Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

feature_soccerplayers

Lukiolaisilla on paljon vaihtoehtoja, mitä he voivat tehdä koulupäivän päätyttyä: he voivat opiskella, tehdä läksyjä, osallistua urheiluun, katsella televisiota, työskennellä työpaikalla, pelata videopelejä, osallistua klubikokoukseen ja paljon muuta.Jotkut näistä aktiviteeteista ovat hyödyllisempiä ja tuottavampia kuin toiset, ja koulun jälkeisen ajan käyttäminen viisaasti voi auttaa sinua valmistautumaan paremmin yliopistoon ja muuhun tulevaisuuteen.

Olitpa sitten opiskelija tai vanhempi, lue lisää oppiaksesi koulun jälkeisten toimintojen eduista ja niistä, jotka ovat parhaita lukiolaisille.Koulujen jälkeisen toiminnan edut

Koulujen jälkeinen toiminta viittaa kaikki järjestetyt ohjelmat, joihin opiskelijat osallistuvat koulupäivän päätyttyä. Vaikka koulun jälkeen toiminta vaihtelee suuresti, niillä voi olla monia vastaavia etuja. Alla on joitain yleisimpiä.

Ryhdy paremmaksi opiskelijaksi

Opiskelijat, jotka osallistuvat koulun jälkeiseen toimintaan toimivat usein paremmin luokassa verrattuna niihin, jotka eivät osallistu niihin. Vuonna 2011 tehty tutkimus osoitti, että lukion jälkeen opiskelevat lukiolaiset eivät todennäköisesti keskeytä koulua, heillä on paremmat läsnäolotiedot ja heillä on myönteisempi asenne kouluun. Heillä oli myös usein lisääntynyt GPA ja standardoidut testitulokset, joten osallistuminen koulun jälkeiseen ohjelmaan voi nostaa arvosanasi!

Parannuksia arvosanoissa havaittiin riippumatta siitä, minkä tyyppiseen koulun jälkeiseen ohjelmaan opiskelija osallistui, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla akateemisessa koulun jälkeisessä toiminnassa saadaksesi tämän hyödyn, urheilu ja seurat toimivat yhtä hyvin.

joka sopii parhaiten Jousimiehen kanssa

Myös koulun jälkeinen toiminta voi lisää mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon koska voit sisällyttää osallistumisesi näihin toimintoihin korkeakoulusovelluksiisi. Korkeakoulut rakastavat nähdä lukiossa mukana olleita opiskelijoita, ja osallistuminen koulun jälkeiseen toimintaan on loistava tapa näyttää kiinnostuksen kohteesi ja akateeminen motivaatio.

Opi uusia taitoja

Myös koulun jälkeinen toiminta voi opettaa sinua uusia taitoja ja harrastuksia tai voit jatkaa nykyistä toimintaa, josta pidät. Nämä voivat olla harrastuksia, joita teet henkilökohtaisten etujesi vuoksi, tai voit myös osallistua koulun jälkeisiin aktiviteetteihin, jotka antavat sinulle taitoja, joista on hyötyä yliopistolle ja tulevalle uralle.

Jos olet esimerkiksi kiinnostunut lääkäriksi, voit olla osa koulusi luonnontieteiden olympialaisten tiimiä tai vapaaehtoinen sairaalassa.Koska tarjolla on niin paljon koulun jälkeisiä aktiviteetteja, on hyvä mahdollisuus löytää kiinnostuksen kohteitasi vastaava.

Tavata uusia ihmisiä

Yksi suosituimmista syistä osallistua koulun jälkeisiin aktiviteetteihin on se ne antavat sinulle mahdollisuuden viettää aikaa ystäviesi kanssa ja tehdä uusia .Osallistuminen samaan toimintaan kuin joku muu tarkoittaa usein, että sinulla on yhteinen etu, kuten vapaaehtoistyö tai urheilun harrastaminen, ja se voi helpottaa ystävyyttä, koska tiedät jo, että sinulla on jotain yhteistä.

Turvallisuus

Myös koulun jälkeinen toiminta voi lisää opiskelijoiden turvallisuutta antamalla sinulle valvotun ympäristön olla koulun jälkeen. Jos vanhempasi ovat huolissaan siitä, että olet yksin ennen kuin he tulevat töistä, koulun jälkeinen toiminta voi saada heidän mielensä rauhoittumaan ja antaa sinun osallistua johonkin, mistä pidät.

body_crossingguard

Aivan kuten tämä ylitysvahti, koulun jälkeiset toimet voivat auttaa pitämään oppilaat turvassa.

Lue lisää erilaisista koulun jälkeisistä toiminnoista, joihin voit osallistua.

Koulun jälkeisen toiminnan tyypit

Alla on viisi yleisimpiä ja tuottavimpia tapoja, joilla lukiolaiset voivat viettää aikaa koulun jälkeen. Olen lisännyt lyhyen kuvauksen jokaisesta, sekä sen tarjoamia erityisiä etuja ja joitain yleisiä esimerkkejä.

Perinteiset koulun jälkeiset ohjelmat

Koulujen jälkeiset ohjelmat on alun perin suunniteltu nuorempien oppilaiden valvottavaksi vanhempien ollessa töissä, mutta Näiden ohjelmien edut käyvät yhä selvemmiksi , ne ovat laajentuneet kattamaan lukiolaisia ​​ja sisältävät erilaisia ​​aktiviteetteja. Nykyään suunnilleen 2 miljoonaa lukion oppilasta osallistua koulun jälkeisiin ohjelmiin Yhdysvalloissa.

yhtä suuri tai suurempi kuin merkki

Jotkut näistä ohjelmista ovat vähemmän jäsenneltyjä ja tarjoavat vain paikan opiskeluun tai kotitehtävien saamiseen, kun taas toiset tarjoavat aktiviteetteja ja urheilulajeja, joihin voit osallistua, kuten koulukerho tai urheilutiimi.Siellä on myös monia erityisopetuksen jälkeisiä ohjelmia on nyt saatavilla, keskitytään erilaisiin aiheisiin, kuten yliopistoon valmistautumiseen, vapaaehtoistyöhön tai uuden kielen oppimiseen.

Koska nämä ohjelmat ovat niin erilaisia, niistä voi olla monia etuja. Monet tarjoavat ohjausta ja kotitehtäviä, joita voit käyttää, jos koet vaikeuksia koulussa tai tarvitset vain apua tietystä aiheesta. Nämä ohjelmat on usein suunniteltu kannustamaan ryhmätyöhön ja ryhmätyöhön, joten ne voivat olla myös a loistava paikka ystävystyä. Heillä on myös usein mentorit joka voi opettaa sinulle uusia asioita ja antaa neuvoja, kun vanhempasi eivät ole lähellä.

Esimerkkejä: Lukiosi voi tarjota omia koulun jälkeisiä ohjelmia tai se voi olla sidoksissa yhteen tai useampaan kansalliseen ohjelmaan, kuten alla lueteltuihin:

Urheilu

Urheilu on a yhteistä koulun jälkeistä toimintaa lukiolaisille. Monet opiskelijat viihtyvät tiimin jäsenenä, tuntevat kilpailun ja ovat aktiivisia.Nämä voivat olla koulusi urheilujoukkueita, kuten koulun jalkapallo- tai jalkapallojoukkue, tai ne voivat olla seuran urheilu- tai yhteisöjoukkueita.

Esimerkkejä: Yleisiä lukiourheilulajeja ovat jalkapallo, koripallo, jalkapallo, baseball, softball, jääkiekko, uinti, hiihto ja tennis. Harvempia urheilulajeja ovat karate, miekkailu, hiihto ja ratsastus.

Klubit

Liittyminen klubiin on hyvä tapa saada uutta kiinnostusta tai jatkaa sellaisen kiinnostuksen tai toiminnan harjoittamista, josta nautit. Tarjolla on valtava valikoima klubeja, ja lukiosi tarjoaa todennäköisesti suuren määrän klubeja, joista valita.Sen lisäksi, että annat sinulle mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa johonkin tiettyyn kiinnostukseen tai harrastukseen, liittyminen klubiin voi myös antaa sinulle johtamiskokemusta, jos päätät järjestää uuden tapahtuman tai ryhtyä klubivirkailijaksi.

Esimerkkejä: On klubeja, jotka kattavat lähes kaikki kiinnostuksen kohteet, kirjoittamiskerhosta matemaattiseen tiimiin ja maalausryhmään. Koulusi verkkosivustolla tai oppilaan käsikirjassa on todennäköisesti luettelo kaikista käytettävissä olevista klubeista; jos ei, kysy akateemiselta neuvonantajalta klubitarjontaa. Jos koulusi ei tarjoa klubia, josta olet kiinnostunut, voit myös aloittaa oman. Tutustu oppaaseemme oman lukio -klubin perustamiseen!

on hyvä 4,3 gpa

body_chessclub

Työ/harjoittelu

Jos etsit tapaa ansaita rahaa tai hankkia kokemusta Jos haluat sisällyttää ansioluettelosi ja korkeakouluhakemuksesi, työpaikan tai harjoittelun saaminen voi olla loistava tapa viettää aikaa koulun jälkeen.Osa-aikatyön saaminen lukion opiskelijana voi auttaa sinua hankkimaan uusia taitoja ja tulemaan vastuullisemmaksi sekä ansaitsemaan rahaa.

Harjoittelu voi olla loistava tapa saada kokemusta liittyy suoraan tulevaan uraan haluat, mutta ole tietoinen siitä, että lukiolaisille voi olla vaikeaa saada harjoittelupaikkaa, ja monet heistä ovat palkattomia.

Esimerkkejä: Lukio -opiskelijoiden yhteisiä työpaikkoja ovat lastenhoito, ruokakaupassa työskentely, tarjoilija/tarjoilija, tutorointi ja myyntiedustaja. Monet paikat tarjoavat nyt harjoittelupaikkoja suuresta yrityksestä paikalliseen museoosi. Oppia lisää, tutustu oppaisiimme 8 parasta työpaikkaa lukiolaisille ja kuinka saada harjoittelupaikka lukion opiskelijana.

Vapaaehtoistyötä

Jos on asia, josta välität tai ryhmä ihmisiä, joita haluat auttaa, vapaaehtoistyö voi olla erinomainen koulun jälkeen.Vapaaehtoistyö on loistava tapa viettää aikaa muiden auttamiseen tai asioihin, joista olet kiinnostunut. Monet organisaatiot ottavat vapaaehtoisia vastaan, joten löydät todennäköisesti sinua kiinnostavan vapaaehtoistyömahdollisuuden.

Voit myös käyttää vapaaehtoistyötäsi kokemusta ansioluettelostasi ja korkeakoulusovelluksista, ja se voi olla hyvä (vaikkakin palkaton) vaihtoehto, jos et löydä kiinnostavaa työtä tai harjoittelupaikkaa.

mitä värejä sekoitettuna saa ruskean

Esimerkkejä: On olemassa laaja valikoima paikkoja, joissa voit tehdä vapaaehtoistyötä tai yhteisöpalvelua. Tutustu oppaaseemme 9 parasta paikkaa tehdä yhteisöpalvelua yhtä hyvin kuin 129 suurta yhteisöpalveluprojektiideaa.

Kuinka päästä mukaan

Nyt kun tiedät joitain parhaista tavoista viettää aikaa koulun jälkeen, voit alkaa miettiä, mihin aktiviteetteihin haluaisit osallistua. Noudata alla olevia ohjeita valitaksesi sinulle parhaiten sopivat aktiviteetit.

1. Ajattele kiinnostuksesi

Koulujen jälkeiset aktiviteetit ovat paljon nautinnollisempia, kun ne keskittyvät johonkin sinua kiinnostavaan asiaan, joten aloita tehdä luettelo kiinnostuksen kohteistasi. Tämä voi sisältää suosikkiluokkia, harrastuksia, joista pidät, urheilulajeja, joita olet halunnut kokeilla, tai mitä aiot opiskella yliopistossa.

Jos tarvitset lisää ideoita, tutustu oppaaseemme täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista , joka sisältää satoja esimerkkejä.

body_girlthinking

Mitä haluan tehdä?

2.Katso, mitä koulusi tarjoaa

Seuraava askel on nähdä, onko koulusi tarjoaa kaikki koulun jälkeiset aktiviteetit, jotka ovat kiinnostuksen kohteidesi mukaisia. Tarkista oppilaiden käsikirjasta tai koulun verkkosivustolta, näkyvätkö he luetellut klubit, urheilut ja muut tarjoamansa aktiviteetit. Jos tarvitset lisäapua, kysy ohjaajaltasi. Voit myös kysyä ystäviltäsi, ovatko he osa mitään koulun jälkeisiä ohjelmia, joista he pitävät ja joita he suosittelevat.

3. Etsi muita aktiviteetteja yhteisössäsi

Vaikka osallistuminen koulun jälkeisiin aktiviteetteihin koulun kautta on usein helpompaa, koska sinun ei tarvitse matkustaa sinne päästäksesi ja tunnet todennäköisesti jo joitakin ihmisiä, Yhteisölläsi voi myös olla suuria mahdollisuuksia viettää aikaa koulun jälkeen, kuten osa-aikatöitä tai vapaaehtoistyötä.

Neuvonantajasi tai koulusi urapalvelut voivat auttaa sinua löytämään mahdollisuuksia, mutta voit myös kysyä paikkakunnaltasi.Tarkista työtaulut tai kaupungintalosi, tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä paikkoihin, joissa haluat työskennellä tai tehdä vapaaehtoistyötä.

4. Harkitse logistiikkaa

Ennen kuin osallistut johonkin koulun jälkeiseen toimintaan, sinun pitäisi mieti kuinka paljon aikaa voit käyttää niihin. Koulujen jälkeiset aktiviteetit voivat olla loistava tapa pitää hauskaa ja vahvistaa yliopisto -sovellustasi, mutta niiden ei pitäisi tulla akateemikkojesi kustannuksella.

Mieti, kuinka paljon aikaa koulun jälkeinen toiminta vaatii ja kuinka paljon aikaa sinulla on käyttää siihen. Jos olet epävarma tietyn toiminnan aikaresursseista, kysy valmentajalta tai esimieheltä arvio. Älä kirjaudu useampaan toimintaan kuin sinulla on aikaa koska näin teet vain stressiä ja saatat kärsiä myös arvosanastasi.

Jos sinulla on vaikeuksia motivoida itseäsi opiskelemaan tai suorittamaan koulutehtäviäsi, sinun kannattaa harkita osallistumista koulun jälkeiseen ohjelmaan, joka tarjoaa ohjausta ja akateemista ohjausta. Suosittuja ohjelmia ovat Amerikan poikien ja tyttöjen klubit ja After-School All-Stars, tai koulusi voi tarjota oman ohjelmansa.Nämä ohjelmat sopivat kaikille, jotka haluavat parantaa tiedemiehiään, ja ne voivat olla erityisen hyödyllisiä fuksille, joka on vain tottunut lukion työmäärään.

Bottom Line

Lukion oppilaana niitä on monia tapoja viettää aikaa koulun jälkeen, mutta jotkut toiminnot ovat tuottavampia ja hyödyllisempiä kuin toiset. Etsi aktiviteetteja, joista pidät ja jotka antavat sinulle hyödyllinen taitoja ja kokea valmistautuaksesi parhaiten yliopistoon ja tulevaisuuteen.

texas a & m kampuksella

Mitä seuraavaksi?

Haluatko oppia lisää yhdyskuntapalvelusta? Tutustu oppaaseemme, mikä on yhteisöpalvelu ja miten se voi hyödyttää sinua.

Yritätkö päättää, saako sinun töitä? Lue oppaamme teini -ikäisen työn saamisen eduista ja haitoista.

Haluatko löytää sinulle täydellisen oppitunnin ulkopuolisen? Tutustu luetteloomme satoista lukion ulkopuolisista aktiviteeteista lukiolaisille.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset