä ja pilkkuja? Opi vinkkini ja strategiani ja harjoittele realistisissa kysymyksissä.

Daytonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka paljon taloa voit varata? Opi laskemaan asuntolaina

Mietitkö 'kuinka paljon asuntolainaa minulla on varaa'? Selitämme, kuinka paljon sinun pitäisi käyttää taloon, ja tarjoamme sinulle vinkkejä kokonaiskustannusten pienentämiseksi.

SAT-pisteet, joita tarvitset hoito-ohjelmille

Haetaanko sairaanhoitokouluun? Sinun on täytettävä koulusi SAT-vaatimukset päästäksesi sisään. Tässä on SAT-pisteet, jotka sinun on hyväksyttävä.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Kuinka päästä West Pointiin: 3 avainvinkkiä

Oletko huolissasi West Pointin pääsyvaatimuksista? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää West Pointiin pääsystä, jotta voimme aloittaa hakemuksesi oikealla jalalla.

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.