Mikä on ACT -tunnuksesi? Mistä löydät sen?

feature_ACTID.png

Jos otat ACT: n, sinun tulee olla tietoinen ACT -tunnusnumerostasi. Tämän numeron tietäminen varmistaa, että sinulla ja valitsemillasi oppilaitoksilla on pääsy pisteisiisi.

Tässä artikkelissa kerron sinulle, kuinka löytää ACT -tunnuksesi, ja kerron miksi ACT -tunnuksesi on tärkeää tietää.Mikä on ACT -tunnusnumero?

Kun rekisteröidyt ACT: lle ensimmäisen kerran, tietueellesi määritetään tunnus. Tämä tunnistenumero alkaa viivalla ja sen jälkeen on kahdeksan numeroa . Löydät ACT -tunnuksesi alareunastasi pääsylippu ja opiskelijaraporttisi yläosassa.

kuinka tehdä hyvää teossa

ACTID.jpg

ACT -tunnusta käytetään vastaamaan ACT -pisteitäsi . ACT ei enää kerää sosiaaliturvanumeroita, joten kaikki opiskelijat kirjoittavat ACT -tunnuksensa pääsylipustaan ​​vastausasiakirjaan, kun he suorittavat testin.

Kirjoita muistiin ACT -tunnuksesi . Tallenna se puhelimeesi tai tietokoneellesi.

tie ei ottanut robert frost merkitystä

Miksi tarvitset ACT -tunnuksen?

ACT -tunnuksesi voi auttaa sinua tai korkeakoulua löytämään ACT -pisteet.

Jos korkeakoulu ei saa pisteitäsi, ota yhteyttä oppilaitokseen ja ilmoita koululle nimesi ja ACT -tunnuksesi. Muista, että oppilaitokset saavat tulosraportteja eri aikoina. Jotkut haluavat ladata tulosraportteja niin harvoin kuin kahden viikon välein.

Jos päätät lähettää ACT -pisteesi korkeakouluun rekisteröityessäsi, anna yliopistolle vähintään kahdeksan viikkoa testipäivän jälkeen vahvistaa pisteesi . Jos testaat Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella, odota 9-10 viikkoa.

Lisäksi voit syöttää vahingossa väärän korkeakoulukoodin ota yhteyttä hakutoimistoon nimesi ja ACT -tunnuksesi kanssa varmistaaksesi, että korkeakoulu saa pisteesi .

miksi syövät ovat niin ilkeitä

Rekisteröityessäsi ilmoittamasi korkeakoulukoodit näkyvät tulosraportissasi, ja voit etsiä yliopistokoodit ACT -sivusto nähdäksesi, vastaavatko ne raporttisi koodeja.

Lisäksi, jos tarvitset pisteitäsi tulevaisuudessa, voit käyttää niitä ACT -tunnuksesi avulla. Jos et ole rekisteröitynyt verkossa, voit perustaa ACT -verkkotilin ja saada pisteet verkossa, jos testasit syksyn 2007 jälkeen, mutta sinun on annettava ACT -tunnuksesi noutaaksesi pisteet .

Jos rekisteröit verkossa, tulokset yhdistetään automaattisesti tiliisi. sinun ei tarvitse syöttää ACT -tunnusta.

Lopuksi voit pyytää tulosraportteja verkossa tai tilata tulosraportit postitse tai puhelimitse. Säännölliset tulosraportit maksavat 12 dollaria ja 34 dollaria arkistoiduista raporteista. Raportti arkistoidaan, jos testasit ennen 1. syyskuuta 2014.

body_questions-51.jpg

ACT ID -numeron usein kysytyt kysymykset

Tässä on muutamia vastauksia ACT ID: hen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarvitsenko ACT -tunnuksen, jotta voin lähettää tulokset testistäni?

Ei. Kirjaudu vain ACT -verkkotilillesi, napsauta Lähetä tulokset ja valitse lähetettävien tulosten testauspäivä.

mistä neitsyet tunnetaan

Tarvitsenko ACT -tunnuksen löytääkseni pisteet verkossa, jos minulla ei ole ACT -verkkotiliä?

Voit luoda verkkotilin sen jälkeen, kun olet suorittanut ACT: n, mutta aiemmat tiedot ja pisteet sisällytetään verkkotilillesi vain, jos annat ACT -tunnuksesi. Voit kuitenkin edelleen tehdä online -pyynnön aikaisempien pisteiden lähettämisestä.

Kuinka löydän ACT -tunnukseni, jos en tiedä sitä?

Jos et tiedä ACT-tunnustasi, voit yrittää noutaa sen soittamalla ACT: hen numeroon 319-337-1270. ACT -agentti voi pyytää sinulta muita tunnistetietoja, kuten osoitetta, kun otit testin ja testin päivämäärän.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA