Mitä sinun on tiedettävä Canyonin lukiosta

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Canyon Country, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Canyonin lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Canyon Highiin . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Canyon High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Canyon High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Canyon High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Canyon Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Canyonin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Canyon Country, CA, Los Angeles County.

huippuopistot Yhdysvalloissa

Canyon High luokitellaan sijaintinsa perusteella suureen esikaupunkiin. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Canyonin lukio
19300 W.Nadal St.
Canyon Country, CA 91351-1253

Puhelinnumero : 6612526110

Canyonin lukion kotisivu : http://www.canyonhighcowboys.org/

Rehtori : Jason D'Autremont
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Canyonin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 2450 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

texasin eteläisen yliopiston hyväksymisaste

Vau! Canyon Highiin osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäkseen Canyon Highissa, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuuko Canyonin lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Canyon Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 318 283 601
10tharvosana 339 320 659
yksitoistatharvosana 318 263 581
12tharvosana 330 279 609

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 8 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Canyon High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Canyon Countryin väestö voi olla vähenemässä, jolloin Canyon Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Canyonin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Canyon Highilla on 54:46 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Canyon Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

yleinen sovelluksen esseen sanamäärä

Tämä tarkoittaa yleensä, että Canyon High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Canyonin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Canyon Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

Canyon Highin yleisin etnisyys on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,1% 3
aasialainen 6,9% 170
latinalaisamerikkalainen 42,5% 1043
Musta 4,5% 112
Valkoinen 43,0% 1055
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,2% 6
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,4% 61

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Canyon Country -ryhmää. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Kanjonin suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Canyonin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

kenen kanssa leo tulee toimeen

Canyon Highilla, 6,4% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 22,5% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Canyon Highilla on matala köyhyysaste . Suurin osa Canyon Highin opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Canyon Country on siten todennäköisesti varakas yhteisö, jolla on melko korkeat perhetulot.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 157 6,4%
Ilmaiset lounaat 553 22,5%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1740 71,0%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Canyon Country -alueella eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Canyon High on koulujen ylin kvartiili perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää resursseja, joita Canyon High tarjoaa. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Canyonin lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista Canyon Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Canyon High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

New England Universityn pääsyvaatimukset

Virginia Techin pääsyvaatimukset

Bellarmine Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

Kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa kesäsuunnitelmiin? Opi suosittujen lukion kesäohjelmien COVID-käytännöt ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Willametten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Kuka oli kuningatar Victoria? Mistä hän oli kuuluisa?

Kiinnostaako kuningatar Victoria? Kuuluisan brittiläisen kuningattaren elämäkerta sisältää paljon hauskoja faktoja ja koko sukupuun.

Länsi -Virginian osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosenttiosuudet vuosina 2006 ja 2007

Etsitkö SAT -prosentteja vuodelle 2006 tai 2007? Täältä löydät viimeisten vuosien täydelliset pisteet, joissa on asiantuntija -analyysi pisteiden kehityksestä.

Cruciben tärkeimmät teemat, analysoitu

Etkö ole varma The Cruciblen tärkeistä teemoista tai siitä, miten niistä kirjoitetaan? Tutustu näytelmän aihekohtaiseen analyysiin ja paperikirjoitusvinkkeihin.

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Dominguezin valmistuskoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

Harkitsetko muodin uraa? Tutustu näihin huippumuotisuunnittelukouluihin ja vinkkejä oikean valitsemiseen - autamme sinua määrittämään, mistä aloittaa.

920 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Dinuban lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dinuban lukiosta Dinubassa, Kaliforniassa.

Laguna College of Art + Suunnittelun pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

Etkö ole varma, mikä on SAT -minimipistemäärä? Selvitämme, mikä on alhaisin mahdollinen pisteet ja miten määritetään alin pistemäärä, jonka voit saada yliopistolle.

Kuinka saada lukion transkriptio

Tarvitsetko lukion transkription ja mietitkö, miten saat sen? Tässä on opas transkriptin ja arvosanojen saamiseen.

15 pakollista esinettä suurille Gatsby-faneille

Tarvitsetko lahjaideoita Gatsby -faneillesi elämässäsi? Tutustu luetteloon hienoimmista materiaaleista, vaatteista, asusteista ja sisustuksesta, jotka juhlivat klassista kirjaa ja sen ikonista 1920 -luvun asetusta.

Kaikki tarvitsemasi ACT-idioomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset ACT-englannin kielen sanat, jotka sinun on tiedettävä? Tässä on täydellinen luettelo, jossa on käytännön kysymyksiä ja vinkkejä.

Florida Institute of Technology SAT -tulokset ja GPA

Hunter Collegen pääsyvaatimukset

Winston-Salemin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.