Mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on C -keskimääräinen GPA?

feature_whatshouldyoidoify youveacaverage.jpg

Jos arvosanasi ovat olleet lukion alemmalla puolella, saatat ihmetellä, mitä voit tehdä tilanteen parantamiseksi ennen kuin pääset yliopistoon. C -keskiarvolla saatat joutua vaikeuksiin hakuprosessissa, joten sinun on aloitettava toimenpiteet näiden ongelmien lieventämiseksi nyt.

Tässä artikkelissa käyn läpi, mitä C -keskiarvo tarkoittaa sinulle ja miten voit tehdä älykkäitä muutoksia akateemisiin strategioihisi, jotta saat paremmat näkymät yliopistoon.

Mikä on C -keskimääräinen GPA ja miten se vaikuttaa mahdollisuuksiisi opiskella?

Jos sinulla on C -keskiarvo, GPA on 2.0. Tämä on huomattavasti alle lukiolaisten keskiarvon, joka on 3,0 tai B -keskiarvo. GPA, joka on näin alhainen, asettaa sinut vaaraan, kun on kyse ylioppilaskunnasta . Kouluja on vain pari missä nykyinen GPA tekisi sinusta kilpailukykyisen hakijan.Jos olet edelleen aliluokkalainen, saatat pystyä parantamaan arvosanojasi tarpeeksi, jotta sinulla on paremmat mahdollisuudet yliopistoon, kun haet yliopistoon lukuvuonna. Jos olet yläluokkalainen, olet vaikeammassa asemassa, mutta älä hätäile vielä! Voit lieventää matalan GPA: n vaikutusta pääsymahdollisuuksiisi muutamalla toimenpiteellä. Seuraavassa osassa käyn läpi erilaisia ​​tapoja, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon sen mukaan, missä olet lukio -urallasi.

Kuinka voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon C -keskimääräisellä GPA: lla?

Ensimmäisenä tai toisen vuoden opiskelijana voit ryhtyä toimiin saadaksesi paremman GPA: n siihen mennessä, kun haet yliopistoon. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka voivat saada sinut oikealle tielle:

Pyydä lisäapua ja ylimääräistä luottoa

Sinun on oltava aktiivinen avun saamisessa, jos olet jumissa C -keskiarvon kanssa. Jos sinulla on vaikeuksia jossakin luokassa, kerro siitä opettajalle mahdollisimman pian. Useimmat opettajat vastaavat mielellään kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiin ja selittävät asiat sinulle helpommin ymmärrettävällä tavalla. Ennen kuin tapaat opettajasi, voi olla hyödyllistä laatia luettelo kysymyksistä tai ongelmista, joita haluat käsitellä. Tällä tavalla saat kaiken irti istunnosta. Joskus tarvitaan vain hieman erilainen selitys, joka antaa sinulle täydellisen ymmärryksen. Jos selvität nämä ymmärtämisongelmat heti, kun ne ilmenevät, teet testit myöhemmin paremmin.

Ylimääräinen luotto on toinen tapa harkita, jos toivot parantavasi arvosanojasi dramaattisesti. Kaikki opettajat eivät tietenkään tarjoa ylimääräistä luottoa, mutta jos sinulla on mahdollisuus ansaita se, älä epäröi! Vaikka luulet, että et voi saada ylimääräistä luottoa tehtävästä, sinun kannattaa kysyä siitä opettajalta. Tiedän, että tämä tuntuu imeskelevältä, mutta se on sen arvoista, jos voit parantaa arvosanaasi merkittävällä pisteellä.

Lue lisää tehokkaista opiskelutavoista

C -keskiarvolla sinulla on lähes varmasti joitain perusongelmia opiskelumenetelmissäsi. On tärkeää, että saat parhaan hyödyn opiskeluajasta. Jos luet vain materiaalia, joka sinun on tiedettävä, et ehkä säilytä sitä mielessäsi. Kun luet jotain, katso pois ja toista se itsellesi ennen kuin jatkat varmistaaksesi, että tiedät sen todella. Sinun tulee myös pyytää ystävää, vanhempaa tai sisarusta testaamaan sinua jokaisen oppitunnin jälkeen varmistaaksesi, että olet oppinut tiedot. Saatat joutua pidentämään opintoaikaasi merkittävästi, jotta voit varmistaa, että sinulla on vankka tieto materiaalista.

Sinun asemassasi sinun pitäisi myös vältä hukuttamista testeihin. Suuria kokeita varten suunnittele opiskelusi viikkoa etukäteen, jotta voit opiskella tunnin yön sijaan viisi tuntia edellisenä iltana. Säilytät todennäköisemmin tietoa, jos opit sen vähitellen ajan myötä sen sijaan, että yrittäisit laittaa sen aivoihisi kerralla. Tämä aiheuttaa paljon vähemmän stressiä testipäivinä.

body_brainbasket.jpg Älä yritä mahtua liikaa tietoa omenoita lyhytaikaiseen muistikoriisi kerralla. Jotkut heistä putoavat! Jos täytät korin vähitellen, sulatat osan omenoista ja tallennat ne syvemmälle pitkäaikaiselle muistillesi. Lopulta saat hallittavan korin testi tulee.

Vältä viivyttelyä ja pysy järjestyksessä

Opiskelijana, jolla on alhainen GPA, viivyttely on pahin vihollinen. Jos sinulla on pitkäaikainen tehtävä, joka on määrä suorittaa kuukauden tai kahden kuluttua, sinun on laadittava aikajana sille, milloin sinun on saatettava projektin eri osat valmiiksi. Tavoitteena on saada hankkeen aikaa vievimmät osat päätökseen viikkoa ennen eräpäivää. Näin sinulla on aikaa viimeistellä työsi ennen kuin lähetät sen. Sinulla on myös aikaa lukea ja lukea ohjeet uudelleen varmistaaksesi, että olet sisällyttänyt kaikki oikeat komponentit ja valmistanut ne parhaalla mahdollisella tavalla kyky. Tällainen editointivaihe voi olla ero C -laatuprojektin ja B- tai jopa A -laatuprojektin välillä.

On myös tärkeää, että kehität vahvoja yleisiä organisointitaitoja, jotta voit pysyä sekä lyhyen että pitkän aikavälin tehtävissä. Varmista, että olet aina merkitse uuden yksikön alku muistikirjoihisi, jotta voit helposti tutustua materiaaliin, kun opiskelet testejä varten. Sinulla pitäisi olla myös jokaiselle luokalle kansio, johon voit tallentaa tärkeitä papereita. Älä vain heitä niitä reppuun ja odota löytävänne ne myöhemmin (luota minuun, olen ollut siellä).

Ota tavaksi kirjoittaa tehtävät joka ilta muistiinpanokirjaan, jotta et unohda mitään. Vaikka sinulla ei olisi tietyn luokan läksyjä, kirjoita ylös mitä tahansa, mitä voisit tehdä valmistautuaksesi tuleviin arviointeihin. Voit esimerkiksi päättää tarkistaa, mitä olet oppinut viimeisen viikon aikana matematiikkatunnillasi, jos sinulle ei ole annettu tehtävälistoja yhdeksi yöksi.

body_calculatormath.jpg Ylimääräistä matematiikkaa !!!!! Woohooooooo !!!

Scrantonin yliopiston tulokset

Kiinnitä huomiota luokkaan

Henkisesti läsnäolo tunneillasi on kriittistä, jos haluat parantaa arvosanojasi. Jos kuuntelet opettajasi luentoja ja esität kysymyksiä, kun et ymmärrä jotain, sinulla on paljon helpompi opiskella myöhemmin testejä varten. Huomaat, että tiedät jo osan materiaalista vain seuraamalla ahkerasti luokassa.

Tämän käyttäytymisen helpottamiseksi sinun pitäisi vältä katsomasta puhelintasi tai joutumasta muiden häiriötekijöiden sivuun. Paras tapa pakottaa itsesi sitoutumaan tähän on istua lähellä luokan etuosaa, jotta opettaja on aina vastuussa. Sinun pitäisi sulkea puhelin luokassa (tai vielä parempi, älä tuo sitä mukanasi ollenkaan), jotta et houkuttele tarkistamaan sitä.

Jos haluat lisää neuvoja, lue artikkelini GPA: n nostamisesta lukiossa. Vaikka onnistut vain nostamaan GPA: ta hieman (esim. jopa 2.5 2.0: n sijaan) olet kilpailukykyinen hakija monissa muissa korkeakouluissa. Älä anna GPA: n liukua pidemmälle! 2.0 on pohjimmiltaan alin lukion GPA, joka sinulla voi olla, jos haluat osallistua neljän vuoden korkeakouluun. Jos pudotat alas 1.8: een , et täytä GPA -vähimmäisvaatimuksia missään koulussa. Sanon tämän vain motivoidakseni sinua; alaluokkana sinulla on vielä aikaa tehdä paljon paremmin luokillasi, jos panostat vakavasti!

body_catserious.jpg Aika ryhtyä yhtä vakavaksi kuin tämä vakava (ly söpö) kissa.

Jos olet nuorempi tai vanhempi, sinulla ei valitettavasti ole paljon aikaa arvosanojen parantamiseen. Tässä tapauksessa, sinun tulisi keskittyä muihin hakemuksesi näkökohtiin, joilla voi olla myönteinen vaikutus mahdollisuuksiisi päästä sisään. Seuraavassa on joitain toimenpiteitä, joiden avulla voit saada itsellesi parhaan mahdollisen asteen yliopistossa:

Työskentele vakioitujen testitulosten parantamiseksi

SAT- ja ACT -pisteilläsi on merkittävä osa useimmissa pääsypäätöksissä. Monissa kouluissa testituloksille annetaan suhteellisen sama painoarvo GPA: lle pääsyprosessissa. Tämä tarkoittaa, että voit parantaa mahdollisuuksiasi osallistua neljän vuoden korkeakouluun, jos nostat pisteitäsi. Olemme kirjoittaneet blogiimme paljon artikkeleita strategioista, joilla voit parantaa pisteitäsi sekä SAT: ssa että ACT: ssä. Käytä niitä resurssina!

Kirjoita suuri essee

Lukioesseesi on tilaisuus näyttää, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen opiskelijana ja ihmisenä. Korkeakoulut etsivät korkeasti menestyviä opiskelijoita, mutta he etsivät myös opiskelijoita, jotka tuovat innostusta ja intohimoa sekä akateemisiin aiheisiin että koulun ulkopuoliseen toimintaan kampuksilleen. Ajattele tapoja, joilla voit vaikuttaa myönteisesti yliopiston yhteisöön. Mikä tekee sinusta erityisen? Mistä olet innostunut? Nämä tiedot voivat auttaa sinua erottumaan hakijoiden joukosta alhaisesta GPA: sta huolimatta.

on 29 hyvä teko

body_fingerprints.jpg Mikä tekee sinusta ainutlaatuisen? Yritä kirjoittaa essee, joka auttaa sinua erottumaan joukosta.

Mitä vaihtoehtoja sinulla on oppilaitokselle, jos arvosanasi eivät muutu?

Kun GPA on näin alhainen, sinulla on vaikeuksia päästä useimpiin oppilaitoksiin. Kuten sanoin edellisessä osassa, r koetulosten nostaminen ja suuren esseen kirjoittaminen voivat auttaa mahdollisuuksiasi. Katsot kuitenkin edelleen vain vähiten valikoivia kouluja. Jos sinulla on vielä mahdollisuus nostaa GPAasi, sinun on aloitettava tavoitteen saavuttaminen ennemmin kuin myöhemmin!

Sinulla on myös mahdollisuus mennä yhteisöopistoon ensimmäisen vuoden aikana ja siirtyä sitten valikoivampaan neljän vuoden korkeakouluun. Tämä voi olla todella hyvä vaihtoehto, jos sinulla on matala GPA lukiossa, mutta sinun on oltava valmis tekemään töitä ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Jos pystyt sitoutumaan siihen ja siirtymishakemusprosessin läpi, tämä lähestymistapa säästää lukurahaa, ja päädyt tutkintoon kilpailukykyisemmästä korkeakoulusta, joka ei ehkä ole hyväksynyt sinua heti lukiosta.

Johtopäätös

Jos sinulla on C -keskiarvo lukiossa, sinulla voi olla vaikeuksia päästä yliopistoon. C -keskiarvo tarkoittaa 2,0 GPA: ta, joka on paljon alle lukion oppilaiden kansallisen keskiarvon 3,0. Jos olet fuksi tai toisen vuoden opiskelija, sinulla on vielä aikaa nostaa GPAasi ennen kuin haet yliopistoon. On tärkeää, että alat ottaa käyttöön parempia opiskelutottumuksia mahdollisimman pian. Jos otat aloitteen, saatat pystyä parantamaan arvosanojasi merkittävästi ja sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet osallistua neljän vuoden korkeakouluun.

Jos olet nuorempi tai vanhempi, saattaa olla liian myöhäistä nostaa GPA: ta. Tässä tapauksessa sinun pitäisi parantaa vakioituja testituloksiasi ja kirjoittaa parhaat mahdolliset sovellusesseet. Lopulta, jos olet jumissa C -keskiarvon kanssa, voit yrittää hakea joihinkin vähiten valikoivista nelivuotisista oppilaitoksista tai mennä yhteisön yliopistoon ensimmäisenä opiskeluvuotena ja siirtyä sitten kilpailukykyisempaan kouluun.

Vaikka arvosanasi ovat keskimääräistä huonommat, sinulla on silti mahdollisuus saada hyvä korkeakoulututkinto. Saatat pystyä tekemään muutoksia ennen hakemuksen jättämistä, mikä parantaa dramaattisesti mahdollisuuksiasi päästä sisään. Älä lannistu!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.