Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

feature_welding.jpg

Jos haluat parantaa taitojasi ja koulutustasi, mutta et ole varma, onko perinteinen nelivuotinen korkeakoulu sinulle, voit harkita kauppakorkeakoulua. Ammattikouluun osallistuminen voi olla erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat saada tarvittavan koulutuksen hyvän työpaikan saamiseksi nopeasti.

Tässä artikkelissa selitän kauppakorkeakoulujen edut ja mahdolliset haitat. Kuvailen myös perusteellisesti eroja kauppakorkeakoulujen, yhteisön korkeakoulujen ja nelivuotisten korkeakoulujen välillä.



Mikä on kauppakoulu?

Kauppakoulu, jota joskus kutsutaan ammattikouluksi, teknilliseksi oppilaitokseksi tai ammatilliseksi oppilaitokseksi, on toisen asteen oppilaitos suunniteltu antamaan opiskelijoille tekniset taidot valmistautua tiettyyn ammattiin . Esimerkkejä kauppakouluista ovat UEI , American Career College ja Chamberlain-yliopisto . Kauppakoulut voivat olla julkisia tai yksityisiä, mutta monet ovat voittoa tavoittelevia yrityksiä.

Kauppakorkeakoulussa voit saada tutkinnon tietotekniikasta, hoito- ja terveystieteistä, autoteknikkokoulutuksesta ja lääketieteellisestä avusta. Ohjelman pituudet vaihtelevat, mutta tyypillisesti ne voivat vaihdella kahdeksasta kuukaudesta kahteen vuoteen .

Toisin kuin nelivuotisessa yliopistossa, et valmistu kauppakorkeakoulusta kandidaatin tutkinnolla. Yleensä ohjelman päätyttyä saat tutkintotodistuksen tai kauppatodistuksen, joka vahvistaa onnistuneesti. Joillekin ohjelmille voit ansaita liitännäistutkinnon, joka on tutkinto, jonka saat kahden vuoden korkeakoulusta.

Mitä voit tehdä kauppakorkeakoulututkinnolla?

Kauppakorkeakouluohjelman suorittamisen jälkeen voit saada työpaikan, joka liittyy suoraan ammattiopinto-ohjelmassasi opiskelluusi alaan. Esimerkiksi kun olet suorittanut hammashoito-ohjelman, voit saada työpaikan hammaslääkäriassistenttina. Jos suoritat putkityöohjelman, voit saada aseman putkimiehenä. Jälleen nämä koulut on suunniteltu valmistelemaan sinua tietyn alan työhön.

Tässä on joitain töitä, joita voit tehdä kauppakorkeakoulun tutkinnolla:

 • Sähköasentaja
 • Suuhygienisti
 • Putkimies
 • Paralegal
 • Sairaanhoitaja
 • Graafinen suunnittelija
 • Hitsaaja
 • Tietokone teknikko
 • Lentokoneiden mekaanikko
 • Kosmetologi
 • Päällikkö
 • Merimekaanikko
 • Rakennuspäällikkö
 • Hieroja
 • Apteekki teknikko

body_dentistry.jpg

Ammattikoulujen, yhteisön korkeakoulujen ja yliopistojen erot

Kun päätät polkustasi, on tärkeää, että tiedät tärkeimmät erot kauppakorkeakoulujen, yhteisön korkeakoulujen ja nelivuotisten korkeakoulujen välillä. Esitän sinulle suurimmat erot kunkin koulutyypin välillä.

Kaupan koulut

Kauppakouluohjelmat ovat lyhyimmät ; ne kestävät alle vuodesta kahteen vuoteen. Toisin kuin yhteisön korkeakoulut ja nelivuotiset korkeakoulut, monet ammattikoulut ovat voittoa tavoittelevia yrityksiä. Kauppakoulujen painopiste on antaa opiskelijoille käytännön kokemusta, joka liittyy suoraan tiettyyn työhön. Ohjelman lopussa voit saada tutkintotodistuksen tai todistuksen, valmistautua lisensointikokeeseen tai tulla oppisopimuskoulutuksessa olevaksi ammattilaiseksi . Pääsymaksu on enimmäkseen avointa ilmoittautumista.

Kauppakouluissa ei todellakaan ole opetuksen ulkopuolista osallistumista tai kampuskulttuuria. Opiskelijat vain osallistuvat luokkiinsa ja saavat ammatillisen koulutuksen.

Yhteisökorkeakoulut

Yhteisön korkeakoulut myöntävät liitännäistutkintoja kahden vuoden lopussa . Suurin osa yhteisön korkeakouluista on julkisia, mutta on yksityisiä, joita kutsutaan yleensä nuoremmiksi korkeakouluiksi. Kuten kauppakorkeakoulut, jotkut yhteisön korkeakoulut antavat tutkintotodistuksia tai todistuksia opiskelijoille, jotka suorittavat ohjelman harjoitella tietyllä alalla, kuten kosmetologia tai hoitotyö. Pääsymaksu on enimmäkseen avointa ilmoittautumista: lukion valmistuneet tai yli 18-vuotiaat opiskelijat voivat osallistua.

Yhteisökorkeakoulut ovat yleensä halvimpia kaikista korkeakouluoptioista . Vuonna 2019 keskimääräinen lukukausimaksu ja palkkiot vuoden ajan piirin opiskelijoiden julkisessa kaksivuotisessa korkeakoulussa oli 3 730 dollaria ja keskimääräinen julkisen nelivuotisen korkeakoulun osavaltioiden opiskelijoiden keskiarvo oli 10 820 dollaria. Kauppakorkeakoulututkinnon (1-2 vuotta) suorittamisen keskimääräiset kustannukset ovat 34 740 dollaria.

kuinka siirtää lukioita

Yhteisöllisesti korkeakoulujen opiskelijoille on enemmän vaihtoehtoja kuin kauppakorkeakoulujen opiskelijoille. Vaihtoehtoja on kuitenkin vähemmän kuin nelivuotisten korkeakoulujen opiskelijoihin. Yhteisön oppilaitoksissa on usein urheilutiimejä, klubeja ja kampuksen asukkaita, mutta monet yhteisön korkeakoulujen opiskelijat matkustavat ja ovat vain koulussa luokilleen.

Myös, sinulla on mahdollisuus vaihtaa kaksivuotisesta yhteisöopistosta nelivuotiseen korkeakouluun . Monet opiskelijat aloittavat yhteisöopistossa ja siirtyvät sitten saadakseen neljän vuoden korkeakoulututkinnon. Jos valitset tämän vaihtoehdon, varmista, että valitsemasi kurssit ovat siirrettävissä ja että teet tarvittavaa työtä, jotta voit saada itsesi kelvolliseksi siirtämään.

body_bronx_community_college.jpeg

Bronx Community College

Nelivuotiset korkeakoulut

Nelivuotiset korkeakoulut voivat olla julkisia tai yksityisiä, ja valtaosa on voittoa tavoittelemattomia.

Suoritettuaan ohjelman menestyksekkäästi neljän vuoden korkeakoulussa, saat kandidaatin tutkinnon . Tämä on monipuolisin ja korkein tutkinto, jonka voit saada verrattuna kauppakorkeakoulujen ja korkeakoulujen tutkintoihin. Keskimäärin, kandidaatin tutkinnon suorittaneet ansaitsevat enemmän rahaa kuin ne, joilla on liitännäistutkinto tai kauppakorkeakoulututkinto . Lisäksi kandidaatin tutkinnot vaaditaan jatko-opiskeluun tai ammattikouluihin, kuten lakikoulu, lääketieteellinen koulu tai hammaslääketieteellinen koulu.

Vaikka nelivuotisilla korkeakouluilla on ennalta ammatillisia pääaineita ja ohjelmia, painopiste on enemmän akateemisen tiedon hankkimisessa .

Sosiaalisesti neljän vuoden korkeakoulut tarjoavat eniten mahdollisuuksia opiskelijoille . On olemassa yliopistolajeja, sisäisiä urheilulajeja, kampusklubeja, veljeyksiä, seurakuntia, vierailevia puhujia, kampuksen perinteitä ja suurempi osa opiskelijoista, jotka asuvat kampuksella tai sen lähellä.

mitkä merkit sopivat kauriin

Edut käydä kauppakorkeakoulussa yli nelivuotisessa korkeakoulussa

Ammattikouluun käyminen tarjoaa kiistattomia etuja.

Kauppakouluun käymisen ilmeisin etu on, että kauppakorkeakoulujen suorittaminen vie vähemmän aikaa . Lähes kaikki kauppakorkeakouluohjelmat voidaan suorittaa alle kahdessa vuodessa. Samaan aikaan tutkinnon suorittaminen yhteisöopistossa kestää yleensä kaksi vuotta, ja perinteisen nelivuotisen korkeakoulututkinnon suorittaminen kestää yleensä vähintään neljä vuotta, ja monet opiskelijat tarvitsevat viidennen tai kuudennen vuoden tutkintonsa saamiseksi.

Vähemmän aikaa koulussa voit saada enemmän työkokemusta ja edetä nopeammin urallasi. Lisäksi, jos et ole koulussa, sinun ei tarvitse maksaa näistä ylimääräisistä lukuvuosista ja saatat joutua ottamaan vähemmän opintolainoja.

Toinen etu kauppakorkeakoulujen on käytännön valmistelu, jonka saat tiettyyn työhön . Monet nelivuotiset korkeakoulut ja nelivuotisten oppilaitosten ohjelmat keskittyvät enemmän tieteelliseen oppimiseen kuin työn valmisteluun. Esimerkiksi jos valmistut filosofian tai teatterin tutkinnosta, sinulla voi olla vaikeuksia löytää työtä, joka liittyy suoraan pääaineeseesi. Ammattikoulussa keskitytään niiden taitojen oppimiseen, joita käytät työssäsi valmistuessasi.

Vastaavasti, koska ammatillisen koulun tavoitteena on hankkia taitoja tiettyyn työhön, voi olla helpompaa löytää työpaikka alalta. Myös monet kauppakorkeakouluohjelmat on suunnattu aloille, joilla työntekijöillä on suuri kysyntä.

Lisäksi, kauppakorkeakoulututkinnolla voit saada tuottoisia työpaikkoja . Mukaan Bureau of Labor Statistics , hammashygienistien mediaanipalkka oli76220 dollariavuonna 2019. Samaan aikaan mediaanipalkka neljän vuoden korkeakoulututkinnon suorittaneille oli 51 347 dollaria luokan 2019 opiskelijoille.

Lopuksi, jos menet kauppakorkeakouluun, sinun ei tarvitse stressata perinteisestä korkeakoulujen hakuprosessista . Koska hakemusvaatimukset ovat paljon vähemmän tiukat kauppakorkeakoulussa, jos päätät mennä johonkin, sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai rahaa, jotka liittyvät neljän vuoden korkeakoulujen sovelluksiin. Sinun ei tarvitse suorittaa SAT / ACT-toimintoa. Sinun ei tarvitse stressiä arvosanojesi suhteen. Sinun ei tarvitse huolehtia liittymisestä klubiin vain parantaaksesi yliopistosovelluksiasi.

body_good_idea.jpg

Kauppakoulu voi olla hyvä idea sinulle.

Kauppakoulun osallistumisen haitat

Vaikka ammattikoulut tarjoavat joitain etuja, on merkittäviä haittoja, varsinkin verrattuna perinteisiin 4-vuotisiin korkeakouluihin.

milloin käyttää kenen tai kenen

Vaikka kauppakorkeakoulussa käymisestä on taloudellisia etuja, korkeakoulututkinnon suorittaneet ansaitsevat keskimäärin enemmän rahaa kuin kauppakorkeakoulut . College Scorecardin mukaan palkka osallistumisen jälkeen, joka on liittovaltion taloudellista tukea saavien opiskelijoiden mediaanitulo 10 vuotta valmistumisen jälkeen, American Career College Los Angelesissa vaihtelee 14 300: sta 40 400 dollariin opintoalasta riippuen. Vertailun vuoksi palkka läsnä ollessa UCLA nousee 21 000 dollarista 102 100 dollariin. Keskimääräisen UCLA-tutkinnon suorittaneen tulee myös taloudellisesti hyvissä ajoin, vaikka se olisi laskenut koulussa vietetyn lisäajan.

Myös, nelivuotiset korkeakoulut tarjoavat yleensä anteliaampaa taloudellista tukea . Taloudellisen tuen jälkeen vuoden 2007 keskimääräiset kustannukset Länsirannikon yliopisto Kalifornian Anaheimissa on 42206 dollaria. Samaan aikaan valtion opiskelijan keskimääräiset kustannukset CSU Long Beach , Kalifornian osavaltion yliopisto, on 8982 dollaria.

Lisäksi jos opiskelet ammattikoulussa, menetät perinteisen yliopistokokemuksen . Kauppakorkeakouluissa ei ole todellista kampuskulttuuria, ja sosiaalinen vuorovaikutus on rajallista. Neljän vuoden korkeakoulussa voit liittyä klubeihin, osallistua kampusjuhliin, käydä urheilutapahtumissa, liittyä kreikkalaiseen elämään ja asua asuntoloissa ikäisesi kanssa. Monille ihmisille yliopistokokemus antaa heille upeita muistoja ja auttaa heitä luomaan pitkäaikaisia ​​ystävyyssuhteita.

Suuri osa perinteisessä korkeakoulussa tekemästäsi oppimisesta tapahtuu luokkahuoneen ulkopuolella. Voit osallistua kuuluisien poliitikkojen ja merkittävien tutkijoiden luentoihin ja pystyt olemaan sosiaalisesti vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Kauppakorkeakoulussa keskitytään luokkahuoneessa saatuun työn valmisteluun, ja se on pohjimmiltaan koulutuksesi laajuus.

Lisäksi, perinteiset korkeakoulut tarjoavat laajemman, monipuolisemman koulutuksen . Jälleen kerran kauppakorkeakoulussa saamasi koulutus keskittyy melkein yksinomaan valmistelemaan sinua tiettyyn työhön. Perinteisessä korkeakoulussa sinulla on yleissivistävän koulutuksen vaatimukset, jotka altistavat sinut erilaisille aiheille, ja jopa monilla pääaineilla opit monenlaisista aiheista.

Olin yliopistossa amerikkalaisen tutkimuksen pääaine, joka on monitieteinen pääaine, joka keskittyy Yhdysvaltoihin. Pystyin osallistumaan sosiologian, koulutuksen, uskonnon, historian, psykologian ja valtiotieteen luokkiin, jotka laskettiin tutkintoni mukaan. Pääaineen ulkopuolella pystyin osallistumaan luokkiin lukuisista aiheista, kuten ihmisen biologia, antropologia, tilastot ja espanja.

Perinteiset korkeakoulut ovat ylpeitä siitä, että he eivät vain valmistaudu sinua tiettyyn työhön, vaan myös opettavat sinulle kriittisen ajattelun taitoja ja tekevät sinusta tietoisen kansalaisen, jolla voi olla positiivinen vaikutus yhteiskuntaan ammattisi ulkopuolella.

Lopuksi, on enemmän joustavuutta perinteisellä korkeakoulututkinnolla . Ammattikoulut valmistavat sinut hyvin erityisiin työpaikkoihin, mutta kandidaatin tutkinnolla voi saada monenlaisia ​​työpaikkoja pääaineestasi riippumatta.

Jos opiskelet lääketieteellistä avustajaa kauppakorkeakoulussa, ohjelma valmistelee sinua vain olemaan lääketieteellinen avustaja. Jos päätät päättää tehdä jotain muuta tai et löydä työtä lääkäriavustajana, ammattikoulututkinnollasi ei ole paljon arvoa.

Toisaalta tutkinto neljän vuoden korkeakoulusta tarjoaa sinulle paljon enemmän työmahdollisuuksia. On myynnin, koulutuksen ja konsultoinnin työpaikkoja, jotka ovat avoinna neljän vuoden korkeakoulututkinnon suorittaneille useilta suurilta yrityksiltä. Lisäksi voit jatkaa tutkijakoulua ja ammattikouluja, kuten lääketieteellistä koulua ja lakikoulua, neljän vuoden korkeakoulututkinnolla. Keskimäärin, kun sinulla on enemmän koulutusta ja korkeampia tutkintoja, ansaitset enemmän rahaa ja sinulla on enemmän työpaikkojen turvallisuutta.

body_owl-1.png

Tiedä vaihtoehdoistasi tehdä viisas päätös.

Pitäisikö sinun mennä kauppakorkeakouluun tai nelivuotiseen korkeakouluun?

On muutamia tekijöitä, jotka on otettava huomioon päätettäessä mennä kauppakouluun vai nelivuotiseen korkeakouluun. Kannustan yleensä kaikkia kykeneviä opiskelijoita mennä nelivuotiseen yliopistoon .

Annat itsellesi eniten mahdollisuuksia suorittamalla nelivuotisen koulun, ja sinulla on todennäköisesti hauskempaa ja rikastuttavampaa kokemusta perinteisessä nelivuotisessa korkeakoulussa. Lisäksi käymällä nelivuotisessa koulussa sinulla on enemmän ansaintapotentiaalia ja työn joustavuutta.

Kauppakoulu on hyvä vaihtoehto, jos et voi viettää aikaa neljän vuoden tutkinnon suorittamiseen tai olet erittäin varma, että haluat tehdä työtä, johon voit valmistautua ammattikoulussa . Joskus perhe- tai taloudelliset olosuhteet tekevät opiskelijoille liian haastavan viettää neljä vuotta koulussa, joten he päättävät suorittaa paljon lyhyemmän ohjelman kauppakorkeakoulussa.

Myös, jotkut opiskelijat eivät vain pidä perinteisestä koulunkäynnistä . He kamppailevat pärjäämään hyvin koulussa, koska he inhoavat paperien lukemista ja kirjoittamista. He haluavat tehdä jotain aktiivisempaa ja eivät halua viettää vähintään neljä vuotta yliopistossa päätyäkseen työpöydälle.

Jos tiedät haluavasi olla autoteknikko, saatat hyötyä enemmän kauppakorkeakouluohjelman suorittamisesta kuin mennä nelivuotiseen korkeakouluun. Saat käytännön kokemusta ja voit aloittaa urasi lyhyessä ajassa.

Muista, että jos sinulla ei ole arvosanoja tai testipisteitä mennä nelivuotiseen korkeakouluun, sinulla on muita vaihtoehtoja kuin ammattikoulu . Jos haluat mennä nelivuotiseen korkeakouluun, mutta olet huolissasi siitä, että sinulla ei ole pätevyyttä päästäksesi sisään, tutustu t hän opiskelee korkeimmilla hyväksymisasteilla . Voit silti pystyä pääsemään ala-arvosanojen ja testitulosten kanssa.

Voit myös mennä yhteisön korkeakouluun ja sitten siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun. Suurin osa yhteisön korkeakouluista on avointa ilmoittautumista, joten sinun ei tarvitse huolehtia pääsystä.

kenen kanssa Jousimies tulee toimeen

body_car_repair.jpeg

Jos haluat korjata autoja, sinun pitäisi ehkä käydä kauppakorkeakoulussa.

Kuinka löytää oikea ammattikoulu sinulle

Kun olet päättänyt käydä kauppakorkeakoulua, seuraava askel on päättää, mikä koulu sopii sinulle parhaiten. Tämän tekemiseen on kolme päävaihetta:

# 1: Varmista, että kauppakorkeakoulu tarjoaa haluamasi ohjelman

Mikään muu koulussa ei ole merkitystä, jos sillä ei ole haluamaasi ohjelmaa, joten tämä on ensimmäinen askel. Jos olet kiinnostunut tietystä ohjelmasta / todistuksesta, varmista, että koulu tarjoaa juuri etsimäsi, jotta yllätyksiä ei ole valmistumisen jälkeen. Voit myös kysyä koulun valintaneuvojilta, mitkä työpaikat ohjelma täyttää sinut.

# 2: Varmista, että kauppakorkeakoululla on hyvä maine

On ehdottoman välttämätöntä, että koulussa, jolla käydään, on hyvä maine, joten ihmiset, jotka palkkaavat sinut, luottavat suorittamaasi ohjelmaan. Koulullasi voi olla erityinen akkreditointi, jota sinun tulisi tutkia, ja sinun tulisi myös lukea online-arvosteluja ja puhua nykyisille ja entisille opiskelijoille, jos he suosittelevat koulua ja ohjelmaa. Valitettavasti on olemassa monia ammattikouluja, jotka ovat pääasiassa tutkintotehtaita ja vievät paljon rahaa antamatta sinulle hyvää koulutusta vastineeksi. Aikaisen tutkimuksen tekeminen auttaa sinua välttämään tämän.

# 3: Varmista, että voit hallita kustannuksia ja aikataulua

Lopuksi sinun on myös varmistettava, että sinulla on varaa lukukausikuluihin (tai pystyt ottamaan tarvittavan taloudellisen tuen) ja että luokkien tarjoamat ajat toimivat aikataulusi kanssa. Koulun tulisi myös pystyä arvioimaan, kuinka monta tuntia viikossa sinun tulisi käyttää ohjelmalle, ja sinun on varmistettava, että pystyt hallitsemaan kyseistä työmäärää tai etsimään osa-aikaisia ​​vaihtoehtoja. Yksi resurssi on Pureland Supply Ammatillinen ja ammattitaitoisen kaupan apuraha . Se myöntää vähintään yhden 500 dollarin stipendin vuosittain kauppa- tai ammattikoulussa käyvälle opiskelijalle. Määräaika on yleensä toukokuun alussa.

Kuinka hakea kauppakorkeakouluun

Suurimmalle osalle kauppakorkeakouluja hakuprosessi on suhteellisen yksinkertainen . Suurimmalla osalla kouluista on verkkosivustollaan perussovellus verkossa tai voit ottaa yhteyttä kouluun saadaksesi valintatiedot. Hakemusten määräaikoja ei myöskään yleensä ole. Voit hakea milloin tahansa, mutta joudut ehkä odottamaan kiinnostavan ohjelman alkua ennen ilmoittautumista.

Lisäksi hakemuksen täyttämisen jälkeen saatat joutua haastattelemaan tai puhumaan pääsyvallan edustajan kanssa. Näiden keskustelujen on tarkoitus olla informatiivisia ja auttaa ohjaamaan sinua parhaiten vastaavaan ohjelmaan.

Kauppakouluja ei pidetä valikoivina, ja useimmat ovatkin avoin ilmoittautuminen . Suurimmalla osalla kouluja ja ohjelmia sinun ei tarvitse suorittaa SAT / ACT-toimintoa, eikä sinun tarvitse kirjoittaa esseitä. Kauppakorkeakoulut eivät myöskään vaadi suosituksia tai ota huomioon koulun ulkopuolisia aktiviteetteja määritellessään pääsyä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA