Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

feature_welding.jpg

Jos haluat parantaa taitojasi ja koulutustasi, mutta et ole varma, onko perinteinen nelivuotinen korkeakoulu sinulle, voit harkita kauppakorkeakoulua. Ammattikouluun osallistuminen voi olla erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat saada tarvittavan koulutuksen hyvän työpaikan saamiseksi nopeasti.

Tässä artikkelissa selitän kauppakorkeakoulujen edut ja mahdolliset haitat. Kuvailen myös perusteellisesti eroja kauppakorkeakoulujen, yhteisön korkeakoulujen ja nelivuotisten korkeakoulujen välillä.Mikä on kauppakoulu?

Kauppakoulu, jota joskus kutsutaan ammattikouluksi, teknilliseksi oppilaitokseksi tai ammatilliseksi oppilaitokseksi, on toisen asteen oppilaitos suunniteltu antamaan opiskelijoille tekniset taidot valmistautua tiettyyn ammattiin . Esimerkkejä kauppakouluista ovat UEI , American Career College ja Chamberlain-yliopisto . Kauppakoulut voivat olla julkisia tai yksityisiä, mutta monet ovat voittoa tavoittelevia yrityksiä.

Kauppakorkeakoulussa voit saada tutkinnon tietotekniikasta, hoito- ja terveystieteistä, autoteknikkokoulutuksesta ja lääketieteellisestä avusta. Ohjelman pituudet vaihtelevat, mutta tyypillisesti ne voivat vaihdella kahdeksasta kuukaudesta kahteen vuoteen .

Toisin kuin nelivuotisessa yliopistossa, et valmistu kauppakorkeakoulusta kandidaatin tutkinnolla. Yleensä ohjelman päätyttyä saat tutkintotodistuksen tai kauppatodistuksen, joka vahvistaa onnistuneesti. Joillekin ohjelmille voit ansaita liitännäistutkinnon, joka on tutkinto, jonka saat kahden vuoden korkeakoulusta.

Mitä voit tehdä kauppakorkeakoulututkinnolla?

Kauppakorkeakouluohjelman suorittamisen jälkeen voit saada työpaikan, joka liittyy suoraan ammattiopinto-ohjelmassasi opiskelluusi alaan. Esimerkiksi kun olet suorittanut hammashoito-ohjelman, voit saada työpaikan hammaslääkäriassistenttina. Jos suoritat putkityöohjelman, voit saada aseman putkimiehenä. Jälleen nämä koulut on suunniteltu valmistelemaan sinua tietyn alan työhön.

Tässä on joitain töitä, joita voit tehdä kauppakorkeakoulun tutkinnolla:

 • Sähköasentaja
 • Suuhygienisti
 • Putkimies
 • Paralegal
 • Sairaanhoitaja
 • Graafinen suunnittelija
 • Hitsaaja
 • Tietokone teknikko
 • Lentokoneiden mekaanikko
 • Kosmetologi
 • Päällikkö
 • Merimekaanikko
 • Rakennuspäällikkö
 • Hieroja
 • Apteekki teknikko

body_dentistry.jpg

Ammattikoulujen, yhteisön korkeakoulujen ja yliopistojen erot

Kun päätät polkustasi, on tärkeää, että tiedät tärkeimmät erot kauppakorkeakoulujen, yhteisön korkeakoulujen ja nelivuotisten korkeakoulujen välillä. Esitän sinulle suurimmat erot kunkin koulutyypin välillä.

Kaupan koulut

Kauppakouluohjelmat ovat lyhyimmät ; ne kestävät alle vuodesta kahteen vuoteen. Toisin kuin yhteisön korkeakoulut ja nelivuotiset korkeakoulut, monet ammattikoulut ovat voittoa tavoittelevia yrityksiä. Kauppakoulujen painopiste on antaa opiskelijoille käytännön kokemusta, joka liittyy suoraan tiettyyn työhön. Ohjelman lopussa voit saada tutkintotodistuksen tai todistuksen, valmistautua lisensointikokeeseen tai tulla oppisopimuskoulutuksessa olevaksi ammattilaiseksi . Pääsymaksu on enimmäkseen avointa ilmoittautumista.

Kauppakouluissa ei todellakaan ole opetuksen ulkopuolista osallistumista tai kampuskulttuuria. Opiskelijat vain osallistuvat luokkiinsa ja saavat ammatillisen koulutuksen.

Yhteisökorkeakoulut

Yhteisön korkeakoulut myöntävät liitännäistutkintoja kahden vuoden lopussa . Suurin osa yhteisön korkeakouluista on julkisia, mutta on yksityisiä, joita kutsutaan yleensä nuoremmiksi korkeakouluiksi. Kuten kauppakorkeakoulut, jotkut yhteisön korkeakoulut antavat tutkintotodistuksia tai todistuksia opiskelijoille, jotka suorittavat ohjelman harjoitella tietyllä alalla, kuten kosmetologia tai hoitotyö. Pääsymaksu on enimmäkseen avointa ilmoittautumista: lukion valmistuneet tai yli 18-vuotiaat opiskelijat voivat osallistua.

Yhteisökorkeakoulut ovat yleensä halvimpia kaikista korkeakouluoptioista . Vuonna 2019 keskimääräinen lukukausimaksu ja palkkiot vuoden ajan piirin opiskelijoiden julkisessa kaksivuotisessa korkeakoulussa oli 3 730 dollaria ja keskimääräinen julkisen nelivuotisen korkeakoulun osavaltioiden opiskelijoiden keskiarvo oli 10 820 dollaria. Kauppakorkeakoulututkinnon (1-2 vuotta) suorittamisen keskimääräiset kustannukset ovat 34 740 dollaria.

kuinka siirtää lukioita

Yhteisöllisesti korkeakoulujen opiskelijoille on enemmän vaihtoehtoja kuin kauppakorkeakoulujen opiskelijoille. Vaihtoehtoja on kuitenkin vähemmän kuin nelivuotisten korkeakoulujen opiskelijoihin. Yhteisön oppilaitoksissa on usein urheilutiimejä, klubeja ja kampuksen asukkaita, mutta monet yhteisön korkeakoulujen opiskelijat matkustavat ja ovat vain koulussa luokilleen.

Myös, sinulla on mahdollisuus vaihtaa kaksivuotisesta yhteisöopistosta nelivuotiseen korkeakouluun . Monet opiskelijat aloittavat yhteisöopistossa ja siirtyvät sitten saadakseen neljän vuoden korkeakoulututkinnon. Jos valitset tämän vaihtoehdon, varmista, että valitsemasi kurssit ovat siirrettävissä ja että teet tarvittavaa työtä, jotta voit saada itsesi kelvolliseksi siirtämään.

body_bronx_community_college.jpeg

Bronx Community College

Nelivuotiset korkeakoulut

Nelivuotiset korkeakoulut voivat olla julkisia tai yksityisiä, ja valtaosa on voittoa tavoittelemattomia.

Suoritettuaan ohjelman menestyksekkäästi neljän vuoden korkeakoulussa, saat kandidaatin tutkinnon . Tämä on monipuolisin ja korkein tutkinto, jonka voit saada verrattuna kauppakorkeakoulujen ja korkeakoulujen tutkintoihin. Keskimäärin, kandidaatin tutkinnon suorittaneet ansaitsevat enemmän rahaa kuin ne, joilla on liitännäistutkinto tai kauppakorkeakoulututkinto . Lisäksi kandidaatin tutkinnot vaaditaan jatko-opiskeluun tai ammattikouluihin, kuten lakikoulu, lääketieteellinen koulu tai hammaslääketieteellinen koulu.

Vaikka nelivuotisilla korkeakouluilla on ennalta ammatillisia pääaineita ja ohjelmia, painopiste on enemmän akateemisen tiedon hankkimisessa .

Sosiaalisesti neljän vuoden korkeakoulut tarjoavat eniten mahdollisuuksia opiskelijoille . On olemassa yliopistolajeja, sisäisiä urheilulajeja, kampusklubeja, veljeyksiä, seurakuntia, vierailevia puhujia, kampuksen perinteitä ja suurempi osa opiskelijoista, jotka asuvat kampuksella tai sen lähellä.

mitkä merkit sopivat kauriin

Edut käydä kauppakorkeakoulussa yli nelivuotisessa korkeakoulussa

Ammattikouluun käyminen tarjoaa kiistattomia etuja.

Kauppakouluun käymisen ilmeisin etu on, että kauppakorkeakoulujen suorittaminen vie vähemmän aikaa . Lähes kaikki kauppakorkeakouluohjelmat voidaan suorittaa alle kahdessa vuodessa. Samaan aikaan tutkinnon suorittaminen yhteisöopistossa kestää yleensä kaksi vuotta, ja perinteisen nelivuotisen korkeakoulututkinnon suorittaminen kestää yleensä vähintään neljä vuotta, ja monet opiskelijat tarvitsevat viidennen tai kuudennen vuoden tutkintonsa saamiseksi.

Vähemmän aikaa koulussa voit saada enemmän työkokemusta ja edetä nopeammin urallasi. Lisäksi, jos et ole koulussa, sinun ei tarvitse maksaa näistä ylimääräisistä lukuvuosista ja saatat joutua ottamaan vähemmän opintolainoja.

Toinen etu kauppakorkeakoulujen on käytännön valmistelu, jonka saat tiettyyn työhön . Monet nelivuotiset korkeakoulut ja nelivuotisten oppilaitosten ohjelmat keskittyvät enemmän tieteelliseen oppimiseen kuin työn valmisteluun. Esimerkiksi jos valmistut filosofian tai teatterin tutkinnosta, sinulla voi olla vaikeuksia löytää työtä, joka liittyy suoraan pääaineeseesi. Ammattikoulussa keskitytään niiden taitojen oppimiseen, joita käytät työssäsi valmistuessasi.

Vastaavasti, koska ammatillisen koulun tavoitteena on hankkia taitoja tiettyyn työhön, voi olla helpompaa löytää työpaikka alalta. Myös monet kauppakorkeakouluohjelmat on suunnattu aloille, joilla työntekijöillä on suuri kysyntä.

Lisäksi, kauppakorkeakoulututkinnolla voit saada tuottoisia työpaikkoja . Mukaan Bureau of Labor Statistics , hammashygienistien mediaanipalkka oli76220 dollariavuonna 2019. Samaan aikaan mediaanipalkka neljän vuoden korkeakoulututkinnon suorittaneille oli 51 347 dollaria luokan 2019 opiskelijoille.

Lopuksi, jos menet kauppakorkeakouluun, sinun ei tarvitse stressata perinteisestä korkeakoulujen hakuprosessista . Koska hakemusvaatimukset ovat paljon vähemmän tiukat kauppakorkeakoulussa, jos päätät mennä johonkin, sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai rahaa, jotka liittyvät neljän vuoden korkeakoulujen sovelluksiin. Sinun ei tarvitse suorittaa SAT / ACT-toimintoa. Sinun ei tarvitse stressiä arvosanojesi suhteen. Sinun ei tarvitse huolehtia liittymisestä klubiin vain parantaaksesi yliopistosovelluksiasi.

body_good_idea.jpg

Kauppakoulu voi olla hyvä idea sinulle.

Kauppakoulun osallistumisen haitat

Vaikka ammattikoulut tarjoavat joitain etuja, on merkittäviä haittoja, varsinkin verrattuna perinteisiin 4-vuotisiin korkeakouluihin.

milloin käyttää kenen tai kenen

Vaikka kauppakorkeakoulussa käymisestä on taloudellisia etuja, korkeakoulututkinnon suorittaneet ansaitsevat keskimäärin enemmän rahaa kuin kauppakorkeakoulut . College Scorecardin mukaan palkka osallistumisen jälkeen, joka on liittovaltion taloudellista tukea saavien opiskelijoiden mediaanitulo 10 vuotta valmistumisen jälkeen, American Career College Los Angelesissa vaihtelee 14 300: sta 40 400 dollariin opintoalasta riippuen. Vertailun vuoksi palkka läsnä ollessa UCLA nousee 21 000 dollarista 102 100 dollariin. Keskimääräisen UCLA-tutkinnon suorittaneen tulee myös taloudellisesti hyvissä ajoin, vaikka se olisi laskenut koulussa vietetyn lisäajan.

Myös, nelivuotiset korkeakoulut tarjoavat yleensä anteliaampaa taloudellista tukea . Taloudellisen tuen jälkeen vuoden 2007 keskimääräiset kustannukset Länsirannikon yliopisto Kalifornian Anaheimissa on 42206 dollaria. Samaan aikaan valtion opiskelijan keskimääräiset kustannukset CSU Long Beach , Kalifornian osavaltion yliopisto, on 8982 dollaria.

Lisäksi jos opiskelet ammattikoulussa, menetät perinteisen yliopistokokemuksen . Kauppakorkeakouluissa ei ole todellista kampuskulttuuria, ja sosiaalinen vuorovaikutus on rajallista. Neljän vuoden korkeakoulussa voit liittyä klubeihin, osallistua kampusjuhliin, käydä urheilutapahtumissa, liittyä kreikkalaiseen elämään ja asua asuntoloissa ikäisesi kanssa. Monille ihmisille yliopistokokemus antaa heille upeita muistoja ja auttaa heitä luomaan pitkäaikaisia ​​ystävyyssuhteita.

Suuri osa perinteisessä korkeakoulussa tekemästäsi oppimisesta tapahtuu luokkahuoneen ulkopuolella. Voit osallistua kuuluisien poliitikkojen ja merkittävien tutkijoiden luentoihin ja pystyt olemaan sosiaalisesti vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Kauppakorkeakoulussa keskitytään luokkahuoneessa saatuun työn valmisteluun, ja se on pohjimmiltaan koulutuksesi laajuus.

Lisäksi, perinteiset korkeakoulut tarjoavat laajemman, monipuolisemman koulutuksen . Jälleen kerran kauppakorkeakoulussa saamasi koulutus keskittyy melkein yksinomaan valmistelemaan sinua tiettyyn työhön. Perinteisessä korkeakoulussa sinulla on yleissivistävän koulutuksen vaatimukset, jotka altistavat sinut erilaisille aiheille, ja jopa monilla pääaineilla opit monenlaisista aiheista.

Olin yliopistossa amerikkalaisen tutkimuksen pääaine, joka on monitieteinen pääaine, joka keskittyy Yhdysvaltoihin. Pystyin osallistumaan sosiologian, koulutuksen, uskonnon, historian, psykologian ja valtiotieteen luokkiin, jotka laskettiin tutkintoni mukaan. Pääaineen ulkopuolella pystyin osallistumaan luokkiin lukuisista aiheista, kuten ihmisen biologia, antropologia, tilastot ja espanja.

Perinteiset korkeakoulut ovat ylpeitä siitä, että he eivät vain valmistaudu sinua tiettyyn työhön, vaan myös opettavat sinulle kriittisen ajattelun taitoja ja tekevät sinusta tietoisen kansalaisen, jolla voi olla positiivinen vaikutus yhteiskuntaan ammattisi ulkopuolella.

Lopuksi, on enemmän joustavuutta perinteisellä korkeakoulututkinnolla . Ammattikoulut valmistavat sinut hyvin erityisiin työpaikkoihin, mutta kandidaatin tutkinnolla voi saada monenlaisia ​​työpaikkoja pääaineestasi riippumatta.

Jos opiskelet lääketieteellistä avustajaa kauppakorkeakoulussa, ohjelma valmistelee sinua vain olemaan lääketieteellinen avustaja. Jos päätät päättää tehdä jotain muuta tai et löydä työtä lääkäriavustajana, ammattikoulututkinnollasi ei ole paljon arvoa.

Toisaalta tutkinto neljän vuoden korkeakoulusta tarjoaa sinulle paljon enemmän työmahdollisuuksia. On myynnin, koulutuksen ja konsultoinnin työpaikkoja, jotka ovat avoinna neljän vuoden korkeakoulututkinnon suorittaneille useilta suurilta yrityksiltä. Lisäksi voit jatkaa tutkijakoulua ja ammattikouluja, kuten lääketieteellistä koulua ja lakikoulua, neljän vuoden korkeakoulututkinnolla. Keskimäärin, kun sinulla on enemmän koulutusta ja korkeampia tutkintoja, ansaitset enemmän rahaa ja sinulla on enemmän työpaikkojen turvallisuutta.

body_owl-1.png

Tiedä vaihtoehdoistasi tehdä viisas päätös.

Pitäisikö sinun mennä kauppakorkeakouluun tai nelivuotiseen korkeakouluun?

On muutamia tekijöitä, jotka on otettava huomioon päätettäessä mennä kauppakouluun vai nelivuotiseen korkeakouluun. Kannustan yleensä kaikkia kykeneviä opiskelijoita mennä nelivuotiseen yliopistoon .

Annat itsellesi eniten mahdollisuuksia suorittamalla nelivuotisen koulun, ja sinulla on todennäköisesti hauskempaa ja rikastuttavampaa kokemusta perinteisessä nelivuotisessa korkeakoulussa. Lisäksi käymällä nelivuotisessa koulussa sinulla on enemmän ansaintapotentiaalia ja työn joustavuutta.

Kauppakoulu on hyvä vaihtoehto, jos et voi viettää aikaa neljän vuoden tutkinnon suorittamiseen tai olet erittäin varma, että haluat tehdä työtä, johon voit valmistautua ammattikoulussa . Joskus perhe- tai taloudelliset olosuhteet tekevät opiskelijoille liian haastavan viettää neljä vuotta koulussa, joten he päättävät suorittaa paljon lyhyemmän ohjelman kauppakorkeakoulussa.

Myös, jotkut opiskelijat eivät vain pidä perinteisestä koulunkäynnistä . He kamppailevat pärjäämään hyvin koulussa, koska he inhoavat paperien lukemista ja kirjoittamista. He haluavat tehdä jotain aktiivisempaa ja eivät halua viettää vähintään neljä vuotta yliopistossa päätyäkseen työpöydälle.

Jos tiedät haluavasi olla autoteknikko, saatat hyötyä enemmän kauppakorkeakouluohjelman suorittamisesta kuin mennä nelivuotiseen korkeakouluun. Saat käytännön kokemusta ja voit aloittaa urasi lyhyessä ajassa.

Muista, että jos sinulla ei ole arvosanoja tai testipisteitä mennä nelivuotiseen korkeakouluun, sinulla on muita vaihtoehtoja kuin ammattikoulu . Jos haluat mennä nelivuotiseen korkeakouluun, mutta olet huolissasi siitä, että sinulla ei ole pätevyyttä päästäksesi sisään, tutustu t hän opiskelee korkeimmilla hyväksymisasteilla . Voit silti pystyä pääsemään ala-arvosanojen ja testitulosten kanssa.

Voit myös mennä yhteisön korkeakouluun ja sitten siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun. Suurin osa yhteisön korkeakouluista on avointa ilmoittautumista, joten sinun ei tarvitse huolehtia pääsystä.

kenen kanssa Jousimies tulee toimeen

body_car_repair.jpeg

Jos haluat korjata autoja, sinun pitäisi ehkä käydä kauppakorkeakoulussa.

Kuinka löytää oikea ammattikoulu sinulle

Kun olet päättänyt käydä kauppakorkeakoulua, seuraava askel on päättää, mikä koulu sopii sinulle parhaiten. Tämän tekemiseen on kolme päävaihetta:

# 1: Varmista, että kauppakorkeakoulu tarjoaa haluamasi ohjelman

Mikään muu koulussa ei ole merkitystä, jos sillä ei ole haluamaasi ohjelmaa, joten tämä on ensimmäinen askel. Jos olet kiinnostunut tietystä ohjelmasta / todistuksesta, varmista, että koulu tarjoaa juuri etsimäsi, jotta yllätyksiä ei ole valmistumisen jälkeen. Voit myös kysyä koulun valintaneuvojilta, mitkä työpaikat ohjelma täyttää sinut.

# 2: Varmista, että kauppakorkeakoululla on hyvä maine

On ehdottoman välttämätöntä, että koulussa, jolla käydään, on hyvä maine, joten ihmiset, jotka palkkaavat sinut, luottavat suorittamaasi ohjelmaan. Koulullasi voi olla erityinen akkreditointi, jota sinun tulisi tutkia, ja sinun tulisi myös lukea online-arvosteluja ja puhua nykyisille ja entisille opiskelijoille, jos he suosittelevat koulua ja ohjelmaa. Valitettavasti on olemassa monia ammattikouluja, jotka ovat pääasiassa tutkintotehtaita ja vievät paljon rahaa antamatta sinulle hyvää koulutusta vastineeksi. Aikaisen tutkimuksen tekeminen auttaa sinua välttämään tämän.

# 3: Varmista, että voit hallita kustannuksia ja aikataulua

Lopuksi sinun on myös varmistettava, että sinulla on varaa lukukausikuluihin (tai pystyt ottamaan tarvittavan taloudellisen tuen) ja että luokkien tarjoamat ajat toimivat aikataulusi kanssa. Koulun tulisi myös pystyä arvioimaan, kuinka monta tuntia viikossa sinun tulisi käyttää ohjelmalle, ja sinun on varmistettava, että pystyt hallitsemaan kyseistä työmäärää tai etsimään osa-aikaisia ​​vaihtoehtoja. Yksi resurssi on Pureland Supply Ammatillinen ja ammattitaitoisen kaupan apuraha . Se myöntää vähintään yhden 500 dollarin stipendin vuosittain kauppa- tai ammattikoulussa käyvälle opiskelijalle. Määräaika on yleensä toukokuun alussa.

Kuinka hakea kauppakorkeakouluun

Suurimmalle osalle kauppakorkeakouluja hakuprosessi on suhteellisen yksinkertainen . Suurimmalla osalla kouluista on verkkosivustollaan perussovellus verkossa tai voit ottaa yhteyttä kouluun saadaksesi valintatiedot. Hakemusten määräaikoja ei myöskään yleensä ole. Voit hakea milloin tahansa, mutta joudut ehkä odottamaan kiinnostavan ohjelman alkua ennen ilmoittautumista.

Lisäksi hakemuksen täyttämisen jälkeen saatat joutua haastattelemaan tai puhumaan pääsyvallan edustajan kanssa. Näiden keskustelujen on tarkoitus olla informatiivisia ja auttaa ohjaamaan sinua parhaiten vastaavaan ohjelmaan.

Kauppakouluja ei pidetä valikoivina, ja useimmat ovatkin avoin ilmoittautuminen . Suurimmalla osalla kouluja ja ohjelmia sinun ei tarvitse suorittaa SAT / ACT-toimintoa, eikä sinun tarvitse kirjoittaa esseitä. Kauppakorkeakoulut eivät myöskään vaadi suosituksia tai ota huomioon koulun ulkopuolisia aktiviteetteja määritellessään pääsyä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA