Mitä sinun on saatava ACT-päivään testipäivänä

ominaisuusreppu

Kuvittele tämä: olet opiskellut kuukausia, istut itsevarmasti ACT-testivihkoosi ja ensimmäisessä kysymyksessä lyijykynäsi rikkoutuu! Et voi pyytää kynältäsi kynää, koska testi on jo alkanut. Mitä sinä teet?

Onneksi tätä katastrofaalista skenaariota ei tapahdu sinulle. Tässä oppaassatarkastelemme mitä sinun on tuotava ACT: ään, joitain ylimääräisiä materiaaleja, joista voi olla hyötyä, ja mitä sinun pitäisi jättää taaksepäin, kun lähdet ulos ovesta. Kun olet lukenut tämän, voit knyt kaikki asioita, jotka sinun on tuotava testipäivänä, jotta ACT-testauskokemuksesi voi toimia mahdollisimman sujuvasti.mitkä merkit ovat yhteensopivia kalojen kanssa

Mitä tuoda ACT: iin: 4 olennaista

Aloitamme tarkastelemalla tärkeimmät tavarat, jotka saatat mukaasi ACT-testipäivänä. Sinä ehdottomasti on pakko tuo nämä asiat. Itse asiassa, Ilman heitä et todennäköisesti voi tehdä ACT!

# 1: Painettu pääsylippu

Ensinnäkin, sinun täytyy tuoda paperinen kopio ACT-pääsylipustasi. Kuvia lippustasi matkapuhelimellasi tai muulla laitteella ei olla hyväksytty. Kirjaudu ACT-tilillesi tulostaa lippusi.

Ilman lippua et voi päästä testauskeskukseen ja istua ACT-kilpailuun. Joten varmista, että tulostat sen ja saat sen valmiiksi etuajassa!

# 2: Kuvallinen henkilötodistus

Kuten pääsylippusi, valokuvallinen henkilöllisyystodistus vaaditaan ACT-ilmoittautumista varten. Henkilötodistuksessa olevan koko nimesi tulee vastata nimeä, johon rekisteröit. Lisäksi henkilötodistuksesi tulisi selvästi muistuttaa kuvaa, jonka olet ladannut rekisteröinnin yhteydessä (joten odota rajuja hiusvärimuutoksia, kunnes jälkeen testipäivä).

Hyväksytyt henkilötodistuksen muodot Sisällytä seuraavat:

 • Nykyinen virallinen koulun tunnus
 • Ajokortti
 • Passi

Jos sinulla ei ole mitään näistä henkilöllisyystodistuksista, voit myös hankkia ne kouluvirkamies tai notaari täyttää tämä virallinen ACT-tunnistenumerolomake . Jos osallistut ACT Talent Searchiin, sinun tulee myös esittää lahjakkuuden hakukirjasi.

Hyväksymättömät henkilöllisyystodistukset sisältävät seuraavat:

 • Syntymätodistus
 • Luottokortit
 • henkilöstökortti
 • Oppijan lupa
 • Kela-kortti

Vaikka testin järjestelmänvalvoja on perheen ystävä tai opettaja, joka sinulla on ollut ensimmäisen vuoden jälkeen, henkilökohtainen tunnustaminen ei vähennä sitä. Sinä on pakko sinulla on henkilötodistus sekä pääsylippusi. Siirry viralliselle ACT-verkkosivustolle osoitteeseen katso täydellinen luettelo henkilöllisyystodistuksista, joita ei voida hyväksyä .

# 3: Vähintään kaksi # 2 lyijykynää ja pyyhekumi

Koska ACT on paperitesti, tarvitset tietenkin jotain kirjoitettavaksi! Siksi on tärkeää ottaa mukaan vähintään kaksi # 2 lyijykynää ja pyyhekumi (jotta voit poistaa kaikki mielestäsi väärät vastaukset). Mekaaniset lyijykynät, kynät, korostuskynät, nestemäinen paperi ja muut kirjoitusvälineet ei olla hyväksytty, ei edes Kirjoitus (essee) -osiossa.

vaatii umd sat esseen

Älä tartu tämän artikkelin alussa kuvattuun painajaiskenaarioon - tuo vähintään kaksi lyijykynää!

# 4: Sallittu laskin

Sinulla on lupa käyttää laskinta Math-osiossa; kuitenkin, laskin on pakko olla tyyppi, jonka ACT, Inc. sallii Useimmat nelitoimiset, tieteelliset ja graafiset laskimet ovat sallittuja, tietyin rajoituksin . Lisätietoja saat asiantuntijan vinkeistä laskimen kaikista käyttötavoista ja rajoituksista.

Niin kauan kuin sinulla on nämä neljä tuotetta - sinun painettu pääsylippu, valokuvallinen henkilöllisyystodistus, # 2 lyijykynät ja sallittu laskin -Sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia päästä ja tehdä se ACT: n kautta.

Muita asioita, jotka tuovat ACT-testipäivään

Alla on joitain muita esineitä, jotka saattavat olla hyödyllisiä, kun teet tämän pitkän ja tärkeän testin:

 • Ylimääräiset 2 kynää ja kädessä pidettävä kynänteroitin: Tuota varakynät, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mikään niistä rikkoutuu tai kuluu testin aikana. Tämä on erityisen tärkeää, jos otat ACT: n kirjoittamisen kanssa ja kirjoitat koko esseen.
 • Lisäakut laskinta varten: Aivan kuten sinun on varmistettava, että sinulla on toimivia lyijykyniä, et myöskään halua jättää kuollutta laskinta. On hyvä laittaa uudet paristot ACT-päivää edeltävään päivään ja varmistaa, että laskimesi toimii normaalisti.
 • Juomat ja välipalat taukoillesi: Et saa syödä ja juoda testaushuoneessa, mutta juoma ja välipalat ovat hieno tapa virkistää sinua taukojesi aikana. ACT on pitkä testi, ja et todellakaan halua häiritä jano ja nälkä tuntikausia!
 • Kello ilman ääniä tai äänihälytyksiä: Kello voi olla hyvä tapa auttaa sinua seuraamaan aikaa, kun työskentelet osioiden läpi. Jos se on kuitenkin sinulle liian häiritsevää tai ahdistusta tuottavaa, jätä se kotiin.
 • Villapaita tai kevyt takki: Et voi ennustaa, onko testaushuone kuuma vai kylmä, joten kannattaa tuoda helposti irrotettava kerros, kuten pusero tai takki. Näin et saa stressiä lämpötilasta ja voit keskittyä kokonaan testiin.

Pidä kiinni yllä olevien kahden luettelon asioista ja sinun pitäisi olla kaikki valmiita tekemään ACT! Mutta mitä sinun pitäisi ei tuoda testipäivänä? Lue lisää saadaksesi selville.

kuinka monella ihmisellä on pähkinänruskeat silmät

body_cellphones

Mitään vuosikymmenen puhelimia ei sallita.

Mitä ei pidä tuoda ACT-testipäivänä

Tässä on joitain kohteita nimenomaisesti kielletty testipäivänä, vaikka sinulla ei todellakaan ole tarvetta tuoda mitään, mitä ei ole vielä mainittu.

Ensinnäkin, et voi tuoda sisään mikä tahansa tekniikka laskimen lisäksi - etenkin kaikki, joilla on viestintä- tai tallennusominaisuuksia. Tämä sisältää matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja kamerat. ACT-testikeskuksissa turvallisuus on korkea, ja mahdollisen huijaamisen merkit saattavat joutua tutkimuksen kohteeksi ja tehdä siitä uutisia (kuten näette näistä korkean profiilin SAT-skandaaleista).

Näiden asioiden tuonnilla voi olla tuhoisia seurauksia: saatat potkia pois, pisteet perua ja tuhota mahdollisuudet päästä yliopistoon. Jos sinun on tuotava matkapuhelimesi, sammuta se ennen testin alkua. Jos se kuitenkin antaa yhden äänimerkin, puhelimesi takavarikoidaan ja testi peruutetaan välittömästi.

Toiseksi, vältä tuomista muistiinpanoja, oppikirjoja, sanakirjoja, kääntäjiä tai muita papereita. Et voi tuoda mukaan huijauslehtiä, lukumateriaalia tai muita muistiinpanoja sinulle annetun testivihkon ulkopuolella.

monitieteiset opinnot tutkinnon hyvät ja huonot puolet

Lopuksi, älä tuo kaikki kirjoitusvälineet, jotka eivät ole # 2-lyijykynät. Kynää ei voi käyttää testissä, joten jätä ne kotiin!

Nyt kun tiedät tarkalleen mitä tuoda ja mitä jättää kotiin testipäivänä, kuinka voit valmistautua parhaiten ACT: iin?

Vinkkejä valmistautumiseen ACT-testipäivään

Aivan kuten valmistaudut ACT-tapahtumiin, hyödyt myös valmistautumisesta koko testilogistiikkaan. Tee seuraava ennen testipäivää ja tunnet olevasi täysin valmis ACT: iin:

 • Hanki kaikki tarvitsemasi testi koottuina ja pakattu reppuusi edellisenä päivänä. Kaikki valmistelut eivät lasketa mitään, jos et pääse testiin tai sinulla on oikeat lyijykynät käytettäväksi kuplalevyissä! Niin ilmeistä kuin tämä saattaa olla, arvostaa silti, että reppusi on pakattu valmiiksi ACT-aamuna.
 • Tulosta muutama kopio pääsylipustasi, vain saada ylimääräinen varmuuskopio. Älä jätä tätä viimeiseen hetkeen, koska tulostimet voivat rikkoutua. Itse asiassa saattaa olla parempi luottaa koulusi tai paikallisen kirjastosi resurssien tulostamiseen.
 • Syö aamiainen, tuo drinkki ja välipaloja ja tee kaikki muut rutiinit / harjoitukset, jotka auttavat sinua selviytymään stressistä. Fyysisellä terveydelläsi voi olla valtava vaikutus henkiseen ja henkiseen terveyteesi, joten älä unohda sitä johtaa testipäivään (tai yleensä!).

Jos haluat toistaa sen vielä kerran, älä tuo matkapuhelinta ACT-testiin. Vaikka olet varma, että se on hiljaisessa tilassa, se ei todellakaan ole riskin arvoinen, että pisteet perutaan. Mitään matkapuhelimia ei sallita testaushuoneessa.

Tee lopuksi tarkistuslista ja tarkista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi, ennen kuin lähdet testiin. Varmistamalla, että olet hyvin valmistautunut, sinulla on mahdollisimman helppo ja rentouttava aamu ennen ACT-tapahtumaa ja voit keskittää kaiken huomiosi ja energianne parhaasi suorittamiseen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.