Mikä on Zorvolex? Käyttö, annostus ja sivuvaikutukset

feature_hands_pills

Käytätkö Zorvolexia? Vai haluatko vain oppia lisää lääkityksestä? Olemme saaneet vastauksia sinulle. Tässä oppaassa selitämme kaikki tärkeimmät tosiasiat, jotka on tiedettävä Zorvolexista, alkaen siitä, mihin sitä käytetään ja mitkä ovat sen annokset. Sitten käymme läpi mahdolliset haittavaikutukset ja lääkkeiden yhteisvaikutukset, joita sinulla voi olla Zorvolexin kanssa.

Mikä on Zorvolex? Mihin sitä käytetään?

Zorvolex pillerit ovat diklofenaakkikapselit. Jokainen kapseli on 18 mm pitkä ja jaettu kahteen väriin (sininen ja vaaleanvihreä). Kapselissa on painos, joka vaihtelee annostuksen mukaan (puhumme tarkemmin annoksista seuraavassa osassa).Joten mihin tätä lääkettä käytetään? Zorvolex on pieniannoksinen reseptilääke, jota käytetään lievää tai kohtalaista akuuttia kipua tai nivelrikon kipua. Kuten Advil ja Aleve, Zorvolex on ei-steroidinen tulehduskipulääke (NSAID), mikä tarkoittaa, että se voi vähentää kipua, kipuja, kuumetta ja turvotusta / tulehdusta.

milloin alkaa hakea yliopistoon

Lääkärit määräävät usein Zorvolexia potilaille, joilla on nivelrikkokipu tai kipua muista lyhytaikaisista ongelmista , kuten lihassäryt, selkäkiput, kuukautiskiput, urheiluvammat ja hampaiden kipu.

Zorvolex-annos ja sisältö

On kaksi Zorvolex-annosta : 18 mg ja 35 mg. Molemmat annokset ovat sinisiä ja vihreitä tabletteja; Zorvolex 18 mg -tableteissa on kuitenkin merkinnät 18mg ja IP-203, kun taas Zorvolex 35 mg -tableteissa on merkinnät 35mg ja IP-204.

psat 2015 -tulosten julkaisupäivä

Diklofenaakki on ainoa vaikuttava aine Zorvolexissa. Tämä aine on NSAID ja siten mukana samat riskit kuin muut tulehduskipulääkkeet kuten ibuprofeeni. Diklofenaakki lievittää kipua estämällä kehoa luomasta kipua, tulehdusta ja kuumetta aiheuttavaa ainetta.

Jos sinulle määrätään Zorvolexia, lääkäri määrää sinulle sopivan annoksen kivun tyypin ja voimakkuuden perusteella. Kuten minkä tahansa tulehduskipulääkkeen kohdalla, sinun tulee ottaa pienin mahdollinen annos mahdollisimman lyhyeksi ajaksi, joka tarvitaan parantumiseen.

Siitä huolimatta Zorvolex-annostuksessa on joitain yleisiä ohjeita. Potilaat, joilla on nivelrikko, ottavat yleensä kolme 35 mg: n kapselia päivässä. Kaikessa muussa kivun hoidossa suositeltu annos on kolme 18 tai 35 mg kapselia päivässä. Muista kuitenkin, että viime kädessä lääkärisi on päätettävä sopiva annos sinulle.

body_pills_cups

Lääkäri valitsee sinulle sopivan annoksen kivun tyypin ja vakavuuden perusteella.

Zorvolex-tuotenimi ja valmistajat

Zorvolex on diklofenaakkikapselityypin tuotenimi ja sen valmistaa ja jakelee Iroko Pharmaceuticals, Inc. .

Muita diklofenaakkilääkkeitä on saatavana eri tuotenimillä. Zipsor on tuotenimi diklofenaakkaliumkapselille, jota käytetään lievän tai keskivaikean akuutin kivun lievittämiseen, kun taas Muuttaa on tuotemerkki diklofenaakikaliumjauheelle (josta tulee liuos), jota käytetään aikuisten migreenin hoitoon. Sekä Zipsorin että Kambian jakelee Depomed, Inc.

Zorvolex-sivuvaikutukset

Kuten minkä tahansa muun tulehduskipulääkkeen kohdalla, Zorvolex-hoidon aikana voi olla sivuvaikutuksia. Nämä vaikutukset voivat vaihdella lievästä epämukavuuden tunteesta vakaviin allergisiin reaktioihin. Kerro aina lääkärillesi, jos sinulla on haittavaikutuksia tai jos ne eivät näytä parantuvan.

enemmän kuin vähemmän kuin merkki

Mukaan virallinen Zorvolex-verkkosivusto , yleisesti ilmoitettuja haittavaikutuksia ovat seuraavat:

 • Turvotus
 • Pahoinvointi
 • Oksentelu
 • Huimaus
 • Päänsärky
 • Ummetus
 • Ripuli
 • Kaasu
 • Kutina
 • Närästys

Joskus voi esiintyä vakavia Zorvolex-haittavaikutuksia tai allergisia reaktioita. Tällaisia ​​merkkejä ovat seuraavat:

 • Kasvojen tai kurkun turpoaminen
 • Vaikeuksia hengittää
 • Sydämen vajaatoiminta
 • Munuaisongelmat
 • Maksaongelmat
 • Ihoreaktiot, jotka viittaavat allergiaan

Jos koet jotain näistä haittavaikutuksista, hakeudu välittömästi lääkäriin.

body_medical_supplies

Jos sinulla on vakavia sivuvaikutuksia, ota yhteys lääkäriin ASAP.

Huumeiden yhteisvaikutukset, joita vältetään Zorvolexin kanssa

Tietyt lääkkeet voivat olla huonossa vuorovaikutuksessa Zorvolexin kanssa, joten muista kertoa lääkärillesi kaikista parhaillaan käyttämistäsi lääkkeistä (mukaan lukien lääkkeet, vitamiinit ja lisäravinteet) ennen Zorvolexin käyttöä.

mikä on dbq -essee

Mukaan Kansalliset terveyslaitokset , lääkkeisiin ja aineisiin, joiden tiedetään olevan huonosti vuorovaikutuksessa Zorvolexin kanssa, kuuluvat seuraavat:

 • Alkoholi
 • Verenohennusaineet, kuten varfariini
 • Aspiriini
 • Beetasalpaajat
 • Loop-diureetit
 • Lanoksiini (digoksiini)
 • Litium
 • Trexall, Rasuvo, Rheumatrex (metotreksaatti)
 • Neoral, Sandimmune, Gengraf (syklosporiini)
 • Alimta (pemetreksedi)
 • Muut tulehduskipulääkkeet

Yhteenveto: Mikä on Zorvolex?

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä on joitain keskeisiä seikkoja, jotka on muistettava Zorvolexista:

 • Zorvolex on sininen ja vaaleanvihreä kapseli, johon on painettu joko 18 mg / IP-203 tai 35 mg / IP-204. Sitä käytetään lievän tai keskivaikean akuutin kivun ja nivelrikon kivun hoitoon. Saatavilla olevat annokset ovat 18 mg ja 35 mg (annos heijastuu kapseliin).
 • Zorvolexin pääainesosa on diklofenaakki, tulehduskipulääkkeet, jotka lievittävät kipua pysäyttämällä elimistön kipua aiheuttavan aineen tuotannon.
 • Zorvolex on diklofenaakkikapselityypin tuotenimi. Diklofenaakkilääkkeitä on myös muita merkkejä, kuten Zipsor ja Kambia.
 • Kuten kaikki tulehduskipulääkkeet, Zorvolex voi aiheuttaa lieviä tai vaikeita sivuvaikutuksia, pahoinvoinnista ja oksentelusta kasvojen turvotukseen ja ihoreaktioihin. Jos haittavaikutuksesi ovat vakavia tai jos sinulla on allerginen reaktio, ota heti yhteys lääkäriin.
 • Tietyt aineet voivat olla huonosti vuorovaikutuksessa Zorvolexin, mukaan lukien alkoholi, verenohennuslääkkeet ja muut tulehduskipulääkkeet. Kerro aina lääkärillesi, mitä lääkkeitä käytät, jotta voit välttää ongelmalliset vuorovaikutukset.
Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA