Mikä on kesäkoulu? Opas lukiolaisille

feature_summerschool.jpg

Kun ajattelet, miten haluat viettää kesäloman, istuminen luokkahuoneessa ei todennäköisesti ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen. Kesäkoulu voi kuitenkin olla hyvä tapa edetä lukiossa ja antaa itsellesi etu yliopisto -opintoihin.

Nykyään kaikenlaisia ​​arvosanoja antavat opiskelijat osallistuvat kesätunneille. Voit ottaa kesäkoulun ymmärtääksesi tiettyä aihetta paremmin, vapauttaaksesi enemmän aikaa aikataulussasi lukuvuoden aikana tai käydäksesi edistyneen luokan lukiossa, lähikoulussa tai verkossa.Lue tämä lukiolaisten kesäkoulun täydellinen opas, niin saat kaiken tarvitsemasi tiedon siitä, mikä kesäkoulu on, miksi ihmiset ottavat sen ja kuinka voit käyttää sitä päästäksesi eteenpäin.

Mikä on kesäkoulu?

Tiedät luultavasti, että kesäkoululla tarkoitetaan oppitunteja, joita oppilaat käyttävät kesällä tavallisen lukuvuoden ulkopuolella. Kuitenkin tarkemmin sanottuna lukion opiskelijoiden kesäkoulu voi olla paljon erilaisia ​​asioita: Se voi olla tapa, jolla voit suorittaa uudelleen vaikean luokan, suorittaa erikoiskursseja sinua kiinnostavilla aloilla, saada etumatkaa edellytyksistä ja korkeakoulutunnista ja paljon muuta.

Kesäkoulu voi olla luentoja lukion kautta, yhteisöopistossa tai paikallisessa yliopistossa tai ohjelmaa, kuten kesäleiri, sisältävän ohjelman kautta.

Verkkokesäkoulu, jossa oppilaat pitävät oppitunteja pääasiassa tietokoneella kotona, on yleistymässä. Monet näistä luokista edellyttävät oppilaiden vierailevan koulussa kerran tai kahdesti kokeiden suorittamiseksi tai lopullisten projektien suorittamiseksi, mutta jotkut luokat tarjotaan myös täysin verkossa. Verkkotunteja voidaan tarjota lukiosi, korkeakoulusi tai yliopistosi kautta tai erikoistuneen online -lukio -ohjelman kautta.

Miksi opiskelijat osallistuvat kesäkouluun?

Kuten edellä mainittiin, on useita syitä siihen, miksi lukion oppilas ottaa oppitunteja kesän aikana. Alla on kolme yleisintä syytä.

Syy 1: Parantaa heidän arvosanojaan

Historiallisesti yleisin syy, miksi ihmiset kävivät kesäkoulun, oli se, että heidän piti parantaa arvosanojaan yhdessä tai useammassa luokassa.

On vielä monia opiskelijoita, jotka ottavat kesäkoulun tästä syystä, ja monien heistä on helpompi ansaita parempia arvosanoja kesän aikana koska kesäkoulussa on usein pienempiä luokkia, enemmän vuorovaikutusta opettajan kanssa ja vähemmän häiriötekijöitä, kuten muita luokkia, koululajeja tai klubeja.

Syy 2: Ota erikoistunteja

Joskus opiskelijat osallistuvat myös kesäkoulun luokkiin voidakseen osallistua tiettyyn luokkaan he eivät voisi ilmoittautua lukuvuoden aikana. Tämä voi olla luokka, jonka aikataulussa heillä ei ole tilaa, tai erikoisluokka, kuten tiettyä aihetta käsittelevä kurssi tai intensiivinen vieraan kielen kurssi. Jotkut koulut tarjoavat myös lyhyitä todistusohjelmia kesän aikana. Ne voivat kattaa erilaisia ​​aiheita, kuten yrittäjyys, tietojenkäsittelytiede ja paljon muuta.

Joskus koulut tarjoavat kesällä luokkia, joita ne eivät yleensä tarjoa lukuvuoden aikana. Sinulla on todennäköisesti vieläkin laajempi valikoima kesäkoulun luokan vaihtoehtoja, jos tarkastelet luokkia yhteisön oppilaitoksissa tai verkossa. Erikoistuntien suorittaminen voi antaa sinulle mahdollisuuden oppia lisää kiinnostavasta aiheesta ja auttaa sinua saamaan uusia taitoja ja tietoja.

Syy 3: Valmistaudu yliopistoon

Kesäkoulu voi myös auttaa sinua saamaan etumatkan muulle koulutuksellesi, myös yliopistolle.

Jotkut opiskelijat pitävät kesäkoulua keinona saada edellytykset pois tieltä, jotta he voivat osallistua edistyneempiin luokkiin lukuvuoden aikana. Lukiossa jokainen oppilas joutui suorittamaan kirjoittamisen peruskurssin ennen valmistumistaan, ja monet oppilaat ottivat tämän luokan kesällä, koska se ei ollut kovin haastavaa ja sen voi ottaa verkossa. Tämä antoi meille lisää tilaa aikataulussamme täyttääksemme valinnaisen, jonka halusimme ottaa.

Voit myös käydä koulukursseja kesällä, josta saatat saada lukion tai korkeakoulun opintopisteen. Nämä luokat voivat auttaa sinua tottumaan paremmin siihen, millaisia ​​korkeakoulutunnit tulevat olemaan, jotta tunnet olosi valmistautuneemmaksi ja luottavaisemmaksi, kun aloitat yliopiston. Yliopistoluokkien, jopa yhteisökoulun johdantotuntien, vahvistaminen vahvistaa myös korkeakoulusovelluksiasi, koska se näyttää kouluille, että pystyt käsittelemään college -kurssin ankaraa.

body_smallclass-2.jpg

Miten pärjäät hyvin kesäkoulussa?

Riippumatta siitä, miksi käytät kesäkoulun oppitunteja, on tärkeää, että pärjäät hyvin niissä. He käyttävät osan tärkeästä kesäajasta, ja haluat varmistaa, ettet tuhlaa aikaa tekemällä huonosti luokissa. Kesäkoulutunnit eroavat hieman lukuvuoden aikana pidetyistä tunneista, ja on olemassa muutamia strategioita, joilla voit maksimoida menestymismahdollisuutesi.

Vinkki 1: Ota vähemmän luokkia kerrallaan

Ellei sinun tarvitse ehdottomasti käydä useita luokkia valmistuaksesi, kesäkoulun aikana on hyvä ottaa vain 1-2 luokka kerrallaan. Kesäkoulutunnit ovat usein lyhyempiä kuin tavalliset luokat (usein 6-8 viikkoa pitkiä koko lukukauteen verrattuna), joten ne ovat yleensä intensiivisempää ja vaativat enemmän aikaa.

millainen merkki on Jousimies

Vähemmän luentoja on erityisen tärkeää, jos opiskelet tiettyä luokkaa uudelleen, koska voit keskittyä enemmän aikaasi ja energiaasi korkeamman arvosanan saamiseen tällä kertaa, jos sinulla ei ole muita luokkia, joista huolehtia.

Vinkki 2: Luo opintosuunnitelma

Kesätuntien ottaminen voi olla vaikeaa. On luultavasti monia asioita, joita haluaisit mieluummin tehdä, kuten nähdä ystäviäsi, olla ulkona, pelata urheilua jne., Ja se voi olla helposti hajamielinen.

Joko ennen kesäkoulun aloittamista tai heti sen jälkeen, luo opintosuunnitelma, jonka avulla voit suunnitella, milloin käytät aikaa opiskeluun ja kotitehtävien tekemiseen. Jos voit varata saman ajan joka päivä, kuten joka ilta klo 16.00–17.30, se voi helpottaa opintoaikataulun noudattamista ja muiden toimintojen suunnittelua. Aseta tavoitteet sille, mitä haluat saavuttaa joka päivä tai viikko, olipa kyseessä sitten projekti, joka sinun on suoritettava, paperit luettavaksi tai vain yleinen opiskelu ja kotitehtävät.

Toisaalta, varmista, että annat itsellesi tarpeeksi aikaa pitää tauon ja rentoutua. Kesäkoulu voi olla vaativa, ja jos verotat itseäsi liikaa, saatat joutua polttamaan lukuvuoden alkaessa, mitä et halua tehdä, koska se voi aiheuttaa muiden luokkien kärsimystä. Jos tarvitset apua opintosuunnitelman luomisessa, pyydä vanhemmalta tai opettajalta ohjeita.

Vinkki 3: Pyydä apua aikaisin

Kesäkoulun luokat ovat usein pienempiä kuin tavalliset luokat, ja tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän vuorovaikutusta opettajan kanssa.

Käytä tätä eduksesi pyytää apua ajoissa, jos jokin hämmentää sinua tai ei ole järkevää. Erityisesti jos opiskelet uudelleen luokkaa, jossa kamppailit aiemmin, haluat varmistaa, ettet toista samoja virheitä kuin ensimmäisellä kerralla. Opettajat auttavat mielellään oppilaita, jotka kysyvät, eivätkä he pidä kysymyksiisi tyhmiä, joten älä pelkää kertoa heille, että tarvitset jotain selitettyä enemmän tai eri tavalla.

mitä tuhkanlaakso symboloi

Jos olet jo käynyt luokan aiemmin ja tiedät, millä aloilla kamppailit, voit kertoa tästä opettajallesi varhain, jotta he voivat valmistautua aiheeseen paremmin ja mahdollisesti antaa sinulle ylimääräistä materiaalia, jotta voit varmistaa ymmärrät aiheen.

body_tutor-1.jpg

Pyydä opettajalta lisäapua heti, kun et ymmärrä materiaalia, se voi auttaa pitämään arvosanasi kesäkoulussa.

Pitäisikö sinun käydä kesäkoulu?

Jos mietit, otatko kesäkoulun vai et, kysy itseltäsi seuraavat kolme kysymystä. Jos jokin skenaarioista koskee sinua, sinun kannattaa harkita kesäluokkia. Jokaisessa skenaariossa mainitaan myös paras tapa suorittaa nämä kesäkurssit, jotta voit olla varma, että saat haluamasi edut kesäkoulusta.

Kysymys 1: Haluatko tai tarvitsetko parantaa arvosanojasi?

Onko transkriptissasi erityisen huono arvosana, jonka haluat poistaa? Jos teit huonosti tietyllä luokalla, kesäkoulu on loistava tapa lunastaa itsesi ja suorittaa oppitunti uudelleen (toivottavasti!) Paremman arvosanan saamiseksi.

Jopa yksi erityisen huono laatu, kuten D tai F, voi todella heikentää GPA: ta ja vahingoittaa mahdollisuuksiasi päästä kilpailukykyisiin oppilaitoksiin. Vaikka luokka näkyy uudelleenkirjoituksessasi, jos saat hyvän arvosanan toisella kerralla, se näyttää paljon paremmalta kuin erittäin huono arvosana.

Paras vaihtoehto: Jos tämä koskee sinua, luultavasti vietät kesäkoululuokat lukiosi kautta parantaaksesi arvosanaasi tietyssä luokassa.

Kysymys 2: Onko tiettyjä luokkia, joista olet kiinnostunut?

Onko jokin luokka, jonka haluat käydä ja jota tarjotaan vain kesällä tai sinulla ei ole aikaa osallistua lukuvuoden aikana? Kesäkoulu voisi olla tapa sovittaa se aikatauluusi. Täällä voit olla luova ja opiskella valokuvausta, erämaataitoja, vierasta kieltä tai muuta kiinnostusta. Kesäkoulun ei tarvitse olla tylsää!

Paras vaihtoehto: Riippuen siitä, mistä luokista olet kiinnostunut, voit viedä ne lukiosi, yhteisöoppilaitoksen, kesäohjelman tai verkon kautta. Keskustele akateemisen neuvonantajasi kanssa, jos et ole varma, mihin luokkiin haluat osallistua ja haluat tietää, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Jos otat oppitunteja muualla kuin lukiossa, varmista, että ymmärrät tarkalleen, saatko ja miten saat hyvityksen niistä.

Kysymys 3: Haluatko päästä oppitunneille?

Yritätkö saada edellytyksiä pois tieltä tai haluatko osallistua syventäviin luokkiin parantaaksesi mahdollisuuksiasi päästä kilpailukykyiseen korkeakouluun? Jos näin on, kesäkurssien ottaminen voi olla tapa, jolla sinulla on enemmän tilaa aikataulussasi muille tunneille, vahvistaa transkriptiasi ja valmistautua korkeakouluun.

Paras vaihtoehto: Jos yrität ottaa joitakin edellytyksiä kesän aikana, suoritat ne todennäköisesti lukiosi läpi, koska muiden koulujen kurssit eivät välttämättä täytä edeltäviä vaatimuksia. Jos haluat osallistua luokkiin valmistautuaksesi yliopistoon, otat nämä todennäköisesti yhteisöopistossa tai lähellä sijaitsevassa yliopistossa. Voit ehkä myös käydä syventäviä kesäkursseja lukiosi kautta.

body_onlineclass.jpg

Pitäisikö sinun tehdä online -kesäkoulu?

Lukio -oppilaiden online -kesäkoulusta on tulossa yhä suositumpi, ja on helppo ymmärtää miksi. Verkkotunnit mahdollistavat usein koulutehtävien tekemisen oman aikataulun mukaan ja vähentävät luokkaan matkustamiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa. Onko online -kesäkoulu kuitenkin hyvä idea kaikille?

Verkkotunnilla voi olla useita haittoja, mukaan lukien seuraavat:

  • Vähemmän suoraa vuorovaikutusta ohjaajan kanssa
  • Vaatii enemmän itsemotivaatiota
  • Voi olla haastavampaa ymmärtää

Jos yrität päättää, otatko kesäkoulun verkossa vai et, keskustele oppitottumustasi tuntevien ihmisten, kuten opettajien ja vanhempien, kanssa, jotta he voivat tehdä parhaan päätöksen. Yleensä kuitenkin sinun ei pitäisi käydä kesäkoulun verkkotunteja, jos sinulla on vaikeuksia motivoida itseäsi opiskelemaan ja suorittamaan työt ajoissa, tai jos olet kamppaillut luokan kanssa aiemmin ja haluat enemmän ohjausta ja vuorovaikutusta ohjaajan kanssa. Molemmat ongelmat voivat pahentua verkkotunneilla.

Sinun pitäisi myös perustaa päätöksesi siihen, kuinka vaikeaa luulet luokan olevan. Suhteellisen helpolle luokalle sinun on otettava perustutkintovaatimus, kuten kirjoittaminen tai terveys, verkkokurssit aiheuttavat sinulle todennäköisesti vähemmän ongelmia kuin jos ottaisit haastavamman kurssin. Koska luokka, jota käytät, ei ole niin vaikea, pystyt käsittelemään ongelmia, joita verkkotunnit voivat joskus aiheuttaa, ja voit helposti saada luokan pois tieltä ja keskittyä vaikeampiin luokkiin lukuvuosi.

Yhteenveto

  • On monia syitä siihen, miksi opiskelijat ottavat kesäkoulun, olipa kyseessä sitten arvosanojen parantaminen, tietty luokka, jota he eivät voineet ottaa lukuvuoden aikana, tai valmistautuminen korkeakouluun.
  • Kesäkoulu voidaan suorittaa lukion kautta, yhteisössä tai paikallisessa korkeakoulussa tai yrityksen tai organisaation kautta, joka tarjoaa kesäkursseja. Suurin osa kesätunneista on henkilökohtaisia, mutta verkkotunnit ovat yhä suositumpia.
  • Et halua tuhlata kesääsi ottamalla luokkaa, jossa päädyt epäonnistumaan. Varmistaaksesi, että saat hyvät arvosanat kesäkoulussa, sinun on rajoitettava käyttämiesi luokkien määrää, laadittava opintosuunnitelma ja pyydettävä auta ajoissa, jos et ymmärrä materiaalia.
  • Jos et ole varma, pitäisikö sinun käydä kesäkoulu tai et tiedä mitä luokkia pitää ottaa, keskustele opettajan, vanhemman tai akateemisen neuvonantajan kanssa selvittääksesi, mikä on paras vaihtoehto sinulle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.