Mikä on TTY-tila? Kuinka se toimii matkapuhelimissa?

pexels-valokuva (1)

TTY (puhelin kirjoituskone) on laite, joka auttaa kuuroja, puheenvammaisia ​​tai kuulovammaisia ​​ihmisiä käyttämään puhelinta kommunikointiin. Vaikka TTY-laitteet on alun perin suunniteltu lankapuhelimille, niitä käytetään nykyään sekä kiinteiden että matkapuhelinten kanssa.

Tässä artikkelissa puhun TTY-tilan merkityksestä matkapuhelimessa ja sen käytöstä sekä tarjoan muita, nykyaikaisempia vaihtoehtoja ihmisille, joilla on kuulo- tai puhevamma kommunikoida.Mikä on TTY-tila matkapuhelimessa?

TTY-laite on käytetään puhe- ja kuulovammaisten ihmisten kommunikointiin . Puhevammainen käyttäjä voi kirjoittaa viestin TTY-koneelle, ja laite lähettää viestin puhelinlinjan tai mobiilisignaalin kautta. Käyttäjille, joilla on kuulovamma, TTY-kone muuttaa ääniviestit tekstiviesteiksi, jotta käyttäjä voi lukea ne.

Vaikka TTY-kone saattaa kuulostaa paljon tekstiviestiltä, ​​sen todelliset toiminnot ovat saumattomampia. TTY-koneiden avulla käyttäjät voivat kommunikoida jatkuvasti osana yhtä keskustelua vastaanottamatta jatkuvasti viesti-ilmoituksia ja päivityksiä kuten tekstiviesteistä. TTY-keskustelun aikana viestit näkyvät välittömästi toisen osapuolen TTY-näytössä keskeytyksettä. TTY-laitteet voidaan liittää sekä lankapuhelimiin että matkapuhelimiin, mikä mahdollistaa kannettavan tiedonsiirron.

Nykyään monilla matkapuhelimilla on TTY-tila. Mitä tarkoittaa TTY-tila? Hyvin, TTY-tila antaa puhelimen toimia TTY-laitteena. Puhelimesta riippuen siinä voi olla sisäänrakennettu TTY-ohjelmisto, jonka avulla voit liittää puhelimen ulkoiseen TTY-laitteeseen tai molempiin.

Monilla puhelimilla on kolme erilaista TTY-tilaa: TTY Full, TTY VCO ja TTY HCO. TTY Full -tila antaa sekä lähettäjän että vastaanottajan kommunikoida TTY-viestien kautta. TTY VCO -tila on tarkoitettu kuulovammaisille käyttäjille, jotka voivat lähettää viestejä äänellä, mutta heidän on vastaanotettava viestejä TTY-tekstinäytöllä. TTY HCO -tila on tarkoitettu käyttäjille, jotka voivat vastaanottaa ääniviestejä, mutta joille on lähetettävä tekstiviestejä.

Kuinka käyttää TTY-tilaa matkapuhelimessa

Voit aktivoida TTY-tilan sekä Android-puhelimessa että iPhonessa. Tässä osassa kerron sinulle, kuinka TTY-tilaa käytetään molemmissa käyttöjärjestelmissä.

on 1430 hyvä sat pisteet

TTY-tilan käyttäminen iPhonessa

Näyttökuva 2017-09-18 klo 1.12.56 kopio

 1. Napauta asetukset sovellus.
 2. Napauta yleinen Asetukset-valikosta.
 3. Napauta Esteettömyys Yleiset-valikosta.
 4. Valitse TTY.
 5. Valitse, haluatko käyttää sisäänrakennettu ohjelmisto TTY tai jos haluat liittää ulkoinen laite Hardware TTY: n kautta.
 6. Poistu aloitusnäytöltä.
 7. Valitse Puhelin.
 8. Valitse henkilö, jolle haluat soittaa.
 9. Kun puhelunäyttö avautuu, napauta TTY-painiketta.
 10. Kirjoita viesti, jonka haluat lähettää puhelun aloittamiseksi.

Jos olet ottanut TTY-tilan käyttöön iPhonessa, voit soittaa TTY-tilalla tai ilman. Voit myös palata asetusvalikkoon kytkeäksesi TTY-tilan pois päältä, jos et enää tarvitse sitä.

mikä on gpa lukiossa

TTY-tilan käyttäminen Android-puhelimessa

Näyttökuva 2017-09-18 klo 1.17.51 ​​kopio

 1. Valitse Sovellukset välilehti.
 2. Valitse asetukset sovellus.
 3. Valitse Puhelu Asetukset-sovelluksesta.
 4. Valitse TTY-tila Soita-valikosta.
 5. Valitse haluamasi TTY-tila (TTY Pois, TTY Täysi, TTY HCO, TTY VCO, jotka ovat kolme erilaista TTY: tä, joista keskustelin edellisessä osassa).
 6. Napauta takaisin päävalikkoon soittaaksesi. Nyt voit valita, haluatko soittaa normaalisti vai käyttämällä valittua TTY-tilaa.

Kytke TTY-tila pois päältä yksinkertaisesti noudattamalla samoja vaiheita ja valitsemalla TTY-tila-valikosta TTY pois päältä.

Vaihtoehtoiset viestintävaihtoehdot puhe- tai kuulovammaisille

Nykyään fyysiset TTY-laitteet ovat melko vanhentuneita. Useimmat ihmiset käyttävät TTY-tilaa matkapuhelimissaan tai kommunikoivat jollakin näistä vaihtoehtoisista tavoista.

Tekstiviestittely

Puhe- ja kuulovammaisille tekstiviestit ovat tulleet yksi helpoimmista ja tehokkaimmista viestintävälineistä. Tekstiviestit ovat helppoja, sisäänrakennettuja kaikkiin matkapuhelimiin, useimpiin tabletteihin ja tietokoneisiin, eivätkä ne vaadi ylimääräisiä asetuksia.

Videopuhelut

Videopuheluteknologian, kuten Facetime, Google Hangouts ja Skype, kasvu on ollut helpotti puhe- ja kuulovammaisten ihmisten kommunikointia viittomakielen avulla. Nykyään vammaiset ihmiset voivat käyttää videoneuvottelutekniikkaa puhuakseen reaaliajassa ystäviensä ja rakkaansa kanssa viittomakielellä, jonka molemmat osapuolet näkevät.

Videon välityspalvelut

Videon välityspalvelu on eräänlainen tietoliikennepalvelun muoto, jonka avulla amerikkalaista viittomakieliä käyttävät kuulovammaiset voivat kommunikoida puhelimen käyttäjien kanssa videolaitteiden avulla pikemminkin kuin kirjoitetun tekstin kautta. Videolaitteet yhdistävät VRS-käyttäjän TRS-operaattoriin (kutsutaan tietoliikenneassistentiksi tai varmentajaksi), jotta VRS-käyttäjä ja varmentaja voivat nähdä ja kommunikoida keskenään allekirjoitetussa keskustelussa.

Koska VRS-käyttäjän ja varmentajan välinen keskustelu sujuu paljon nopeammin kuin tekstipohjaisen TRS-puhelun kanssa, VRS: stä on tullut erittäin suosittu TRS-muoto.

Yhteenveto: TTY-tilan käyttäminen matkapuhelimessa

Mikä on TTY-tila matkapuhelimessa? TTY-tila antaa kuulo- ja puhevammaisille mahdollisuuden kommunikoida tekstistä puheeksi- tai ääni tekstiksi -tekniikan avulla. Nykyään useimmat matkapuhelimet on varustettu sisäänrakennetulla TTY-tekniikalla mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä TTY-laitetta viestintään. On olemassa myös lukuisia muita viestintämenetelmiä puhe- ja kuulovammaisille, mukaan lukien tekstiviestit, videopuhelut ja videon välityspalvelut.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset