Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

feature_summeroptions.jpg

Oletko lukion opiskelija tai yhden vanhempi ja olet Mietitkö kuinka lukion opiskelijoiden pitäisi viettää kesänsä? Kesä on loistava aika rentoutua ja ladata itsensä, mutta se on myös erinomainen tilaisuus opiskelijoille saada työkokemusta, tehdä harrastusta, josta he nauttivat, ja lisätä mahdollisuuksia päästä huippuopistoon.

Lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää lukiolaisten kesäaktiviteeteista ja kuinka valita paras vaihtoehto.Miksi lukiolaisten on tärkeää olla kiireisiä kesän aikana?

Vaikka haluat ehkä viettää koko kesän nukkumassa ja hengaillen ystävien kanssa, on myös tärkeää viettää osa ajasta tuotteliaana ja valmistautua tulevaisuuteen. Osallistuminen toimintaan kesän aikana voi auttaa sinua saamaan loistavaa työtä tai tulemaan hyväksytyksi korkeakouluun tulevaisuudessa, ja tuottavuuden lisäämiseksi kesän aikana ei tarvitse viedä koko aikaasi tai olla tylsää!

Korkeakoulut ja työnantajat rakastavat nähdä hakijoita motivoitunut ja kiinnostunut oppimaan lisää. Pysymällä kiireisenä kesän aikana näytät heille, että sinulla on kaikki tarvittava ollaksesi erinomainen lisä heidän kouluun tai työpaikkaan.

Lukion oppilaat voivat viettää kesän monella tavalla; lue lisää oppiaksesi vaihtoehdoista ja kuinka voit valita toiminnon, josta pidät hyödyllistä ja nautittavaa.

Kuinka voit päättää, mitä tehdä kesän aikana?

Sinulla on luultavasti monia vaihtoehtoja kesän viettämiseen: voit viettää hengenpelastajaa paikallisessa uima -altaassasi, käydä kesäkursseilla, osallistua kesäleirille lähelläsi tai vieraassa maassa ja paljon muuta. Kuinka voit päättää, mitä sinun pitäisi tehdä?

Lue alla oleva luettelo ja kysy itseltäsi nämä kolme kysymystä:

#1: Mitkä ovat tavoitteesi tulevaisuudessa?

Haluatko saada hyvän työn? Pääset unelmien yliopistoon? Mieti tapoja, joilla voit viettää aikaa kesällä ja tehdä itsestäsi vahva ehdokas. Auttaako työkokemuksen saaminen? Voit harkita työtä tai harjoittelua. Onko kursseja, joilla voit vahvistaa transkriptiasi? Kesäkoulu voi olla hyvä idea.

#2: Mitä nautit tekemisestä?

Sinun ei pitäisi viettää kesääsi tekemällä jotain, mikä tekee sinut kurjaksi. Onko sinulla joitain ylimääräisiä oppitunteja, kuten klubia tai urheilua, joista pidät ja haluat jatkaa kesän aikana? Onko kesätyö, joka kuulostaa mielenkiintoiselta tai hauskalta? Yritä löytää aktiviteetteja, joista on sinulle hyötyä ja nautintoa.

#3: Kuinka kiireinen haluat olla?

On täysin mahdollista tehdä useampi kuin yksi näistä aktiviteeteista kesän aikana. Jos haluat tehdä useita toimintoja, tee niitä vapaasti. Varmista kuitenkin, ettet ole liian kiireinen tai ylikuormita itseäsi. Muista, että kesällä on edelleen tauko koulusta, etkä halua palata syksyllä tunneille palaneena ja uupuneena.

body_swimmingpool.jpg

Vaikka se voi olla hienoa rusketuksellesi, et halua viettää koko kesää uima -altaalla.

6 suurta kesäaktiviteettia lukiolaisille

Alla on kuusi parasta toimintaa lukiolaiset voivat osallistua kesän aikana. Jokaisesta on esitetty mahdolliset edut ja haitat sekä esimerkkejä ja tapoja saada lisää tietoa. Olen erottunut -otsikon alla myös tapoja tehdä tästä toiminnasta erityisen vaikuttava korkeakouluille ja työnantajille.

Job

Kuvaus: On tavallista, että lukiolaiset työskentelevät kesällä. Työpaikan saaminen on loistava tapa saada työkokemusta, jonka voit sisällyttää ansioluetteloosi ja korkeakoulusovelluksiisi se ansaitsee sinulle rahaa jonka avulla voit maksaa korkeakoulun tai vain huvin vuoksi. Monet lukiolaisten kesätyöt ovat osa-aikaisia, mutta myös kokopäivätöitä on tarjolla, varsinkin jos olet jo työskennellyt kyseisessä paikassa aiemmin. Lukion opiskelijoiden yhteisiä kesätöitä ovat hengenpelastaja, kassanhoitaja tai leirineuvoja.

Plussat: Ansaitse rahaa, hanki työkokemusta ansioluetteloosi ja korkeakoulusovelluksiisi.

Haittoja: Jotkut lukion työt voivat olla tylsiä ja eivät kovin mielenkiintoisia, työsi ei välttämättä liity haluamaasi uraan.

Lisätietoja: Lisätietoja lukion opiskelijoiden työpaikoista Lue oppaamme kahdeksasta parhaasta työpaikasta nuorille , yhtä hyvin kuin tämä opas auttaa sinua päättämään, onko työpaikan saaminen hyvä päätös sinulle.

Kuinka erottua: Kuten mikä tahansa muu toiminta, työsi tekee korkeakouluihin enemmän vaikutusta, jos sinä pidä siitä kiinni ja lisää vastuuta. Jos voit työskennellä samassa työpaikassa useiden kesien ajan ja saada ylennyksen tai saada lisää vastuuta, se tekee työstä vahvemman yliopisto -sovelluksissasi. Jos pystyt löytämään kesätyön, joka liittyy aiheeseen, jota haluat opiskella yliopistossa tai hankkia tulevaa työtä, se auttaa myös näyttämään oppilaitoksille kiinnostuksen kohteitasi ja että voit sitoutua niihin.

kalan naisen piirteitä

Työharjoittelu

Kuvaus: Työn tapaan harjoitteluun kuuluu työskentely yrityksessä tai organisaatiossa. Harjoittelupaikkoja on kuitenkin usein liittyy läheisemmin ura -etuihisi, ja et ehkä aina saa palkkaa harjoittelijaksi, varsinkin lukion opiskelijana. Jos on paikka, jossa haluaisit työskennellä tai oppia lisää, voit ottaa suoraan yhteyttä heihin ja kysyä, palkkaavatko he harjoittelijoita. Lukion urakeskuksessa on myös todennäköisesti enemmän tietoa harjoittelupaikoista, joihin voit hakea.

Plussat: Hanki työkokemusta, opi lisää urasta, josta saatat olla kiinnostunut.

Haittoja: Et ehkä ansaitse rahaa, jotkut harjoittelut sisältävät enimmäkseen röyhkeää työtä, joka ei opeta sinulle paljon tietystä ura -alueesta.

Lisätietoja: Kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää saada ja pärjätä hyvin harjoittelussa, tutustu oppaaseemme.

Kuinka erottua: Jos voit saada harjoittelun, joka liittyy tulevaan uraan, jonka haluat tehdä tai aihetta, jota haluat opiskella, se osoittaa korkeakouluille, että olet todella kiinnostunut kyseisestä aiheesta. Koulut pitävät opiskelijoista, jotka ovat intohimoisia jostakin, ja intohimosi osoittaminen harjoittelussa auttaa tehostamaan hakemustasi. Jos esimerkiksi suunnittelet pääaineenaan englantia, harjoittelupaikkana kustantamoyrityksessä tai sanomalehdessä sekä vahvoja englanninkielisiä kursseja ja niihin liittyviä oppitunteja voi osoittaa kouluille, että olet tosissasi tällä alalla ja motivoitunut oppimaan siitä lisää. Koulut näkevät sen indikaattorina siitä, että olet samalla tavoin omistautunut korkeakoulutunnillesi ja aktiviteeteillesi.

body_medicalintern.png

Luokat

Kuvaus: Luokkien ottaminen ei ehkä ole hauskin tapa viettää kesää, mutta ne voivat auttaa sinua pysymään radalla lukiossa ja valmistamaan sinut yliopistoon. Jotkut oppilaat ottavat kesätunteja parantaakseen arvosanojaan luokassa, jossa he eivät menestyneet ensimmäisellä kerralla, jotkut ottavat luokan, jolle heillä ei olisi aikaa lukuvuoden aikana, ja jotkut käyttävät kesäkursseja keinona osallistua korkeakouluopintoihin tai lukion syventäviin luokkiin. Kesätunteja voi käydä monella tapaa, joko lukiosi kautta, yhteisöoppilaitoksessa, yliopistojen akateemisen ohjelman kautta tai jopa verkossa.

Plussat: Vahvista transkriptiasi, ota oppitunteja, joista olet kiinnostunut, ja se voi auttaa sinua valmistautumaan yliopistoon.

Haittoja: Voi olla vaikeampaa motivoida itseäsi opiskelemaan kesällä, ei kaikkein nautinnollisin tapa viettää kesä.

Lisätietoja: Lisätietoja on lukio -oppilaiden kesäkurssien oppaassamme. Meillä on myös oppaita useille yliopistojen akateemisille ohjelmille, mukaan lukien Stanfordin EPGY , Bostonin yliopiston kesähaaste , ja Kansallinen nuorten johtajafoorumi .

Kuinka erottua: Jos pystyt, korkeakoulutunnien suorittaminen kesällä voi olla loistava tapa tulla vahvemmaksi hakijaksi. Jos oppilaitoksessasi on oppitunteja, vaikka ne olisivat vain yhteisön oppilaitoksen johdantotunteja, s voi parantaa hakemustasi kouluja, että pystyt käsittelemään korkeakoulun kurinalaisuutta ja työtaakkaa. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, jos lukiosi ei tarjoa paljon edistyneitä luokkia ja haluat vahvistaa transkriptiasi.

Harrastukset tai kyvyt

Kuvaus: Tämä on laaja luokka, joka voi sisältää urheilua, klubeja tai muita aktiviteetteja, joita teet joko koulun kautta, paikallisen ryhmän kanssa tai yksin. Joitakin esimerkkejä ovat urheilujoukkueet, seurat tai harrastus, jota harrastat vapaa -ajallasi, kuten maalaus, tietokoneella työskentely tai pienyrityksen luominen. Korkeakoulut ja työnantajat haluavat nähdä hakijoita, joilla on ulkopuolisia etuja ja jotka voivat sitoutua tiettyyn toimintaan. Harrastuksen jatkaminen kesällä on loistava tapa osoittaa se.

Koska sinulla ei ole kursseja osallistuaksesi, kesä on erinomainen aika viettää enemmän aikaa osallistumalla haluamaasi toimintaan. Käytä tätä aikaa ajatellaksesi, kuinka voit parantaa toimintaa tai lisätä sen vaikutusta. Jos esimerkiksi rakastat leipomista, voitko laajentaa harrastustasi jollain tavalla? Ehkä voisit käydä leivonnaiskurssilla, järjestää leipomomyynnin yhteisössä, katsoa, ​​ovatko paikalliset leipomot kiinnostuneita työskentelemään kanssasi, tai jotain vastaavaa. Jos harrastat ryhmää, kuten kouluseuraa tai urheiluryhmää, eivätkä he tapaa kesän aikana, Voit silti kehittyä paremmin harjoittelemalla yksin tai liittymällä yhteisöryhmään, jos sellainen on olemassa.

Plussat: Osaa tehdä toimintaa, josta nautit, mahdollisesti siirtyä johtotehtäviin, näyttää oppilaitoksille, että voit sitoutua toimintaan ja sinulla on etuja luokan ulkopuolella.

Haittoja: Tämä ei ehkä ole paras tapa vahvistaa ansioluetteloa tai korkeakouluhakemusta, jos et aio jatkaa toimintaa koko lukion ajan tai et käytä siihen paljon aikaa.

Lisätietoja: Jos tarvitset apua päätettäessä, mitä toimintaa haluat jatkaa, tutustu tähän oppaaseen satoihin koulun ulkopuolisiin esimerkkeihin. Meillä on myös opas uuden klubin perustamiseen, jos koulusi ei tarjoa sinua kiinnostavaa toimintaa.

Kuinka erottua: Harrastuksesi tai lahjakkuutesi on vaikuttavin korkeakouluille, jos olet osallistunut siihen pitkään, olet saavuttanut johtotehtävän tai enemmän vastuuta ja olet intohimoinen siitä. Jos haluat lisätietoja tästä, tutustu tähän oppaaseen neljällä esimerkillä hämmästyttävistä ylimääräisistä oppitunneista.

body_tennis-2.jpg

Kesä voi olla hyvä aika parantaa urheilua tai muuta toimintaa, josta nautit.

Kesäleiri

Kuvaus: Kesäleirit eivät ole enää pelkkää tekemistä ja luontoretkiä. Yhä useampi lukiolaisten kesäleiri luodaan, ja siinä on ainutlaatuisia painopisteitä, kuten kulttuurinen upotus, esittävät taiteet, erämaataidot ja paljon muuta. Tässä artikkelissa kesäleirit eroavat tavallisista ylimääräisistä oppitunneista, koska vaikka ne keskittyvätkin samaan alueeseen, kuten urheiluun, leirit tarjoavat intensiivisemmän, jäsennellyn kokemuksen tietyn ajan.

Monet opiskelijat osallistuvat näihin ohjelmiin oppiakseen uusia taitoja tai parantaakseen jo olemassa olevia taitojaan. Jos esimerkiksi haluat kehittyä tietyssä lajissa paremmin tai aloittaa uuden kielen oppimisen, kesäleiri voi auttaa sinua uppoutua tuohon aiheeseen ja keskity todella sen oppimiseen, koska häiriötekijöitä on vähemmän ja sinua ympäröivät ihmiset, joilla on samanlaisia ​​tavoitteita. Osallistujat voivat saada akateemista hyvitystä, jos he osallistuvat ohjelmaan, joka sisältää kursseja. Suurin osa näistä ohjelmista on Yhdysvalloissa, mutta lukiolaisille järjestetään yhä enemmän kansainvälisiä kesäleirejä.

Plussat: Voi antaa sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, voit saada mahdollisuuden matkustaa, keskittyä sinulle tärkeään taitoon tai aiheeseen, mahdollisuuden saada korkeakoululainaa.

Haittoja: Se voi olla kallista, saamiesi akateemisten opintopisteiden määrä ei yleensä ole kovin suuri, saatat saada koti-ikävän, jos kyseessä on lepotila, jotkut ohjelmat ovat huonosti koottuja eivätkä välttämättä ole kovin hyödyllisiä tai nautittavia.

Lisätietoja: Tutustu oppaisiimme urheiluleireille, lääketieteellisille ohjelmille ja opiskele ulkomailla oppia lisää joistakin näistä mahdollisuuksista.

Kuinka erottua: Kesäleirit voivat vaihdella suuresti laadun ja osallistujien tekemien toimintojen suhteen, joten on tärkeää tutkia ohjelma ennen sen ilmoittautumista . Etsi ohjelmia, jotka heijastavat etujasi, olivatpa ne sitten akateemisia tai muita. Jos esimerkiksi haluat olla lääkäri, yritä löytää tieteeseen perustuva kesäleiri tai ohjelma, jonka avulla voit oppia lisää siitä, millaista on opiskella ja harjoittaa lääketiedettä. Tämä auttaa oppilaitoksia osoittamaan, että otat urapolusi vakavasti ja olet aidosti kiinnostunut oppimaan siitä lisää.

Vapaaehtoistyö

Kuvaus: Vapaaehtoistyö on silloin, kun teet työstä, joka hyödyttää muita saamatta palkkaa. On monia paikkoja, joissa voit osallistua vapaaehtoistyöhön, mukaan lukien koulut, eläinsuojat, vanhainkodit, museot ja paljon muuta. Suurin osa vapaaehtoistyöstä tehdään lähellä asuinpaikkaa, mutta kesällä on myös mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä ulkomailla. Tämä voidaan tehdä koulun, palvontapaikan tai järjestön kautta, joka tarjoaa näitä ohjelmia. Muiden auttamisen lisäksi usein on mahdollista valita vapaaehtoistyö, joka liittyy kiinnostuksen kohteisiisi. Jos pidät työskentelystä lasten kanssa, rakastat viettää aikaa eläinten kanssa tai haluat työskennellä ulkona, voit usein löytää vapaaehtoistyömahdollisuuden, jonka avulla voit tehdä juuri niin.

Plussat: Tieto siitä, että autat muita, voi sisällyttää sen ansioluetteloihin ja korkeakouluhakemuksiin, voi olla vapaaehtoistyössä paikassa, jossa haluat työskennellä tulevaisuudessa, voi täyttää vapaaehtoistyövaatimuksen, jos lukiossa on sellainen.

Haittoja: Et saa palkkaa, osa vapaaehtoistyöstä voi olla toistuvaa ja työlästä.

Lisätietoja: Lisätietoja yhdeksän parasta paikkaa, joissa voi tehdä yhdyskuntapalvelua yhtä hyvin kuin parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla. Meillä on myös opas erityisesti opiskelijat yrittävät päättää, pitäisikö heidän osallistua vapaaehtoisohjelmaan ulkomailla.

Kuinka erottua: Vain muutaman tunnin vapaaehtoistyön suorittaminen ei vaikuta korkeakouluihin kovinkaan paljon. Jotta vapaaehtoistyösi erottuu, joudut työskentelemään samassa paikassa pitkän ajan, Hanki johtava asema ja tee intohimosi ja etusi selväksi. Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi perusteellisemman kuvan siitä, miten voit tehdä vapaaehtoistyöstäsi vaikuttavan.

body_communityservice-2.jpg

Yhteenveto

  • On tärkeää, että lukiolaiset viettävät osan kesästään aktiivisesti työskentelemällä tai oppimalla, jotta he voivat valmistautua hyvin tulevaisuuteen.
  • Onneksi kesän aikana on paljon aktiviteetteja, jotka sopivat kiinnostuksen kohteisiisi ja olosuhteisiisi.
  • Mieti, mistä pidät, mitä voisit parantaa ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi, jotta voit päättää, mitä tehdä kesän aikana.
  • Riippumatta toiminnasta, johon päätät osallistua, voit tehdä siitä vaikuttavamman korkeakouluille yhdistämällä sen kiinnostuksen kohteisiisi, hankkimalla uusia vastuita ja pitämällä siitä kiinni pitkällä aikavälillä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.