Mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on B-keskimääräinen GPA?

feature_whatshouldyoidoify youveveBaverage

On tärkeää olla tietoinen rajoituksista, joita arvosanasi lukiossa voivat asettaa sinulle college -hakuprosessissa. Jos sinulla on B -keskiarvo, voit melko hyvin, mutta voit harkita muutoksia akateemisiin strategioihisi saadaksesi paremman kuvan tavoitteidesi saavuttamisesta.

Tässä artikkelissa käyn läpi, mikä on B-keskiarvo ja mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on sellainen riippuen siitä, missä olet lukiourasi.Mikä on B -keskiarvo ja voiko se saada sinut yliopistoon?

B-keskiarvo vastaa 3,0 GPA: ta , joka on suunnilleen lukion oppilaan keskiarvo. Muista, että tämä on kaikkien lukiolaisten keskiarvo, ei vain opiskelijoiden, jotka aikovat osallistua yliopistoon. Verrattuna muihin korkeakouluun hakeviin opiskelijoihin, 3,0 GPA on keskimääräistä alhaisempi. Tietokantamme mukaan vain 21,3 prosentilla korkeakouluista on keskimääräiset GPA: t, jotka ovat alle 3,0.

Tämä ei tarkoita, että sinulla on vaikeuksia löytää koulu, joka hyväksyy sinut, mutta se tarkoittaa sinun on kohdistettava vähemmän valikoiviin vaihtoehtoihin. Jos toivot pääseväsi kilpailukykyiseen korkeakouluohjelmaan, saatat haluta työskennellä parantamaan GPA: ta. Käyn läpi joitakin strategioita tätä varten seuraavassa osassa.

Kuinka voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon, jos sinulla on B-keskiarvo?

Jos olet vielä fuksi tai toisen vuoden opiskelija, sinulla on aikaa nostaa GPA , joten sinun tulisi miettiä parempien opiskelutottumusten omaksumista, jos haluat osallistua valikoivampaan yliopistoon. Jos olet nuorempi tai vanhempi, sinulla ei ole paljon aikaa parantaa arvosanojasi. Keskity tässä tapauksessa korkeakouluhakemuksesi muihin näkökohtiin, kuten standardoituihin testituloksiin. Tässä on joitain neuvoja kullekin näistä tilanteista:

Jos sinulla on aikaa nostaa arvosanojasi:

Opiskele älykkäämmin

Tehokkaiden opetusstrategioiden käyttäminen on kriittistä arvosanojen parantamiseksi.Testit ovat stressaavia, ja jos et ole täysin tyytyväinen materiaaliin, saatat olla ahdistunut ja päätyä arvosanaan, joka ei heijasta todellisia kykyjäsi. Paras tapa välttää tämä on levitä opiskelu pitkällä aikavälillä jotta voit absorboida tiedot täysin.

suolahappo vs muriatic acid

Tavoitteena on, että materiaali upotetaan syvälle mieleesi sen sijaan, että se kelluisi vaarallisesti muistisi reunalla (mitä tapahtuu, kun tunkeudut!). Yritä opiskella tunti joka ilta viikon aikana ennen testiä sen sijaan, että opiskelet viisi tuntia edellisenä iltana. Sinun tulisi myös varmistaa, että saat kaiken irti opiskeluistasi, mikä tarkoittaa jonkun muun värväämistä kyselyyn, kun olet tarkastellut kaiken itse.

B -keskiarvolla teet jo jotain oikein opintostrategioidesi kanssa. Tiedät todennäköisesti suurimman osan materiaalista melko hyvin ennen jokaista testiä, mutta et aja itseäsi täydelliseen ymmärrykseen. Jos haluat viedä arvosanasi hyvistä suuriin, sinun on oltava valppaana täyttämään pienet aukot tietämyksessäsi. Ero B: n ja A: n välillä on suorituksesi testin tai tehtävän monimutkaisimmissa näkökohdissa. Saatat joutua lisäämään ylimääräisen tunnin tai kaksi opiskeluun, jotta saat itsellesi tarpeeksi aikaa saavuttaa korkeampi taso.

body_icecreammm Ja jos sinun täytyy syödä jäätelöä päästäksesi ylimääräiseen opiskeluun, olkoon niin.

Vältä viivyttelyä

Jos työskentelet arvosanojen nostamisen parissa, viivästyminen on vihollinen. Viimeisten minuuttien odottaminen tehtävien suorittamiseen tarkoittaa, että sinulla ei ole aikaa muokata tai kiillottaa töitäsi, ja luultavasti käännät lopputuotteen, joka eitarkastiheijastaa kykyjäsi.

Suosittelen, että teet aikataulun tarkistuspisteillä pitkän aikavälin projektien loppuun saattamiseksi, jotta pysyt aikataulussa. NSy valmistamaan projektin kaikki työvoimavaltaisimmat osat viikkoa ennen sen alkua, jotta sinulla on huomattava aika arvioida työsi uudelleen ja nähdä, tarvitseeko sinun tehdä muutoksia. Älä unohda lukea ohjeita huolellisesti ja muista sisällyttää kaikki tarvitsemasi ansaitaksesi eniten luottoa (ja ylimääräistä luottoa, jos saatavilla!). Tämä viimeinen ponnistus on usein ero B-laadun ja A-laadun työn välillä.

Nosta luokassa

Tämä on yksi perustavanlaatuisimmista vinkeistä, jonka voin antaa sinulle. Tehdä kiinnittää huomiota luokkaan ja kysyä ja vastata kysymyksiin aina kun mahdollista. Tämä auttaa vahvistamaan tietämystäsi aiheesta ja tekemään opiskelusta vähemmän tuskaa.

Jos kiinnität tarkkaa huomiota luokassa, ymmärrät jo paremmin seuraavan testin materiaalin. Kun opiskelet, aloitat tietoisemmasta asemasta, eikä koko prosessi ole vähemmän stressaavaa. Jotkut asiat, joiden luulit joutuneen opiskelemaan, saattavat jo olla juurtuneet muistisi sisään, koska kuuntelit, kun opettajasi kävi ne läpi luokassa.

Jos olet jo joku, joka kiinnittää huomiota ja osallistuu luokkaan, mikä on monia B-opiskelijoita, saatat ajatella tämän ottamista eteenpäin. Voi olla todella hyödyllistä aloittaa yksityiskohtaisten muistiinpanojen tekeminen luokissa, etenkin aiheissa, joissa on paljon muistettavaa tietoa. Jos teet muistiinpanoja, saat kaksinkertaisen vahvistuksen tiedoille sekä kuulo- että visuaalisista lähteistä. Tämä voi olla ylimääräinen työ, jota tarvitset saadaksesi kaiken irti oppitunnilla, varsinkin jos olet enemmän visuaalinen oppija.

Jos voit nostaa GPA -tasosi 3,2: een (mikä on erittäin hallittava tavoite!), Olet kilpailukykyinen hakija osoitteessa yli kaksinkertainen määrä kouluja olit kilpailukykyinen 3.0: lla. Toisaalta, jos annat arvosanojesi liukastua ja saat 2,8 GPA: n, olet kilpailukykyinen alle puolet koulujen määrästä kuin 3.0. Älä anna sen tapahtua!

body_downloadingsuccess Älä jäädy minuun nyt ...

Jos sinulla ei ole aikaa nostaa arvosanojasi:

Tutkimus SAT: lle ja ACT: lle

Standardoidut testitulokset vaikuttavat voimakkaasti pääsymahdollisuuksiin useimmissa korkeakouluissa.Monissa tapauksissa ne ovat melkein yhtä tärkeitä kuin GPA. Jos sinun on liian myöhäistä parantaa arvosanojasi, standardoitujen testipisteiden nostaminen on paras tapa tehdä vaikutuksia korkeakouluihin. Katso joitain muita artikkeleitamme neuvoja siitä, miten muotoilla opintosuunnitelma ja parantaa pisteitäsi huomattavasti ennen seuraavaa testipäivää.

Suunnittele sovellusesesi

Toinen tapa parantaa pääsymahdollisuuksiasi on varmista, että korkeakouluesi esseet ovat hyvin harkittuja ja mielekkäitä. Suosittelen, että aloitat essesi suunnittelun hyvissä ajoin, jos mahdollista, mieluiten kesän alussa ennen vanhempaa vuotta. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa ajatella, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ja miten edistät positiivisesti korkeakouluyhteisöä.

Korkeakoulut etsivät opiskelijoita, jotka ovat intohimoisesti akateemisista aineista ja opetuksen ulkopuolella. Jos sinulla on erityinen näkökulma, jonka voit tarjota jossakin sinulle tärkeässä asiassa, muista esitellä se esseessäsi.

body_typewriter-1 Olisi hienoa, jos voisit vain perustaa tällaisen ihastuttavan viehättävän työtilan ja esseesi kirjoittaisi itse.

Mitä muita vaihtoehtoja sinulla on B-keskiarvon omaavalle korkeakoululle?

Jos tiedät, että on liian myöhäistä tehdä paljon palkkaluokkien parantamiseksi ennen yliopistoon hakemista, sinulla on muutama vaihtoehto. 3.0 GPA tarkoittaa, että olet kilpailukykyinen hakija monissa korkeakouluissa, vaikka joudut ehkä joutumaan laskemaan odotuksiasi, jotta voit sijoittaa vähemmän valikoivia oppilaitoksia. Katso tietosivumme mihin oppilaitoksiin pääset 3.0 GPA: n avulla saadaksesi paremman käsityksen siitä, missä olet. Korkeakoulu on ehdottomasti ulottuvilla, joten sinun ei pitäisi huolehtia yleisestä hylkäämisestä, jos valitset koulusi vastuullisesti.

Toinen vaihtoehto, jota monet opiskelijat eivät ajattele, on menemällä yhteisön yliopistoon vuodeksi ja siirtymällä sitten valikoivampaan oppilaitokseen. Arvosanasi ovat riittävän korkeat päästäksesi tavalliseen nelivuotiseen korkeakouluun, mutta voit mahdollisesti ansaita tutkinnon vielä paremmasta koulusta ja valmistua vähemmän velkaa, jos menet alun perin yhteisön korkeakouluun. Jos saat hyviä arvosanoja yhteisöopistossa ollessasi, voit hyödyntää niitä siirtopaikassa kilpailukykyisemmässä koulussa. Tämä strategia hyödyttää sekä lompakkoasi että lopullisia työmahdollisuuksiasi, jos olet valmis tekemään kovaa työtä ensimmäisen yliopistovuoden aikana ja tekemään aloitteen siirtohakemusprosessissa.

body_money-7 Säästät kokonaisen matkalaukun rahaa, jos menet vuoden yliopistolliseen korkeakouluun. Todennäköisesti. Se riippuu kirkkokunnista.


Johtopäätös

Jos sinulla on B-keskiarvo lukiossa, voit päästä useisiin vähemmän valikoiviin oppilaitoksiin. Kuitenkin, Jos haluat parantaa pääsymahdollisuuksiasi kilpailukykyisissä kouluissa, sinun on parannettava GPA: ta.

mikä merkki on 29. syyskuuta

Jos olet liian myöhäistä tehdä muutoksia GPA: han, jatka nostamalla standardoituja testipisteitäsi ja laatimalla loistava essee sen sijaan.Voit harkita menemistä yhteisön yliopistoon vuodeksi ja sitten siirtymistä valikoivampaan kouluun tutkinnon suorittamiseksi, mutta voit myös hakea vähemmän valikoivia nelivuotisia korkeakouluja.

Jos olet vielä fuksi tai toisen vuoden opiskelija, jatka ahkerasti arvosanojen parantamista! Pienikin parannus voi vaikuttaa suuresti yliopiston valintaprosessiin. Mitä laajempi valikoima yliopistovaihtoehtojasi on, sitä todennäköisemmin löydät sinulle sopivan koulun.

Mitä seuraavaksi?

Katso luettelo mahtavista korkeakouluista B-opiskelijoille.

Työskenteletkö edelleen luokkien valitsemiseksi tulevaa vuotta tai lukukautta varten? Lue asiantuntijaoppaamme siitä, mitkä luokat sinun pitäisi suorittaa lukiossa.

Onko palkkaluokissasi tapahtunut merkittäviä muutoksia vuodesta toiseen? Ota selvää, mikä lukion vuosi on tärkein yliopistosovelluksissa.

Mitä korkeakoulut todella katsovat GPA: si suhteen? Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja painotetuista ja painottamattomista GPA: ista korkeakoulun hakuprosessissa.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.